I samarbete med Stronger 

1E829170-BE14-4E41-92F8-A1430B2924D8

Hej godingar! Jag befinner mig just nu i Kroatien på träningsresa☺️

Jag som tränar många pass i veckan bor nästan i träningskläder….. 😅 Köper hellre nya träningskläder än ”party-klänningar” 😂 Det är mitt sätt att motivera och belöna mig…

 Detta är en gammal bild på ett av mina favvo-set ifrån Stronger, deras ”klassiska” i Leo. Men dom har precis fått in ett nytt set i Leo som är to-dig-for🙌🏻 Det väntar på mig hemma 😎

En annan gammal klassiker är det som du ser nedan 👇🏻

B2F94EF3-B703-410B-B476-6D0EE5178DED

Tidigare i veckan  släppte dom ännu flera nyheter, så jag har ordnat en rabattkod även hos STRONGER 😍

Du får 20% med martens20 på HELA deras sortiment 🙌🏻🌟

BB6E9327-A4C0-4318-A06E-A6706C0DB12C

Dessa har jag precis klickat hem i rosa. Träningskläder med munkar på 😅😉 samt det nya setter i Leo och short och linne i baby-rosa💕 Men smaken är som baken…. och dom har SÅ mycket att välja på!

-In och kika HÄR ☺️

08C4ABBC-64BE-4051-A3F9-0D1511C55F4C

Dessa har jag i TRE färger sedan innan.. SÅ snygga! 🙏🏻😍👇🏻

CCA4908E-CED3-4AA7-A50E-ABB0C5456808 6AD33B1F-C1F8-4BC2-84A8-F162F9CF77A5

/My Martens 

Posted in: Allmänt
Kommentarer (10)
 • Ann

  My det går väl lika bra att träna i en vanlig kortärmad tröja och ett bar vanliga joggingbyxor/tights. Varför måste allt kosta mkt pengar och vara det allra senaste modet?
  Vilken kategori människor vänder sig din blogg till, vilka vill du ska läsa den.

  • My

   Det går minst lika bra 😄 Men jag, och många fler älskar att ha en uppsjö av snygga träningskläder 😁 en prioriterings fråga och smaksak….. Men man träna i det man vill… Jag har varit trendspanaren för Hälsa & fitness i många år och brinner såklart extra mycket för det…

  • Mollan

   Håller med det är väl ändå träningen som är viktigast och ska uppmuntras inte hur man är klädd även om jag så klart håller med om detta med behagliga kläder. Det kostar också en hel del trots koder och liknande.

  • Malin

   Det är klart man kan träna i mjukisbyxor o t-shirt. Men jag presterar i alla fall bättre i lite tightare kläder, känner bättre var jag har kroppen och hur musklerna jobbar. Vill heller inte ha för vida kläder av anledning att man kan fastna i redskapen med dem. Jag är även ledare för ett pass i styrketräning och tighta kläder gör det även lättare för mig att se hur folk använder sina kroppar, att de jobbar med rätt muskler osv. Det är inget jag varken kräver eller önskar av dem, bara något jag tänkt på. Vet en ledare som höll i pass för postgravida, hon krävde att de tränade i sporttopp, just av anledningen att hon ville se att de jobbade rätt.
   Men alla gör som de vill och det finns ju även billigare alternativ än de som ny gör reklam för.

 • Madelene

  Var väl ändå inget köptvång, utan ett schysst erbjudande? Riktigt snygga plagg dessutom

 • Jessica

  Älskar Strongers tights👌 Blir nog ett köp😄

 • Marie

  Tusen tack för rabattkoden hos Stronger! 20% är ju ett supererbjudande, särskilt för mig som just nu är föräldraledig men behöver nya träningstights! Har väntat på att rätt storlek ska komma in, och igår gjorde den det!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *