Mys Blommor / Din florist / Interflora 🌹 / Högsta Kvalitet & Design💫 🌍 Catalina Torget 15 Täby 📲 08 36 36 14

Mys Blommor🌹/ Din florist / Högsta Kvalitet & Design💫 / 🌍 Catalina Torget 15 Täby 📲 08 36 36 14

@mymartens

@mys_blommor

Strong Mamas

Bobbys Superhair 2.0 Nu kommer jag vara utan extensions!

I samarbete med Bobby Oduncu

02F905FC-8392-4BA8-BA8E-95A19199BA4E

Hej fina du!

Förra veckan tog jag ur mina extensions! Jag är Sååååååå nöjd 🙏🏻😭 Alltså DEN känslan att kunna vara utan extensions och känna mig fin i ”bara” mitt egna hår! 🌟

Ni vet att jag är ambassadör för Bobbys Superhair…. och det är inget ”hokus pokus” , det är ingen magi!

-Det är ren och skär vetenskap!

Enligt mig, så vågar jag påstå att Bobbys Superhair är marknadens ledande hårnäring! Maxat innehåll av biotin som gör underverk för håret! Jag skäms inte över att säga att jag är en av dom som behöver hårnäring ibland!🌟

Det finns MÅNGA situationer i vardagen som påverkar… Stress, ammning, graviditet, utmattning, sorg och en massa andra grejer som gör att vi ibland tappar massa hår!

Bobby må va en av mina bästa vänner. ( På riktigt, vännen med stort V❤️) MEN, det var ändå ingen självklarhet för mig att börja äta hans Superhair. Jag var mer än skeptisk i början. När du tittar på fre/efterbilderna så kan du se min först bild. jag grät i frisöstolen när jag tog ut mina extensions. Det var HELT förstört. Blekning, stress, och slitage. Tunna stripor som fick mig att fullkomligt bryta ihop. MEN, sakta men säkert så har vi kunnat klippa up lika mycket som växt ut. Mitt egna hår har vuxit sig starkare, och nu har jag bättre kvalitet än någonsin. 

När han lanserade Superhair så gjorde Zarah Larsson, Molly Sanden och flera stora profiler marknadsföring för denna hårnäring. Dom hade testat, utvärderat och älskade dom! Jag trodde ändå inte fullt ut på det… Men efter mycket övertalning så gav jag med mig och provade….

-WOW🙌🏻🙏🏻

Man måste uppleva detta själv för att förstå…. Superhair har räddat mitt hår! Mitt egna hår som växer ut är STARKARE, FRISKARE och växer snabbare….. Alltså kolla bara! 👇🏻 Jag börjar typ grina av lycka! 😭❤️🙏🏻

A6EB1FA1-1C8D-4C74-9B41-783EB1710F35

Här ser du före och efterbilder, från start tills nu. Alla andra bilder som tagit emellan kan du enkelt googla fram så hittar du mina tidigare inlägg…..

Alltså jag känner mig så ”fri” utan mina extensions nu när mitt egna hår är så fylligt! Jag älskar det!!!! 

B678E89F-0578-4ADA-9877-352DB394A947

Jag får sååååå många frågor ”fungerar dom verkligen” osv.

Men jag får också SÅ otroligt många som hör av sig och säger samma sak som jag själv, som tackar för tipset och berättar hur dom upplevt det och hur glada dom är och tacksamma över hur det räddat deras hår och fått tillbaka kvaliten igen. Sådant glädjer mig verkligen! Men man måste hålla ut. Man kan inte äta en månad och tro att man får resultat direkt, man måste hålla ut. Man måste äta MINST 6 månader….. Gärna upp mot ett år. Mitt personliga tips, som jag själv har är att jag en gång i månaden dubblar dosen i ca en vecka… Just för att boosta lite extra.

Så nu ska du få TVÅ erbjudande.

Antingen så använder du koden BSH20 så får du 20%. ELLER så använder du koden my3fr2 så får du köpa 3 burkar men bara betala för 2. Det bli ÄNNU billigare. Så vill du göra som jag och ge ditt eta hår de absolut bästa förutsättningarna så passar du på att bunkra upp. In och beställ HÄR  

(Ps Koden gäller även beautyslim. Beautyslim hjälpe mig just nu att hålla sötsuget borta och ger mig mer energi och ork! ) 

 /My Martens

108 Komentarer

 1. -Det är ren och skär vetenskap!
  Vad glad jag blir att det äntligen finns artiklar om dessa som dessutom har publicerats i vetenskapliga publikationer. Det ska också bli intressant och se vilken metod man har använt. Länka gärna till artiklar så kanske jag ändrar min uppfattning. ?

 2. My kan du inte länka till dessa vetenskapliga artiklar om dessa tabletter så att jag får chans att bilda mig en egen uppfattning.

   • ?Det äter kanske som fjäsk ibland när jag håller med dig i mycket, men detta funkar för mig och det är jag glad för??????
    Visst kostar det lite, men värt att prova på tycker jag?
    Mitt hår förstördes pga en medicin jag åt regelbundet förut och det blev rivit, slitet och ingen lyster i det. Jag har alltid haft tjockt hår och mycket, men det tunnades ut rätt kraftigt & visst tappar du mycket hår osv, men måendet och tabletterna försämrade mitt hår rejält. Nu är håret på väg att bli ”friskare” & jag märker skillnad????Vilket är jättekul, för mitt hår tillhör min personlighet på något konstigt sätt????⭐️

    • Hej Carita! Bara en tanke, vill absolut inte verka otrevlig, men att ditt hår börjar bli friskare skulle ju kunna bero på att du inte längre äter den medicin som förstörde det? Jag tänker i banor av korrelation vs kausalitet vs naturlig/spontan förbättring.

 3. Fast det syns mycket tydligt att du fortfarande har kvar en del extensions i ditt hår, det ser man på hårslingor som hänger ner och är stela till skillnad från naturligt hår som är mjukt och absolut inte delar sig i passager som ser stela ut. Det syns också i din lugg att du har extensions där.
  Finns absolut ingen vetenskaplig forskning på Bobbys hårtabletter.

 4. -Det är ren och skär vetenskap!

  Vad glad jag blir att det äntligen finns artiklar om dessa som dessutom har publicerats i vetenskapliga publikationer. Det ska också bli intressant och se vilken metod man har använt. Länka gärna till artiklar så kanske jag ändrar min uppfattning. 🙂

 5. Jag har använt andra sk vetenskapliga hårpiller från Oxford under 3-4 år och de har inte hjälpt mig.
  Nu har jag använt Bobbys hårpiller sen i höstas och när jag var hos frisören senast frågade hon spontant om jag hade gjort något med håret eftersom hon tyckte att det blivit tjockare. Man måste låta det ta tid. Näringen kommer innefrån och håret växer bara med ca 1cm per månad.

  • Det är privata vänner till Bobby, vet inte när dom gör och inte ☺️ Större manager och mellanhänder för kommersiella reklamkampanjer att ta hänsyn till ☺️

  • Zara har aldrig gjort reklam för dessa tabletter. Bobby utnyttjade faktumet att hon var på salongen, tog en bild och använde den sedan som reklam. Det orsakade hot om stämning och han fick ta bort den illa kvickt.

 6. My kan du inte länka till dessa vetenskapliga artiklar om dessa tabletter så att jag får chans att bilda mig en egen uppfattning.

   • 💖Det äter kanske som fjäsk ibland när jag håller med dig i mycket, men detta funkar för mig och det är jag glad för😊👌🏼🙏🏼💖
    Visst kostar det lite, men värt att prova på tycker jag😊

    Mitt hår förstördes pga en medicin jag åt regelbundet förut och det blev rivit, slitet och ingen lyster i det. Jag har alltid haft tjockt hår och mycket, men det tunnades ut rätt kraftigt & visst tappar du mycket hår osv, men måendet och tabletterna försämrade mitt hår rejält. Nu är håret på väg att bli ”friskare” & jag märker skillnad👌🏼🙏🏼Vilket är jättekul, för mitt hår tillhör min personlighet på något konstigt sätt🤣😍👌🏼⭐️

    • Hej Carita! Bara en tanke, vill absolut inte verka otrevlig, men att ditt hår börjar bli friskare skulle ju kunna bero på att du inte längre äter den medicin som förstörde det? Jag tänker i banor av korrelation vs kausalitet vs naturlig/spontan förbättring.

 7. Fast det syns mycket tydligt att du fortfarande har kvar en del extensions i ditt hår, det ser man på hårslingor som hänger ner och är stela till skillnad från naturligt hår som är mjukt och absolut inte delar sig i passager som ser stela ut. Det syns också i din lugg att du har extensions där.

  Finns absolut ingen vetenskaplig forskning på Bobbys hårtabletter.

  • ”Tror gör vi i kyrkan” varför ironiserar du när dina läsare ställer frågor? Du som ambassadör för dessa piller borde väl i och med ambassadörskapet kunna ge seriösa svar? Uppfattas oprofessionellt tycker jag.

   • Ett gammalt traditionellt uttryck från en östgöte… Du glömde citera ”skämt å sido” som var meningen efter ?. Nej vet du… jag tycker att vi låter de som jobbar proffesionellt med framtagningen, och tillskotten svara på dessa frågor ☺️ Jag är stolt och SUPER NÖJD konsument, som endast talar utifrån mina erfarenheter, och dokumenterar mina resultat som är helt outstanding ☺️

    • Hej ”anonym” (??) Jag svarar som konsument = härligt nöjd användare!!! Att vara ambassadör innebär ju inte att jag är kemist ( ?) dessa frågor gällande innehåll, produktion, fabrik, kemister osv hänvisar jag natuligtvis till BY.
     -Annars är allt bra ”anonym” ?

   • Jag skrev i ett svagt ögonblick för länge sen att jag inte skulle kommentera mer om dessa underpiller.
    Men nu ORKAR jag inte vara tyst längre,
    Det finns inget som får håret att växa fortare i alla fall inte när det gäller PILLER som var och varannan bloggare försöker pracka på oss.!
    Kolla Dr Mosleys program så förstår ni

    • Jooooooo……. och det är ingen ”magi” det är ren hårnäring med bla biotin som gör att man ökar hårtillväxten OCH kvaliten ??? Men varför i hela friden lägger man energi på att skriva negativt om det? Tusentals människor är nöjda med sina resultat… Ni andra som inte ”gillar dom” kan ju bara skeppa förbi och strunta i det…. ?? nu menar jag inget illa… och inte heller bara dig, utan generellt. Men fattar inte varför man lägger tid på att sitta och kommentera, göra en debatt om något som man ändå inte tycker om….. Slöseri med tid om du frågar mig ☺️ Ha en fin kväll nu ?

 8. Jag har använt andra sk vetenskapliga hårpiller från Oxford under 3-4 år och de har inte hjälpt mig.
  Nu har jag använt Bobbys hårpiller sen i höstas och när jag var hos frisören senast frågade hon spontant om jag hade gjort något med håret eftersom hon tyckte att det blivit tjockare. Man måste låta det ta tid. Näringen kommer innefrån och håret växer bara med ca 1cm per månad.

  • Det är privata vänner till Bobby, vet inte när dom gör och inte ☺️ Större manager och mellanhänder för kommersiella reklamkampanjer att ta hänsyn till ☺️

  • Zara har aldrig gjort reklam för dessa tabletter. Bobby utnyttjade faktumet att hon var på salongen, tog en bild och använde den sedan som reklam. Det orsakade hot om stämning och han fick ta bort den illa kvickt.

  • ”Tror gör vi i kyrkan” varför ironiserar du när dina läsare ställer frågor? Du som ambassadör för dessa piller borde väl i och med ambassadörskapet kunna ge seriösa svar? Uppfattas oprofessionellt tycker jag.

   • Ett gammalt traditionellt uttryck från en östgöte… Du glömde citera ”skämt å sido” som var meningen efter 😉. Nej vet du… jag tycker att vi låter de som jobbar proffesionellt med framtagningen, och tillskotten svara på dessa frågor ☺️ Jag är stolt och SUPER NÖJD konsument, som endast talar utifrån mina erfarenheter, och dokumenterar mina resultat som är helt outstanding ☺️

    • Hej ”anonym” (😴😝) Jag svarar som konsument = härligt nöjd användare!!! Att vara ambassadör innebär ju inte att jag är kemist ( 🤣) dessa frågor gällande innehåll, produktion, fabrik, kemister osv hänvisar jag natuligtvis till BY.

     -Annars är allt bra ”anonym” ?

   • Jag skrev i ett svagt ögonblick för länge sen att jag inte skulle kommentera mer om dessa underpiller.
    Men nu ORKAR jag inte vara tyst längre,
    Det finns inget som får håret att växa fortare i alla fall inte när det gäller PILLER som var och varannan bloggare försöker pracka på oss.!
    Kolla Dr Mosleys program så förstår ni

    • Jooooooo……. och det är ingen ”magi” det är ren hårnäring med bla biotin som gör att man ökar hårtillväxten OCH kvaliten 🌟🙌🏻 Men varför i hela friden lägger man energi på att skriva negativt om det? Tusentals människor är nöjda med sina resultat… Ni andra som inte ”gillar dom” kan ju bara skeppa förbi och strunta i det…. 🙈🤣 nu menar jag inget illa… och inte heller bara dig, utan generellt. Men fattar inte varför man lägger tid på att sitta och kommentera, göra en debatt om något som man ändå inte tycker om….. Slöseri med tid om du frågar mig ☺️ Ha en fin kväll nu 💕

 9. Oj, om allt hår växer kan jag inte börja med dem ?
  Det borde det väl göra? Tabletterna kan väl inte styras mot enbart hårsäckar på huvudet.
  Spännande frågeställning till betteryou.

  • Självklart! De ställen på kroppen där man har naturlig hårväxt där man producerar mer ( fiffi och under armarna tex) får jag naturligtvis raka eller vaxa oftare… Men det är det värt ?????

 10. Ni vet att jag är ambassadör för Bobbys Superhair…. och det är inget ”hokus pokus” , det är ingen magi!
  -Det är ren och skär vetenskap!
  Vad för vetenskap My? Om du läst det så är det lätt att bara ge länkarna så att vi andra får ta del av det också.
  Länka till dessa skända artisters uttalanden om tabletterna. Intressant att få ta del av.

 11. Men att ni bara orkar hålla på. Ni är ju inte ett dugg intresserade utav Bobbys Superhair, utan mer få ’sätta dit’ My. Och ofta är det samma namn som står bakom.
  Är helt övertygad om att tabletterna fungerar o ger ett starkare hår. Åt ett preparat för några år sedan, både håret o naglarna blev starkare, friskare.

 12. Oj, om allt hår växer kan jag inte börja med dem 🙂

  Det borde det väl göra? Tabletterna kan väl inte styras mot enbart hårsäckar på huvudet.

  Spännande frågeställning till betteryou.

  • Självklart! De ställen på kroppen där man har naturlig hårväxt där man producerar mer ( fiffi och under armarna tex) får jag naturligtvis raka eller vaxa oftare… Men det är det värt 😉🙌🏻👊🏻

 13. My du bertätar mycke om dessa tabletter. När vi frågar efter hur din dag ser ned träning så livar du hela tiden jag ska berätta men inget händer. När du sitta kvällen i Egypten skrev du skulle börja nytt liv med något ksn inte berätta nu men när jag kommer till Sverige då livar jag. Många frågar om saker men du hittar kryphål men dessa produkter fr Bobby får höra varje vecka. Bea reklam och de tjänar du pengar på. Så My svara nu hur ser en vecka el dag ut jobb träning o allt annat som hör till. Ha en bra da.

  • Jag veeeeet…. Men jag kan inte berätta ännu? plus att jag ligger lite efter i mitt schema. Du (och alla andra ) förstår når jag delar med mig av det…. Det är lite mycket känslomässigt just nu. Kram ☺️

 14. Ni vet att jag är ambassadör för Bobbys Superhair…. och det är inget ”hokus pokus” , det är ingen magi!

  -Det är ren och skär vetenskap!

  Vad för vetenskap My? Om du läst det så är det lätt att bara ge länkarna så att vi andra får ta del av det också.

  Länka till dessa skända artisters uttalanden om tabletterna. Intressant att få ta del av.

 15. Du går på allt My, bl,a att kamelerna i Egypten sköttes väl och mådde bra. Nonsens, se Expressens reportage i helgen om hur dom avrådde folk att rida kamel och åka i vagnar med trötta, sjuka hästar. Ren djurmisshandel är det.
  Kanske är hårkapslarna en blugg. Klart att Bobby tjänar pengar på dom. Tror inte du skulle göra reklam för dom om det inte var han som hade dom, han är ju din vän.

 16. Men att ni bara orkar hålla på. Ni är ju inte ett dugg intresserade utav Bobbys Superhair, utan mer få ’sätta dit’ My. Och ofta är det samma namn som står bakom.

  Är helt övertygad om att tabletterna fungerar o ger ett starkare hår. Åt ett preparat för några år sedan, både håret o naglarna blev starkare, friskare.

 17. Jo de skulle jag men inte hela tiden. Hon tjänar pengar på det. Många frågar efter hur och när hon tränar hon lovar att svara men inget händer. Man måste väl få fråga. Inget är väl förbjudet eller.

 18. Jag har tidigare delat länkar till vetenskaplig info om biotin här på bloggen, det vitamin som påstås vara nästintill ett mirakelmedel i hårpillerna ?
  Vem som helst kan söka fakta på seriösa sidor som t ex Livsmedelsverket.
  Att några av er nästintill verkar dyrka My är en sak jag inte bryr mig om
  Men att många av er fortsätter att låta er luras till köp av det sk preparatet Bobbys Superhair är så otroligt att jag reagerar
  Jag kan bjuda på ytterligare fakta;
  https://sv.m.wikipedia.org/wiki/Biotin
  Här finns t o m info om vad som ev kan ge biotinbrist – något som är mycket ovanligt.
  T ex att man äter mängder av rå äggvita varje dag eller intar extra pantotensyra, ett ämne som också INGÅR I SUPERHAIR!!! Sug på den ni??

  • Du får nog titta på hela innehållet om du ska kliva in och dela med dig av dina åsikter ?? Samt kontakta Better You för viste dialog där dom gärna svarar på dina påstående ? -Trevlig helg!

 19. My du bertätar mycke om dessa tabletter. När vi frågar efter hur din dag ser ned träning så livar du hela tiden jag ska berätta men inget händer. När du sitta kvällen i Egypten skrev du skulle börja nytt liv med något ksn inte berätta nu men när jag kommer till Sverige då livar jag. Många frågar om saker men du hittar kryphål men dessa produkter fr Bobby får höra varje vecka. Bea reklam och de tjänar du pengar på. Så My svara nu hur ser en vecka el dag ut jobb träning o allt annat som hör till. Ha en bra da.

  • Jag veeeeet…. Men jag kan inte berätta ännu🙈 plus att jag ligger lite efter i mitt schema. Du (och alla andra ) förstår når jag delar med mig av det…. Det är lite mycket känslomässigt just nu. Kram ☺️

 20. Du går på allt My, bl,a att kamelerna i Egypten sköttes väl och mådde bra. Nonsens, se Expressens reportage i helgen om hur dom avrådde folk att rida kamel och åka i vagnar med trötta, sjuka hästar. Ren djurmisshandel är det.
  Kanske är hårkapslarna en blugg. Klart att Bobby tjänar pengar på dom. Tror inte du skulle göra reklam för dom om det inte var han som hade dom, han är ju din vän.

 21. Jo de skulle jag men inte hela tiden. Hon tjänar pengar på det. Många frågar efter hur och när hon tränar hon lovar att svara men inget händer. Man måste väl få fråga. Inget är väl förbjudet eller.

 22. Jag har tidigare delat länkar till vetenskaplig info om biotin här på bloggen, det vitamin som påstås vara nästintill ett mirakelmedel i hårpillerna 🤪
  Vem som helst kan söka fakta på seriösa sidor som t ex Livsmedelsverket.
  Att några av er nästintill verkar dyrka My är en sak jag inte bryr mig om
  Men att många av er fortsätter att låta er luras till köp av det sk preparatet Bobbys Superhair är så otroligt att jag reagerar
  Jag kan bjuda på ytterligare fakta;

  https://sv.m.wikipedia.org/wiki/Biotin

  Här finns t o m info om vad som ev kan ge biotinbrist – något som är mycket ovanligt.
  T ex att man äter mängder av rå äggvita varje dag eller intar extra pantotensyra, ett ämne som också INGÅR I SUPERHAIR!!! Sug på den ni😄😝

  • Du får nog titta på hela innehållet om du ska kliva in och dela med dig av dina åsikter 🤣😜 Samt kontakta Better You för viste dialog där dom gärna svarar på dina påstående 😉 -Trevlig helg!

 23. Jag förstår inte hur du orkar My!! Alla dessa elaka och negativa kommentarer hela tiden, har inte folk nåt bättre för sej än att hela tiden kasta skit och nedvärdera dej??
  Och ni som inte gillar My, eller inte alls tycker som hon varför fortsätter ni att läsa bloggen?? Hitta nån som har samma tänk och gillande som ni att följa och bli nöjda där istället! Och ni som inte gillar reklamen My gör, scrolla förbi den delen för det gör jag när det handlar om nåt som inte intresserar mej.
  Å nu till Bobbys super hair, vetenskap, hokospokos eller fejk jag har själv ätit dessa i ca 6 månader och mitt hår har blivit kraftigare och tåligare. Det har inte (vad jag märkt) växt fortare men det är bättre än tidigare. Men om ni inte har testat så kan ni inte ha nån åsikt om funktionen!!!
  Å så till dej My; Stå på dej, Kämpa & Lycka till ?

 24. Jag förstår inte hur du orkar My!! Alla dessa elaka och negativa kommentarer hela tiden, har inte folk nåt bättre för sej än att hela tiden kasta skit och nedvärdera dej??
  Och ni som inte gillar My, eller inte alls tycker som hon varför fortsätter ni att läsa bloggen?? Hitta nån som har samma tänk och gillande som ni att följa och bli nöjda där istället! Och ni som inte gillar reklamen My gör, scrolla förbi den delen för det gör jag när det handlar om nåt som inte intresserar mej.
  Å nu till Bobbys super hair, vetenskap, hokospokos eller fejk jag har själv ätit dessa i ca 6 månader och mitt hår har blivit kraftigare och tåligare. Det har inte (vad jag märkt) växt fortare men det är bättre än tidigare. Men om ni inte har testat så kan ni inte ha nån åsikt om funktionen!!!

  Å så till dej My; Stå på dej, Kämpa & Lycka till 🌸

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..

Must-haves för vacker hud

I samarbete med Rosenserien Ni vet att jag fullkomligt ÄLSKAR detta svenska, veganska varumärke och...

Green Weekend upp till 50% rabatt + 25% Swiss Clinic

I reklamsamarbete med Swiss Clinic ? Heeej fina läsare! Jag vet att ni brukar uppskatta...

Ta hand om din hud nu när solen är här

I reklamsamarbete med älskade Rosenserien ❤️ Ni som följt mig länge vet att jag älskar...