Gonatt…..

C0935DD9-66A5-497D-84C5-BAF4F799F2B5

Hej!

Nu är klockan strax 20:00. Ludvigs kompis har precis gått hem…. Dom blir så glada när dom väl ses ☺️ Jag satt i solen en stund. Utan mobil, men en kopp te❤️ Myste lite med hästarna… tycker om att klappa på dom. Att prata med dom. 

Jag har vilat hela eftermiddagen…. sovit en stund. Känner mig trött. Hoppas inte att jag håller på att bli sjuk… Men, känner mit inte sjuk. Bara väldigt trött… det hänger säkert ihop med tanden och infektionen 😬

81CAE36E-D30B-458A-BB0B-BC28C5D2B51C

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Läxor och kvalitetstid innan hans kompis kom ☺️

4ACF1F27-E0E2-4750-843B-9BAFE6E9843A

Idag har jag sagt ”hejdå” till min revisor. Hon ska sluta efter många år….. Bläääää vad dubbla känslor jag har! 😝💔

Rent egosistisk vill jag såklart behålla henne! Men jag är glad och stolt för hennes skull! Dom som rekryterat henne ska vara SÅ tacksamma🌟

Hon har och betyder enormt mycket för mig!!!!

Så förutom min må-bra-korg som jag försökte få till… Så gav jag henne en middag med mig, så att jag VET att vi ses igen!!!!! (Smart va? 😉)

Hatar avsked….. hon är  ”One of a kind” ! 

H28A6891

Nu ska jag sova…… Nattar både mig och Lilleman, nu på en gång!

Kram och gonatt.

/My Martens 

Posted in: Allmänt
Kommentarer (1)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *