INSTARGRAM

DIN ONLINE COACH

PT STUDIO TÄBY

Richmond & finch kör upp till 70 %

I samarbete med Richmond & Finch

C22E2964-DF21-4F6D-AC81-A27998417EBD

Hej igen!

Nu bara måste jag passa på att tipsa dig! Jag fick hem nya fina skal ifrån Richmond & Finch…. Dessa är två av mina favoriter, resten får du se imorgon☺️

Jag vill passa på att tipsa om att dom har 70% på utvalda produkter… Mobilskal, laddare, tillbehör osv ☺️

Jag sliter ut mina skal på löpande vand (tappar i golvet, asfalten, spiller på osv 😅)  Men jag tycker också det är kul att matcha outfit/väskor osv 😍

Passa på att fynda om du vill 🤗 In och shoppa HÄR 👈🏻

Kram kram

/My Martens 

7 Komentarer

  1. Om ett skal spricker av att tappas är det dålig kvalité, det ska väl hålla för att skydda telefonen? Om man spiller på det kan man väl göra rent det? Matcha? Ja visst, men köp ett neutralt då som matchar det mesta. Jag har ett tåligt plånboksskal som skyddar min telefon samt rymmer de viktigaste korten plus körkort. Det är egendesignat med målarfärg då jag jobbar som målare. Jag har även ett annat skal som jag tänker att jag ska byta till till ”finare” tillfällen. Kommer jag ihåg det? Nix.
    Ni där ute som har mängder av skal. Hur ofta byter ni? Använder ni verkligen alla?

  2. Om ett skal spricker av att tappas är det dålig kvalité, det ska väl hålla för att skydda telefonen? Om man spiller på det kan man väl göra rent det? Matcha? Ja visst, men köp ett neutralt då som matchar det mesta. Jag har ett tåligt plånboksskal som skyddar min telefon samt rymmer de viktigaste korten plus körkort. Det är egendesignat med målarfärg då jag jobbar som målare. Jag har även ett annat skal som jag tänker att jag ska byta till till ”finare” tillfällen. Kommer jag ihåg det? Nix.
    Ni där ute som har mängder av skal. Hur ofta byter ni? Använder ni verkligen alla?

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

16 − 9 =

Om du missat..

Andas ut stressen med hjälp av djupandning

Andas ut stressen med hjälp av djupandning -Hur många tänker egentligen på sin andning? Jag...

SMEG bagaren och kocken 20%

I reklamsamarbete Bagaren och Kocken ??‍? Hej på er! Detta är en grymt efterlängtad kampanj...

Adviral Event

My Martens , Ako Rahim. Adviral Media. d Ako, Renata, My