INSTARGRAM

DIN ONLINE COACH

PT STUDIO TÄBY

Gästbloggare Malin Watson

 

Heeeeej! Kvällen nyhet!

Nu kan jag berätta att min vän Malin Watson kommer att gästblogga här inne under hela Lets Dance perioden ❤️💃🏼 Lämnar över ordet till Malin! /My Martens

6502A929-F152-4693-8747-1DAFC89F0F83

 

-Hej, Malin här 👋🏻
Inatt kommer det att bli svårt att sova för i morgon är det äntligen premiär för Let’s Dance på TV4 säsong 14 och den här gången dansar jag med underbara sångaren och artisten Mendez 😄
Mr ”larger than life” personality! Han och jag är väldigt olika men samtidigt väldigt lika. Vi har samma höga och intensiva energi 😂, vi är passionerade 🔥, vi älskar livet ❤️ och när vi gör något så vill vi göra vårt allra bästa 💪 och det är ju liksom det som är grejen.

Vi älskar båda våra yrken. Det är mer än bara ett jobb. Jag vet att det bara är ett underhållningsprogram men det är mitt största och längsta projekt varje år jag deltar och jag älskar verkligen det jag gör. Jag lever för min dans. Har alltid gjort. Det är min största passion i livet förutom min underbara man och våra två söner. Det är en del av min själ. Utan dansen känner jag mig vilsen.
FDB94C5B-FADA-42D9-B113-4EEDBB7BFDC7
Vi har jobbat så hårt inför i morgon. Tyvärr har det varit en tuff start för oss. Mendez är skadad i foten sedan en tid tillbaka men vi kämpar på. Vi isar foten, dansar och tränar om vartannat. Ingenting kan stoppa oss. Det är vårt motto! 💪🏻🌟

-Nu kör vi. All in!
Hoppas att ni är med oss! Rösta rösta rösta! 🙏🏻
Vi lovar att göra det absolut bästa vi kan för att underhålla er, bjuda på fin dans och locka in er i dansens magiska värld!💃🏼
860145B1-DB8E-4EEF-9AFE-0CA78434AC95

Vi dansar näst sist i morgon. Startnummer 10. Vårt röstningsnummer är:
Ring: 099-41410
Sms: Mendez 72400

kram från oss
/Malin & Mendez 2527AB5E-68C3-4254-8440-B6396CD8AD79

13 Komentarer

 1. Blev så glad då Mendez skulle vara med. Och att han skulle dansa med dig var det bästa. Mina röster kommer ni att få för ni kommer att glänsa. Jag har inte missat ett enda program sedan det startade och Måns Z vann, så jag är verkligen ett let´s dance fan. Lycka till bästa Malin & Mendez❤️❤️

 2. Blev så glad då Mendez skulle vara med. Och att han skulle dansa med dig var det bästa. Mina röster kommer ni att få för ni kommer att glänsa. Jag har inte missat ett enda program sedan det startade och Måns Z vann, så jag är verkligen ett let´s dance fan. Lycka till bästa Malin & Mendez❤️❤️

 3. FINA Malin!
  Som jag har längtat!!!!!!!!!!!
  Riktigt grymt, att du dansar med Mendez!
  Självklart ska jag rösta och heja på er!
  STOR KRAM till er båda ⭐️⭐️!
  ?????

 4. FINA Malin!
  Som jag har längtat!!!!!!!!!!!
  Riktigt grymt, att du dansar med Mendez!
  Självklart ska jag rösta och heja på er!
  STOR KRAM till er båda ⭐️⭐️!
  🤗💛💃🕺👌

 5. Suck! Aldrig något nytt på tv4 känns det som, samma program snurrar runt år efter år. Återkommer till din blogg My när Lets dance är slut! Ha det bra så länge! ?

  • Annette? Vad ,menar du? jag är ju här med mina inlägg dagligen ändå… malin kikar in och säger hej, vilket jag och många andra uppskattar =) Vill du inte läsa dessa ilägg kan man ju enkelt scrolla förbi ?

 6. Suck! Aldrig något nytt på tv4 känns det som, samma program snurrar runt år efter år. Återkommer till din blogg My när Lets dance är slut! Ha det bra så länge! 🥰

  • Annette? Vad ,menar du? jag är ju här med mina inlägg dagligen ändå… malin kikar in och säger hej, vilket jag och många andra uppskattar =) Vill du inte läsa dessa ilägg kan man ju enkelt scrolla förbi 😉

 7. Hej Malin!
  Jeg følger Lets dance fra Norge (Oslo), og jeg gleder meg til å se dere danse. Jeg håper dere når langt ? Jeg husker jeg begynte å følge med på programmet da du danset med Jonas Hallberg for noen år tilbake. Kram fra Mira

 8. Hej Malin!

  Jeg følger Lets dance fra Norge (Oslo), og jeg gleder meg til å se dere danse. Jeg håper dere når langt 🙂 Jeg husker jeg begynte å følge med på programmet da du danset med Jonas Hallberg for noen år tilbake. Kram fra Mira

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

ett × 3 =

Om du missat..

Andas ut stressen med hjälp av djupandning

Andas ut stressen med hjälp av djupandning -Hur många tänker egentligen på sin andning? Jag...

SMEG bagaren och kocken 20%

I reklamsamarbete Bagaren och Kocken ??‍? Hej på er! Detta är en grymt efterlängtad kampanj...

Adviral Event

My Martens , Ako Rahim. Adviral Media. d Ako, Renata, My