I samarbete med Bobby Oduncu 0CB82225-954D-4003-84C7-11AB7ECA8005

Heeeej!

Förra veckan, sen eftermiddag/kväll så var jag hos Bobby & Tilda! Inte nog med att jag har världens bästa frisörer, jag har världens bästa vänner också!!!

-underbara människor! 🙏🏻❤️❤️❤️

Jimi kom också in efter jobbet för en klippning…. E18A29EB-AB44-4A9F-955A-BC4DB1414C07

Tilda, plockade ur mine extensions ifrån Toupema Belgal, tvättade och färgade mitt egna hår. Hon lät mig även sitta i schamponeringen en stund extra med olaplex 😍

ECE06400-E516-4B46-A297-A43E91C4CFDC

Så skönt att få håret tvättat 😇

30EE337A-B267-4D96-84F5-BE4447EF6BEE

Bobby pysslar om sin man….

38E7064A-943B-4800-9F00-3A6C785383D4

Jag säger det igen! Halleluja! 🌟🙌🏻 Bobbys Superhair är det bästa jag någonsin vågat prova! Mitt hår har återhämtat sig, och tach varae Superhair blivit friskt och starkt igen!

Finns inga ord i världen som rättvist beskriver min tacksamhet ❤️😍

37E99861-7B3E-4BA3-A65D-A736DE977746

Detta är resultatet, med endast mitt egna hår!

Minns ni HUR det såg ut? Sönderblekt, avbrutet och helt förstört! (Om du inte minns, googla, så ser du före/efterbilder) Säger bara WOW!!!!

Nu börjar det banne mig likna något 😍🙏🏻

Mitt egna hår är tjockt, friskt, fylligt och starkt igen 🙏🏻

B8B1200A-8D8A-434E-89AA-8BCC802CDDEB

När vi tagit ut mina extensions, tvättat, färgat osv,  så satte jag i nya extensions igen…..

Eller, vi återanvände dom som jag redan använt. Tejp-metoden, är en riktigt skonsam metod ifrån TOUPEMA BELGAL 😍

F2E4A0B8-98EE-4A65-B719-44C3BD291925

Jag ÄLSKAR när det är lite  ”randigt”…. Med riktigt mörka slingor u underlåter. Då kan man själv framhäva dom med lockar, eller ”dölja” dom med rakt hår…. Helst vill jag ha det så som Christina Aguilera hade det på den gamla ”goda” tiden 🤣 Men där sättet Tilda och Bobby stopp! Lagom är bäst helt enkelt 😉

åsåhär blev det med liteljusRe slingor i överlåter och ”mörka” i underhåret! 😊

0971AB9A-4A19-426D-8AF5-7D3C26F24B32 DA8C536C-73FF-42A5-BF1D-A4B44163B3FC

-Såååå nöjd! ❤️😅😍🙏🏻 Tack världen bästa Tilda!!! ( och Bobby såklart )

00AFE737-6ECB-43CD-84CC-5B1918A63178

Jag vill passa på att säga GRATTIS! För Bobbys Superhair fyller nämligen 4 år❤️🎉❤️🎉 Helt sjukt vad fort tiden går!

F486169E-7771-4D5E-98E0-0098A2CECF52

Detta firar vi med att köra en kampanj får du får beställa 3 burkar men endast betala för 2! Passa på att bunkra upp😍

-Beställer gör du HÄR  Du kommet inte att ångra dig! MEN, du får inte slarva med dom… Utan ät dom regelbundet och håll ut i minst sex månader, gärna ett år…. För bästa 🌟🙌🏻 Resultat!

/My Martens

 

 

Posted in: Allmänt
Kommentarer (29)
 • Maria

  Om tabletterna nu är så bra som du säger och har gett dig långt s

 • Maria

  Forts. Långt och starkt hår, varför då sätta i löshår?!

 • Eva-Lena

  Ställde också en fråga ang före i efter bilder på insta o blev hänvisad till bloggen . Vill inte vara elak ABSOLIT inte!!!!!! Men blir liiite fundersam på bilder ….med o utan extensions . Vem vill inte ha långt o tjockt hår fungerar kanske med Bobbys tabletter men, visa riktiga bilder. Uran extensions. Gillar verkligen din blogg men blir ibland fundersam över vissa reklaminlägg. Hur som kram från mig🤗

 • SoL

  Hej! Du motsäger dig själv…sätta in extra hår, när man äter världens bästa hårprodukt? Tyvärr är du inte trovärdig, någonstans.
  Man kan inte äta världens bästa hårkapslar som gör underverk med håret och SAMTIDIGT sätta in extensions. För din egen trovärdighets skull är det nog bäst att du funderar på vad du gör reklam för…och hur du gör den!

  • SoL

   Jag läser ju din blogg ibland My, och jag förstår att du sliter med dig själv i olika saker. Det är bra och starkt gjord, jag ger dig cred för det.
   Vad jag funderar på är: När är du nöjd? Du tränar mycket och tänker på din kost, fast du är fin i din kropp. Du har kurvor och ska behålla dom. Just nu har du ett fint naturligt hår, varför använda produkter då? Du jobbar mycket med din personlighet och din själ och det tar tid att bli nöjd i dessa avseenden. Men blir du någonsin nöjd med din kropp och med ditt utseende. Hur långa ska du sträva innan du tycker om dig själv? Varför är du inte nöjd som det är idag, det känns så tragiskt att jaga hela tiden, bli smalare, bli mer vältränad, få bättre hår etc etc.

   Vad det gäller att göra reklam för saker som man vill stå för blir du inte trovärdig eftersom du hela tiden motsäger dig själv med ditt underbara hår, Bobbys kapslar OCH sedan ändå sätta in löshår. Det rimmar illa.

   Jag skriver det här i all välmening då jag ser en mycket osäker tjej som inte KAN blir nöjd, utan hela tiden strävar efter perfektion. För mig är perfektion det minst perfekta. Starka kvinnor lever med sina skavanker och lär sig att tycka om dom och vara stolt över dom och sig själv.

   Mitt tips till dig: Börja med att tycka om dig själv och acceptera att du kommer aldrig att bli perfekt, ingen är perfekt. Jag älskar mig själv med mina skavanker, dom är en del av produkten, jag. Börja leva med det du har, inte leva efter något du aldrig kommer att uppnå, utan njut av den du är idag.

 • Carita

  Nu har jag beställt och ska prova Bobbys hairSka bli spännande och se hur de kommer att funka❤️☺️😊 Har kört med Bobbys slim ett bra tag och gillar dem skarpt. Funkar bra☺️❤️

 • Alva

  Håller med alla ovanstående. Inte trovärdigt med dessa kapslar . Ett sätt att tjäna pengar på att sälja dom bara. Lev ett sunt liv med mat och dryuck, det räcker,

 • Malin

  Kan bara hålla med er andra. Inte så trovärdigt att göra reklam för hårkapslar och samtidigt bära extensions. Inte så trovärdigt heller av bobby att sälja båda.

 • K

  Slits håret av extentions? Det är ju jättefint med men hur blir håret under?

 • Stina

  Om nu ditt hår är så tjock och friskt varför ha löshår då! Tyvärr det blir inte trovärdigt!

 • Babs

  Drömmer du eller hur menar du.? Dessa kapslar som är så bra enligt dig tror jag inte på. Ta Maggans istället mer trovärdigt.

 • Gunilla

  Naturlighet är det finaste!!

 • Linda

  Kanske dags att svara på kritiken…

 • Laila

  Fniss…så genomskinligt att samma person skrivit flera av kommentarerna! Om man vill få det att se ut som om det är flera personer som kommenterar, då bör man tänka på vilka ord man använder 😉

 • Kia

  Ditt egna hår ser väl inte sådär jätteroligt ut utan extensions, lite slitet å sådär så kapslarna är nog bara skit ändå. Med löshår blir det jättebra, fortsätt med det, och vi älskar denna maniska fas och hoppas den håller våren ut😂😂😂

 • Lars Karlsson

  Hm lite troll ute och rör på sig som vanligt.
  Kram L

 • Ulrika

  Hej alla, jag är inget troll, utan en helt vanlig tjej som gick på din säljkampanj. Jag har själv använt Bobbys hårpiller i 14 månader och de fungerar inte alls. Det har kostat mig massor med pengar. Jag förstår nu varför du måste sätta i löshår, jag funderar på att göra likadant. Nuförtiden gör du reklarm för tejphår men jag kommer ihåg när du skrev att keratinlöshår inte slet på ditt hår. Kan du ge rabatt på löshår också eftersom Bobbys piller inte fungerar?

  • My

   wow! Om du inte tycker att dom fungerar så tycker jag att du vänder dig till Bobby eller Better You och delar med dig av dina erfarenheter. Om jag själv är missnöjd eller inte upplever resultat för något så vänder jag mig till återförsäljaren och delar med mig av det.

   Det är väldigt viktigt att man äter regelbundet, (inte slarva) och att man varvar med tex 2 kapslar/dagen osv. Jag har ingen aning om hur du gjort men det är såklart många saker som spelar in… Tex om man bränner av sitt egna hår med blekning, plattång osnutna värmeskydd så sliter man ju av lika mycket som växer ut. Många faktorer att ta hänsyn till. Menar inte att påpeka att du skulle gjort det, men vill bara poängtera att många saker händer ihop =) Även vilka produkter man använder, hur man tar hand om sitt egna hår osv…

   Hur som, jag är JÄTTE nöjd och tittar du på mina före/efter bilder så förstår du nog varför…. jag har aldrig skrivit att keratin inte sliter på sitt egna hår. Det gör det verkligen. MEN, om man byter det innan “det går för långt” så minimerar slitaget. Däremot så har jag skrivit att tejphår är MYCKET mera skonsamt än keratin, för det är det…

   Ibland har vi kört kampanjer på extensions och klipp/färg osv. Ska jag se om jag kan ordna det speciellt för dig, där du även får engratis konsultation om huruvida man kan hjälpa sitt egna hår på traven… jag kan fråga om du vill =)

   och nej, jag tror inte att du är något troll.. Alla åsikter är välkomna, även de där man inte är nöjd =) Kram My

 • Camilla

  Så många icke positiva kommentarer 🙁
  Gör det som känns bra för dig skulle jag vilja säga till alla dem, men bry er inte så mycket om vad som känns bra för någon annan. Vad som känns bra är väldigt personligt och att ändra någons uppfattning om vad som är bra för en själv tror jag inte gör att man gör bra saker för sig själv utan snarare börjar tveka. Alla är vi olika 🙂

 • Anonym

  Du gör reklam för dyra hårprodukter och behandlingar och så är du inte snyggare i håret än vad djärv. Dålig fotomodell.

 • Carita

  Har man haft ett dåligt mm så blir kroppen & håret rätt så förstörd utav både måendet & mediciner. Folk som ej har varit i den situationen har nog ingen aning om hur man kan förändras😳Det är en rätt lång process att komma tillbaka❤️

  Hur som helst så väljer varje person hur de vill leva sitt liv.

  Det är inte alltid att man ”inte kan älska sig själv el sin kropp” när man använder tex olika produkter för div ändamål. Det kan vara för att ”få tillbaka sin lyster tex i håret” el som jag som kämpat med min viktnedgång, då jag gick upp över 20kg på 1år 😳när jag fick ta stämmningshöjande tabletter pga utmattningssyndrom & deprission. Så jag provar gladeligen dessa produkter, för mitt eget välmående & det gör jag med gott samvete😊
  Jag tränar regelbundet och äter lagom bra😊❤️

  Kram till dig My😍

 • Lina

  Din blus!! 😍 Var kan jag få tag på den? 🙏

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *