INSTARGRAM

DIN ONLINE COACH

PT STUDIO TÄBY

Nu är det hög tid att boka din plats och följa med oss till Egypten.

C3BE6097-26DF-4506-B9C0-F51A06DBE87C

Hej fina!

Nu är det hög tid att boka din plats och följa med oss till Egypten.Vi redan, i mars och det är knappt fyra veckor kvar tills vi åker till härliga Aqua Vista Powered by Playitas!

-Som jag längtar!😍😎

1A3F4ADD-83D8-445A-BD1D-BA61B7149018

Detta är en riktig lyx-resa men till ett riktigt budgetpris🌟🙌🏻

Det är endast 9998:- All inclusive,  dvs, inkl flyg, transfer, boende, flera träningspass om dagen och ALLA måltider!

Ett perfekt tillfälle att kickstarta våren och de ljusa varmare tiderna vi har framför oss. Förutom träningen så ska vi såklart slappa i solstolen, njuta och koppla av😎

Det härliga med resor som detta är att man verkligen kommer hem fulltankad med ny energi!

( Plus lite träningsvärk och solbränna… – hehe! 😉)

Den vanligaste frågan jag just nu får är om man ”måste vara jätte tränad” så är svaret

-NEJ, absolut inte!

Denna resa passar både dig som vill komma igång, eller som redan är i full gång Vi anpassar det utifrån din nivå. Vi ser till att du får med dig nya kunskaper som du även kommer ta med dig hem…

Denna veckan kommer vi att ha en varierad träning, hiitpass, cirkelpass, crossfit, styrketräning, rörlighet och mycket fokus på teknik m.m.

Detta är en väldigt prisvärd resa med extra allt, så gå in och läs mer och boka HÄR

B07958DB-8087-49A1-B2A0-9CB8F5047785 B753C979-5182-4C68-9EC8-4F2498BF6AB2 856FCBBE-B529-4BF4-9B3A-B2CA28C94E93

Hoppas att vi syns där!

H28A6891

Kram Kram

/ My Martens

7 Komentarer

  1. För 800 Euro (ca. 8000 kronor) kan jag boka samma hotell, samma vecka, all inclusive och tillgang till all träning för TVA personer. Vad gör er resa sa mycket bättre? Det är ju ganska stor skillnad pa priset.

    • Det är ju utan instruktörer på anläggningen… Med oss så skräddarsyr vi ett träningsupplägg, med 2-3 pass om dagen, samt föreläsning och kostrådgivning…. ? Du vet själv kanske vad ett pass kostat hör henna i Sthlm, eller en föreläsning osv…. Så det blir ju ett väldigt mycket större mervärde…. Mvh My

  2. För 800 Euro (ca. 8000 kronor) kan jag boka samma hotell, samma vecka, all inclusive och tillgang till all träning för TVA personer. Vad gör er resa sa mycket bättre? Det är ju ganska stor skillnad pa priset.

    • Det är ju utan instruktörer på anläggningen… Med oss så skräddarsyr vi ett träningsupplägg, med 2-3 pass om dagen, samt föreläsning och kostrådgivning…. 😄 Du vet själv kanske vad ett pass kostat hör henna i Sthlm, eller en föreläsning osv…. Så det blir ju ett väldigt mycket större mervärde…. Mvh My

  3. Fast Asa gå in på Mirkas sida så ska du få se på pris. Det är dyrare och man får ingen mat och resa och boende med flera över 11.000 kr sen mat på det och så får man hänga med Mirka. Så inte är det så himla dyrt även om jag själv aldrig skulle betala för att åka och träna så där. Jag tar en resa för resans skull och vill jag träna så gör jag det hemma. Jag tror mer på normala promenader och mycket frukt och grönt och sen har vi bara ett enda ynka liv som ingen vet hur länge man har det så synda är i min värld helt ok. Jag kan varken sova på nätterna, jag har konstant värk och ett helvete. Jobbar och sen är krafterna slut. Tur My att du har en läkare. Det är inte gott om bra sådana längre i detta land.

  4. Fast Asa gå in på Mirkas sida så ska du få se på pris. Det är dyrare och man får ingen mat och resa och boende med flera över 11.000 kr sen mat på det och så får man hänga med Mirka. Så inte är det så himla dyrt även om jag själv aldrig skulle betala för att åka och träna så där. Jag tar en resa för resans skull och vill jag träna så gör jag det hemma. Jag tror mer på normala promenader och mycket frukt och grönt och sen har vi bara ett enda ynka liv som ingen vet hur länge man har det så synda är i min värld helt ok. Jag kan varken sova på nätterna, jag har konstant värk och ett helvete. Jobbar och sen är krafterna slut. Tur My att du har en läkare. Det är inte gott om bra sådana längre i detta land.

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

två × tre =

Om du missat..

Varför börja dagen med färska citroner

Därför har jag börjat dricka ett glas varmt citronvatten varje morgon, cirka tio minuter...

Kan jag så kan du…. Boosta kroppen med vitaminer och näringsrik mat

I samarbete med Svensk Hälsokost Älskar när Svea är med mig på gymet? ❤️ Morgonträningen...

Några funderingar…

Hej ?? klienter på förmiddagarna har blivit min grej ?? i mitt lilla crib...