Hej! 

F5B2B7B5-7E1C-4219-B695-55B65874D312

Idag för ett år sedan så flyttade vi in i Torpet 😄 Wow Vad tiden gått! Och guuuud vilken resa jag gjort mentalt sedan dess… Jag satte mig och började läsa inläggen från den tiden. Bloggen för mig är ju som en dagbok. Här är ett av inläggen som skrevs för att ett år sedan ( HÄR )

Jag skrällde ifrån det, läste både fram och bakåt i tiden…..

Jag var inte så stark då. Men j*klar vad mycket som har hunnit hända på ett år. Jag mår sååå mycket bättre, vi älskar vårat torp! ❤️🙏🏻

Min kropp svarar igen, på ett sätt som den inte gjort sedan innan jag föll ihop som utbränd….. Det är SÅ skönt och gör mig så innerligt glad🙏🏻❤️

92A3D8BD-EEF3-4104-8F1B-42A49422F91A 5CDEE6BF-9F5C-4024-9FCE-9048B83A76AB

Ja, som sagt. Mycket har hänt på ett år 😅

idag har varit en minst sagt händelserik dag. Jag somnade innan 21:00 igår. Kändes mig alltså utvilad när klockan ringde vid 05:30. Eftersom Lilleman sover då, och jag ville hinna med min dagliga PW på morgonen idag, så gick jag ut och gick, precis utanför…. i cirklar 😅😂

Måste sett kul ut. Men ville inte lämna Lilleman ensam hemma såklart. Så jag berättade detta för honom redan igårkväll. (OM du vaknar och jag inte är hemma, så är jag nånstans på gården och går runt, runt och runt 🙈🤣)  

Sen kom jag in, gjorde frukost och hade myspys e stund innan jag Skjutsade till skolan…

Sen bilade jag mot Växjö.

Jag har nämligen haft kundmöten inbokade där, och passade såklart på att boka in en dejt med min Åza.

Åza och jag är som ett gott gammalt par…. Upp och ner, högt och lågt 😅😂 Men vi håller ändå alltid ihop…..  ( Läs hennes blogg HÄR

655A77C0-6791-4AAA-A9FD-5AE7511D8722

Åza lurar gärna in mig på dumheter…. (enligt mig 🤣❤️)

Men denna gången så var det minsann allt annat än dumhet. Hon har nämligen själv börjat köra lpg regelbundet på sista tiden…. 

  Hon bokade in mig på samma LPG på nyöppnade salong KOLIBRI ( HÄR )  WOW!

-varför har jag inte gjort detta tidigare, HUR skönt som helst! 

0B930D26-82D7-4A3E-889D-B77342789B6F

Om man bortser från den allt annat än sexiga helkroppstumpan! 🙈😅

Men nu när jag provat detta en gång, så bara måste jag ju fortsätta!!! Extra skönt nu när min träningsvärk är brutal! 

Man rekommenderar nämligen 2 g veckan/ i 7 veckor…. Så nu måste jag nog flytta in hos pza i 7 veckor 🤣 hmm. Får hitta något ställe i Sthlm. Men du som bor i Växjö vet vart du kan gå😄

C7161AB5-1CE7-4DDE-B82B-56C81E4DB7E6 F5B2B7B5-7E1C-4219-B695-55B65874D312

Sen gick vi vidare för lunch….. Jag krånglade och bad dom väga min kyckling, och det ordnade dom! (Tacksam….. för kostschemat 😅🙏🏻)

3865B6F2-E80E-49A6-A1B5-770C3F9264E3 5DDA7F2F-C13A-473F-89A5-00B78496E925 1082F701-B457-498C-83B3-D5EAA16EB13D F11AB140-96A1-45E2-B534-FED228ED4938

Super mysigt! Strax efter så anslöt Åsas Svägerska. Tur vad det, för Åza (smålänningar som vi är 😉) Passade nämligen på att ta del av allt det hembakade från lunchbuffén! 😍🙈

Alltså, på riktigt! Mina favoriter chokladbollar och kladdkaka! 🤤

94698F62-32E3-4847-8B7D-943774EA4DCC37A17AE4-D953-4617-AA94-B8E6B21FE364

Men nu kan ingenting stoppa mig! Kroppen svarar, motivationen är maximal och sötsuget under kontroll! Så en kaffe för min del fick räcka !

EB35AE36-9623-4668-983F-0EA5EB11452D

Sen tillbaka till Öland. Alltså två riktigt bra möten idag…. Mys med Åza och ”svägis” 😄 En toppen dag redan vid lunch!

Sen till skolan…..

4B4CE504-5132-4E53-ACEF-2D06F2AAFEB6 9F2BA24F-8D87-4E76-AB38-E51AC0A033E2

Vidare till gymmet….

CE542FDC-D8CC-4F42-984E-8BEEEC1179FB

0EDB34C1-E199-49EC-A19F-95E0D196FF26

Håller ju på att komma in i mitt nya kostschema och träningsupplägg…… Alltså jag börjar utveckl en riktig ”hatkärlek” till min kollega och vän! 😂💚 Ako sätter hårt mot hårt! Jag siktar högt, och strävar mot resultat. Han skräddarsyr det därefter!

-SÅ kul! Men SÅ jobbigt! Svettigt värre😆 idag Ben, rumpa och mage👊🏻

D6663367-490D-4A02-BC4D-300F8329A75A

Efter gymmet åkte vi hem. Jag måste ju äta hela tiden, så det var dags för ett mål igen…. Fixade Middag till lilleman. Våran granne och Ludvigs bästis Alexander kom hem till oss 😄 Jag inte då hem till Min extrapappa och hans fru. Dom har preci fått flytta in till ett nytt bonde. Dom får nu dela rum ❤️🙏🏻 Jag möttes av ett varmt mottagande, vänlig personal som verkligen tog sig tiden att sätta dig ner med oss… Vi pratade ihop oss om situationen, och hela min magskä ska säger att detta är SÅ rätt🙏🏻 När min extrapappa sedan berättade om sitt träningsschema och snabb på ett sätt som bara han kan vara så ville han visa mig, och reser sig upp från rullstolen 🙏🏻😭

-Då började jag storgrina av lycka!!! Jag är såååå glad, stolt och tacksam!

C0B369B3-64AB-4280-B4E5-70E8B9CB9B9E

Jag höll på att förlora honom. Läkaren sa att det handlade om timmar eller möjligtvis dagar… Sedan. var han nästan helt förlamad. Efter en tid, halvt förlamad. Resan hit har varit lång. Men satan i gatan! Det finns ingen Som är så envis som han! Min stora inspiration! ❤️

Så för att summera dagen! -Fantatsikt bra!

gonatt….

/My Martens

Posted in: Allmänt
Kommentarer (23)
 • Annette

  Så kul att Lothar har blivit så pigg! Man såg honom alltid på språng förrut, eller i traktorn. Hoppas det går bra för dem nu i gemensamma boendet!

 • Åza Brennander

  Tack för en super mysig dejt! Det gör vi om snart igen.
  Fick för övrigt just reda på att jag har namnsdag idag så chokladboll och kladdkaka var jag värd. Ses snart igen. PoK❤ Åza

 • GC

  Härligt att höra att din extrapappa är så redig nu.👍❤️

 • cecilia

  Härliga bilder! Vet inte om jag skrivit det förut men jag har tänkt på det många gånger – älskar själv morgon PW/promenader – var försiktig när du går ute så tidigt på morgon. Kanske inte hemma på gården på Öland men inne i stan. Man vet aldrig. Kanske ha en pepparsprej eller nåt ifall att det behövs. Starkt att motstå chockladboll, jag har stark karaktär men vet inte om jag klarat det dom såg sjukt goda ut. Tack för bra blogg.

 • M

  Tyvärr så har jag onda aningar om boendet men hoppas jag har fel och att din X-pappa får all hjälp
  HAN behöver.
  Undrar vad du går på för diet eftersom det skulle vägas ?
  Kram

  • My

   Jag går inte på diet. Jag går på skräddarsytt kostschema för att bygga muskler och minska i feffprocent, jag ätet alltså 2 mål mer än jag är van vid, och måste de till att jag får i mig tillräckligt med protein 🙂

  • SoL

   Ullis: LPG – skönhetsbehandling. Förvånad?

   • My

    En djupgående massage i en kroppsstrumpa, så häftigt! 🙂 Synd bara att det ligger i Växjö…. och det är för långt bort för mig 😄

  • My

   LPG Endermologie är en unik bindvävsmassage -teknik.

   Vid LPG-behandling av kropp och ansikte masseras vävnaden effektivt genom vakuumsug med de unika patenterade munstycken. Vävnaden bearbetas 100 % naturligt genom mekanisk stimulering.

   De två individuellt motoriserade rullarna tillsammans med vakuumsug bearbetar vävnaden naturligt genom att ställas in på olika sätt beroende på önskad effekt av behandlingen på kroppen (=lipomassage)

   Behandlingen är till för dig som önskar rensa kroppen från slaggprodukter och vill få igång en god cirkulation, ta bort/minska envisa fettdepåer och celluliter.

   Oavsett om du är elitidrottare eller motionär gynnar LPG bindvävsmassagen kroppens återhämtning och prestation. Före träning- stimulerar och värmer upp. Efter träning- lindrar träningsvärk, dränerar och bidrar till snabbare återhämtning 😄 man måste gå flera gånger i x-antal veckor för att få resultat… Me jag tyckte det var skönt, och kände mig piggare i kroppen redan efter igår 😊

 • Jezzi

  Gud vad härligt att se att L är tillbaka på fötterna. Skönt att höra att dom nu får bo ihop <3
  Haha ja herregud vad mkt snö det var för ett år sen! Inte lättaste vädret å flytta i haha 😂😂 du får bjuda på en kaffe i vårsolen där nere sen 😍 ha en härlig helg. Kram

  • My

   Alltså ett år sedan?! 😂🙈😂 guuud vilken vecka det var! ICC när han hoppade in i bilen 😂 Nu måste vi verkligen ses snart! Är hemma i hekgen åker mellan gym och extrapappa ❤️ Ja, tänk att han står och haltar sig fram 🙏🏻😭❤️

 • Eva Jansson Sandberg

  Tack för att Åsa och du tog er tid och pratade en stund med mej i dag.Skönt att prata med någon som förstår hur man känner sig.Lycka till med kostschema och allt annat.Kram Eva.

  • My

   Tack själv ❤️🙏🏻 Ta hand om dug! Och du…. Hoppas att vi syns på öland! Den helgen skulle passa dig perfekt 🙏🏻☺️ Kram kram

 • Ewa

  Hej My
  Undrar lite hur ditt kostschema ser ut + träning
  Ha en trevlig helg på Öland själv ska jag dit i morgon det är såååå mysigt på Öland.
  Kram

 • Alva

  Behandlingen må vara skön, det tvivlar jag inte på MEN man kan inte rensa ut slaggprodukter på det viset. Flyger dom ut ? Det finns seriös forskning på detta.
  Skönt att de gamla har fått det bra !

 • Anna

  Kan säkert vara skön behandling men några ”slaggprodukter ” .. försvinner inte , eftersom det inte finns något som heter det ,hör med vilken läkare som helst …

 • ÅsaC

  Visst är det fantastiskt hur kroppen kan återhämta sig efter en sådan stor stroke som L fick. Underbart att se. Hoppas att allt blir bra på nya boendet för dem.

 • Charlotte

  Jag tänker så här att jag kan inte veta om det finns något som heter “slaggprodukter”, det enda som JAG med säkerhet vet är sant är nåt som jag kan dela med mig av.

  För 12 år sedan försökte jag bli med barn. Det gick inte! Vi försökte i 3 år. Vi gick igenom IVF 7 ggr. Fruktansvärt.. Missfall på missfall.

  Jag var helt under isen och träffade många människor i samband med detta. En kvinna sa till mig att jag borde kolla mina Microber och annat i mina tarmar. Jag fnös nästan men tänkte att jag vill vill vill ha barn o gör allt!!!!

  Jag kann idag inte säga vad som skedde med min kropp men en utrensning skedde av väggarna i både livmoder och tarmar där cellerna fick en sk “nytändning” och jo, jag blev gravid strax efter. Bara “någon” vet vad som hände men jag tror på detta med utrensning.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *