Att få uppleva soluppgången -Vardagslyx!

 

9C183ED8-A901-4864-8C14-1CB3B3202FF9

Heeej!

-Hur har din dag varit? Berätta gärna, jag tycker det är kul när ni delar med er här inne 🤗

Min har varit lång, och händelserik.

Men du… finns det något bättre än att få uppleva som soluppgången? Vilken vardagslyx 🌟🙏🏻

Jag är trött, men på ett skönt sätt.

Klockan är bara 20:23. Jag ligger nerbäddad i sängen🤗 med gott samvete! En PW på 1.5h, ett styrkepass. Bra möten och flow på jobbet. En mysigt samtal med Lilleman ❤️ Och extra pappa. Samt en nästintill felfri dag på kostschemat 😅 (glömde ”bara” några tabletter och ett mellanmål) Så några dagar till, sen är jag banne mig på banan💪🏻

Jag övar  på att prioritera mig själv…. Sömnen är otroligt viktig för mig. Ja, det är den ju för oss alla såklart. Men ibland behöver jag den mer än vanlig.

Just nu när jag lägger om kosten, och försöker hitta mina rutiner. Låter tjatigt kanske..  Men nya vanor och rutiner tar ett par veckor att komma in i,

Gällande kosten, så ska jag få i mig mer än jag brukar (mycket 😅mer ). Samtidigt som vi har en omstrukturering på kontoret….. Som också kräver sitt🙈 

Detta i kombination med mitt nya träningsprogram, som är svin-kul! (Tack Ako!🏋🏻‍♀️ 🙏🏻) 

Då är sömnen (=återhämtningen )  A&O! Därför ska jag strax logga ut och säga gonatt 😴

16F82D8D-FEB6-4904-B8AB-E7BC5F417F6A

Idag gjorde jag sådär som jag gör ibland. Säger JA till ”alla andra”, och då prioriterat bort mig själv……  

Idag blev det en situation som egentligen är ett ”typexempel” på hur det slår tillbaka på ingen mindre än mig själv🤦🏼‍♀️

Ibland måste jag tuffa till mig, och sätta mig själv i förta rummet!

Fick mig några kloka råd och av en nyfunnen vän. Tänk vad vissa ord och råd slår bättre än andra…… 🙈🙏🏻 -Tacksam!  84451C36-75AC-47F7-B36E-AF759E8C2C25

Såhär ljuvlig var min start på dagen….. När jag började min PW imorse så var det mörkt ute. Eftet nån kilometer började det bli ljusna. Sakta men säkert vaknade dagen till liv…. Att vara ute i naturen när morgonen gryr och få uppleva soluppgången är banne mig ren och skär balsam får själen 🙏🏻❤️ Det lägger ribban på hela dagen!

-Underbart! 

DC031553-390A-4629-9C6E-CFF5A1331A0A

Var rädd om dig!

/My Martens

23 Komentarer

 1. Visst är det härligt med ljuset på mornarna som man märker kommer tidigare och tidigare…brukar starta min morgon med en löprunda och motivationen är så mycket bättre nu när ljuset kommer?Imorgon ska jag fira mamma som fyller år …och på lördag blir det Ge-kås?Kram

 2. Visst är det härligt med ljuset på mornarna som man märker kommer tidigare och tidigare…brukar starta min morgon med en löprunda och motivationen är så mycket bättre nu när ljuset kommer😊Imorgon ska jag fira mamma som fyller år …och på lördag blir det Ge-kås🙈Kram

 3. Hej My!
  En fråga: Vem tar bilder på dig när du är ute och powerwalkar? Jag får känslan av att du är ute i din ensamhet eftersom du använder ordet jag i samband med dina promenader.

  • Många av mina rundor går jag helt ensam… vissa även utan mobil. (Mobilen är oftast med, men försöker låta bli ibland… )
   Jag plåtar samarbetes bilder och bloggbilder vid olika tillfällen. Inte alltid i nuet. Sen bygger jag upp en bildbank och lägger upp text som är ifrån nuet ? Fotograferna är lite olika. Linda, Jenny, Herman bla.

 4. Hej My!
  En fråga: Vem tar bilder på dig när du är ute och powerwalkar? Jag får känslan av att du är ute i din ensamhet eftersom du använder ordet jag i samband med dina promenader.

  • Många av mina rundor går jag helt ensam… vissa även utan mobil. (Mobilen är oftast med, men försöker låta bli ibland… )

   Jag plåtar samarbetes bilder och bloggbilder vid olika tillfällen. Inte alltid i nuet. Sen bygger jag upp en bildbank och lägger upp text som är ifrån nuet 😄 Fotograferna är lite olika. Linda, Jenny, Herman bla.

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..

Varför börja dagen med färska citroner

Därför har jag börjat dricka ett glas varmt citronvatten varje morgon, cirka tio minuter...

Kan jag så kan du…. Boosta kroppen med vitaminer och näringsrik mat

I samarbete med Svensk Hälsokost Älskar när Svea är med mig på gymet? ❤️ Morgonträningen...

Några funderingar…

Hej ?? klienter på förmiddagarna har blivit min grej ?? i mitt lilla crib...