INSTARGRAM

DIN ONLINE COACH

PT STUDIO TÄBY

Frukostbuffe och poolhäng!

D6000659-DABB-4F73-A8F5-3CFF2A9D6523

Hej!

När du läser detta är vi strax efter lunch… och du har förmodligen precis gått upp☺️ Måndag morgon och påväg till jobbet… Jag ska vänta tills klockan är strax innan 08:00 och försöka ringa min sigtuna-granne Julia påväg till jobbet 💕

(via whatsup ringer man gratis om man är uppkopplad på wi-fi) Det är ca 12år sedan jag kom till Thailand första gången. Mycket har hänt sedan dess….  Då kunde man varken vara uppkopplade via mobil eller ringa. På gott och ont tycker jag.

Jag kommer ihåg att när jag åkte med Lillemans pappa och hans syskon så köpte jag ”engångskameror” som vi lämnade in för framkallning…. Det är när man reflekterar och tänker tillbaka som man inser att åren går 😎

89D5473F-91A1-4B8C-A730-4515D80C9B60

Jonad min sömntuta till man lockad inte av mina morgonpromenader eller träningspass. Jag försökte väcka honom innan frukosten. Men han sov vidare🙈 När det var en kvart kvar tills frukostbuffén skulle stänga så, gjorde kag iordning omelett och lite annat till honom, skickade en bild och sa… -Skyyyynda!😂

Då kom han nyvaken, halvspringande ner…

”gud vad du alltid stressar sa han”

Mmm, tänkte jag… jag har bara varit uppe i 3.5 timme redan 😎

66325882-04F1-46A8-8761-A4602A02DDD7

❤️❤️❤️🍳

477A7360-D8EC-4755-9578-DE8CAB0CD205 41A55FEB-AA13-43A0-B783-1DF87CC6A5C2

Det är något med värmen, luftfuktigheten och klimatet som gör mig lugn. Jag ÄLSKAR klimatet! Jag borde nog föts i ett varmare land… Det mörka och gråa är verkligen ingenting som gör mig gott! 😎

Nu ligger vi vid poolen. En i sooolen☀️ (jAG) En i skuggan, med kläderna på under ett parasoll 🌴 (Jonas) 🦋

EAB7A81F-8859-4A7E-9A16-B0F5AAE19024 9444A64B-533F-4CF8-9B58-BDAED99A8538 E02E6D5F-4940-4760-B9C7-1D5193178F95

Jag läser hälsomagasin, spanar in ”trenderna”, mutlar åt det jag tycker är ”strunt”, inspirerar av det jag tycker är bra…. stänger av hjärnan och unnar mig egentid med mina tidningar och min bok…. -Underbart!!!!❤️

 Vi på Lifestyle håller på att göra om många saker. Men en av sakerna som ligger mig varmast om hjärtat är Lifestyle Wellness. Några nya profiler dyker upp i nästa nummer. Mer inspiration är på G 😉 – Stay tuned!

Vi hörs senare!

Kram Kram

/My Martens

PS: Häng med på resan via min instastory ☺️

 

16 Komentarer

  1. Jag är precis som din sambo. När vi var i Thailand sist fick vi ställa väckarklockan för att hinna med frukosten. Tillslut så sa vi att hinner vi då äter vi frukost men annars köper vi nån lunch ute när vi vaknat. Det är ju så billigt ändå. Hatar att ställa väckarklockan på semestern och vill sova ut. Och många gånger sov vi till 11 och 12. För mig är det obegripligt hur man kan vakna kl 7-8 när man får sova hur länge man vill. Så jag förstår din Jonas! ?

  2. Oj, så trist att åka på solsemester med nån som sover bort morgonen och som inte njuter av solen. Skulle ha valt en annan resa, kanske till snön. Alperna är undrebart så här års. Sen skulle jag ha åkt till värmen med nån väninna som gillar solen.

  3. Jag är precis som din sambo. När vi var i Thailand sist fick vi ställa väckarklockan för att hinna med frukosten. Tillslut så sa vi att hinner vi då äter vi frukost men annars köper vi nån lunch ute när vi vaknat. Det är ju så billigt ändå. Hatar att ställa väckarklockan på semestern och vill sova ut. Och många gånger sov vi till 11 och 12. För mig är det obegripligt hur man kan vakna kl 7-8 när man får sova hur länge man vill. Så jag förstår din Jonas! 🙂

  4. Oj, så trist att åka på solsemester med nån som sover bort morgonen och som inte njuter av solen. Skulle ha valt en annan resa, kanske till snön. Alperna är undrebart så här års. Sen skulle jag ha åkt till värmen med nån väninna som gillar solen.

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

17 − sju =

Om du missat..

Andas ut stressen med hjälp av djupandning

Andas ut stressen med hjälp av djupandning -Hur många tänker egentligen på sin andning? Jag...

SMEG bagaren och kocken 20%

I reklamsamarbete Bagaren och Kocken ??‍? Hej på er! Detta är en grymt efterlängtad kampanj...

Adviral Event

My Martens , Ako Rahim. Adviral Media. d Ako, Renata, My