INSTARGRAM

DIN ONLINE COACH

PT STUDIO TÄBY

Min Recension av Mindler

I samarbete med Mindler

2ED653FC-62A7-42B4-BBC3-DD64A6BD16B3

Hej på er!

För ett par veckor sedan skrev jag om Mindler. En onlinetjänst, där man kan prata med legitimerade psykologer online.  

Jag somhar gått i KBT och fortfarande går i KBT har hunnit testa några olika alternativ. Jag har stått i långa vårdköer, väntat lääänge. Du vet, när man behöver hjälpen som allra mest, och äntligen samlat mod till sig för att VÅGA be om hjälp. Då blir det ett stort bakslag när man får besked om att man har placerats i kö och kommer få hjälp om några veckor eller i värsta fall månader! DET, händer inte med Mindler. För med Mindler får du träffa en psykolog snabbt. Oftast samma dag, eller absolut senast dagen efter.

-Något jag uppskattar enormt mycket 🙏🏻 Både för min egen skull…. Men också när jag ska rekommendera det till dig❤️

Jag kommer så väl ihåg när jag hörde talas om Mindler första gången och måste erkänna att jag blev lite skeptisk….

(Typiskt mig när det gäller något nytt och just online )

Men jag bestämde mig ändå för att prova. Det är jag glad för. Jag tycker att tjänsten är jättebra, och har fått en psykolog som jag trivs bra med.

-Jag är SÅ nöjd med denna tjänst🙏🏻

När jag fick kontakt med ”min” psykolog. Så kändes det väldigt bra. Vi pratade via videolänk. Efter några minuter kändes det hur naturligt som helst ☺️

Om man av någon anledning inte ”klickar” med just den psykolog som man får kontakt med så kan man naturligtvis byta. (Precis som på vilken klinik som helst) Det är jätteviktigt att man känner en tillit så ett förtroende kan byggas upp.

Detta är ju väldigt smidigt. Då jag som reser mycket och just nu befinner mig i Thailand Jag kopplar bara upp mig gratis på hotellets Wi-fi och har mitt samtal med psykologen… och slipper ställa in mitt psykologsamtal en vecka som denna.

Eller tex när jag är nere på Öland med Lilleman… Då kan jag fortsätta med behandlingen därifrån… etc☺️

-Mycket uppskattat! 🙌🏻 Plus att det är skönt att kunna prata hemifrån. Slippa köerna in till stan, hitta parkering, klä på sig och gå ut för de dagar som man bara inte orkar det….

Några av alla frågor som jag fick sist, har jag valt att svara på här….. Försöker att väva ihop dom så bra som möjligt 😄

C4915F1A-205F-4CBD-BE5C-F77001E5C1E3

Ni frågor hur många psykologer som jobbar där, och om dom är utbildade.

 -Självklart är dom utbildade! Utbildningen är jättelång för att bli legitimerad psykolog, vilket jag skrivit flera gånger att dom är. Men för att vara ännu tydligare så skriver jag det igen ☺️

  -Mindler har 90 psykologer, och alla är legitimerade. Dom har även krav på att varje psykolog måste ha minst två års dokumenterad erfarenhet och arbetar aktivt med att hålla en hög vårdkvalitet😊

Mindler är en digital psykologmottagning dit du kan vända dig oavsett var i Sverige/världen du befinner dig och träffa en legitimerad psykolog via videolänk. Det går snabbt och är effektivt. Du slipper stå i jättelånga vårdköer som kan kännas hopplösa när man mår som sämst, och behöver hjälpen som bäst 🙏🏻 (Och snabbast) 

Allt du behöver göra är att ladda ned deras app där du kan boka videosamtal med psykologen❤️

8034BE1B-379B-4B50-812E-6A0619C8A47B

Tyvärr är ju psykiskohälsa någonting som blir vanligare och vanligare i vår allt mer stressade vardag. Hela 44% av all sjukskrivning beror på just det 👆🏻

Resultatet blir ju då tyvärr väldigt långa väntetider på vårdcentralen…. Men även på privata mottagningar kan det bli lite omständligt, onödigt dyrt och långa väntelistor. 

-Det slipper man med Mindler. 

Ni var även flera som frågade om kostnaden…. 

Det kostar 100 kr per 25 minuters besök och är landstings berättigat. Så när du har frikort är det sedan kostnadsfritt 🙌🏻

Alla Mindlers psykologer är legitimerade inom KBT, kognitiv beteendeterapi. Det är en vetenskapligt beprövad metod som är effektiv mot bla, depression, ångest, stress och sömnproblem. Den är fokuserad på att hjälpa dig med dina problem i din vardag genom att lära dig nya förhållningssätt. 

KBT hjälper mig att lära mig hantera min situation och tar mig framåt i både hur jag mår och hur jag ska förhålla mig till framtiden… 

-Jag kan varmt rekommendera dig att använda dig av Mindler ❤️

För att ladda ner appen så klickar du på länkarna under. 

Android HÄR  IOS HÄR

35BD3440-B306-46A4-B002-B6D0668BE006

Tveka inte på att ställ fler frågor….. Jag svarar gärna utifrån mina erfarenheter 😊

Att MÅ bra är det viktigaste som finns… Vägen dit är inte alltid enkel. Men att våga be om hjälp är en BRA bit påvägen…. ❤️ -Glöm inte det!

Sen vet du ju att jag förespråkade en aktiv vardag. Att röra på sig, vara ute i naturen och ANDAS. Det gör även dom mörka stunderna lite ljusare….. 

Stor Kram🦋

/My Martens 

 

17 Komentarer

 1. Måste bara tillägga – man blir inte legitimerad psykolog inom en viss inriktning. Man blir legitimerad psykolog. Sedan väljer man den metod man arbetar med – KBT, PDT, IPT, existentiell terapi etc… man kan ju givetvis ha läst en särskild inriktning men legitimationen har inget med inriktningen att göra. Det finns många andra inriktningar på samtal och terapi än KBT som också fungerar. Men bra att du hittat rätt!

  • Ja… så är det ju ? Men själva grundutbildningen för att bli legitimerad psykolog är lång…. väldigt lång ? sen väljer man såklart sin iriktning osv. Ja, skönt när man hittar rätt ? kram

 2. Måste bara tillägga – man blir inte legitimerad psykolog inom en viss inriktning. Man blir legitimerad psykolog. Sedan väljer man den metod man arbetar med – KBT, PDT, IPT, existentiell terapi etc… man kan ju givetvis ha läst en särskild inriktning men legitimationen har inget med inriktningen att göra. Det finns många andra inriktningar på samtal och terapi än KBT som också fungerar. Men bra att du hittat rätt!

  • Ja… så är det ju 🙂 Men själva grundutbildningen för att bli legitimerad psykolog är lång…. väldigt lång 🙂 sen väljer man såklart sin iriktning osv. Ja, skönt när man hittar rätt 🙂 kram

 3. Ja det är mycket som sker digitalt nu och det är bara att vänja sig för de blir bara mer och mer sånt här överallt i samhället. Man kan tycka vad vad man vill om det men håller med dig om att just slippa långa väntetider och faktiskt kan de vara mycket bättre att få prata med någon ganska nära inpå när ångesten är som värst. Bara ett par ord med någon professionell person kan ju häva en ev ångestattack man går o byggt upp. När vi väl har vant oss vid detta tror jag att man kommer uppskatta detta stort. Sen är de ju självklart att man får vända sig till fysisk hjälp om det är allvarligt. Detta är bra som komplement. ?

 4. Ja det är mycket som sker digitalt nu och det är bara att vänja sig för de blir bara mer och mer sånt här överallt i samhället. Man kan tycka vad vad man vill om det men håller med dig om att just slippa långa väntetider och faktiskt kan de vara mycket bättre att få prata med någon ganska nära inpå när ångesten är som värst. Bara ett par ord med någon professionell person kan ju häva en ev ångestattack man går o byggt upp. När vi väl har vant oss vid detta tror jag att man kommer uppskatta detta stort. Sen är de ju självklart att man får vända sig till fysisk hjälp om det är allvarligt. Detta är bra som komplement. 👍

 5. Det ÄR bra med de där ”doktorapparna” men vissa av dem går ju tyvärr ut med att de är gratis. Så är det ju inte. De debiterar ju landstingen för varje samtal.
  Om det blir som det var tänkt att de kommer att avlasta vanliga sjukvården är det ju toppen.
  Men än har det ju inte blivit så.
  Kan ju bli väldigt dyrt för vissa landsting och hamnar på vår skattsedel till slut.
  Hoppas bara att inte all vårdpersonal så att säga hamnar bakom skärmen.
  En stor del av befolkningen varken har eller kan med sånt.
  Missförstå mig inte nu. Jag tycker det ÄR bra!
  Vet flera som använder detta.
  Men jag hoppas bara det inte blir på bekostnad av annat.
  Kände bara att jag var ”tvungen” skriva detta.
  Men ha det så bra nu och njut.

 6. Det ÄR bra med de där ”doktorapparna” men vissa av dem går ju tyvärr ut med att de är gratis. Så är det ju inte. De debiterar ju landstingen för varje samtal.
  Om det blir som det var tänkt att de kommer att avlasta vanliga sjukvården är det ju toppen.
  Men än har det ju inte blivit så.
  Kan ju bli väldigt dyrt för vissa landsting och hamnar på vår skattsedel till slut.
  Hoppas bara att inte all vårdpersonal så att säga hamnar bakom skärmen.
  En stor del av befolkningen varken har eller kan med sånt.
  Missförstå mig inte nu. Jag tycker det ÄR bra!
  Vet flera som använder detta.
  Men jag hoppas bara det inte blir på bekostnad av annat.
  Kände bara att jag var ”tvungen” skriva detta.
  Men ha det så bra nu och njut.

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

14 − fem =

Om du missat..

Andas ut stressen med hjälp av djupandning

Andas ut stressen med hjälp av djupandning -Hur många tänker egentligen på sin andning? Jag...

SMEG bagaren och kocken 20%

I reklamsamarbete Bagaren och Kocken ??‍? Hej på er! Detta är en grymt efterlängtad kampanj...

Adviral Event

My Martens , Ako Rahim. Adviral Media. d Ako, Renata, My