I Samarbete med Esters.se  Foto: Jenny Gunnarson

H28A5385

Godkväll kära vänner!

Först och främst, TACK för den fina responsen som jag fick på gårdagens inlägg. Det gjorde mig/oss jätte glada! Ni är ju bara helt underbara!

Nu mina kära bloggvänner så har jag ordnat fram en fin-fin rabattkod åt er hos mina vänner på Esters som ligger i Borgholm. En charmig butik på Öland som ganska nyligen börjar koppla på en webbshop. Det finns verkligen allt och lite till där inne… Så OM du är på Öland så kan jag varmt rekommendera dig att gå in i butiken =) Du hittar något i ALLA prislägen! Med koden MY20 så får du 20% på allt i hela webbshoppen =)

-Hur bra? Julklappar till både dig själv och någon du tycker om !

Nu ska du få se några av mina favoriter. Denna snygga topp är lika fin till vardag som till fest! Snygg med jeans, kostymbyxor eller kjol!

Denna toppen hittar du HÄR 

Normal i strl. jag är ganska bystig men kunde ändå ha strl S.

H28A5382

Här ser du en toppen snygg Nyårsoutfit. Det är nämligen så att dom här byxorna är guldiga… Det var dock väldigt svårt att fånga det på bild. Dom gör sig inte riktigt rättvisa på bilden, för dom är SÅ mycket snyggare i verkligheten. Sköna och snygga! En kombo jag börjat uppskatta på äldre dar 😉 

H28A5345

Denna outfit hittar du  Topp HÄR Byxor HÄR 

H28A5343 H28A5341

H28A5303

En annan potentiell Nyårsoutfit är denna guldiga klänning! 

DOCK insåg jag när jag tittade på bilden att jag absolut INTE borde haft svarta strumpbyxor då det hade varit 100-gånger snyggare med naturliga! men det hade jag inte hemma så nu fick det bli såhär…

Klänningen är dessutom nedsatt till halva priset. Så du kan klicka hem den för 299:- HÄR 

-först till kvarn! 

  H28A5306  

Hoppas att du hittar något fint! Som sagt, använd koden MY20 så får du 20% rabatt =)

-Ha en fin kväll

Kram Karm  

/ My Martens 

 

 

 

 

Posted in: Vardag
Kommentarer (5)
  • Malin

    Jag tycker det var snyggt med mörka strumpbyxor, är de svarta? Tycker de ser mörkbruna ut. Har själv ett par mörkbruna, nästan svarta, men ibland kan det vara just den lilla skillnaden som blir rätt i kombo med vissa plagg, där svart kan bli för skarpt. Så om du tycker det ser för hårt ut med svarta, prova med mörkbruna. Ljusa är jag rädd att ben o klänning skulle få för lika färg? Och skorna, även de ljusa. Nu bröt det av fint tycker jag.

  • Malin

    Jag tycker det var snyggt med mörka strumpbyxor, är de svarta? Tycker de ser mörkbruna ut. Har själv ett par mörkbruna, nästan svarta, men ibland kan det vara just den lilla skillnaden som blir rätt i kombo med vissa plagg, där svart kan bli för skarpt. Så om du tycker det ser för hårt ut med svarta, prova med mörkbruna. Ljusa är jag rädd att ben o klänning skulle få för lika färg? Och skorna, även de ljusa. Nu bröt det av fint tycker jag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.