I samarbete med Schalins Of Sweden  💍

Foto: Jenny Gunnarson

H28A4689

Hej fina!

För ett tag sedan la jag upp ett inlägg då vi var och provade ut förlovningsringar. Vi har fått den bästa tänkbara hjälp och service av Schalins Of Sweden. Vi mötte upp Richard som är en av deras designer hos en återförsäljare som heter LYCKA och ligger i Mall Of Scandinavia😊 Jag har inte visat upp våra nya ringar. Allting med min extrapappa och hans stroke hände precis efter. Så vi väntade med att växla ringarna… 

När Jonas friade till mig ( Läs det inlägget HÄR ) Så friade han med en ”frågering”💍

Detta är en gamal tradition som inte är så vanlig idag. Jag däremot blev mer än överasskad och blev väldigt glad för min frågering❤️ Den hade nämligen vandrat flera generationer i hans familj och är nästan 150 år gammal.

Vi skulle välja ut ringar men kände inte någon stess över det. Det ordagrant regnade in erbjudanden om samarbeten🙈

Men vi ville inte göra ett samarbete ”bara för att”. Jag och Jonas ville att det skulle kännas riktigt rätt. Tillslut träffade vi Schalins Of Sweden.

-Det kändes och känns helrätt!🌟☺️🙏🏻

H28A3356

Jag är både glad och tacksam över att vi kom i dialog med just Scahalins.  Det är ett svensk företag som har sedan 1944 har tillverkat ringar. Dom förenar ett traditionellt hantverk med modern teknik och design, på ett sätt utöver det vanliga! 

Grejen är ju ändå den, att just förlovning och vigselringar är ju någonting som man ska ha för alltid…. Precis som kärleken❤️

( Förhoppningsvis! Jag vet att skilsmässostatistiken ökar, men jag tror på kärleken och är sådär fånigt romantisk som min väninna brukar säga 😉) 

 Jonas gigar nästan varje helg. För er som inte sett Basic Element på scenen så kan jag berätta att den energin som dom hålla och det tempot där dom hoppar omkring och gör en riktig show i samma takt som deras music är minst sagt fartfyllt😅

(Därför Jonas inte går till gymmet, han förbränner så mycket på scenen hehe! )

Jonas var rädd att han inte skulle trivas i sin ring. Att han skulle störa sig på den och inte vilja ha den på sig så ofta. Framförallt inte på scenen. (!?!?)  Jonas är ingen smyckes-kille och har aldrig riktigt använt smycken.

Vi mötte därför upp Richard från Schalins för att diskuterade vi saken, och börja prova oss fram.

Både kring Jonas tankar om ringen. Samt vad vi tänker med vigselringar osv. Jag är egentligen en gul-gulds tjej. Men Jonas ville ha vitt guld. Där för testade vi flera olika modeller och kombinationer. Tanken är ju som sagt att man ska ha dessa ringar för alltid. Jag valde tillslut en ring i vitguld, och kommer att ha en vigselring i guldguld blandat med vitguld för att matcha och kombinera det på bästa sätt.

Det fick vi prova på utöver själva rådgivningen, var att testa deras nya funktion, Ring Tailor. Det är  Schalins egna 3D funktion där man ser priser, och kan lägg till och ta bort precis vad man vill😄 Man kan göra i stort sett som man vill, ändra tjocklek, slipning, bredd, lägga till eller ta bort diamanter. Leka med kreativiteten och gör den unik, så som man själv vill ha den.

-Jonas älskade denna funktion! 😍

Ring Tailor gör att man enkelt kan vara sin egna designer. Schalins återförsäljare har precis fått in denna funktion, så fråga efter den hos din närmaste Guldsmedsbutik och se om dom har den.

Jonas lekte min med funktionen och testade sig fram och hittade en design för både honom och mig som i slutändan blev riktigt bra! Han designade sin egna ring och gjorde den lite tunnare och något bredare utifrån sitt egna mått på fingret så att han inte skall märka att han har den på sig.

-Ring Tailor är en gryyyym funktion! ❤️

H28A3568H28A3567

Jonas och jag träffades lite oväntat. När jag som minst anade det så dök han upp❤️ Min långa mörka Indian😍 

Kärleken kom när jag inte letade efter den.

MEN. Våran relation har inte varit enkelt. Rent av stormig periodvis. Inte en enda gång har jag tvekat på mina känslor för Jonas. Oavsett stormvindar, så har jag stått tryggt, stabilt och lugnt i vad hjärtat vill och känner ❤️👊🏻

Redan från första dagen så var det folk som la sig i. Folk i våran närhet som inte ville se oss tillsammans. Hade någon av oss lyssnat på ”alla andra” så hade vi aldrig gett varandra en ärlig chans. pga av föredetta vänner till mig som aktiv försökt att förstöra (även idag🤦🏼‍♀️)

-Men det står vi emot👊🏻

Vi sattes på prov men hittade en ännu djupare relation tack vara dessa prövningar.

I våran ålder har man ett bagage. Det har alla! Ingenting eller någon är perfekt.

Jag var 29 år när jag träffade Jonas. Han 41 år. Ålderskillnaden gör ingenting. Men när man kommer upp i åldern så har man ett förflutet Ett bagage.

-Det är naturligt och hör till.

Jag har min son, och mina erfarenheter. Jonas har några relationer i sin historik och har levt ett liv med turnerandes med Basic i 23 år. (Tror jag)  Turnerer, stora framgångar, med och motgång. Ett ungkarlsliv utan egna barn, eller erfarenhet av bonusbarn.

MEN. Han och Ludvig fann varandra nästan direkt. Ludvig älskar verkligen Jonas, och den kärleken är ömsesidig. Dom där två har an riktigt fin relation. Vilket gör mig så geniunt glad och tacksam🙏🏻❤️

Vi har trots våra stormiga utmaningar med våra olika bagage, min pendling till Öland, jobb, utmattningsdepression,  resor fram och tillbaka och det livspussel som allting medför…. Börjat hitta våran balans. Vi har lärt oss att ”dansa i stormen”

Börjat våran ”vandring” som Jonas sa till mig när han friade.

Han sa: -”Jag vill vandra med dig,  Nu och för alltid”.

Det han sa till mig när han friade är det finaste jag någonting har hört🙏🏻😭❤️ Det går inte att återberätta i ord eller rättvist förmedla i text! Helt omöjligt att göra det på ett rättvist sätt. Jag har inte kännt som jag känner för Jonas för någon annan. Denna kärleken är annorlunda. Jag är också mer sårbar än jag någonsin varit. (Vilket kan vara lite läskigt ibland) 

Han fick mig att VÅGA släppa in kärleken igen. Han har fått mig att våga visa mina svaga sider och vara mig själv i alla lägen❤️ Det finns såklart sidor hos varandra som vi inte tycker lika mycket om. Men i det stora hela är vi ett toppen-team.

Vi kompletterar varandra och vill skapa en gemensam familj tillsammans❤️

7253D450-48AB-44C7-B3B6-C94805AF3F36

Därför ville vi också växla ringarna på ”VÅRAN” brygga nere vid Hägernässtrand.

En mysig brygga nere vid vattnet där vi hade våran förta dejt och spenderade mycket tid på våran första tid….. Det var lika stormigt där nere som livet  kan vara ibland. Lika stormiga vindar som vi periodvis utsatts för😂

-Vi mot världen! ❤️👊🏻

H28A4641

H28A4659

H28A4658 H28A4652

-Hur fina blev dom inte? Vi är SÅ nöjda!😌🙏🏻💍

H28A4649 H28A4663 H28A4662

Min Indian! ❤️❤️❤️

F15403BF-46E7-4E7D-AD5F-9542C7A47333

Ja kära vänner…. Går ni i tankar på att förlova/gifta er så kan jag varmt rekommendera Schalins Of Sweden 🌟👌🏻 Bättre service, vägledning och finare ringar hade vi inte kunnat önska oss❤️🙏🏻

F1E2E748-16F4-470D-97D0-9881D6E95260

-TACK snälla Schalins-teamet för denna möjlighet! Ring Tailor funktionen kommer bli en succé och bli minst lika uppskattad av alla andra som av oss🙏🏻 Vi är SÅ nöjda med våra ringar och kände oss i trygga händer hos er❤️

In och kika på deras ringar och hitta deras återförsäljare HÄR 

/My Martens 

Posted in: Vardag
Kommentarer (51)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.