INSTARGRAM

DIN ONLINE COACH

PT STUDIO TÄBY

Hellre snö och kallt, än. Blött och grått!

Inlägget innehåller reklamlänkar

C8CB2223-840F-443C-9A66-14E994BC41BD

Hey👋🏻 Alltså vart är snön!?!

Hellre krispig vit, snö och några minusgrader än det här 😝☔️ Håller du inte med? 

Sitter nu bilen med Jonas och Ludvig. Påväg till min väninna Annelie (inreda.com) som har ett event i sin lokal idag….☺️ Tillsamman med Lotta Hasselblad, Sofia Wistam, och Emilia☺️

Det slutade egentligen kl 13:00, men hin ar kvar ett par timmar till som tyr var😅 Jag blir alltid helt slut när kommer hem efter att jag kört så långt…… därför sov vi all ut imorse och hat suttit i pyjamas tills nyss.

Idag ska vi klä granen, och göra jul-fint.

Hoppas därför kunna fynda några jul-dekorationer hos Annelie. Även hämta upp min vad jag klickade hem på BL-Friday men valde att hämta ut i butiken…. tänkte även göra mig en julbukett helgen till ära☺️

D41C6531-4F4C-435B-B1AF-3144C0AA0553

Todays me: Jacka som jag fyndat hem från Campadre. finns i flera modeller och färger in och fynda HÄR Skorna kommer ifrån Magic Step som har SÅ mycket fint…. Till väldigt bra priser 😍 in och kika HÄR 👈🏻

59ECDE3C-4C26-4B56-B931-6698627A033C

-Nu är vi framme! Hörs sen!

Kram kram

/My Martens 

 

 

 

8 Komentarer

  1. Ja nu vill jag ha SNÖ!!! Igår gjorde jag o dottern lite julgodis men julstämningen blir sådär när de ösregnar ute. Vi sa att vi får åka upp till Norrland nån jul där man är garanterad snö, bara så himla dyrt att hyra stuga :/ hoppas ni får en härlig dag med pyssel och ?…

  2. Båda dina grabbar är så fina. Jag älskar grått och regn, då mår jag som bäst. Då snön kommer så svär jag en lång ramsa inombords ?

  3. Ja nu vill jag ha SNÖ!!! Igår gjorde jag o dottern lite julgodis men julstämningen blir sådär när de ösregnar ute. Vi sa att vi får åka upp till Norrland nån jul där man är garanterad snö, bara så himla dyrt att hyra stuga :/ hoppas ni får en härlig dag med pyssel och 🎄…

  4. Båda dina grabbar är så fina. Jag älskar grått och regn, då mår jag som bäst. Då snön kommer så svär jag en lång ramsa inombords 😊

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

tretton − 4 =

Om du missat..

Andas ut stressen med hjälp av djupandning

Andas ut stressen med hjälp av djupandning -Hur många tänker egentligen på sin andning? Jag...

SMEG bagaren och kocken 20%

I reklamsamarbete Bagaren och Kocken ??‍? Hej på er! Detta är en grymt efterlängtad kampanj...

Adviral Event

My Martens , Ako Rahim. Adviral Media. d Ako, Renata, My