INSTARGRAM

DIN ONLINE COACH

PT STUDIO TÄBY

En marknadsplats med en tvist

i samarbete med Spinsell 

9FA9D568-4BF4-4E15-AAF4-609C23CB46BB

Hej fina!💕

Nu måste jag tipsa om någonting riktigt bra!😃

Ni som känner mig vet att jag tycker om att shoppa märkesinredning och andra prylar men inte vill betala för mycket! (smålänning du vet😉)

-Detta vill ni inte missa!

Jag har hittat en helt ny marknadsplats där du kan fynda GRYMMA produkter (t.ex. märkesinredning, träningskläder, smink, barnprylar etc) för inga pengar alls!🙌🏻
Köp en biljett för t.ex. 10-20kronor och hoppas på vinst! Helt enkelt en marknadsplats med en tvist😊

Du kan även lägga in dina egna produkter som du vill sälja -hur smart och hur kul?

Som ni vet är jag väldigt träningsintresserad och nu kan även DU fynda träningskläder för inga pengar alls! Till exempel löparskor för 21 kronor eller Röhnisch-tights för 27!

-Sjuuuuukt bra!😍🙌🏻

264D5D80-2461-4D72-A3DA-8B33B150D203

Registrera dig redan idag (superenkelt) för att börja fynda! www.spinsell.se 👈🏻 -Trevlig helg!

Kram Kram

/ My Martens 

 

9 Komentarer

 1. Ja om man köper EN biljett, eller lott, för det är ju ett lotteri. Så är det ju klart att man får en grej väldigt billigt om man lyckas vinna. Men man kan ju lätt bli girig och köpa många, precis som i vilket lotteri dom helst. Men köper man en del lotter och aldrig vinner så har man ju plötsligt kastat bort rätt mycket pengar. Men den som säljer verkar ju tjäna bra, för om man multiplicerar lottpris och antal lotter så blir det ju mer än dubbla varans pris. Nja. Då är typ tradera bättre, då vet man att man får nåt för pengarna. Och vill jag köpa en lott så finns det trisslotter.

  • Haha! Sant? Jag köpte 10 biljetter på G. Jensen ljusstaken ☺️
   Man får själv välja hur man vill satsa… osv… Men tradera är något helt annat, absolut ☺️ Detta är en marknadsplats med tvist på, helt enkelt ☺️

 2. Ja om man köper EN biljett, eller lott, för det är ju ett lotteri. Så är det ju klart att man får en grej väldigt billigt om man lyckas vinna. Men man kan ju lätt bli girig och köpa många, precis som i vilket lotteri dom helst. Men köper man en del lotter och aldrig vinner så har man ju plötsligt kastat bort rätt mycket pengar. Men den som säljer verkar ju tjäna bra, för om man multiplicerar lottpris och antal lotter så blir det ju mer än dubbla varans pris. Nja. Då är typ tradera bättre, då vet man att man får nåt för pengarna. Och vill jag köpa en lott så finns det trisslotter.

  • Haha! Sant😂 Jag köpte 10 biljetter på G. Jensen ljusstaken ☺️

   Man får själv välja hur man vill satsa… osv… Men tradera är något helt annat, absolut ☺️ Detta är en marknadsplats med tvist på, helt enkelt ☺️

 3. Haha, vann du staken?
  Tycker nästan siten borde klassas som spelsite eller lotteri. Men kanske är det det där med att man måste svara rätt på en fråga som gör att de klarar sig undan lotteriinspektionen osv?

 4. Haha, vann du staken?
  Tycker nästan siten borde klassas som spelsite eller lotteri. Men kanske är det det där med att man måste svara rätt på en fråga som gör att de klarar sig undan lotteriinspektionen osv?

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

tretton + tjugo =

Om du missat..

Andas ut stressen med hjälp av djupandning

Andas ut stressen med hjälp av djupandning -Hur många tänker egentligen på sin andning? Jag...

SMEG bagaren och kocken 20%

I reklamsamarbete Bagaren och Kocken ??‍? Hej på er! Detta är en grymt efterlängtad kampanj...

Adviral Event

My Martens , Ako Rahim. Adviral Media. d Ako, Renata, My