INSTARGRAM

DIN ONLINE COACH

PT STUDIO TÄBY

Godmorgon…. Skola. Reflektion och gårdagen i bilder…

Inlägget innehåller reklamlänk.6CA3C7C0-5B36-42AD-AE08-CB112003973C

Godmorgon från Öland! 

Hoppas allt är bra!☺️

Jag har precis lämnat av min lilla kille i skolan…… Ibland reflekterar jag över hur snabbt tiden går. Imorse var en sådan morgon. Mitt liv har verkligen varit turbulent sista åren. Konkursen, utbildning, nytt jobb, nya utmaningar. Flyttat flera gånger och tillslut träffat mannen i mitt liv ❤️ Livet har snurrat på i 180. Upp och ner, fram och tillbaka….. Jag har pendlar mellan att hopp och förtvivlan och känner för första gången på LÄNGR att jag börjat hitta en balans. En grund att stå på.

Varför jag reflekterade imorse var för att Ludvig vaknade ovanligt tidigt. Vi låg i en timme och visade och småpratade.

Han frågade en del om min butik. (Tror han såg bilder när jag skrev blogginlägget häromdagen)

han frågade även om jag saknar den, och varför jag inte öppnar en ny….. följ av, Varför den ”försvann” och  varför hans pappa nu har den…. (Alltå lokalen inte någon aktiv blomsterbutik)

 Ja, stora frågor för en liten kille. Frågor som jag så enkelt som möjligt försökte svara på….. Då insåg jag att åren sprungit iväg. Jag vet ju hur stor del av mitt liv butiken varit för mig. Men insåg att den även varit det för Ludvig, som ordagrant växte upp i butiken omgiven av blommor, lastbilar, holländare och kunder ☺️

Nu är Ludvig 7 år. Fyller 8 år i januari. Han stormtrivs i skolan och tycker änsålänge att läxorna är kul😄

Får väl vara glad så länge det håller i sig….. -hehe! Ja, livet går fort. Jag ska försöka bli bättre på att stanna upp ibland. Vara i nuet och vara tacksam för det man faktisk har.

-Klyschigt men sant! Igår var vi som vanligt hos min extrapappa. På förmiddagen var jag där själv, och på eftermiddagen med Ludvig. Vi fikade och pratade gamla minne ❤️

Här med hans fru ❤️

15EE8688-9C49-4A5C-BBE6-E7C4139B57A7 3BCAA6EF-9859-4715-B1F4-D581043C4E6A

Min extrapappa visade honom den gamla bilen… Han tyckte det var synd på en sån gammal fin bil att dom kapat av den på mitten 😌

-Såååå typiskt min extrapappa!

Jag lugnade honom med att den förmodligen var krockad bak…. Han tyckte inte att det var ett Själ gott nog ändå…

-Vi hade en riktigt mysig eftermiddag ❤️

3E2C0A5C-C235-476E-A5C5-0759F04E7D04

Det här är Mimmi. Mimmi är min revisor.

Världens bästa!🙌🏻

Vid min sida i med och motgång. Hon följde med mig till tingsrätten när jag försatte butiken i konkurs. Hon har stöttat och varit mitt bollplank hela vägen….. Lite ”jobbigt” korrekt och realistisk ibland. Min bromskloss när jag svävar iväg med FÖR kreativa idéer! -Hehe!  

Jag önskar att jag skaffat henne x-antal år innan, hon kom in när det var som värst med butiken. Efter att jag gjorde mitt misstag med utbygget.  Vi gjorde allt och lite till för att vända situationen….. Men fick inse att det inte gick…

Nu där emot är det ordning på företaget igen. Nytt bokslut. Nya resultat, och nya framtidsplaner ☺️  Jag ser fram emot nästa år…. mycket på G.

1E1E899D-635F-403F-9E4E-6EEA94C719F6

Vi lunchade på Skansen. Min ”Slaffsiga” tallrik ser inte mycket ut för världen. Men guuuud så gott det var! Husmanskost på Hotel Skansen är aldrig fel😍

-Tack Mimmi för att du är DU! (Och för lunchen😌)

5F662C09-C330-4DF2-A024-C4793B22F9D2

Nu ska jag åka till min extrapappa igen….. ❤️

Lite förmiddags kaffe med honom står på schemat. Han kämpar på och har verkligenngkort stora framsteg 🙏🏻

8D537342-6270-4292-9FDC-3FDBC6E78FF8

Jag vill även passa på att tipsa om att Campadre som jag ständigt bevakar och fyndar en massa julklppar och andra bra-att-ha-saker för att skapa ett gemensamt hem för mig och Jonas❤️ Dom kör upp till 80% på galet mycket grejer!

In och shoppa HÄR 👈🏻

-Vi hörs senare! Kram 💕

/My Martens 

10 Komentarer

 1. Så fint du berättar. Roligt att följa dina tankar. My´s blommor är ett fint barndomsminne för Ludvig. Synd som du säger att du inte träffade din duktiga revisor flera år tidigare. Men allt har en mening och nu har du skapat dig ett nytt bra liv. Din extra pappa ser pigg och fräsch ut och det var härligt att se. Ni får ha en bra dag på Öland.

 2. Så fint du berättar. Roligt att följa dina tankar. My´s blommor är ett fint barndomsminne för Ludvig. Synd som du säger att du inte träffade din duktiga revisor flera år tidigare. Men allt har en mening och nu har du skapat dig ett nytt bra liv. Din extra pappa ser pigg och fräsch ut och det var härligt att se. Ni får ha en bra dag på Öland.

 3. Åh! Men han ser ju riktigt pigg ut ändå. Trots allt. Det finns hopp och en glimt i hans ögon, det är positivt för fortsatt tillfrisknande.

 4. Åh! Men han ser ju riktigt pigg ut ändå. Trots allt. Det finns hopp och en glimt i hans ögon, det är positivt för fortsatt tillfrisknande.

 5. Så pigga de ser ut, båda två?
  Jag minns båda två från alla de år jag bodde i Färjestaden. Mina barn hade Gunilla som tandsköterska och Lothar kände min fd make mycket väl då de båda hade bilverkstad.
  Hälsa till dem från Helene som var gift med Christer Andersson på Vasagatan, vore kul om de minns. Härliga människor båda två❤?

 6. Så pigga de ser ut, båda två😍
  Jag minns båda två från alla de år jag bodde i Färjestaden. Mina barn hade Gunilla som tandsköterska och Lothar kände min fd make mycket väl då de båda hade bilverkstad.
  Hälsa till dem från Helene som var gift med Christer Andersson på Vasagatan, vore kul om de minns. Härliga människor båda två❤😍

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

3 × 1 =

Om du missat..

Andas ut stressen med hjälp av djupandning

Andas ut stressen med hjälp av djupandning -Hur många tänker egentligen på sin andning? Jag...

SMEG bagaren och kocken 20%

I reklamsamarbete Bagaren och Kocken ??‍? Hej på er! Detta är en grymt efterlängtad kampanj...

Adviral Event

My Martens , Ako Rahim. Adviral Media. d Ako, Renata, My