INSTARGRAM

DIN ONLINE COACH

PT STUDIO TÄBY

Gonatt……. helt slut!

0349AF3C-AD54-4314-BA8F-1F236D2C8599Hej!

Idag har luften lite gått ur mig…. energin snackar just nu. Känner mig fortfarande matt sedan förra veckan och sover inget bra. Jag har generellt tagit det lugnt här nere på öland denna veckan. Jobbat hemifrån och hållet ett lugnt tempo. MEN, något känns fel i kroppen. Vet inte riktigt vad. Kanske håller jag på att bli sjuk eller så är jag bara matt helt enkelt.

jag har på min första yoga klass. Här på kollbergården. Jag har bestämt mig för att ge det en chans. Jag är en av alla dom som inte ”hittat” yogan och aldrig gett det en chans. Men jag tror att det kan få mig att må bra ❤️ Det var också en positiv överaskning! Men jag måste nog ge mig själv några månader för att komma in i det…..

Efter yogan jobbade jag hemifrån, innan jag körde  in till Kalmar för att möta upp min Kalmar-fru, för en kaffe i solen❤️

Jag följde med henne till H&M innan jag skulle körande hem. Jag har inte handlat kläder på h&m på säkert tio år. Och vilken positiv överraskning! 

Alltså wow! Jag behövde fylla på en bas-garderob. Lite stickade tröjor och jeans. Jag gick därifrån med en hel kasse kläder. Jeans som satt som en smäck för 199:- 🙌🏻 -Magiskt!

Dessutom fick jag extremt bra service då min storlek på ett par av jeansen satt på skyltdockan. Dom plockades ner dom till mig. -Väldigt uppskattat! 🙏🏻☺️

79CD8CDA-F87A-4B47-8A61-E7D9FC882996

Jag åkte till skolan för att hämta Ludvig. När vi kom  hem så somnade jag på soffan…. han och hans kompis alexander lekte i rummet brevid. Jag somnade och sov i 2h 🙈 så som sagt….. något konstigt i kroppen är det! Nu ska jag läsa saga. Sen ska jag faktisk krypa ner i sängen och lägga mig själv också. Klockan är snart 20:00. Men jag är helt slut!

Kram & gonatt ❤️

/My Martens  

 

26 Komentarer

 1. Frukosten och gymmet var dagen innan men råkade lägga inlägget i utkast istället för att publicera ? så la upp det igår när det egentligen var i förrgår…☺️

  • Jag har ju inte haft på mig dom än? ?och om du menar dom i provrummet så vet jag inte vad dom heter dessvärre ? 199:- på H&M .
   Eller menar du kostymbyxorna jag har på mig? ☺️

 2. Frukosten och gymmet var dagen innan men råkade lägga inlägget i utkast istället för att publicera 🙈 så la upp det igår när det egentligen var i förrgår…☺️

  • Jag har ju inte haft på mig dom än? 😄och om du menar dom i provrummet så vet jag inte vad dom heter dessvärre 🙈 199:- på H&M .

   Eller menar du kostymbyxorna jag har på mig? ☺️

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

18 − fjorton =

Om du missat..

Andas ut stressen med hjälp av djupandning

Andas ut stressen med hjälp av djupandning -Hur många tänker egentligen på sin andning? Jag...

SMEG bagaren och kocken 20%

I reklamsamarbete Bagaren och Kocken ??‍? Hej på er! Detta är en grymt efterlängtad kampanj...

Adviral Event

My Martens , Ako Rahim. Adviral Media. d Ako, Renata, My