INSTARGRAM

DIN ONLINE COACH

PT STUDIO TÄBY

Bortskämd med vardagslyx, och framsteg på gymmet !

Godmorgon! Minst sagt!

– TACK för alla läs-läsningstips i förra inlägget🙏🏻 Min linje är ockspbatt föröka hålla en glädje kring det, och plocka fram det i vardagen. Dart, var ju en grunt bra idé! 😄

En lugn mysig morgon hemma med Ludvig. Skjutsade honom till skolan och körde direkt hem till Linda när jag lämnat honom….

8B3518A7-9E86-40BD-8487-93BB3F6D8C66

Kom hem till Linda, som bor här nere på öland. Vi är både vänner och kollegor. Linda plåtar mycket åt mig och en fin vänskap har vuxit fram. Vi hittade varandra i en ”svår” tid. Det är något speciellt när man båda genomgår något tufft (oavsett vad) och hittar en glädje, ett stöd och kraft genom varandra ❤️

Linda hade tänt ljus, och gjort min favvo frukost 🙏🏻 -Vardagslyx!

Havregrynsgröt, havremjölk och kanel. Mona favvo knäcke & fincrisp med ägg. Melon och kaffe på det 🙌🏻

02EC747F-A103-4F7A-9FE9-56C5435861A9 17D9229E-8F5F-4CF5-B8D7-D17C782DF0CD

Älskar hennes te-kanna! Gammal, i gjutjärn. 

47CB8E53-76FC-4CF3-9075-41C3C3906A4F

Detta är Bruce. Han är 11 veckor och sååååå söt (OCH busig 😂❤️) . Linda och jag har ett spännande projekt på G. Änsålänge på planeringsstadiet. MEN så kul att bolla idéer! 

Efter vårat kreativa och mysiga möte, åkte jag till gymmet.

-Hej gymmet! Det var längesen 😂

dubbla känslorn! Men jag grejade det!

5DD9AF72-AB15-4627-9CEB-55607AD47929

Träning är min medicin och det som håller mig på benen. Men träning kan vara i otroligt många olika former. Hur klyschigt det än låter så är den träning som blir av den träning som räknas! Mon kropp har äntligen svarat på kost, och motion. Jag ligger långt ifrån mina högintensivt styrketräningspass. Men den dagen jag förlikade mig med det. accepterade  läget och envisades med mina långa promenader. Tillsamman med Mina ”parkbänks pass” några gånger i veckan och lättare styrketräning med min egna kroppsvikt. Ute i naturen….

(balsam för själen, jag mår bra vid vatten🌱)

den dagen jag släppte fixeringen vid allt jag inte längre klarade av och istället fokuserade på det jag klarade av och det jag gör.

 Då började kroppen svara🙏🏻

Det kan växla snabbt. Energin och styrkan kommer och går . Men jag har börjat lära känna kroppen bra nu. Jag går på dagsform och gör någon aktivitet varje dag. Vissa dagar räcker inte energin till för en lång PW i högt tempo. Men då försöker jag ta en lugn promenad i ”mitt” tempo.

Andas, stannar upp och försöker att jobba med mindefullness istället. 

Sakta men säkert läker jag. Inifrån och ut. 

Jag kan forfarande inte köra högintensivt. Nu när jag dessutom är i en svacka så måste jag anpassa intensiteten utefter det. Förra veckan hamnade jag på hjärtintensiven. På läkarbesök i fredags, och jag kommer träffa min överläkare på tisdag igen. Idag när jag kom in på gymmet kände jag mig lite ring-rostig. Detta gymmet har jag inte varit på hur länge som helst! 

Men jag fick till en bra ben/rump passning några magövningar. Låååååååångt ifrån mitt ”gamla” jag. Men jag känner mig ändå stolt och tacksam för det🙏🏻

Så till dig som också tragglar med något.

-GE INTE UPP!

Fokusera på det du gör istället för det du inte gör!

Stor kram❤️

/ My Martens 

2 Komentarer

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

18 + 13 =

Om du missat..

Andas ut stressen med hjälp av djupandning

Andas ut stressen med hjälp av djupandning -Hur många tänker egentligen på sin andning? Jag...

SMEG bagaren och kocken 20%

I reklamsamarbete Bagaren och Kocken ??‍? Hej på er! Detta är en grymt efterlängtad kampanj...

Adviral Event

My Martens , Ako Rahim. Adviral Media. d Ako, Renata, My