Reklam för min egna Grönsakboost!

5CCEB951-D9BC-4793-B377-2A9A3D403CAD

Hej mina fina vänner!

Idag är det sista dagen på semestern. Jag har redan dragit igång hemifrån. Men imorgon är det kontoret som gäller! Jag är så taggad! Men det är även sista dagen på kampanjen jag kör tillsammans med apotek på min grönsakboost! Du kan bestlle den HÄR för 175:- 🥦👊🏻

Det är en otroligt generös kampanj vi kör för att fora att apote är en stolt återförsäljare av min grönsaksboost ! ☺️ 

squrare (41 av 59)

KOMPLEMENT TILL GRÖNSAKER

Boosta dig och kroppen enkelt med grönsaker i kapsel med hjälp av Skip Grönsaksboost. Skip Grönsaksboost är framtaget tillsammans med mig. Jag har aldrig gillat grönsaker men som personlig tränare, mamma, mitt i livet med ett svajigt immunförsvar efter att jag gick in i väggen så vet jag med mig att det är extremt viktigt att få i mig grönsaker för att ge kroppen näring, vitamin och mineraler.

Jag får enkelt i mig dagsbehovet av grönsaker med hjälp av 2–4 kapslar, även på dagar då kosten brister.

 • Säkerställer ditt intag av grönsaker
 • Broccoli, alger, spenat, grönkål
 • Vitaminer och mineraler

Skip Grönsaksboost by My Martens innehåller grönsaker som fått torkats och sedan pulvriserats, så detta kosttillskott är verkligen grönsaker i en kapsel. Du finner bland annat grönsaker som broccoli, spenat och grönkål i detta kosttillskott. Säkerställ ditt dagliga behov av grönsaker enkelt med hjälp av min Grönsaksboost!

Jag är långt ifrån ensam om detta.  Många som har en hektisk vardag äter halvfabrikat och färdigrätter. Eller kanske tar något snabbt i farten. för att inte tala om alla tonåringar som gärna skipar det gröna. Eller alla bygg-killar på gymmet som lever på ris, havregryn och protein! hehe! ja, du fattar. Boosta upp ditt immunförsvar, din kropp och själ med grönsakboost!

/My Martens

Posted in: Vardag
Kommentarer (31)
 • Britt mari

  Har du förstorat läpparna? Snyggt

 • Britt mari

  Har du förstorat läpparna? Snyggt

 • Julian

  Varför skriver du om samma saker så ofta dina läsare som vill köpa dessa märkliga piller har nog redan gjort det i sådana fall och vet du tycker de är bra för, eller går försäljningen inte efter planen?

  • My

   Oj! Jag marknadsför min grönsakboost, och presenterar nya återförsäljare allt eftersom. Nu körde vi en kampanj på 1 vecka, och SJÄLVKLART martknadför jag det via min blogg ??

   • Julian

    Ja men du gör det så ofta är man intresserad av din produkt så vet dina läsare var de kan köpa den vid det här laget behövs det verkligen så mycket marknadsföring en bra vara brukar liksom sälja sig själv s.a.s.

 • Julian

  Varför skriver du om samma saker så ofta dina läsare som vill köpa dessa märkliga piller har nog redan gjort det i sådana fall och vet du tycker de är bra för, eller går försäljningen inte efter planen?

  • My

   Oj! Jag marknadsför min grönsakboost, och presenterar nya återförsäljare allt eftersom. Nu körde vi en kampanj på 1 vecka, och SJÄLVKLART martknadför jag det via min blogg 😃🥦

   • Julian

    Ja men du gör det så ofta är man intresserad av din produkt så vet dina läsare var de kan köpa den vid det här laget behövs det verkligen så mycket marknadsföring en bra vara brukar liksom sälja sig själv s.a.s.

 • Mimmi

  Snygga läppar. Restylane?

  • My

   Nej, helt naturliga ?

  • Monica

   Mimmi?
   SER DU ILLA?
   Eller är du, bara allmänt dum i hela huvudet?
   Vet inte hur mång ggr jag läst denna kommentar denna vecka? Står även innan din, lite längre upp?
   Vad har My svarat? NEJ!
   Och va F@N spelar det för roll,? Vi leker med tanken att My hade restylane, i läpparna?
   Skulle du sova bättre på natten? Och sluta med dina dumma kommentarer?
   Blir du lyckligare?
   Mitt tips sluta läs, och stick härifrån, och ta med dig resten av idioterna med. *gäsp* och skaffa dig/er ett jobb och ett liv.

 • Klara

  Har jag sett detta inlägg tidigare? Varför i så fall? Inget illa menat, bara undrar.

 • Mimmi

  Snygga läppar. Restylane?

  • My

   Nej, helt naturliga 😄

  • Monica

   Mimmi?
   SER DU ILLA?
   Eller är du, bara allmänt dum i hela huvudet?
   Vet inte hur mång ggr jag läst denna kommentar denna vecka? Står även innan din, lite längre upp?
   Vad har My svarat? NEJ!
   Och va F@N spelar det för roll,? Vi leker med tanken att My hade restylane, i läpparna?
   Skulle du sova bättre på natten? Och sluta med dina dumma kommentarer?
   Blir du lyckligare?
   Mitt tips sluta läs, och stick härifrån, och ta med dig resten av idioterna med. *gäsp* och skaffa dig/er ett jobb och ett liv.

 • Mimmi

  Men Monica!
  Hur mår du? Har aldrig skrivit här tidigare. Undrar vem som mår dåligt…
  My är jättefin på bilden. Absolut inget illa menat. Använder fillers själv.
  Ha en fin kväll!

  • Linda

   Haha jag tänkte samma. Shit vilken reaktion från henne. Haha galet vilka crazy människor det är på den här bloggen . Den ena värre den andra.

   • Mimmi

    Förstår inte hur My orkar med all skit hon får här inne. Riktigt otäcka personangrepp på allt och alla:(
    Monica mår säkert inte så bra i värmen… Ingen normal reaktion att tända till på detta sätt.

    • Monica

     Hej Mimmi och Linda ?
     Haha kanske solsting eller nått, ber om ursäkt om jag trampade nån på tårna ? jag brukar inte kommentera alls faktiskt ,men läser ibland kommentarerna och är så jäkla trött på allt skit som My får hela tiden… å droppen rann väl över och det gick ut över dig Mimmi, ledsen för det ?

 • Klara

  Har jag sett detta inlägg tidigare? Varför i så fall? Inget illa menat, bara undrar.

 • Mimmi

  Men Monica!
  Hur mår du? Har aldrig skrivit här tidigare. Undrar vem som mår dåligt…
  My är jättefin på bilden. Absolut inget illa menat. Använder fillers själv.
  Ha en fin kväll!

  • Linda

   Haha jag tänkte samma. Shit vilken reaktion från henne. Haha galet vilka crazy människor det är på den här bloggen . Den ena värre den andra.

   • Mimmi

    Förstår inte hur My orkar med all skit hon får här inne. Riktigt otäcka personangrepp på allt och alla:(
    Monica mår säkert inte så bra i värmen… Ingen normal reaktion att tända till på detta sätt.

    • Monica

     Hej Mimmi och Linda 😉

     Haha kanske solsting eller nått, ber om ursäkt om jag trampade nån på tårna 😉 jag brukar inte kommentera alls faktiskt ,men läser ibland kommentarerna och är så jäkla trött på allt skit som My får hela tiden… å droppen rann väl över och det gick ut över dig Mimmi, ledsen för det 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.