AD2D45E5-A8F3-46A4-A185-A270808782F2

Hej!

Usch! Nu kommer den där känslan igen. Separationsångesten . Jag VET att många tycker att jag borde ”vant mig” vid varannan vecka livet, och växelvis boende.

Men, nej! Jag komme aldrig att vänja mig. Jag har ett inre krig inom mig varenda gång jag ska lämna ifrån mig Lilleman. En molande ångest som tar ett stadigt grepp pm halsen. Tårarna bränner bakom ögonlocken och jag stretar emot för att inte börja grina inför Lilleman!

 Barn känner/förstår mer än vad man vill… det vet jag också. Men jag ser till att det blir positivt! Vi pratar om det, och jag ser till att han är positivt inställd till att åka ner till sin pappa, styvmamma och syskon ❤️

Är det någonting jag inte vill, så är det just att han ska känna samma separationsångest som jag själv. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jonas var också med vid lämningen idag…. dom där två har en egen relation! Jonas har inga egna barn, och har heller aldrig haft styvbarn. Lilleman har aldrig haft en styvpappa eller sett mig med någon. Alltså en ”ny” situation för dom båda.

Sen han var 12 veckor så var det ”vi mot världen” .

Jag kan skatta mig lycklig över deras relation. Den kan man inte garantera från början. Man kan heller inte tvinga fram den, ta den för givet eller räkna med att den ska fungera.

Men i detta fallet är deras relation långt över förväntan! Naturlig, charmig, och fylld av ömsesidig kärlek! ❤️🙏🏻

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Några kramar senare stod jag kvar och stirrade på planet. Jag blängde på det! Anklagade planet för allt!

Usch! Du vet, som när man var liten, slog i foten i en stol tex och utbrat ”dumma, dumma stol” 😂

Spelar ingen roll hur jag gör, känslorna flödar, och tårarna sprutar! Varenda gång! 

9BDC7046-60B3-43B5-838B-A836F62126FA F7B38FF5-846F-4656-B41C-E0394539B5B7

Jonas mamma ringde när vi var påväg till bilen. Jag hörde dom prata…. Jonas förklarade att vi var på Bromma och att vi lämnade Lilleman. Han sa också, att jag storgrinade, men att han lärt sig att det hör till, och går över!

Hmpf!

-Gör det det? Hör det verkligen till? Eller är jag extremt känslig? Jag vet inte……. men sån är jag, blödig till tusen vad det gäller Lilleman!  ❤️😭❤️

3F456DC3-16B0-4FCC-A7DA-7EF34BC206D7

Såhär såg dagens bransch ut. Jag har tappat rutinerna med kosten under semestern. Inte spårat ut helt, men varit i semestermood. Ätit framförallt oregelbundet och unnat mig en massa gott! Så nu ska jag in i vardagen igen. Äta regelbundet och ”cleant” ☺️

Började imorse med en stadig portion havregrynsgröt, samt två kapslar grönsakboost. Dom andra fick lite Engels-breakfast. Stekt Ägg, bacon, potatis, juice, Yoggi och grönsaker…. 

Under semestern tycker jag det är helt okay, att vara lite oregelbunden. Med allt. Kost, tider, träning Osv. MEN, för att hålla balansen, inte fastna i sötsug eller småätande så måste jag vara extra strikt efter en sådan period för att inte fastna i det oregbunda.

-Guuud! vad jag utryckte mig långsökt 😂 jag hoppas du fattar vad jag menar…. 

 Nu ska Lilleman vara två veckor hos sin pappa. Under tiden ska jag komma tillbaka till vardagen. Imorgon börjar jag jobba. Jag har haft semester ifrån Lifestyle, men ser fram emot att komma igång imorgon! Vi har nämligen något nytt på gång! Mer om det imorgon…..

kram och gonatt!

-Tack för att du finns 💕

/ My Martens 

Posted in: Vardag
Kommentarer (40)
 • T

  Du är inte överkänslig. Kan va med min son hela dagen men saknar honom redan när han sover i rummet brevid ☺️ Skönt att de har en så fin relation redan nu ? Har själv en bonusdotter som jag gjort allt för men som inte unnar sin pappa att ha en relation utan baktalar och förstör.
  Kram ❤️

 • Sara

  Usch och fy med avsked. Man vet att de har det bra men det är ändå så jobbigt. Skickar styrkekramar genom cybervärlden till dig fina My. Kram Sara ?

 • Charlotte

  Jag tycker att du verkar vara en väldigt fin mamma❤️
  Kram

 • T

  Du är inte överkänslig. Kan va med min son hela dagen men saknar honom redan när han sover i rummet brevid ☺️ Skönt att de har en så fin relation redan nu 🙏 Har själv en bonusdotter som jag gjort allt för men som inte unnar sin pappa att ha en relation utan baktalar och förstör.

  Kram ❤️

 • Maria

  Jag grinar varje gång min son åker hem till sig, jag vill gärna ha hela min familj under mitt tak. Jag lider av extrem separationsångest. Jag jobbar på det men det är inte lätt. Dom kommer alltid vara ens barn hur stora dom än är. Funderar skarpt på att köpa en stor gård med flera hus där alla kan bo.

 • Sara

  Usch och fy med avsked. Man vet att de har det bra men det är ändå så jobbigt. Skickar styrkekramar genom cybervärlden till dig fina My. Kram Sara 💕

 • Charlotte

  Jag tycker att du verkar vara en väldigt fin mamma❤️

  Kram

 • Erika

  Jag tycker absolut inte att du är överkänslig. Min son är 17 år och bor varannan vecka hos sin pappa. Jag har lärt mig att leva med det och kan sedan några år tillbaka ”slappna av” när han är där. Tycker dock fortfarande att avskeden är sjukt jobbiga och får lätt panik då jag tänker på att han inom några år inte kommer att komma varannan vecka utan kommer att ha sitt eget boende ??
  Stor kram till dig du grymma inspirationskälla ❤️⭐️

 • Maria

  Jag grinar varje gång min son åker hem till sig, jag vill gärna ha hela min familj under mitt tak. Jag lider av extrem separationsångest. Jag jobbar på det men det är inte lätt. Dom kommer alltid vara ens barn hur stora dom än är. Funderar skarpt på att köpa en stor gård med flera hus där alla kan bo.

 • Erika

  Jag tycker absolut inte att du är överkänslig. Min son är 17 år och bor varannan vecka hos sin pappa. Jag har lärt mig att leva med det och kan sedan några år tillbaka ”slappna av” när han är där. Tycker dock fortfarande att avskeden är sjukt jobbiga och får lätt panik då jag tänker på att han inom några år inte kommer att komma varannan vecka utan kommer att ha sitt eget boende 🙈😳
  Stor kram till dig du grymma inspirationskälla ❤️⭐️

 • tant H

  Fantastiskt att se Jonas och Ludvig – i bland är livet som bäst! Kan förstå hur det är med tårar inför avsked.
  Du är så klok My – Du unga kvinna dig önskar jag all Lycka och helt klart till hela lilla familjen!

 • tant H

  Fantastiskt att se Jonas och Ludvig – i bland är livet som bäst! Kan förstå hur det är med tårar inför avsked.
  Du är så klok My – Du unga kvinna dig önskar jag all Lycka och helt klart till hela lilla familjen!

 • Katarina

  Ha en fantastisk dag på jobbet och känn dig stolt över hur fin sommar du har fixat för er alla tre☀?Kram

 • Jezz

  Lider med dig, vet att det kan vara svårt. Har turen att min dotters pappa bor nära och hon nu är så stor att hon kan cykla förbi bara för att säga hej å kramas lite mitt i veckan.
  Kram till dig My.
  När är ni tillbaka på Öland? När skolorna börjat? ?

  • My

   Tack Jezz =) Ja…. det är speciellt….. Vi kommer ner veckan innan =) Då är det ”mamma vecka” igen =) Då måste vi ses! kram kram

 • Lena

  Härligt att Jonas o Ludvig klickar ?
  Såg ’Lotta på Liseberg’ igår där Pernilla W var med o sjöng ’Theos sång’ som handlar om att inte kunna dela/finnas där. Tror hela Lisebergspubliken var berörda. Väldig stark låt ?

 • Katarina

  Ha en fantastisk dag på jobbet och känn dig stolt över hur fin sommar du har fixat för er alla tre☀🎈Kram

 • Jezz

  Lider med dig, vet att det kan vara svårt. Har turen att min dotters pappa bor nära och hon nu är så stor att hon kan cykla förbi bara för att säga hej å kramas lite mitt i veckan.
  Kram till dig My.
  När är ni tillbaka på Öland? När skolorna börjat? 🌸

  • My

   Tack Jezz =) Ja…. det är speciellt….. Vi kommer ner veckan innan =) Då är det ”mamma vecka” igen =) Då måste vi ses! kram kram

 • Lena

  Härligt att Jonas o Ludvig klickar 😄
  Såg ’Lotta på Liseberg’ igår där Pernilla W var med o sjöng ’Theos sång’ som handlar om att inte kunna dela/finnas där. Tror hela Lisebergspubliken var berörda. Väldig stark låt 🌺

 • Carita

  Man är ju såklart olika & tycker också efter 4år att det är jobbigt när min lilleman(snart 12år) åker till sim pappa, men ser det som att det är viktigt för sonen(om han själv vill såklart & det vill han) åka dit varannan helg. Jag & pappan bor ca 27mil i från varandra,då jag flyttade neråt i landet i januari så det är helger & lov som sonen är där☺️?
  Det var ju inte detta man hade tänk sig, men man gör det bästa för barnet/barnen….& sig själva.
  Gällande bonusbarn har jag både bra & dåliga erfarenheter. Tacksam över att ha sonens yngsta storebror i vårat liv & att han & min dotter fortfarande är som syskon? sonen & bonusen har väldigt fin relation också❤️

 • Carita

  Man är ju såklart olika & tycker också efter 4år att det är jobbigt när min lilleman(snart 12år) åker till sim pappa, men ser det som att det är viktigt för sonen(om han själv vill såklart & det vill han) åka dit varannan helg. Jag & pappan bor ca 27mil i från varandra,då jag flyttade neråt i landet i januari så det är helger & lov som sonen är där☺️💖
  Det var ju inte detta man hade tänk sig, men man gör det bästa för barnet/barnen….& sig själva.
  Gällande bonusbarn har jag både bra & dåliga erfarenheter. Tacksam över att ha sonens yngsta storebror i vårat liv & att han & min dotter fortfarande är som syskon💖 sonen & bonusen har väldigt fin relation också❤️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.