E133C38F-B24E-4B13-BA53-46CEB97222CB

Hej! Igår låg vi i sängen till och från hela dagen! Det var SÅ skönt!!! Jag somnade 1.5 timme på eftermiddagen…. Jag kan ärligt inte minnas när jag var så avslappnad sist…. ☺️

Kin ringde och väckte mig 😂 Alban var på spelning, och hennes tjejer var hos kompisar. Det händer typ aldrig att hon är ”barnfri”. Så hon fick mig att samla kraft och ork, duscha och åka in till stan. Så tillsamman gick vi till glashuset. Christos nya ställe på Strandvägen. Verkligen super-mysigt! Jag är så glad att hon ”övertalade” mig. Jag var påväg att sova vidare…. Men det blev en riktigt mysig kväll! Lilleman blev bortskämd av personalen. Han fick äntligen beställa sin mini-hamburgare som han suktat efter! 😄

för övrigt är han  nyklippt igen! Så skönt med snaggade sidor i denna värmen! (Tack Korall🙏🏻)

04B65150-764F-46B1-BC6F-A12E5DB899E4 9A42C4FD-5E70-4676-915F-FE35AC150F3A B25D5B82-F9EC-4BC4-AD06-F69F403DF229

Mini hamburgaren är söt…. men inte så mättande. Så han beställde in en till…. 🙈

-sviiiiiiiin dyrt är bara förnamnet! 

9843C68C-9E62-422F-B60B-CCA08974E616 C755BE55-8F5E-465A-920F-B94FDB491054 55AC5B52-5738-4EBA-BED9-27FA7E0D2CBF 04F3DA64-AFFF-4188-9683-AB5245AD96E6 A6AB1653-14BD-46E1-95F1-A15C8E1196C7

Kyckling till mig. Räksallad till kin. Glass till Ludvig. En cappuccino på det ☕️

En magisk solnedgång. precis intill vattnet  blev en perfekt avslutning på semestern! ☺️ Tjejsnack, mys och god mat! -Dröm kombo! 

8E2F6294-67B7-4B44-9458-854228186101 DE1B988F-FE34-40EF-A563-8D5B5CC0F18D

blogg-kollegan ”Vimmel mamman” Lotta Grey kom dit. Vi avslutade sista timmarna med dom….  Det spontants blir alltid bäst!💕

Lilleman är så van att vara med. Han tyckte att det var minst lika mysigt som vi. Han pratar, är social. När han ville beställa äpplejuice så fick han själv gå iväg och be kyparen om det. Jag blor så glad och stolt när jag ser hur trygg han är i sig själv. Han ställer sig, väntar på sin tur och. Er artigt om att få beställa 😄 -älskar att han är så framåt!  

Nu är Jonas hemma strax. Jag ska göra lunch. Vi väntade med att äta tills han kom hem. Han ringde nyss och sa att han åkt från Arlanda. Då sa jag, att jag skulle fixa lunch….. -nääääj suckade han! Jag ät precis mc Donalds 😂.

Jaja, det är tanken som räknas 😉 svarade jag.

Jag är mitt i storstädning/röjning hemma…. vi har inte jätte mycket plats. Eller rättare sagt, jag har sjukt mycket grejer🤷‍♀️

913E0935-BACF-47E9-81D4-BAA299064A41

Några kartonger sedan flytten kvar att packa upp. Och mitt i vardagsrummet stör ett bord som vi använde vid renoveringen som tillfälligt matbord. Jag vill slänga Jonas vill spara 😝 så han får idag på sig. Sedan slänger jag ut det 😂 det står även en hög smal garderob mitt i vardagsrummet. (Se bild 👇🏻)

Denna ska också slås sönder, bäras ner och slängas ut….. problemet är att den är full! Och att jag saknar förvaring för det som ligger i 🙈

-En bloppis kanske? 

BD9D6B49-A691-4797-8E7B-390AE22950EE

Vi hörs sen! Kram kram

/My Martens

Posted in: Vardag
Kommentarer (49)
 • anonym

  har Indianen inga tänder?

 • Anncharlotte

  Idiotisk kommentar från Anonym som vanligt.
  My du kan ta hjälp av företag som du ringer, som tar med sig både garderob o bord. Kläderna lägger du ut på en snabb Bloppis så får du ordning direkt.

 • Anonym

  Det är inte konstigt att inte Ludvig får bo hos dig mer. Krogen är ingen lämplig miljö för ett så litet barn.
  Du har ju så dålig ekonomi hur kan du då festa om på krogen?

  • Terese

   På vilket sätt är ett resturangbesök olämpligt?
   Vi går på resturang med våra tre barn då & då & ser alltid barnfamiljer.
   Det är såklart vanligt att folk tar nåt glas vin ( själv dricker jag inte alkohol) men under ordnade former som det är på en resturang tycker jag det är okej.

  • My

   ???
   Ett, vi åt middag. Två, jag kör. Tre min ekonomi är det inget fel på… jag tjänar mycket bra. Men fick en skuld med mig efter konkursen som jag sakta men säkert betalar av ??
   Ludvig bor hos mig och sin Pappa. Lika mycket.
   Det enda som känns otryggt här inne är du ?

  • De

   Internet är ingen lämplig miljö för dig heller. Trött på era kommentarer.

 • anonym

  har Indianen inga tänder?

 • Helene

  Herregud vilken knäppgök är du Anonym som skriver något så dumt, du vet väl inget om hennes ekonomi och hur de bestämt med boendet för pojken?
  TRAMS!!!!!! Ta inte åt dej My, svara inte på så dumma påståenden
  Personen ifråga har nog många egna problem

 • Anncharlotte

  Idiotisk kommentar från Anonym som vanligt.
  My du kan ta hjälp av företag som du ringer, som tar med sig både garderob o bord. Kläderna lägger du ut på en snabb Bloppis så får du ordning direkt.

 • Anonym

  Det är inte konstigt att inte Ludvig får bo hos dig mer. Krogen är ingen lämplig miljö för ett så litet barn.
  Du har ju så dålig ekonomi hur kan du då festa om på krogen?

  • Terese

   På vilket sätt är ett resturangbesök olämpligt?
   Vi går på resturang med våra tre barn då & då & ser alltid barnfamiljer.
   Det är såklart vanligt att folk tar nåt glas vin ( själv dricker jag inte alkohol) men under ordnade former som det är på en resturang tycker jag det är okej.

  • My

   😂😂😂

   Ett, vi åt middag. Två, jag kör. Tre min ekonomi är det inget fel på… jag tjänar mycket bra. Men fick en skuld med mig efter konkursen som jag sakta men säkert betalar av 👊🏻

   Ludvig bor hos mig och sin Pappa. Lika mycket.

   Det enda som känns otryggt här inne är du 🙀

  • De

   Internet är ingen lämplig miljö för dig heller. Trött på era kommentarer.

 • Sanna

  Än är inte sista dåren född My??Hade du suttit på en högmässa i kyrkan med Lilleman hade du nog fått höra” Inte bra för barn att bli påtvingade en gudstro,bättre ni gör nåt mysigt som att gå ut och äta tex?” Stackars dig ibland som får de mest märkliga kommentarer?Jag håller inte med dig i allt jämt,men gillar din blogg och din ärlighet,ibörjan var jag skeptisk och har väl oxå skickat nån kommentar som du kanske inte gillat. Men du har växt extremt i mina ögon och man märker att du står för allt du skriver/gör. Tycker numera att du har en av Sveriges bästa bloggar. Alltid långa och bra inlägg! Kram på dig❤️

  • My

   Wow! TACK Sanna! Denna kommentaren gjorde mig på riktigt glad ❤️
   Jag kan också svara tjurigt ibland. Framförallt när jag inte mår bra själv… då blir stubinen kortare. Och det har även hänt att jag blandar ihop vissa troll med läste. I början var det svårt att se ”vem” som var ”vem” . Men med hjälp utifrån har jag börjat få kläm på det…
   Man behöver inte alltid tycka lika. Det hör lixom till….. ☺️jag bara önskar att alla här inne kunde visa en respekt för att vi inte alltid tycker lika ☺️
   Ja, jag står för det jag skriver och gör. På gott och ont. Ibland kostar det även på….. Men jag är sån, lite ”lagt kort ligger”.
   Jag har också utvecklats med bloggen. Precis som med allt annat så hittar man sin egna stil. I början var jag naiv och godtrogen…..
   Men Åren har gått, livet har varit en bergodalbana… Jag försöker att hitta min egna balans. Och låter er följa mig här inne ☺️ Kram

 • Allan

  Oj så där skulle jag inte klara av att bo någon längre tid, det är bara att ta tag i det fast det tar emot, känns så mycket skönare när det är gjort och det är ordning på sakerna, det var väl ett tag sedan renoveringen blev klar nu.
  Vet inte om du svarade på frågan (om hur du ser på grönsaker till ditt barn / hans vänner och det där med att barn gör som man gör inte och som man säger) i förra inlägget, i sådana fall ber jag om ursäkt men den var lite intressant tycker jag.

  • My

   Allt tar sin tid, minst sagt ? men snart så☺️ Ludvig äter grönsaker ?? han äte det mesta faktiskt… så jag handlar det han vill ha och ser till att han äter varierat ☺️ Men det är ingen utmaning…. för han är väldigt ”enkel” där ☺️

 • Helene

  Herregud vilken knäppgök är du Anonym som skriver något så dumt, du vet väl inget om hennes ekonomi och hur de bestämt med boendet för pojken?
  TRAMS!!!!!! Ta inte åt dej My, svara inte på så dumma påståenden
  Personen ifråga har nog många egna problem

 • Sanna

  Än är inte sista dåren född My😂😂Hade du suttit på en högmässa i kyrkan med Lilleman hade du nog fått höra” Inte bra för barn att bli påtvingade en gudstro,bättre ni gör nåt mysigt som att gå ut och äta tex😂” Stackars dig ibland som får de mest märkliga kommentarer😂Jag håller inte med dig i allt jämt,men gillar din blogg och din ärlighet,ibörjan var jag skeptisk och har väl oxå skickat nån kommentar som du kanske inte gillat. Men du har växt extremt i mina ögon och man märker att du står för allt du skriver/gör. Tycker numera att du har en av Sveriges bästa bloggar. Alltid långa och bra inlägg! Kram på dig❤️

  • My

   Wow! TACK Sanna! Denna kommentaren gjorde mig på riktigt glad ❤️

   Jag kan också svara tjurigt ibland. Framförallt när jag inte mår bra själv… då blir stubinen kortare. Och det har även hänt att jag blandar ihop vissa troll med läste. I början var det svårt att se ”vem” som var ”vem” . Men med hjälp utifrån har jag börjat få kläm på det…

   Man behöver inte alltid tycka lika. Det hör lixom till….. ☺️jag bara önskar att alla här inne kunde visa en respekt för att vi inte alltid tycker lika ☺️

   Ja, jag står för det jag skriver och gör. På gott och ont. Ibland kostar det även på….. Men jag är sån, lite ”lagt kort ligger”.

   Jag har också utvecklats med bloggen. Precis som med allt annat så hittar man sin egna stil. I början var jag naiv och godtrogen…..

   Men Åren har gått, livet har varit en bergodalbana… Jag försöker att hitta min egna balans. Och låter er följa mig här inne ☺️ Kram

 • Allan

  Oj så där skulle jag inte klara av att bo någon längre tid, det är bara att ta tag i det fast det tar emot, känns så mycket skönare när det är gjort och det är ordning på sakerna, det var väl ett tag sedan renoveringen blev klar nu.
  Vet inte om du svarade på frågan (om hur du ser på grönsaker till ditt barn / hans vänner och det där med att barn gör som man gör inte och som man säger) i förra inlägget, i sådana fall ber jag om ursäkt men den var lite intressant tycker jag.

  • My

   Allt tar sin tid, minst sagt 🙈 men snart så☺️ Ludvig äter grönsaker 🥦😍 han äte det mesta faktiskt… så jag handlar det han vill ha och ser till att han äter varierat ☺️ Men det är ingen utmaning…. för han är väldigt ”enkel” där ☺️

 • Lovisa

  Jaaa kör en bloppis ??????

 • Anna

  Så glad för din skull att du är där du är idag. Går igenom utmattningsdepression själv. Har mått väldigt bra en tid men så vips kom ångest och trötthet tillbaka. Tycker inte jag gjort så mycket. Hur hanterar du dessa bakslag så rädd att falla tillbaka. Ha en fortsatt fin sommar kram

  • My

   Åh! Jag fattar!!! Tal för omtanken ??? Det är jätte svårt….. jag har och får mina bakslag även jag…
   Däremot skriver jag inte om dom varje gång. Jag är skör, och går hos läkaren varje vecka. Så jag för mitt stöd därifrån. Jag försöker att ”andas” och vila i att bakslagen är okay…. att det ändå går pt rätt håll…. men jag är också livrädd för att galla igen. Jag tror att känslan och rädslan över att Hanna i hålet igen är en del av rehabiliteringen påväg tillbaka…. prata med någon. Vänd dig till din läker. Och försök att vila i att det är ”okay”. Dr är sååå svårt att skriva om detta, hade varit mycket lättare att prata om…. ❤️ Stor kram

 • Lovisa

  Jaaa kör en bloppis 😀😀😀👍👍👍

 • Anna

  Så glad för din skull att du är där du är idag. Går igenom utmattningsdepression själv. Har mått väldigt bra en tid men så vips kom ångest och trötthet tillbaka. Tycker inte jag gjort så mycket. Hur hanterar du dessa bakslag så rädd att falla tillbaka. Ha en fortsatt fin sommar kram

  • My

   Åh! Jag fattar!!! Tal för omtanken 💕🙏🏻 Det är jätte svårt….. jag har och får mina bakslag även jag…

   Däremot skriver jag inte om dom varje gång. Jag är skör, och går hos läkaren varje vecka. Så jag för mitt stöd därifrån. Jag försöker att ”andas” och vila i att bakslagen är okay…. att det ändå går pt rätt håll…. men jag är också livrädd för att galla igen. Jag tror att känslan och rädslan över att Hanna i hålet igen är en del av rehabiliteringen påväg tillbaka…. prata med någon. Vänd dig till din läker. Och försök att vila i att det är ”okay”. Dr är sååå svårt att skriva om detta, hade varit mycket lättare att prata om…. ❤️ Stor kram

 • Tess

  Hej
  Jag brukar tänka att jag ska kommentera men vet du, det där trollet som du har här inne gör mig alldeles matt och suger all energi. Jag antar att det är hens mening men vad fan måste människan ifrågasätta ALLT och så konstiga saker? och antyda saker? Om personen sitter inne på någon sorts sanning, kan inte den skriva den istället och en gång för alla bara lämna den här bloggen? Jag ser att ni har haft en mysig kväll i alla fall och det är väl jättemysigt att Ludvig är med och kan vara det. Ja nu är semestern slut men vi har många fina kvällar framför oss. ?

 • Tess

  Hej
  Jag brukar tänka att jag ska kommentera men vet du, det där trollet som du har här inne gör mig alldeles matt och suger all energi. Jag antar att det är hens mening men vad fan måste människan ifrågasätta ALLT och så konstiga saker? och antyda saker? Om personen sitter inne på någon sorts sanning, kan inte den skriva den istället och en gång för alla bara lämna den här bloggen? Jag ser att ni har haft en mysig kväll i alla fall och det är väl jättemysigt att Ludvig är med och kan vara det. Ja nu är semestern slut men vi har många fina kvällar framför oss. 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.