08099DB5-3810-4FA8-8F17-6169F9077A91

Hej fina!

Gud! Jag är som i en dimma! Luften gick ur mig när jag kom hem ifrån mamma. En riktig känslo-storm! ❤️

Nästa vecka börjar jag jobba.  Semestern har gått så fort!

Men jag känner mig ”nöjd” och utvilad. Jag ser ärligt talat fram emot att börja jobba. Rutiner och struktur är a-o för mig. Det hjälper mig enormt mycket med ångesten…… Därför har jag inget emot att sätta igång snart igen! Dessutom så har vi så mycket spännande projekt på gång, som jag längtar efter att få jobba vidare med!

Men först ska jag njuta av sista dagarna med Lilleman hos mig ❤️

Just nu mår jag bra, Oförskämt bra. Jag är så tacksam över min familj ❤️ 

Jag har haft Lilleman hos mig i  flera veckor. Jag har ”landat” i det och känner mig hel…. komplett!  Vi har haft det underbart!

Gjort mycket, men också haft tid att ”bara vara” . Sommaren började redan innan sommarlovet. Vi hade hunnit med en mysig mini-semester i huddik över midsommar.

En turbulent start på sommarlovet med sjukhus-vistelse för Lilleman. Som tack och lov gick över, relativt snabbt 🙏🏻

Var påväg att åka utomlands, avvaktade med att boka och bestämde oss för att vara hemma….  

-Skönt! 🙏🏻❤️ Har tagit dagen som den kommer. Badat, busat och lekt både själva och med kompisar. 

Idag är det mulet. Jag hoppas på regn.

Det behövs verkligen. Håller tummarna på regn!  Nu tog jag precis två mobilbilder härifrån…. Klockan är srax innan 14:00 och vi ligger i sängen……

-Det är SÅ stökigt hemma 😂🙈 

0C4DD761-6A8C-406B-81B1-F1DAC7D97742 49C2B8A5-E06A-4418-923F-6DD3876AE77E

tvätt hänger på tork. Strandväskan ligger framme… väskor överallt. Och för första gången så   Bara struntar jag i det. Jag låter tvätten hänga kvar, Jonas snus-papper, som du ser på nattduksbordet (som jag alltid stör mig på) får stå kvar😂

 förut hade jag aldrig kunnat låta saker och ting vara. Jag är super-pedant i grunden (som min egen mor)  Men att ”bara vara”, och ignorerar alla måsten i hemmet och varva ner här hemma också är en konst i sig…. ☺️

istället ska vi poppa popcorn och titta på film -HUR mysigt?!

 Ville var kika in och säga hej! Jag hoppas att du också njuter av sommaren, på ditt sätt. Oavsett vad som får just dig att må bra så önskar jag dig det allra bästa ❤️ 

 Kram kram

/My Martens 

Posted in: Vardag
Kommentarer (8)
 • jeja

  Hääääärligt ,,,bara njut o ha en fin helg !

 • M

  Njut av dagarna
  Det där lilla ”rotet” i hemmet kan man ta sen.
  Här hos mig blir det inte mycket gjort på sommaren. (Inte alltid annars heller ?)
  Men man hinner med det också.

 • jeja

  Hääääärligt ,,,bara njut o ha en fin helg !

 • ÅsaC

  Stöket kommer att finnas kvar när Lilleman har åkt så passa på att njuta så länge han är kvar så kan du ta tag i det sen när du börjat jobba.
  Ikväll är jag o maken inbjudna på middag hos våra vuxna söner. Mysigt att få umgås.

 • M

  Njut av dagarna
  Det där lilla ”rotet” i hemmet kan man ta sen.
  Här hos mig blir det inte mycket gjort på sommaren. (Inte alltid annars heller 😂)
  Men man hinner med det också.

 • ÅsaC

  Stöket kommer att finnas kvar när Lilleman har åkt så passa på att njuta så länge han är kvar så kan du ta tag i det sen när du börjat jobba.
  Ikväll är jag o maken inbjudna på middag hos våra vuxna söner. Mysigt att få umgås.

 • A

  Det är svårt det där, att hitta lugnet i lugnet eller vad man ska säga. Tidigare kunde jag ha massor av ”måsten”när jag var ledig, långa listor på saker som behövde göras. Efter utmattningen funkar inte det längre, kroppen säger ifrån och jag har tack och lov lärt mig att lyssna. Vi får ta hand om oss. Kram

 • A

  Det är svårt det där, att hitta lugnet i lugnet eller vad man ska säga. Tidigare kunde jag ha massor av ”måsten”när jag var ledig, långa listor på saker som behövde göras. Efter utmattningen funkar inte det längre, kroppen säger ifrån och jag har tack och lov lärt mig att lyssna. Vi får ta hand om oss. Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.