7DD9C9C1-9383-4BC1-ABF9-8DF45AE26539

Hej från Vadstena!

Jag har varit helt utloggad…. SÅ skönt! ☺️🙏🏻 Tänkte logga in för att skriva att jag tar några dagar off, från sociala medier. 

På mitt instagram, Facebook har jag fått 100 tals fina och omtänksamma kommentarer, där man lyfter och Peppar varandra. Även ett gäng ”snälla” kommenterar här inne.

-Från hjärtat, TACK för det ❤️🙏🏻

Jag vet att majoriteten, ca 85-90 % är bra, härliga genuina bloggläsare och mina fantastiska cyber-vänner 💕 

052EC2CA-83CF-4C38-AC3F-642783416499

Vissa frågor som rör träning, kost osch stress kommer jag besvara när vi är hemma från Vadstena. Andra genuina, naturliga frågor också, såklart ☺️

Sen har vi de där dmänniskor som ifrågasätter, missunnar och helt enkelt inte kan med att någon annan människa är påväg åt ”rätt” håll. I detta fallet med vikten….. Ja! Men framförallt i hur jag verkligen mår🙏🏻❤️

 De som påstår att min diastas som jag opererades för 2015, skulle ha något med saken att göra…  de har fel. Det grundar sig i okunskap. 

så till alla med just denna okunskap så kommer jag skriva ett helt inlägg om denna väldigt vanliga dolda kvinnosjukdom. För det är egentligen hur naturlig so helst. Men även när jag fick hjälp av en läkare som berättade för mig. Så visste jag ingenting. När jag då började googla så tutade jag i stort sett ingenting heller….. som sagt, ska skriva ett inlägg om detta….. Också senare i veckan.☺️

-Ett mycket intressant, ämne! Där både barnmorskor, mödravårdscentraler och personliga tränare ska få sig en ”knäpp på näsan” ☺️

För er som påstår att jag var lika ”smal” då som nu, så lägger jag upp bilder från dec, Jan, feb, mars, april, maj.

-Det var jag INTE! 🙈 jag är fortfarande inte tillbaka vid min ”målvikt. Men är 12 kilo lättare…

Du ser datum, klockslag och plats i mina skärmdumpar 👇🏻

C7BFD330-C1A1-4994-A58C-A1C7F27931D3 2A335A3E-AFF0-49ED-B365-B87A90D741A8

25 Jan, Täby. Foto : Linda Brolin

D574AA59-4082-4024-A62F-8C9D8CB3D59B

27 ja , hemma hos Bobby .strl L i pyjamas. Ca 78 kg.

DCDF2962-10C5-4714-B893-CA3B37299A43

2 Mars öland.

659BE89B-EFF5-45C4-A1B6-F805E1B1FA4F 2117C871-0505-4F17-B87D-62B8AE5ED174

Eller varför inte dessa godingar med Sabina i dubai 😂😎

Jag tränade tre gånger om dagen…. åt nyttigt. Försökte att inte stressa och ”bara vara” kroppen svarade inte.

Jag låg och sov när dom andra tog en heldag till Dubai. Jag sooooov i 17 timmar.

Denna resan var mysig. Men jag mådde allt annat än bra.

Oavsett om jag är sminkad eller iordninggjord på bilderna… Jag ser direkt på min blick, hur jag mår/mått.

-Gör du???? 😏

629124CF-C1CE-4562-BF2F-0A175DC51D0A F28471E7-C471-4FA4-9E94-5B025754627D

En lunch och låååååång PW med Anna ☺️

-Ser jag pigg och välmående ut? Knappast. Hur mådde jag. Skit. Riktigt, riltigt illa.

1E7CDFA8-17A4-4FEC-8C73-AEB2C1297EAB 8C95AAAC-209E-409D-88F5-4420F2BFD353Min poäng är följande….. Vi kvinnor ska lyfta, och stötta varandra!

Starka kvinnor lyfter fram varandra och uppmuntrar varandra… inte tvärt om!

– Värt att tänka på!😉

Men någonting man inte ska sticka under stolen är att stress påverkat enormt. Stress är förödande och rent av livsfarligt…. min utmattningsdepression förändrade hela mitt liv.

Jag har fått behandling i 1.5 år. Och har kanske 1 år med fortsatt behandling … Men det går  framåt, det får ta den tid det tar….

Och viktigast av allt är att jag uppskattar saker jag tidigare tagit för givet.

Vardagliga saker som att bara få sova bra, eller ha en dag utan ångest…. eller mindre ångest iallafall….

Nu…..

IMG_2639_1

Och nu….

IMG_3057_1

IDAG: På besök i min hemstad. Där många hjärnspöken ärtsallad ifrån. En fantastiskt viktig och ”stor” resa för mig.

Minigolf och Mys med min mamma❤️ Och min systerson.

Vi hörs ifrån Täby nästa gång! Nu ska jag logga ut och fokusera på mig själv och min familj  😎❤️

-Ha en fin kväll allihopa!

Kram kram

/ My Martens

74150F04-A935-4522-97FE-2D829EA3D7D2

Posted in: Vardag
Kommentarer (122)
 • Jezz

  Läskigt att du ens ska behöva försvara dig såhär. Du är grym, ser helt magiskt lycklig ut nu. Härligt för dig. Njut.
  Hoppas vi ses på en kaffe till hösten här på ön. Kram ?

 • Sara

  Grym du är!!! Så himla bra jobbat????? Vacker som en dag! Och även när du hade dina extrakilon, så var du snygg! Proportionerlig om man kan säga så:) Stor kram och ha en fin sommar tillsammans med dina nära och kära??

 • Anncharlotte

  Helt rätt My.
  Logga ut o skippa alla troll o bittra människor.
  Du är värd så mycket bättre, men jag kommer att sakna dig.
  Ha det jättebra?

 • Anna

  Men snälla My… det är inga som är missunnsamma för att man ifrågasätter vissa piller och vad du tidigare skrivit. Tror inte att den som skrev att du varit lika smal och vacker även innan menade något illa, tvärtom. Ingen heller som påstått att din operation 2015 har något med viktnedgång att göra! Synd att du är så kroppsfixerad, du har skrivit om din vikt upp och ner i två tre år nu. Du är jätteduktig och jättefin! Vissa av bilderna har vi sett innan förresten, vissa har du visat flera gånger ?
  Ha nu en fin kväll fina.

  • My

   Jo, köra du ☺️ Det var ca 8-9 personer som trodde att min operation har med saken att-göra. Någon blandade ihop det med en gastrisk… någon annan trodde att man gör en sådan för att bli smal… osv. Okunskap om ett extremt viktigt ämne… mer om det i senare inlägg som sagt ☺️
   Jag är inte kroppsfixerad, jag längtar efter att få må bra…… från insidan och ut. Min utsida återspeglar min insida…. strålar jag, mår jag bra. Är jag tom, ”död”, och kall i blickar så har ångesten tagit över….. osv. Psykisk hälsa påverkar allt fet fysiska. Både det vi ser och kan ta på… men även immunförsvar, värden och annat. Ja, 2-3 är stämmer, samma tid som utmattningsdepression eskalerade. Läskigt det där….
   Ha en fin kväll du också ☺️

   • Anna

    Nej kära My, det är DU som tagit upp din operation 2015, andra pratade om fixet i höstas, kan inte se någon som skrev om gastric. Du har redan skrivit om diastas/bukoperationer flera gånger, och många inlägg om din vikt och kropp. Stackars dig som mår så dåligt så synd om dig… jag vet att stress och utmattning påverkar, har själv lidit i många år av stress, utmattning och svår ångest.. blev ingen som helst träning, inte ens promenader men det kan slå olika på olika. Så din ångest och utmattning kom inte med konkursen då som du tidigare skrivit. Varje gång du ifrågasätts eller ”får kritik” så skriver du att – ”vi kvinnor ska lyfta varandra, starka kvinnor lyfter varandra” – låter jättebra ? Du är jätteduktig och fin oavsett vad som orsakat viktnedgång, du är fin nu och var fin med några extra kilon. Jättesnygg!

    • My

     Kritik och kritik är ju skilda saker. Gastrisk och diastas är svårt att jämföra☺️
     ”Fixet” i höstas var en ärr-korrigering av operationen 2015. Jag orkade inte och var inte i skicka att fixa ärret (på vänster sida) förrän nu…
     Anna följde med mig ner för konsultation, och vi opererade sedan samtidigt. (Det kan ni lösa er till) Super smidigt att dela hotell, stötta varandra, flyga tillsamman och att Jonas hämtade oss båda… osv ?
     Jag får den frågan återupprepat. Både här och irl. Det står tydligt, oavsett om du ser det eller ej ? därav mitt svar……
     Gällande utmattnings depressionen så har den byggts upp under många år. Svårt att säga en exakt dag. Jag var i allt annat ök bra skick veckorna innan konkursen heller. (Juli 2016) ambulans i tron om att det var en hjärtattack. Men det visade sig vara panikångest…..
     Men jag personligen förlikades mig inte med situationen och förstod Inte sambanden förrän efter sjukhusbesök och operationer esc, jul/nyår 2016/2017. Alltså nästan ett halvår efter…. då kroppen l av helt.
     Jag trodde att jag ”bara” mådde dåligt pga av allt som hänt, konkurs, dödsfall, flytt, vårdsnstvist, osv….
     Utmattningen började redan året innan, alltså tecken på det….. detta är super svårt att förklara i skrift på min Blogg. Du får boka in dig på en föreläsning i framtiden när jag är redo för det.. ☺️ ( OM jag vågar. Och x-antal år fram när jag varit ”hel” och fått distans till allt)
     Ha en fin dag nu! Kram My

 • Sanna

  Hej! Hmmmmmmm,nog har man sett att du gått ner i vikt samt strålar! Men det blir tyvärr svårt för nättrollen att känna sig dumma, då vissa av bilderna ser man bara från hals och uppåt,plus att du jämför gamla bilder med stajlade bilder tagna av proffs, men jag förstår helt din tanke. Väldig väldig skillnad då mot nu! Men viktmässigt säger dessa bilder tyvärr inte så mycket. Gillar din blogg jättemycket och tycker du är GRYM! Kram

  • My

   Dom ”gamla” bilderna är jag stylad på… och tagen av proffs ? bilden hos Bobby, med klockan på, reklam, stylad och proffsfotograf. Bilderna med snön, och på öland med mössa… också proffsfotograf. Svettiga Dubai bilder, osminkad och allt annat än stylad? blandat… med utspridda datum…

 • Kristina

  Så fint att se alla dessa bilder och att du mår bättre!!
  /C
  http://fondofhome.blogg.se – nyinvigd renoverings-/inredningsblogg

 • Sandra

  Ja vet exakt hur de e att ha en kropp som inte svarar på ens om man lever på diet deluxe.. man går ändå upp i vikt , hemskt äre… för man kan inte göra nåt åt de :/ men hur fick du ordning på din!
  Min ännes omsättning har med lite olika mediciner börjat att äntligen bete sej lite normalt men långt ifrån helt… men ja står inte still på en vikt ja otrivs me länge tack å lov ❤️ Försrår dej precis!

 • Anita

  Bra kämpat My.

 • ÅsaC

  Det syns på dina ögon att du inte mådde så bra förut, men nu är det ett annat glöd i dem. Bra kämpat och skönt att se att du börjar må bättre.
  Vadstena är en mysig stad. Det ser ug som ni spelar minigolf på äventyrsgolfen. Det är mycket roligare än vanlig minigolf. Å jag gillar att de bygger upp miljön runt om kring banorna så att de återspeglar platsen/orten som de är på.
  Kram och njut av familjen❤️

 • Jenny

  Jag blir så arg och ledsen! Varför måste människor vara elaka?! Varför kan man inte stötta i motgång och vara lycklig i nedgång även till andra människor än oss själva??
  Stötta, pusha, skratta, uppmuntra och vara lycklig för andras skull?! För mig är det obegripligt!!!
  Jag blir bara inspirerad av någon det går bra för och vill hjälpa de som har det tufft…det ger såååå mycket mer än vara elak och tragisk. Man mår bättre själv då också! ?

  • Charlotte

   Håller med dig Jenny. Har själv försökt att få folk att ”rensa” från hatare på my’s blogg. Inte någon alls som hållit med mig. Däremot har folk ifrågasatt mig och tyckt att jag är en duktig ’fröken”…. Sorgligt. Men nu drar jag vidare. Inte för att my är trist utan att hon inte ens ansträngde sig i mitt förra inlägg då jag skrev om att honr en trevlig tjej inte ens bemötte mig. Hej!

   • Bobby

    Fast det är lite trist att döma lite eftersom gon inte svarade dig. Jag vet personligen att jag ibland har minst 150-250 inkorg per vecka i form av mejl instagram eller Facebook , svarar så gott jag kan och ofta glöms vissa super viktiga frågor eller kommentarer att besvaras pga att jag tänker att jag gör det senare när jag har tid⭐️ Sen glömmer eftersom det kommer nya och annat där imellan? har även heltidsjobb att skönta.
    Så min poäng är att inte ta det personligt eftersom sånt händer . Iallafall mig//
    Bobby Oduncu g

   • TT

    Charlotte så du menar att om du skriver något positivt på en blogg, så bör bloggerskan tacka dig i ett inlägg…annars slutar du att läsa bloggen…?

 • Kat

  Jag tycker som alltid. Du är bra som du är. Vacker som en dag, helst utan smink. Skit i alla nättroll o annat. Fokusera dig på dig själv och dina nära och kära. Du duger du är bra om inte bäst. Kram!

 • Jezz

  Läskigt att du ens ska behöva försvara dig såhär. Du är grym, ser helt magiskt lycklig ut nu. Härligt för dig. Njut.
  Hoppas vi ses på en kaffe till hösten här på ön. Kram 🌸

 • Sara

  Grym du är!!! Så himla bra jobbat😃💪🏻👌👏 Vacker som en dag! Och även när du hade dina extrakilon, så var du snygg! Proportionerlig om man kan säga så:) Stor kram och ha en fin sommar tillsammans med dina nära och kära🌸💕

 • Anncharlotte

  Helt rätt My.
  Logga ut o skippa alla troll o bittra människor.
  Du är värd så mycket bättre, men jag kommer att sakna dig.
  Ha det jättebra😊

 • Anna

  Men snälla My… det är inga som är missunnsamma för att man ifrågasätter vissa piller och vad du tidigare skrivit. Tror inte att den som skrev att du varit lika smal och vacker även innan menade något illa, tvärtom. Ingen heller som påstått att din operation 2015 har något med viktnedgång att göra! Synd att du är så kroppsfixerad, du har skrivit om din vikt upp och ner i två tre år nu. Du är jätteduktig och jättefin! Vissa av bilderna har vi sett innan förresten, vissa har du visat flera gånger 😉
  Ha nu en fin kväll fina.

  • My

   Jo, köra du ☺️ Det var ca 8-9 personer som trodde att min operation har med saken att-göra. Någon blandade ihop det med en gastrisk… någon annan trodde att man gör en sådan för att bli smal… osv. Okunskap om ett extremt viktigt ämne… mer om det i senare inlägg som sagt ☺️

   Jag är inte kroppsfixerad, jag längtar efter att få må bra…… från insidan och ut. Min utsida återspeglar min insida…. strålar jag, mår jag bra. Är jag tom, ”död”, och kall i blickar så har ångesten tagit över….. osv. Psykisk hälsa påverkar allt fet fysiska. Både det vi ser och kan ta på… men även immunförsvar, värden och annat. Ja, 2-3 är stämmer, samma tid som utmattningsdepression eskalerade. Läskigt det där….

   Ha en fin kväll du också ☺️

   • Anna

    Nej kära My, det är DU som tagit upp din operation 2015, andra pratade om fixet i höstas, kan inte se någon som skrev om gastric. Du har redan skrivit om diastas/bukoperationer flera gånger, och många inlägg om din vikt och kropp. Stackars dig som mår så dåligt så synd om dig… jag vet att stress och utmattning påverkar, har själv lidit i många år av stress, utmattning och svår ångest.. blev ingen som helst träning, inte ens promenader men det kan slå olika på olika. Så din ångest och utmattning kom inte med konkursen då som du tidigare skrivit. Varje gång du ifrågasätts eller ”får kritik” så skriver du att – ”vi kvinnor ska lyfta varandra, starka kvinnor lyfter varandra” – låter jättebra 😉 Du är jätteduktig och fin oavsett vad som orsakat viktnedgång, du är fin nu och var fin med några extra kilon. Jättesnygg!

    • My

     Kritik och kritik är ju skilda saker. Gastrisk och diastas är svårt att jämföra☺️

     ”Fixet” i höstas var en ärr-korrigering av operationen 2015. Jag orkade inte och var inte i skicka att fixa ärret (på vänster sida) förrän nu…

     Anna följde med mig ner för konsultation, och vi opererade sedan samtidigt. (Det kan ni lösa er till) Super smidigt att dela hotell, stötta varandra, flyga tillsamman och att Jonas hämtade oss båda… osv 🙂

     Jag får den frågan återupprepat. Både här och irl. Det står tydligt, oavsett om du ser det eller ej 🙂 därav mitt svar……

     Gällande utmattnings depressionen så har den byggts upp under många år. Svårt att säga en exakt dag. Jag var i allt annat ök bra skick veckorna innan konkursen heller. (Juli 2016) ambulans i tron om att det var en hjärtattack. Men det visade sig vara panikångest…..

     Men jag personligen förlikades mig inte med situationen och förstod Inte sambanden förrän efter sjukhusbesök och operationer esc, jul/nyår 2016/2017. Alltså nästan ett halvår efter…. då kroppen l av helt.

     Jag trodde att jag ”bara” mådde dåligt pga av allt som hänt, konkurs, dödsfall, flytt, vårdsnstvist, osv….

     Utmattningen började redan året innan, alltså tecken på det….. detta är super svårt att förklara i skrift på min Blogg. Du får boka in dig på en föreläsning i framtiden när jag är redo för det.. ☺️ ( OM jag vågar. Och x-antal år fram när jag varit ”hel” och fått distans till allt)

     Ha en fin dag nu! Kram My

 • Sanna

  Hej! Hmmmmmmm,nog har man sett att du gått ner i vikt samt strålar! Men det blir tyvärr svårt för nättrollen att känna sig dumma, då vissa av bilderna ser man bara från hals och uppåt,plus att du jämför gamla bilder med stajlade bilder tagna av proffs, men jag förstår helt din tanke. Väldig väldig skillnad då mot nu! Men viktmässigt säger dessa bilder tyvärr inte så mycket. Gillar din blogg jättemycket och tycker du är GRYM! Kram

  • My

   Dom ”gamla” bilderna är jag stylad på… och tagen av proffs 😏 bilden hos Bobby, med klockan på, reklam, stylad och proffsfotograf. Bilderna med snön, och på öland med mössa… också proffsfotograf. Svettiga Dubai bilder, osminkad och allt annat än stylad😂 blandat… med utspridda datum…

 • Kristina

  Så fint att se alla dessa bilder och att du mår bättre!!

  /C

  https://fondofhome.blogg.se – nyinvigd renoverings-/inredningsblogg

 • Sandra

  Ja vet exakt hur de e att ha en kropp som inte svarar på ens om man lever på diet deluxe.. man går ändå upp i vikt , hemskt äre… för man kan inte göra nåt åt de :/ men hur fick du ordning på din!
  Min ännes omsättning har med lite olika mediciner börjat att äntligen bete sej lite normalt men långt ifrån helt… men ja står inte still på en vikt ja otrivs me länge tack å lov ❤️ Försrår dej precis!

 • Anita

  Bra kämpat My.

 • Charlotte

  Vad fin bild på dig o hästen! Vackra stora tänder. De var som min gamla farmor sa, ge nu inte rosa för mycket socker. Nä, det gör jag väl inte sa jag. Rosa frustade gott o mådde bra. Så är de!

 • ÅsaC

  Det syns på dina ögon att du inte mådde så bra förut, men nu är det ett annat glöd i dem. Bra kämpat och skönt att se att du börjar må bättre.
  Vadstena är en mysig stad. Det ser ug som ni spelar minigolf på äventyrsgolfen. Det är mycket roligare än vanlig minigolf. Å jag gillar att de bygger upp miljön runt om kring banorna så att de återspeglar platsen/orten som de är på.
  Kram och njut av familjen❤️

 • Jenny

  Jag blir så arg och ledsen! Varför måste människor vara elaka?! Varför kan man inte stötta i motgång och vara lycklig i nedgång även till andra människor än oss själva??
  Stötta, pusha, skratta, uppmuntra och vara lycklig för andras skull?! För mig är det obegripligt!!!

  Jag blir bara inspirerad av någon det går bra för och vill hjälpa de som har det tufft…det ger såååå mycket mer än vara elak och tragisk. Man mår bättre själv då också! 😍

  • Charlotte

   Håller med dig Jenny. Har själv försökt att få folk att ”rensa” från hatare på my’s blogg. Inte någon alls som hållit med mig. Däremot har folk ifrågasatt mig och tyckt att jag är en duktig ’fröken”…. Sorgligt. Men nu drar jag vidare. Inte för att my är trist utan att hon inte ens ansträngde sig i mitt förra inlägg då jag skrev om att honr en trevlig tjej inte ens bemötte mig. Hej!

   • Bobby

    Fast det är lite trist att döma lite eftersom gon inte svarade dig. Jag vet personligen att jag ibland har minst 150-250 inkorg per vecka i form av mejl instagram eller Facebook , svarar så gott jag kan och ofta glöms vissa super viktiga frågor eller kommentarer att besvaras pga att jag tänker att jag gör det senare när jag har tid⭐️ Sen glömmer eftersom det kommer nya och annat där imellan🌺 har även heltidsjobb att skönta.
    Så min poäng är att inte ta det personligt eftersom sånt händer . Iallafall mig//
    Bobby Oduncu g

   • TT

    Charlotte så du menar att om du skriver något positivt på en blogg, så bör bloggerskan tacka dig i ett inlägg…annars slutar du att läsa bloggen…?

 • Kat

  Jag tycker som alltid. Du är bra som du är. Vacker som en dag, helst utan smink. Skit i alla nättroll o annat. Fokusera dig på dig själv och dina nära och kära. Du duger du är bra om inte bäst. Kram!

 • M

  Din vikt säger jag inget om, svårt att se på bilderna hur det egentligen är.
  Du är fin oavsett men jag har skrivit det tidigare och jag skriver det igen och ta inte illa upp, bara att säga om jag har fel, men jag tycker inte ansiktet är som det varit förr, nåt är det som är annorlunda men jag kan inte sätta fingret på det? Kanske har du gjort läppar, kinder eller annat eller så är det bara ”uppochnedgåendet” i vikt som gör att man kanske ”lurar” sig.
  För övrigt behöver du ff inte redovisa allt, du behöver inte bevisa i vare sig ord eller bild hur din ”viktresa” sett ut. Som VD för en massa livsstilsmagasin och att du själv förespråkar att man ska vara nöjd och inte fixera sig vid vikt, så tycker jag du ska ta fasta på det och låta det handla om att må bra istället. Att man är vacker oavsett vikt och att man kan må bra utan att fixera sig på vad man väger.
  Guskelov kommer fler och fler företag på att vi alla inte är stöpta i samma magra form utan vi är alla kvinnor i olika storlekar och lika vackra för det.

 • Charlotte

  Vad fin bild på dig o hästen! Vackra stora tänder. De var som min gamla farmor sa, ge nu inte rosa för mycket socker. Nä, det gör jag väl inte sa jag. Rosa frustade gott o mådde bra. Så är de!

 • M

  Din vikt säger jag inget om, svårt att se på bilderna hur det egentligen är.
  Du är fin oavsett men jag har skrivit det tidigare och jag skriver det igen och ta inte illa upp, bara att säga om jag har fel, men jag tycker inte ansiktet är som det varit förr, nåt är det som är annorlunda men jag kan inte sätta fingret på det? Kanske har du gjort läppar, kinder eller annat eller så är det bara ”uppochnedgåendet” i vikt som gör att man kanske ”lurar” sig.
  För övrigt behöver du ff inte redovisa allt, du behöver inte bevisa i vare sig ord eller bild hur din ”viktresa” sett ut. Som VD för en massa livsstilsmagasin och att du själv förespråkar att man ska vara nöjd och inte fixera sig vid vikt, så tycker jag du ska ta fasta på det och låta det handla om att må bra istället. Att man är vacker oavsett vikt och att man kan må bra utan att fixera sig på vad man väger.
  Guskelov kommer fler och fler företag på att vi alla inte är stöpta i samma magra form utan vi är alla kvinnor i olika storlekar och lika vackra för det.

 • Du Vet VEM

  NU FÅR DU SLUTA LJUGA OCH TUMMA PÅ SANNINGEN MY!
  Du vet vem jag är men inte här för jag har dolt ip.
  Du VET att JAG VET. Dun bukplastik innehöll ÄVEN fettsugning OCH skulptering OCH borttagning av hud. Hokus Pokus på den! Ska du envisas med att ljuga, se till att Kunna ljuga, dvs INGEN INGEN annan kan på nogot sätt veta, sett, gjort etc.Alla kan prata …. även läkare etc. Och ”vänner” . Och alla som du tror ha dig nära. Ett ärligt tips OM du envisas fortsätta ljuget. Om du inte förstår skriften här är du MYTOMAN. På riktigt.

  • Laila

   Läkare som pratar med andra om sina patienter… Skulle inte tro det va? Tar för given att hon vet vem du är. Antagligen nån i lilla Ankdammen. Som inte längre klarar av att vissa av vännerna fortfarande umgås med My ?

   • Monica

    Klockren kommentar! Har viss insyn i Ankdammen, och ibland häpnar man….

   • My

    ??? Detta är en knäppis som stalkat mig sedan 2013 ? Känner inte någon i ”ankdammen” utan är bara besatt…. och projicerar sitt egna liv på mig…… läskigt!

    • anonym

     Men varför spärrar du inte stalkern. Det förstör hela bloggen. Synd.

     • My

      Jag vet…. dessvärre tekniskt omöjligt. Stalkern byter namn, IP och alias… om och om igen.
      Stalker är sjuk. Försök att ignorera ??❤️

    • Du Vet VEM

     Nej My. Där tar du fel. Igen. Du utgår från det du tror. Jag är en föredetta ”vän” , dock kortlivad, då du inte kan ha tjejer/kvinnor som vänner. Och jaag VET vad du opererat och att du fettsugit o skulpterat magen i sambande med din ihopsydda ”Diastas”. Vi lämnar det där för du VET att jag VET. Du ljuger som en häst travar. Vad var det nu med Maggan….tag du saker ….och var FÖR intim med en av hennes ”familjemedlemmar”. Sitt nu inte och försvara o ljug ihop en massa skit igen. Du skriver att kvinnor ska stötta varandra… Du är en riktig lägnare och fullständigt opålitlig! Där har alla svaret på din opration o frånvaro av vänner alt. kortvariga vänner!

     • My

      Du är inte annat än, just en stalker. Du känner ingen av oss…. du känner inte mig, inte Maggan, eller alla andra du skriver om. Du ljuger och hittar på. Det ena värre eller löjligare än det andra…
      Tror nästan att det gått så långt att du själv tror på allt du skriver/skrivit genom åren….
      Du är en mycket obehaglig person. Jag vet vem du är. Vart du bor, och vart du jobbar. Det räcker för mig…
      det sorgliga är att du är så besatt av mig som du efter alla dessa år är. Att du projicerar ditt egna liv på mitt….om och om igen. Det kommer en ”lugn” period, sen är du igång igen…. Din bitterhet och olycka lyser igenom. Den gör mig ledsen…. jag tycker på riktigt synd om dig…..
      Men jag önskar dig också det bästa! Professionell hjälp, och genuin lycka!
      Och ber samtidigt ödemjukast om att du ska lämna mig och min familj ifred….
      -släpp taget om mig!

  • My

   ??? allt bra i ditt liv och så? ???

   • Du Vet VEM

    Ja. Än bättre om jag aldrig mött dig!!

    • Bytt nick

     Fast om My nu gjort det, så är det så. Ingen big deal. Man gör alla dom operationer man vill utan att någon ska lägga sig i det. Upp till var och en.
     Stal saker, är du säker på att hon stal? Dom var extremt goda vänner, kanske dom lånade av varandra som folk gör. Jag har haft saker hemma hos mig som jag sprungit runt med och lämnat och mina barns saker ligger ff hos var och varannan människa. Om My sen var lite nära någon av Maggans vänner eller hennes barn, jaha, vad? My har varit singel vad jag vet. Det är väl antingen om det är någon hon flirtat med som har en redan som ska sätta stopp, även om jag själv tycker det är ett tråkigt beteende att smöra på upptagna, men är det sönerna, så vad? P var ju ihop med en av grabbarna och det skiljer många år. Dessutom, är det inte lite vidrigare att unga kvinnor skaffar gamla gubbar för pengarna`? Du vet vem

     • My

      Det finns ingen flirt, inga närmande eller Någonting att diskutera ? Varken med Maggans man, vänner eller söner ??‍♀️ Knäppaste jag hört!
      Vet inte vad det är för drama vissa försöker att få fram….. Maggan och Hanna gjorde bort sig. Big time. Dom tror att jag goolade…. vilket jag inte gjorde. (Vilket dom också vet idag)
      Thats it! ? inga. Snusk-historier med söner, upptagna män eller annat ☺️ Så långt ifrån man kan komma faktiskt…
      Alla dessa elaka ryktes ”trådar” om vad man spekulerar i vad jag eventuellt gjort osv är historier påhittade av Maggan själv…. ingen annan dessvärre…
      Låt detta vara nu… jag slipper gärna försvara mig och vill bara bli lämnad ifred ☺️ Av stalker, systrarna och alla som försöker hitta ”dramat” som inte finns.
      Vi var vänner. Det sket sig när dom gjorde bort sig. Jag var sjukt besviken och ledsen då. Alla har haft nog Med sitt…. Jag har mitt liv idag, dom har sitt ☺️ Alla mår bra❤️ -Underbart!
      Stalkern här inne är bara en människa som mår allt annat än bra som är besatt av mitt liv. Och projicerar sitt egna liv på mig?

     • Vivi

      Tror du att alla går på det?! Skulle sanningen komma fram från Maggan så skulle du ändå fortsätta förneka. Det är just det. OM sanningen hade varit till din fördel så hade den redan varit ute för alla. Det är säkert!! Du är ingen blyg viol som gömmer dig. Så snälla, vi är många som vet vad som hände och det tjänar inget till att fortsätta lägga skulden på andra. Det var du som gjorde bort dig. Bara stå för det så slutar alla de som inte vet att spekulera.

     • My

      Jag är ingen blyg viol, men jag ser till barn/familjers bästa. Allt är inte alltid svart eller vitt.
      Dom gjorde bort sig, och la skulden på mig när det kom ut.
      Du är bara en av många nyfikna som skulle göra vad som helst för att gå lite snaskiga skandaler att gotta er i.
      Hade jag varit sådan, ja, få skulle jag tapetserat svensk media med deras ”misstag”.
      Men jag är inte sån. Det vet Maggan. Därför har jag fått ta emot oförtjänt mycket skit, för att hon känner mig och vet att jag inte golade eller golar.
      Men allting har ett slut. Även jag har en gräns.
      Det enda jag någonsin bett om är att bli lämnad ifred. Slippa försvarare mig, förklara att nej, jag har inte stulit/legat/knarkat/slagit någon.
      Dessa anklagelser har varit bland dom värsta jag varit med om…. det har och går ut över mig och min familj…..
      Min tystnad mot att bli lämnad ifred är inte mycket begärt….. så ta du dina fantasier och fabricera lite till. Det gör varken till eller från…

     • Vivi

      Jag behöver inga snaskiga detaljer ??
      Jag vet redan vad som hänt. Visst, det finns två sidor av varje mynt men vi som vet håller på kung. Du vet ju med vad som hände, även om din bild är efterhands-målad ☺️
      Hoppas även jag att Maggan snart berättar!

     • My

      Ja, verkligen ☺️ Det vore en sådan befrielse ?? Tänk om Maggan skulle berätta…. och då samtidigt erkänna att alla hennes anklagelser gentemot mig visst var fel…. -halleluja! ??
      Sen är ju frågan vad såna som du och andra som påstår sig ”veta” . har med det att göra? Är inte det lite sjukt? Vad är det som driver ? Nyfikenhet? Tråkigt liv?
      Jag menar alla kan göra misstag. Jag har inte bett Magdalena gå ut inför media och läsare att berätta om sina misstag. Verkligen inte.
      Jag har bara bett om att inte behöva bära hundhuvudet för en situation där jag inte annat än var på fel plats vid fel tillfälle… och att bli lämnad ifred….

    • Vivi

     Varför drar du in även Hanna?! Eftersom vi är flera som vet vad som hände så är det inte snällt att skylla på att Maggan och Hanna gjorde bort sig. Det var ju du, eller hur. Sluta skyll ifrån dig och ta ansvar för vad som hände!!
     Sen att Maggan skulle startat det du kallar ”rykten”. Så sjukt! Jag hoppas Maggan berättar sanningen så får du stå där sen. Som sagt, vi är flera som vet.

     • My

      Jag skulle säga att båda systrarna var mer än inblandade i situationen som jag beskylldes för att ”avslöjat”… jag hoppas också att Maggan eller Hannah berättar sanningen, mer än någon annan ska jag lova dig! Vilken befrielse för mig, det skulle vara ??
      Jag har i två års tid fått stå ut med falska anklagelser, den ena värre än den andra. ”Anfall är bästa försvar” en klyscha, systrarna lever upp till.
      Den enda anledningen att jag själv valt att vara tyst är att för att jag inte vill lägga mig på den nivån. Jag älskade Maggan som min egna syster. Och komme till viss del alltid att göra det. Men det ursäktar inte det hon aktivt utsätter mig och min familj för. -verkligen inte! Och Hannah är inte sen med att hjälpa till….
      MEN, jag respekterar både familjen och barnen. Jag önskar dom inget hellre än lycka, lugn och ro.
      Men att få leva med dessa anklagelser som just precis nu, i skrivande stund eskalerar är inte okay.
      Jag har inte legat med någon. Stulit något eller förstört för någon. Ändå är jag slagpåsen för deras egna misstag.
      Jag VET, dom vet. Det jag räckt för mig.
      Men jag har om och om bett om att bli lämnad ifred, i utbyte mot just tystnad från min sida…. -för mycket begärt? knappast!
      Det är generöst mot det jag fått stå ut med. Ultimatum mot gemensamma vänner och samarbetspartner att välja mellan dom eller mig. -Vem gör så?
      Inte jag. Ingen ska behöva välja. Eller ta emot oförtjänt skit………
      Alla kan göra fel ibland, men varför hänga en syndabock?

     • Ida

      Men My så lågt av dig att skriva att Maggan startat ryktestrådar och hittat på historier, har jag svårt att tro och hur vet du det isåfall? Och att systrarna gjort bort sig och därför tar avstånd till dig nej det låter inte logiskt, jag menar om Maggan gjort något dumt så varför skulle hon bli ovän med dig för det, eller inte vilja umgås. Har du inte förrut skivit att du försökt be om ursäkt? För vadå isåfall om du inte gjort något fel utan bara dem båda? Och att du skriver golat?! Herregud du får det att låta som om Maggan gjort något kriminellt vilket jag inte tror att det handlar om. Du älskar och respekterar men ber om att få bli lämnad ifred?? Låter ju fint men också väldigt konstigt. Samarbeten har du förlorat pga viktökning har du ju skrivit och det kan ju också bero på att företag inte varit nöjda, inte rätt målgrupp, hittat andra att samarbeta med osv varför skulle det bero på Maggan? Jag har inte sett att varken Maggan eller Hannah skrivit ett enda ord om dig offentligt, men du smutskastar ofta.

     • My

      Skillnaden är att det jag skriver skriver jag i mitt namn. Det gör inte Maggan. Jag håller däremot med. Det är lågt….

     • Ida

      Bra att du inser att det är lågt. Hur vet du vad Maggan skriver och inte? Jag har inte sett att hon någonsin nämnt dig iaf. Du lägger ofta ut pikar och insinuationer om att M skulle ha varit otrogen eller gjort något dumt, men jag förstår inte om hon skulle ha gjort ett snedsteg tex varför skulle hon vara sur på dig för det, låter inte logiskt att du inte också gjort något dumt eller elakt. Vad tycker dina nära Jonas och Bobby om att du gör som du gör med dessa offentliga smutskastningar?

     • My

      Mina närstående får betala ett högt pris gentemot Maggan, hennes ultimatum, ryktesspridningar och annat skit. Så mina nära ser och lever med det jag utsätts för….
      Det är ingen offentlig smutskastning. Det ör en dementering. Jag svarar på dom anklagelser jag får.
      -Thats it!
      Denna gången påstod man att jag legat med sonen. Förra gången Filip, gången innan Magnus. Allt detta om och om igen. ”Vad är det för hemskt my har gjort” Sedan alla andra anklagelser. Och nej, jag har endast vänligt men bestämt dementerat det.
      Att jag utan detaljer, förklarar att systrarna gjort bort sig. Att detta kom fram och man trodde att jag golat. Att det därefter drivits en offentlig OCH intern hatstorm mot mig…… Det är det lindrigaste, av det lindrigaste i mitt budskap vad det gäller att dementera.
      I hopp om att på riktigt få bli lämnad ifred! Av båda två!
      Nu har jag svarat dig flera gånger. Detta liknar trams! Det enda budskap som bör gå fram är att jag vill bli lämnad ifred, en gång för alla. Livet går vidare, alla mår bra. Jag vill få fokusera på mitt liv, min familj och våran framtid ??❤️

 • Du Vet VEM

  NU FÅR DU SLUTA LJUGA OCH TUMMA PÅ SANNINGEN MY!

  Du vet vem jag är men inte här för jag har dolt ip.
  Du VET att JAG VET. Dun bukplastik innehöll ÄVEN fettsugning OCH skulptering OCH borttagning av hud. Hokus Pokus på den! Ska du envisas med att ljuga, se till att Kunna ljuga, dvs INGEN INGEN annan kan på nogot sätt veta, sett, gjort etc.Alla kan prata …. även läkare etc. Och ”vänner” . Och alla som du tror ha dig nära. Ett ärligt tips OM du envisas fortsätta ljuget. Om du inte förstår skriften här är du MYTOMAN. På riktigt.

  • Laila

   Läkare som pratar med andra om sina patienter… Skulle inte tro det va? Tar för given att hon vet vem du är. Antagligen nån i lilla Ankdammen. Som inte längre klarar av att vissa av vännerna fortfarande umgås med My 😉

   • Monica

    Klockren kommentar! Har viss insyn i Ankdammen, och ibland häpnar man….

   • My

    😂😂😂 Detta är en knäppis som stalkat mig sedan 2013 🙀 Känner inte någon i ”ankdammen” utan är bara besatt…. och projicerar sitt egna liv på mig…… läskigt!

    • anonym

     Men varför spärrar du inte stalkern. Det förstör hela bloggen. Synd.

     • My

      Jag vet…. dessvärre tekniskt omöjligt. Stalkern byter namn, IP och alias… om och om igen.

      Stalker är sjuk. Försök att ignorera 🙏🏻❤️

    • Du Vet VEM

     Nej My. Där tar du fel. Igen. Du utgår från det du tror. Jag är en föredetta ”vän” , dock kortlivad, då du inte kan ha tjejer/kvinnor som vänner. Och jaag VET vad du opererat och att du fettsugit o skulpterat magen i sambande med din ihopsydda ”Diastas”. Vi lämnar det där för du VET att jag VET. Du ljuger som en häst travar. Vad var det nu med Maggan….tag du saker ….och var FÖR intim med en av hennes ”familjemedlemmar”. Sitt nu inte och försvara o ljug ihop en massa skit igen. Du skriver att kvinnor ska stötta varandra… Du är en riktig lägnare och fullständigt opålitlig! Där har alla svaret på din opration o frånvaro av vänner alt. kortvariga vänner!

     • My

      Du är inte annat än, just en stalker. Du känner ingen av oss…. du känner inte mig, inte Maggan, eller alla andra du skriver om. Du ljuger och hittar på. Det ena värre eller löjligare än det andra…

      Tror nästan att det gått så långt att du själv tror på allt du skriver/skrivit genom åren….

      Du är en mycket obehaglig person. Jag vet vem du är. Vart du bor, och vart du jobbar. Det räcker för mig…

      det sorgliga är att du är så besatt av mig som du efter alla dessa år är. Att du projicerar ditt egna liv på mitt….om och om igen. Det kommer en ”lugn” period, sen är du igång igen…. Din bitterhet och olycka lyser igenom. Den gör mig ledsen…. jag tycker på riktigt synd om dig…..

      Men jag önskar dig också det bästa! Professionell hjälp, och genuin lycka!

      Och ber samtidigt ödemjukast om att du ska lämna mig och min familj ifred….
      -släpp taget om mig!

  • My

   😂😂😂 allt bra i ditt liv och så? 🙈🙀😎

   • Du Vet VEM

    Ja. Än bättre om jag aldrig mött dig!!

    • Bytt nick

     Fast om My nu gjort det, så är det så. Ingen big deal. Man gör alla dom operationer man vill utan att någon ska lägga sig i det. Upp till var och en.

     Stal saker, är du säker på att hon stal? Dom var extremt goda vänner, kanske dom lånade av varandra som folk gör. Jag har haft saker hemma hos mig som jag sprungit runt med och lämnat och mina barns saker ligger ff hos var och varannan människa. Om My sen var lite nära någon av Maggans vänner eller hennes barn, jaha, vad? My har varit singel vad jag vet. Det är väl antingen om det är någon hon flirtat med som har en redan som ska sätta stopp, även om jag själv tycker det är ett tråkigt beteende att smöra på upptagna, men är det sönerna, så vad? P var ju ihop med en av grabbarna och det skiljer många år. Dessutom, är det inte lite vidrigare att unga kvinnor skaffar gamla gubbar för pengarna`? Du vet vem

     • My

      Det finns ingen flirt, inga närmande eller Någonting att diskutera 😂 Varken med Maggans man, vänner eller söner 🤦🏼‍♀️ Knäppaste jag hört!

      Vet inte vad det är för drama vissa försöker att få fram….. Maggan och Hanna gjorde bort sig. Big time. Dom tror att jag goolade…. vilket jag inte gjorde. (Vilket dom också vet idag)

      Thats it! 😄 inga. Snusk-historier med söner, upptagna män eller annat ☺️ Så långt ifrån man kan komma faktiskt…

      Alla dessa elaka ryktes ”trådar” om vad man spekulerar i vad jag eventuellt gjort osv är historier påhittade av Maggan själv…. ingen annan dessvärre…

      Låt detta vara nu… jag slipper gärna försvara mig och vill bara bli lämnad ifred ☺️ Av stalker, systrarna och alla som försöker hitta ”dramat” som inte finns.

      Vi var vänner. Det sket sig när dom gjorde bort sig. Jag var sjukt besviken och ledsen då. Alla har haft nog Med sitt…. Jag har mitt liv idag, dom har sitt ☺️ Alla mår bra❤️ -Underbart!

      Stalkern här inne är bara en människa som mår allt annat än bra som är besatt av mitt liv. Och projicerar sitt egna liv på mig🙈

     • Vivi

      Tror du att alla går på det?! Skulle sanningen komma fram från Maggan så skulle du ändå fortsätta förneka. Det är just det. OM sanningen hade varit till din fördel så hade den redan varit ute för alla. Det är säkert!! Du är ingen blyg viol som gömmer dig. Så snälla, vi är många som vet vad som hände och det tjänar inget till att fortsätta lägga skulden på andra. Det var du som gjorde bort dig. Bara stå för det så slutar alla de som inte vet att spekulera.

     • My

      Jag är ingen blyg viol, men jag ser till barn/familjers bästa. Allt är inte alltid svart eller vitt.
      Dom gjorde bort sig, och la skulden på mig när det kom ut.

      Du är bara en av många nyfikna som skulle göra vad som helst för att gå lite snaskiga skandaler att gotta er i.

      Hade jag varit sådan, ja, få skulle jag tapetserat svensk media med deras ”misstag”.

      Men jag är inte sån. Det vet Maggan. Därför har jag fått ta emot oförtjänt mycket skit, för att hon känner mig och vet att jag inte golade eller golar.

      Men allting har ett slut. Även jag har en gräns.

      Det enda jag någonsin bett om är att bli lämnad ifred. Slippa försvarare mig, förklara att nej, jag har inte stulit/legat/knarkat/slagit någon.

      Dessa anklagelser har varit bland dom värsta jag varit med om…. det har och går ut över mig och min familj…..

      Min tystnad mot att bli lämnad ifred är inte mycket begärt….. så ta du dina fantasier och fabricera lite till. Det gör varken till eller från…

     • Vivi

      Jag behöver inga snaskiga detaljer 😊👍
      Jag vet redan vad som hänt. Visst, det finns två sidor av varje mynt men vi som vet håller på kung. Du vet ju med vad som hände, även om din bild är efterhands-målad ☺️
      Hoppas även jag att Maggan snart berättar!

     • My

      Ja, verkligen ☺️ Det vore en sådan befrielse 🙏🏻 Tänk om Maggan skulle berätta…. och då samtidigt erkänna att alla hennes anklagelser gentemot mig visst var fel…. -halleluja! 🙌🏻

      Sen är ju frågan vad såna som du och andra som påstår sig ”veta” . har med det att göra? Är inte det lite sjukt? Vad är det som driver ? Nyfikenhet? Tråkigt liv?

      Jag menar alla kan göra misstag. Jag har inte bett Magdalena gå ut inför media och läsare att berätta om sina misstag. Verkligen inte.

      Jag har bara bett om att inte behöva bära hundhuvudet för en situation där jag inte annat än var på fel plats vid fel tillfälle… och att bli lämnad ifred….

    • Vivi

     Varför drar du in även Hanna?! Eftersom vi är flera som vet vad som hände så är det inte snällt att skylla på att Maggan och Hanna gjorde bort sig. Det var ju du, eller hur. Sluta skyll ifrån dig och ta ansvar för vad som hände!!
     Sen att Maggan skulle startat det du kallar ”rykten”. Så sjukt! Jag hoppas Maggan berättar sanningen så får du stå där sen. Som sagt, vi är flera som vet.

     • My

      Jag skulle säga att båda systrarna var mer än inblandade i situationen som jag beskylldes för att ”avslöjat”… jag hoppas också att Maggan eller Hannah berättar sanningen, mer än någon annan ska jag lova dig! Vilken befrielse för mig, det skulle vara 🙏🏻

      Jag har i två års tid fått stå ut med falska anklagelser, den ena värre än den andra. ”Anfall är bästa försvar” en klyscha, systrarna lever upp till.

      Den enda anledningen att jag själv valt att vara tyst är att för att jag inte vill lägga mig på den nivån. Jag älskade Maggan som min egna syster. Och komme till viss del alltid att göra det. Men det ursäktar inte det hon aktivt utsätter mig och min familj för. -verkligen inte! Och Hannah är inte sen med att hjälpa till….

      MEN, jag respekterar både familjen och barnen. Jag önskar dom inget hellre än lycka, lugn och ro.

      Men att få leva med dessa anklagelser som just precis nu, i skrivande stund eskalerar är inte okay.

      Jag har inte legat med någon. Stulit något eller förstört för någon. Ändå är jag slagpåsen för deras egna misstag.

      Jag VET, dom vet. Det jag räckt för mig.

      Men jag har om och om bett om att bli lämnad ifred, i utbyte mot just tystnad från min sida…. -för mycket begärt? knappast!

      Det är generöst mot det jag fått stå ut med. Ultimatum mot gemensamma vänner och samarbetspartner att välja mellan dom eller mig. -Vem gör så?

      Inte jag. Ingen ska behöva välja. Eller ta emot oförtjänt skit………

      Alla kan göra fel ibland, men varför hänga en syndabock?

     • Ida

      Men My så lågt av dig att skriva att Maggan startat ryktestrådar och hittat på historier, har jag svårt att tro och hur vet du det isåfall? Och att systrarna gjort bort sig och därför tar avstånd till dig nej det låter inte logiskt, jag menar om Maggan gjort något dumt så varför skulle hon bli ovän med dig för det, eller inte vilja umgås. Har du inte förrut skivit att du försökt be om ursäkt? För vadå isåfall om du inte gjort något fel utan bara dem båda? Och att du skriver golat?! Herregud du får det att låta som om Maggan gjort något kriminellt vilket jag inte tror att det handlar om. Du älskar och respekterar men ber om att få bli lämnad ifred?? Låter ju fint men också väldigt konstigt. Samarbeten har du förlorat pga viktökning har du ju skrivit och det kan ju också bero på att företag inte varit nöjda, inte rätt målgrupp, hittat andra att samarbeta med osv varför skulle det bero på Maggan? Jag har inte sett att varken Maggan eller Hannah skrivit ett enda ord om dig offentligt, men du smutskastar ofta.

     • My

      Skillnaden är att det jag skriver skriver jag i mitt namn. Det gör inte Maggan. Jag håller däremot med. Det är lågt….

     • Ida

      Bra att du inser att det är lågt. Hur vet du vad Maggan skriver och inte? Jag har inte sett att hon någonsin nämnt dig iaf. Du lägger ofta ut pikar och insinuationer om att M skulle ha varit otrogen eller gjort något dumt, men jag förstår inte om hon skulle ha gjort ett snedsteg tex varför skulle hon vara sur på dig för det, låter inte logiskt att du inte också gjort något dumt eller elakt. Vad tycker dina nära Jonas och Bobby om att du gör som du gör med dessa offentliga smutskastningar?

     • My

      Mina närstående får betala ett högt pris gentemot Maggan, hennes ultimatum, ryktesspridningar och annat skit. Så mina nära ser och lever med det jag utsätts för….

      Det är ingen offentlig smutskastning. Det ör en dementering. Jag svarar på dom anklagelser jag får.

      -Thats it!

      Denna gången påstod man att jag legat med sonen. Förra gången Filip, gången innan Magnus. Allt detta om och om igen. ”Vad är det för hemskt my har gjort” Sedan alla andra anklagelser. Och nej, jag har endast vänligt men bestämt dementerat det.

      Att jag utan detaljer, förklarar att systrarna gjort bort sig. Att detta kom fram och man trodde att jag golat. Att det därefter drivits en offentlig OCH intern hatstorm mot mig…… Det är det lindrigaste, av det lindrigaste i mitt budskap vad det gäller att dementera.

      I hopp om att på riktigt få bli lämnad ifred! Av båda två!

      Nu har jag svarat dig flera gånger. Detta liknar trams! Det enda budskap som bör gå fram är att jag vill bli lämnad ifred, en gång för alla. Livet går vidare, alla mår bra. Jag vill få fokusera på mitt liv, min familj och våran framtid 🙏🏻❤️

 • anonym

  Tycker man ska sluta skriva om vikt insidan och ett gott hjärta är viktigast. Ytan är bara ett skal.

 • anonym

  Tycker man ska sluta skriva om vikt insidan och ett gott hjärta är viktigast. Ytan är bara ett skal.

 • Som du vet som du vet

  Som du vetu som du vet 27 juli, 2018 on 19:58
  Skuta ljuga.
  sluta
  skylla
  ifrån dig.
  sluta se dig som ett offer, vilket läsarna tolkar.
  slyta söka sympati. Sluta snacka skit.
  sluta ljuga.
  BE FÖRFAN OMM URSÄKT EN ENDA GÅNG I DITT LIV!!!
  Du är så otroligt illa omtyckt Bara så du vet…men även märkt.
  En ny anmälan till soc är tydligen inlämnad.

 • Som du vet som du vet

  Som du vetu som du vet 27 juli, 2018 on 19:58

  Skuta ljuga.
  sluta
  skylla

  ifrån dig.
  sluta se dig som ett offer, vilket läsarna tolkar.
  slyta söka sympati. Sluta snacka skit.
  sluta ljuga.

  BE FÖRFAN OMM URSÄKT EN ENDA GÅNG I DITT LIV!!!

  Du är så otroligt illa omtyckt Bara så du vet…men även märkt.

  En ny anmälan till soc är tydligen inlämnad.

 • Bytt nick

  För i hela helvete, vad har soc med My att göra? Låt dom jobba med barn som far illa. Om lilleman skulle fara illa tror jag inte att pappan skulle släppa iväg honom. Då har soc inget med det att göra. Han far inte illa. Jag tvivlar på att My behöver LVM.as heller, jag tror inte hon har dom andra kriterierna för att få ett ärende på SIG hos soc. Jag hatar folk som anmäler där barn och vuxna inte far illa. Det skadar barnen som FAR ILLA. Om du nu vet att en anmälan till är inlämnad, då är det du och jag hoppas ditt ip går att få fram så du kan få en polisanmälan på dig.

 • Bytt nick

  För i hela helvete, vad har soc med My att göra? Låt dom jobba med barn som far illa. Om lilleman skulle fara illa tror jag inte att pappan skulle släppa iväg honom. Då har soc inget med det att göra. Han far inte illa. Jag tvivlar på att My behöver LVM.as heller, jag tror inte hon har dom andra kriterierna för att få ett ärende på SIG hos soc. Jag hatar folk som anmäler där barn och vuxna inte far illa. Det skadar barnen som FAR ILLA. Om du nu vet att en anmälan till är inlämnad, då är det du och jag hoppas ditt ip går att få fram så du kan få en polisanmälan på dig.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.