Inlägget innehåller reklam.

052EC2CA-83CF-4C38-AC3F-642783416499

Godmorgon! 

klockan är strax efter snart 09:00 och jag har varit vaken länge. Jag ska snart väcka dom andra och packa ihop oss inför våran vadstena tripp. Mot min egen Mamma❤️ Tror inte att ni kan förstå hur stort det är för mig☺️ 

Men, nu vill jag snacka kroppsfett, kroppshets, träning och psykisk (o)hälsa.  Hur det ena hänger ihop med det andra. Som vanligt när jag lägger denna sidan till, så blir det längre inlägg. Ha gärna överseende med det 😇  Ta en kaffe och luta dig tillbaka så ska jag försöka komprimera detta så gott jag kan….

Många ställer frågor om min vikt. Några exempel.

”Oj, har du böjat träna igen”

”kul att se att du är smal igen” osv.  Inget fel på frågorna☺️ 

Men min träning hade ingenting med min viktuppgång att göra. Egentligen tycker jag inte om att tjata om just vikt!!!! Men idag gör jag ett undantag och kommer visa resultat i kilon. 

Jag kraschade. Rakt in i vägen, långt innan jag förstod det själv. Långt innan kroppen la av helt. Långt innan jag ställdes inför att leva eller dö.

Efter konkursen 2016, så kastade jag mig rakt in i en pt-utbildning som jag länge planerat att gå. jag behövde rutiner, gemenskap och någonting att fokusera på. Tanken var att omvandla hobby till yrke och fortsätta peppa er genom bloggen, samt fortsätta med träningaresor där ni som bloggläsare kan få följa med. Sagt och gjort. 

Men, detta var en mörk period.  Jag sov inte, åt inte… drömde mardrömmar, panikattacker dagligen. Jag rökte som en borstbindel och mådde riktigt, riktigt illa. Men just, där och då inte fullt så medveten om hur illa det faktisk var. Min adhd-gen la i en växel till istället för att bromsa, rehabilitera och vårda. Så pt utbildningen och träningen var en extra växel jag la i, samtidigt som kroppen började lägga av.

-Nog om det, läs gamla inlägg om du är ny här inne, eller fråga mig, så ska jag föröka svara så gott det går 🙏🏻

I samma takt som kroppen la av sä ökade kilona. Jag brukar ligga mellan 60-63 kilo. Normalt pendlar jag dessa 3 kilon upp och ner. MEN.

Nu, i julas, den 24 december så vägde jag vägde 79 kg. INGENTING i min garderob passade!  😩 Och inte bara det… det påverkat ju allt annat också. 

F13C3F9E-597F-4817-9472-16380C02D020

Jag gick totalt upp 18 kilo i vikt på drygt ett år. 

-DET ÄR INTE HÄLSOSAMT! oavsett hur man tycker att det klär mig eller inte! 

40C54C7F-4AA0-4E5F-86FF-79D28E353DCE

 Detta resulterade i enormt mycket näthat, jag fick dagligen höra hur fet, ful och misslyckad jag var, här inne på bloggen. -Mårkligt det där?!

Varför ska vi alltid leta fel hos varandra? Även om majoriteten är snälla genuina underbara människor här inne… så finns det 10% av riktiga nötter och troll! 

Det orkade jag ärligt talat inte reflektera över, just då. Jag morrade ifrån då och då. Men jag var lixom inte ”närvarande”eller mottaglig för något näthat. Fullt upp med nig själv.

 Men nu såhär i efterhand så blir jag uppriktigt förbannad! Vikten sitter inte i vågen!! Det sista någon i min situation, eller i liknande situation behöver är stress och negativ press ifrån omgivning/bloggläsare/nära/kära! Det ÖKAR pressen, och gör det bara ännu värre! 

Jag mådde uppenbart inget bra. Det blev en ond cirkel när jag dessutom började gå upp okontrollerat utan att kunna hejda det. Jag blev ännu tröttare, ännu mera energilös. Sov sämre, fick en inre stress över att jag inte kunde kontrollera vikten…. Min kropp behövde återhämtning, men kunde inte återhämta sig. Alla varningslampor lös rött! Och detta i kombination med hur mitt immunförsvar och hur min kropp reagerade. 

Det motsvarade ca a 1.5 kg/månaden med ungefärlig tidsperiod. Svårt att säga exakt när det började. Men ungefär. Jag har under denna perioden tränat dagligen, styrketräning och kardio. I den mån jag har orkat.

Jag började laborera med kosten, men ingenting fungerade och min energi blev sämre och sämre. Jag orkade ingenting tillslut. Vikter som varit enkla, blev för tunga. Övningar jag briljerat i, kunde jag plötsligt inte genomföra. -Läskigt!

Pga två saker, kroppen hade sakta men säkert börjat lägga av. In och ut från sjukhus med mag-bakterier och värden som totalt vände upp och ner på mitt liv. Jag fick order om att INTE träna.

Min läkare sa blankt nej. Jag förstod ingenting. först. Men sedan la jag om träningen. Endast motion, mer psykisk träning och mindefullness än styrketräning….. 

Nån gång då och då så gav jag mig på skivstången för att min kropp längtade efter action. (Trodde jag)  Jag minns speciellt en gång hur jag lyfte upp skivstången utan vikter (20 kg) 🙈😂 och hur benen vek sig och jag tappade den i golvet så att ALLA vände sig om. Jag skämdes, och sprang snabbt ut…. Att inte känna igen sin egen kropp och kapacitet skrämde mig! 

Innan jag gick in o väggen så tog jag stången inkl vikter på ca 80 kg. Nu klarade jag inte ens av stången….

Det där är resultatet i en av många former vid utbrändhet. Alla reagerar olika! 

-Om DU varit utbränd, eller lidit av ångest/depression dela gärna med dig om hur du drabbades 🙏🏻

Jag diskuterade detta med min ena läkare, som förklarade att: –vissa när man ”krachsat” och kroppen börjat lägga av bara rasar i vikt…. 

Just när han sa det så möttes våra blickar…. det blev sådär pinsamt tyst och han fortsatte

”och för andra kan det bli tvärt om ”

-hahaha! 😂 Jag bjöd på den och började gapskratta! Han också!  Självdistans har jag iof alltid haft. Men va faaaaaan, kunde jag i mitt elände inte bara fått rasa i vikt, nääää istället skulle jag reagera tvärt om. -Konstigt va?! Kropp & knopp, hur det hänger ihop! 

För dig som är intresserad så kan du läsa en arikel från expressen om hur stress kan påverka din kropp…. intressant! 

Nu frågar många vad jag gör.

HUR jag tog  kontrollen över kroppen igen…. Det gjorde jag inte. Jag släppte kontrollen, och pressen kring stt inte kunna kontrollera den. Jag förlikade mig med att min kropp var i obalans och att det fick vara så tillsvidare… 

IMG_3057_1

Ärligt talat. Jag mår äntligen mycket bättre!🙏🏻 Det är nyckeln till allt! 

Jag är geniunt lycklig för första gången på många, många år❤️

Visst har jag fortfarande mina hjärnspöken. Det ska gudarna veta! 😝  Jag kämpar och  tragglar dagligen. Ihärdig med min kbt och min molande ångest. Men jag är en fighter, som har ”landat” i att det är okay att inte alltid må så bra…. 

Jag vet att en panikattack kommer ibland. Jag vet också att den går över, jag har lärt mig att man inte dör. Även om det känns så just där och då.

Det där förstår man inte om man själv aldrig har upplevt ångest. jag dömmer inte dig som inte har gjort det… Men jag skulle uppskatta om alla ni som INTE har erfarenhet av utmattningsdepression eller ångat inte heller dömmer en person som lider av just det. För det är överjävligt!😩

 Jag jobbar med mig själv, och har professionell hjälp. Det har jag haft i 1.5 år nu. Och jag räknar med att det kanske tar ett år till innan jag är fullt återställd .

Men jag vilar i tron om att jag ska bli fullt återställd. En känsla som tidigare skrämt mig, då jag tvekat på det…

Och sist men inte minst, så har jag Jonas. Min indian som är en av dom som aldrig upplevt varken ångest eller depression.

Han kan absolut inte förstå mig, eller relatera till det jag upplever. Men han finns där. ❤️

D1982650-E0B0-4796-91BC-5E80BBEBE392

Så det jag egentligen gör. Jag stressar mindre, lyssnar på kroppen, och sänker kraven på mig själv. Jag skyndar långsamt! 

 jag har ännu inte kommit igång med tung styrketräning utan tar långa ( hör och häpna) LUGNA promenader i naturen….. nästan varje dag! 

Jag stannar upp, andas och reflekterar. jag kör styrketräning med egen kroppsvikt, i mitt tempo.

Kosten. ja, kosten är super viktig!

Jag äter hyfsat sundt. Min kropp klarar inte av att stressas av någon form av diet. Det finns inga quick-fix här. Jag försöker äta näringsrik mat, för jag fortfarande har lägre energi än vanligt! 

Jag förökar bara att äta så ”rent” som möjligt. Dricka mycket vatten, undvika onödigt socker, salt och mjöl och pasta i den mån jag kan. Men inga förbud. – Viktigast av allt,  Ingen stress!

Kosttillskott klarar jag mig inte utan! 

Jag behöver kostillskotten. Jag äter min egen GRÖNSAKSBOOST, för att få i mig det jag behöver i näring och mineraler. SÅ viktigt för mitt immunförsvar!

(Du hittar den HÄR  myboost ger 20%) 

squrare (41 av 59)

Men det som verkligen har hjälpt mig att få en inre balans och få min ämnesomsättning är min vän Bobby, och hans beauty Slim.

Bobby är dessutom också en person som stått vid min sida, i vått och torrt!

-Från hjärtat vännen TACK som fan, för att jag har dig, i med och motgång! ❤️🙏🏻 Du är ovärderlig! 

0BF3BB48-172D-4394-B655-4B035E7C43F4

Bobby har ett hjärta av guld och är genuin som få! ”I nöden prövad vännen” han var en av dom som klev fram och en fin relation har vuxit fram senaste åren ❤️

Jag började med SLIM, nån gång i våras. Jag har på ca 4-5 månader gått ner drygt 12 kilo! Slim är inte fusk, utan en hjälp på traven för mig som haft kroppen helt i obalans och inte lyckats på  egen hand.

Jag väger idag ca 67 kilo. Lugnt och kontrollerat så har min kropp börjat svara igen.

Min sömn har blivit bättre, min ork är starkare, jag MÅR bättre och ,märker en enorm skillnad på både flås och ork.

Jag önskar att jag kunde ge alla som vill/behöver ett färdigt koncept som garanterat fungerar för alla. Men så är det tyvärr inte. Vi är unika, varje kropp fungerar olika. Men mina konkreta tips är att älska dig själv som du är. -SÅ VIKTIGT!

Jonas friade till mig när jag mådde som sämst och såg ut som värst…. Skönheten sitter inte i utsidan. 

Men blunda inte heller för det som får dig att må dåligt. Att jag gick upp 17 kilo i vikt gjord inte att jag mådde bättre direkt, tvärt om! 

Ta långa promenader, gärna utomhus i naturen. Sänk kraven. Ät regelbundet och så ”rent som möjligt! Undvik onödigt socker, salt och mjöl. Sömn, försök att få din sömn!

Vill du precis som jag testa SLIM, så kan jag varmt rekommendera det…. Slim hjälpte mig att få fart, och jag äter dom dagligen just nu…. 2 kapslar varje morgon☺️

Om du vill testa på så har Bobby ordnat så att alla som vill testa får 20% med koden slim20

( Du beställer HÄR

052EC2CA-83CF-4C38-AC3F-642783416499

Ja…. 12 kilo lättar nu, gentemot för några månader sedan. Det är ganska mycket på mina 169 cm.

Jag har fortfarand x -antal kilo kvar, till min ”normalvikt”. Men jag är en mamma, 30 år och vidhåller fortfarande att man inte ska stirra sig blind på vågen…..  Några kilo hit och dit spelar ingen roll. Men det är inte hälsosamt att gå upp så mycket som jag gjorde !

det jag längtade mest efter är att kunna styrketräna lite med vikter igen. Men den kraften finns inte än… och det får vara helt okay. Jag kör med min pt Staffan då och då ☺️ Han peppar mig och boostar motivationen 🙏🏻

Men jag är betydligt närmare idag än vad jag var för ett tag sedan.

 Och viktigast av allt…..  framförallt, så mår jag SÅ mycket bättre!

 Vågen är egentligen inte det jag vill att vi fokuserar mest på. Utan Hur vi mår, och varför vi mår som vi gör! Var snäll mot dig själv och ta hand om både kropp & knopp❤️

 -Hörs sen!

Varma Kramer 

/ My Martens 

Posted in: Vardag
Kommentarer (114)
 • Agneta

  Härligt att läsa, My??. Vi kämpar på, på varsitt håll. Har jättesvårt att minska i vikt trots att jag gör ALLT! Det går såå långsamt om inte det står helt still, men ändå så många andra hälsofördelar med mitt hälsosamma leverne?. Kram på dig och lycka till idag med msmmaträffen?

 • Susanne kappers

  Vilken resa du har varit med om…
  Så härligt att läsa att livet återvänder!
  ❤️

 • Junitjej

  Vilken resa! Tack för att du delar med dig!

 • ? Miss Öland ?

  Du e bara sååå.. BÄST ? älskar din blogg ♥️

 • GC

  Du är en väldigt gullig tjej mamma My. Har både gråtit och varit glad för din skull genom åren. Och så mycket som det lyser om dig nu har det aldrig gjort. Du har kämpat för ett bra liv och på vägen träffade du världens bästa man, din Jonas. Vilken tur. ”Skam den som ger sig” passar bra att säga idag. Kram.

 • AnetteJS

  Hallå My ?! Din blogg är en av några få som jag läser så gott som varje dag. Jag tycker att du verkar vara en underbar mamma och människa. Önskar dig all lycka som går att få ?.

 • Agneta

  Härligt att läsa, My💪👍. Vi kämpar på, på varsitt håll. Har jättesvårt att minska i vikt trots att jag gör ALLT! Det går såå långsamt om inte det står helt still, men ändå så många andra hälsofördelar med mitt hälsosamma leverne😉. Kram på dig och lycka till idag med msmmaträffen😘

 • Susanne kappers

  Vilken resa du har varit med om…
  Så härligt att läsa att livet återvänder!
  ❤️

 • Junitjej

  Vilken resa! Tack för att du delar med dig!

 • Majsan

  Lika snygg oavsett vikt!! Men det strålar något alldels otroligt om dig just nu!!! Ni är ett så vackert par. Önskar dig allt gott❤❤

 • 🌞 Miss Öland 🌞

  Du e bara sååå.. BÄST 👍 älskar din blogg ♥️

 • CC

  Du är såå stark som kämpar på ! Jag var utbränd för 10 år sen. Gick i kbt , yoga, spikmatta , promenerade och gjorde upp med några i min närhet , och tränade på att säga nej till att ställa upp på allt och alla. Det tog ca 3 år innan panik ångesten och sömn problemen blev bättre . Nu 10 år efter får jag fortfarande på påminna mig själv . Men nu känner jag igen tecken , kroppen säger ifrån med spänningshuvudvärk och då bokar jag av aktiviteter . Det jag har lärt mig framförallt är att känna efter vad jag vill, sätta mina egna gränser samt boka in återhämtning , då jag tidigare bara körde på .när man har blivit utbränd kommer det vara med en hela livet tror jag, skillnaden är att när kroppen säger ifrån så lyssnar man, för man vill inte vara med om det igen. Jag hade 1 återfall på de 3 åren. Styrke kram?

 • Sarah

  Hej My fint inlägg ! Men du är jättefin o va det innan oxå ! Men samtidigt har ju du gjort en bukplastik o lite till ! O det har ju oxå hjälpt till ! Hur går det med boken ? Ha en fortsatt bra sem ?

  • My

   Bukplastiken syddde man ihop mina magmuskler 2015 ☺️ Nu i höstas korrigerade jag ärret….. viktuppgången har alltså kommit efter bukplastik…. pga hur jag mått.
   En bukplastik som i mitt fall handlade om en diastas efter graviditet påverkar varken vikt upp eller ner. Det handlar om funktion…
   Diastas är en ”dold kvinno sjukdom” som många inte känner till ☺️
   Lite till? Finns inget lite till på nig? Däremot så ska jag kanske förminska brösten i höst ☺️
   Boken ligger på paus tills jag är helt återställt från min utmattningsdepression…. ☺️ Längtar efter att få föra klart. Men är inte redo än…. kram

   • Lia

    Men du gjorde ju fettsugning också i höstas alltså skulpterade kroppen lite med hjälp av kirurgen. Du är jättefin både nu som innan. Jag förstår att du är nöjd och gärna visar upp kroppen men vet att du även var nöjd med några extra kilon, minns att du skrivit flera gånger att du är stolt över dina kurvor och du har hyllat kurviga kroppar. Skrev du inte ganska nyligen förresten att du skulle börja med en diet och du skrev att du kör med periodisk fasta – är det pga det och din träning med pt och att du mår bra som gjort att du gått ner eller beror det på Slim-kapslarna? Värdefullt att ha Bobby förstår jag och du betyder såklart mycket för honom som ger honom marknadsföring av hans produkter. Du är så fin och ärlig, fina fina du. ?

    • Mari

     Gud vilken gullig, ärlig, reko, fin ä, uppmärksam person du verkar vara Lia. Jättefint inlägg….verkligen.

    • My

     Hej fina Lia! Nej, ingen fettsugning i höstas. Jag gjorde en ärr-korrigering i oktober ☺️
     Pt träningen har inte varit mer än några gånger….än. Huvudfokus har varit mentalt, stressa ner, och jobbat med mig själv. Regelbunden kost, och lååååånga promenader. Min styrka är inte tillbaka ännu. Min trötthet kommer direkt. Men jag gör iallafall framsteg ☺️
     Pillrens hjälper mig att få balans på det som, varit obalanserat. Jag tycker att det som gör jag märker mest är att sötsuget försvinner och att jag blir piggare….

     • Anna

      Hej, jag minns också att du skrev att du gjorde fettsugning i höstas när du korrigerade ärr, och du visade bilder där man såg tydligt att du gjort det. Inget att skämmas för, dina vänner Anna och Åza har ju också gjort det. Minns det övriga också.
      Magiska piller fantastiskt, var väl andra piller också du gjort reklam för som tog bort ditt sötsug tillfälligt. ?? Ha en fin kväll fina.

     • My

      Hej! Nej…. ingen kroppslig fettsugning? man lägger alltid en fettsugbibg under ärr kant, mariginalt för att inte få ett ”vik”. Detta gjordes alltså 2015 ☺️
      Nu korrigerade jag mitt ärr ☺️ Och gick upp ytterligare ca 78kg EFTER ärr korrigeringen i oktober… (se bilder, datum ect)
      Jag skämma inte över min operation. Eller hur jag har mått. Tvärt om. Jag har varit öppen rakt igenom gällande detta☺️
      Men tycker att det är mer än missvisande när man blandar ihop min operation med tex Åza eller Anna.
      Jag hade en diastas, detta är varför jag opereras. Åza fettsög hela ryggen, det blev SÅ snyggt! Någonting jag stöttade när jag presenterar henne för ”min” doktor ?
      Men att jämföra min, Annas eller Åzas operationer är ju helt olika ?

 • GC

  Du är en väldigt gullig tjej mamma My. Har både gråtit och varit glad för din skull genom åren. Och så mycket som det lyser om dig nu har det aldrig gjort. Du har kämpat för ett bra liv och på vägen träffade du världens bästa man, din Jonas. Vilken tur. ”Skam den som ger sig” passar bra att säga idag. Kram.

 • AnetteJS

  Hallå My 🌞! Din blogg är en av några få som jag läser så gott som varje dag. Jag tycker att du verkar vara en underbar mamma och människa. Önskar dig all lycka som går att få 💛.

 • Karin

  Härligt att läsa att allt går åt rätt håll. Du var fin innan med men nu ser man hur det lyser om dig på bilderna på något sätt. Hoppas ditt/ert möte med din mamma blir ubderbart det är du så värd. Om jag kunde skulle jag ge dig en kram. ❤❤❤

 • Sara

  Så roligt att läsa att du börjar landa i tillvaron. ? Ni är så fina tillsammans. ? Hoppas du får en fin dag med din mamma. Skickar en stärkande kram genom cybervärlden till dig fina My. Kram Sara ?

 • Majsan

  Lika snygg oavsett vikt!! Men det strålar något alldels otroligt om dig just nu!!! Ni är ett så vackert par. Önskar dig allt gott❤❤

 • CC

  Du är såå stark som kämpar på ! Jag var utbränd för 10 år sen. Gick i kbt , yoga, spikmatta , promenerade och gjorde upp med några i min närhet , och tränade på att säga nej till att ställa upp på allt och alla. Det tog ca 3 år innan panik ångesten och sömn problemen blev bättre . Nu 10 år efter får jag fortfarande på påminna mig själv . Men nu känner jag igen tecken , kroppen säger ifrån med spänningshuvudvärk och då bokar jag av aktiviteter . Det jag har lärt mig framförallt är att känna efter vad jag vill, sätta mina egna gränser samt boka in återhämtning , då jag tidigare bara körde på .när man har blivit utbränd kommer det vara med en hela livet tror jag, skillnaden är att när kroppen säger ifrån så lyssnar man, för man vill inte vara med om det igen. Jag hade 1 återfall på de 3 åren. Styrke kram🌸

 • Sarah

  Hej My fint inlägg ! Men du är jättefin o va det innan oxå ! Men samtidigt har ju du gjort en bukplastik o lite till ! O det har ju oxå hjälpt till ! Hur går det med boken ? Ha en fortsatt bra sem 🤗

  • My

   Bukplastiken syddde man ihop mina magmuskler 2015 ☺️ Nu i höstas korrigerade jag ärret….. viktuppgången har alltså kommit efter bukplastik…. pga hur jag mått.

   En bukplastik som i mitt fall handlade om en diastas efter graviditet påverkar varken vikt upp eller ner. Det handlar om funktion…

   Diastas är en ”dold kvinno sjukdom” som många inte känner till ☺️

   Lite till? Finns inget lite till på nig? Däremot så ska jag kanske förminska brösten i höst ☺️

   Boken ligger på paus tills jag är helt återställt från min utmattningsdepression…. ☺️ Längtar efter att få föra klart. Men är inte redo än…. kram

   • Lia

    Men du gjorde ju fettsugning också i höstas alltså skulpterade kroppen lite med hjälp av kirurgen. Du är jättefin både nu som innan. Jag förstår att du är nöjd och gärna visar upp kroppen men vet att du även var nöjd med några extra kilon, minns att du skrivit flera gånger att du är stolt över dina kurvor och du har hyllat kurviga kroppar. Skrev du inte ganska nyligen förresten att du skulle börja med en diet och du skrev att du kör med periodisk fasta – är det pga det och din träning med pt och att du mår bra som gjort att du gått ner eller beror det på Slim-kapslarna? Värdefullt att ha Bobby förstår jag och du betyder såklart mycket för honom som ger honom marknadsföring av hans produkter. Du är så fin och ärlig, fina fina du. 😘

    • Mari

     Gud vilken gullig, ärlig, reko, fin ä, uppmärksam person du verkar vara Lia. Jättefint inlägg….verkligen.

    • My

     Hej fina Lia! Nej, ingen fettsugning i höstas. Jag gjorde en ärr-korrigering i oktober ☺️

     Pt träningen har inte varit mer än några gånger….än. Huvudfokus har varit mentalt, stressa ner, och jobbat med mig själv. Regelbunden kost, och lååååånga promenader. Min styrka är inte tillbaka ännu. Min trötthet kommer direkt. Men jag gör iallafall framsteg ☺️

     Pillrens hjälper mig att få balans på det som, varit obalanserat. Jag tycker att det som gör jag märker mest är att sötsuget försvinner och att jag blir piggare….

     • Anna

      Hej, jag minns också att du skrev att du gjorde fettsugning i höstas när du korrigerade ärr, och du visade bilder där man såg tydligt att du gjort det. Inget att skämmas för, dina vänner Anna och Åza har ju också gjort det. Minns det övriga också.

      Magiska piller fantastiskt, var väl andra piller också du gjort reklam för som tog bort ditt sötsug tillfälligt. 👍😻 Ha en fin kväll fina.

     • My

      Hej! Nej…. ingen kroppslig fettsugning😂 man lägger alltid en fettsugbibg under ärr kant, mariginalt för att inte få ett ”vik”. Detta gjordes alltså 2015 ☺️

      Nu korrigerade jag mitt ärr ☺️ Och gick upp ytterligare ca 78kg EFTER ärr korrigeringen i oktober… (se bilder, datum ect)

      Jag skämma inte över min operation. Eller hur jag har mått. Tvärt om. Jag har varit öppen rakt igenom gällande detta☺️

      Men tycker att det är mer än missvisande när man blandar ihop min operation med tex Åza eller Anna.

      Jag hade en diastas, detta är varför jag opereras. Åza fettsög hela ryggen, det blev SÅ snyggt! Någonting jag stöttade när jag presenterar henne för ”min” doktor 😄

      Men att jämföra min, Annas eller Åzas operationer är ju helt olika 🤗

 • Carita Spjut

  Hej My & tack för att du delar med fig. Jag gick in i den berömda väggen för 1,5 år sedan. Jag var hemsk mot mina nära & kära & det ör nog ett under att de står kvar?❤️ Jag skilde mig för 4år sedan(om man räknar fr nu i april) & det var en tuff & uppslitande skilsmässa, även om vi var överrens om det, så var det ju inte riktigt det vi hade tänkt oss.
  Jag & barnen kämpade med att få en lgh & eft 2,5 mån fick vi en & den var helt enkelt perfekt? sen fick jag kontakt med min nu få sambo & vi hade kontakt nästan ett år innan vi sågs för första gången, vi klickade direkt
  Efter det har vi haft en resa utav dess like, där hans exfru har GAD & troligtvis narcissism?. Det är en fruktansvärd & en påfrestande resa vi har tagit oss igenom, vill ej skriva ut allt här, men om ni läser om narcissism, så förstår ni lite vad det handlar om. En personlighetsstörning?
  Jag blev sjukskriven för utmattningssyndrom & deprission & fick stämningshöjande medicin & stressen, dåligt mående & medicinen gjorde att jag gick upp över 20kg?. Allt blev en ond cirkel, nu har jag fasat ur medicinen, så får vi se hur det går. Kosten har varit helt ur fas, så jag har ingen bra matlust mm. Har trstat olika Shake:ar mm, men har lyckats gå ner ca 3-4kg på 6månader. Sömnen har varit katastrofal. Så min resa tillbaka är tuff & påfrestande. Men tar en dag i taget.
  Tack för att du delar med dig av ditt liv?☺️
  Tycker du är fantastisk & du är en inspiration???☺️

 • Åza Brennander

  Fantastiskt bra jobbat My och underbart att du mår så mycket bättre. Kram Åza

 • Karin

  Härligt att läsa att allt går åt rätt håll. Du var fin innan med men nu ser man hur det lyser om dig på bilderna på något sätt. Hoppas ditt/ert möte med din mamma blir ubderbart det är du så värd. Om jag kunde skulle jag ge dig en kram. ❤❤❤

 • Sus

  Hej My!
  Tack för att du delar med dig.
  Jag har gått upp 15 kg på ett år pga av ssri-medicin (antidepressiva) och jag slutade med dem för ca 6 månader sedan.
  Jag har testat att ändra kosten, periodisk fasta, dra ner på kolhydrater, socker men inget händer!
  Jag tränar på gym och inget händer.
  Fick som svar av läkaren att jag har blivit äldre och helt enkelt bara gått upp i vilt pga det ☹️ Själv var hon fyra ggr så överviktig än mig så hon tyckte att jag var gnällig.
  Särskilt mina överarmar är stora och sladdriga, inget händer trots att jag styrketränar.
  Om jag skulle kolla upp kortisolvärdena och de visat sig höga, vad kan man göra? Får man ngn medicin mot högt kortisol?
  Tror du nämnde ngt om att du hade fått det?
  Kram

 • Sara

  Så roligt att läsa att du börjar landa i tillvaron. 😊 Ni är så fina tillsammans. 😘 Hoppas du får en fin dag med din mamma. Skickar en stärkande kram genom cybervärlden till dig fina My. Kram Sara 💕

 • anonym

  Varför ljuger du och lägger upp bilder som inte är aktuella?
  När blir brölloppet?
  Jonas har väl inte ledsnat?

 • Carita Spjut

  Hej My & tack för att du delar med fig. Jag gick in i den berömda väggen för 1,5 år sedan. Jag var hemsk mot mina nära & kära & det ör nog ett under att de står kvar😳❤️ Jag skilde mig för 4år sedan(om man räknar fr nu i april) & det var en tuff & uppslitande skilsmässa, även om vi var överrens om det, så var det ju inte riktigt det vi hade tänkt oss.
  Jag & barnen kämpade med att få en lgh & eft 2,5 mån fick vi en & den var helt enkelt perfekt😍 sen fick jag kontakt med min nu få sambo & vi hade kontakt nästan ett år innan vi sågs för första gången, vi klickade direkt
  Efter det har vi haft en resa utav dess like, där hans exfru har GAD & troligtvis narcissism😳. Det är en fruktansvärd & en påfrestande resa vi har tagit oss igenom, vill ej skriva ut allt här, men om ni läser om narcissism, så förstår ni lite vad det handlar om. En personlighetsstörning😳

  Jag blev sjukskriven för utmattningssyndrom & deprission & fick stämningshöjande medicin & stressen, dåligt mående & medicinen gjorde att jag gick upp över 20kg😳. Allt blev en ond cirkel, nu har jag fasat ur medicinen, så får vi se hur det går. Kosten har varit helt ur fas, så jag har ingen bra matlust mm. Har trstat olika Shake:ar mm, men har lyckats gå ner ca 3-4kg på 6månader. Sömnen har varit katastrofal. Så min resa tillbaka är tuff & påfrestande. Men tar en dag i taget.

  Tack för att du delar med dig av ditt liv💖☺️
  Tycker du är fantastisk & du är en inspiration💖🙏🏼☺️

 • Åza Brennander

  Fantastiskt bra jobbat My och underbart att du mår så mycket bättre. Kram Åza

 • Sus

  Hej My!

  Tack för att du delar med dig.

  Jag har gått upp 15 kg på ett år pga av ssri-medicin (antidepressiva) och jag slutade med dem för ca 6 månader sedan.

  Jag har testat att ändra kosten, periodisk fasta, dra ner på kolhydrater, socker men inget händer!

  Jag tränar på gym och inget händer.

  Fick som svar av läkaren att jag har blivit äldre och helt enkelt bara gått upp i vilt pga det ☹️ Själv var hon fyra ggr så överviktig än mig så hon tyckte att jag var gnällig.

  Särskilt mina överarmar är stora och sladdriga, inget händer trots att jag styrketränar.

  Om jag skulle kolla upp kortisolvärdena och de visat sig höga, vad kan man göra? Får man ngn medicin mot högt kortisol?

  Tror du nämnde ngt om att du hade fått det?

  Kram

 • Ann

  Härligt att du gått ner så mkt men när jag tittar på bilder från i julas och även från 2016 så ser du ut som du gör nu jag ser ingen skillnad. Lika smal och vacker då som nu.

 • anonym

  Varför ljuger du och lägger upp bilder som inte är aktuella?

  När blir brölloppet?

  Jonas har väl inte ledsnat?

 • Charlotte

  Du är helt fantastisk som delar med dig av hur du haft/har med de dina. Många skäms och vill inte att folk ska veta. Det är väldigt starkt. Du är modig my! Jag hoppas att ni får en härlig dag på alla de vis med din lilla mamma ❤️

 • Tesss

  Vilken resa, tack för att du delar med dig! Jag har själv på grund av stress gått upp 16 kilo på 7 månader! Kroppen lägger verkligen av precis som du säger! Nu håller jag på bit för bit att komma tillbaka, stressat ner, analyserat vad det är som måste förändras i mitt liv och jag känner att kroppen börjar svara. För mig är det oerhört värdefullt att inse att jag inte är ensam om att skena i vikt när livet rasar, de flesta verkar ju bli pinnsmala istället. Önskar dig all lycka fram över!

 • jeja

  Säjer bara ,,,grym är du !!!!

 • Ann

  Härligt att du gått ner så mkt men när jag tittar på bilder från i julas och även från 2016 så ser du ut som du gör nu jag ser ingen skillnad. Lika smal och vacker då som nu.

 • Charlotte

  Du är helt fantastisk som delar med dig av hur du haft/har med de dina. Många skäms och vill inte att folk ska veta. Det är väldigt starkt. Du är modig my! Jag hoppas att ni får en härlig dag på alla de vis med din lilla mamma ❤️

 • Tesss

  Vilken resa, tack för att du delar med dig! Jag har själv på grund av stress gått upp 16 kilo på 7 månader! Kroppen lägger verkligen av precis som du säger! Nu håller jag på bit för bit att komma tillbaka, stressat ner, analyserat vad det är som måste förändras i mitt liv och jag känner att kroppen börjar svara. För mig är det oerhört värdefullt att inse att jag inte är ensam om att skena i vikt när livet rasar, de flesta verkar ju bli pinnsmala istället. Önskar dig all lycka fram över!

 • jeja

  Säjer bara ,,,grym är du !!!!

 • Lena A

  Fin då o fin nu ? huvudsaken att man trivs med sig själv o mår bra, oavsett vad vågen säger ?

 • Karin

  Detta var ju bara ett reklaminlägg . Tror du inte att det gått lika utan alla dessa olika piller som alla bloggar äter och gör reklam för hela tiden ?

 • Lena A

  Fin då o fin nu 🤗 huvudsaken att man trivs med sig själv o mår bra, oavsett vad vågen säger 🤗

 • Mary

  Du behöver inte hugga direkt på detta inlägg men jag förstår inte att vissa inlägg är helt språkligt korrekta och rättstavade och sedan kommer vissa som inte är det. Låter du ngn annan skriva åt dig ibland för att rätta upp saker? Bara en fråga är det dagsformen eller? Verkar ju konstigt om det i vissa läge fungerar att skriva rätt, har man dyslexi så har man väl det? Sedan håller jag med varför dra in gamla bilder och varför blir du alltid så arg när någon kritiserar eller ifrågasätter, du går ner på en 7 årings nivå, förstår inte om du nu är VD på ett stort företag då måste man väl kunna möta kritik? Och du bloggar för Allt för föräldrar…tycker inte du håller den nivån …

  • My

   Ingen fara ? man får fråga vad man vill… nej, det är aldrig någon som skriver mina inlägg. Någonstans ☺️ Ibland bloggar jag från mobilen, ibland. Via datorn….. på mobilen har jag autokorr… Livsfarligt!?? det ska vara ”bra” för dyslexin, men rent livsfarligt i övrigt ? kul, blir oftast kuk tex ??? ja, du fattar ☺️
   Men framförallt så handlar det om vilken dagsform jag är i. Trött, forcerad, koncentrerad osv… ?

 • Karin

  Detta var ju bara ett reklaminlägg . Tror du inte att det gått lika utan alla dessa olika piller som alla bloggar äter och gör reklam för hela tiden ?

 • Anna

  En helt genuin fråga: Har du gått ner i vikt på grund av att kroppen svarar eller på grund av Bobbys piller? Jag har svårt att utläsa vilket från din text.
  Undrar också om operationerna: visst har du även fettsugit? Varför utelämnar du detta? Och även brösten, du planerar att förminska dina bröst till hösten. Menar du då minska implantaten eller? Jag är inte ett arg troll utan ställer ärliga frågor. Ville förklara det då du ofta blir rätt ilsken ???

 • Mary

  Du behöver inte hugga direkt på detta inlägg men jag förstår inte att vissa inlägg är helt språkligt korrekta och rättstavade och sedan kommer vissa som inte är det. Låter du ngn annan skriva åt dig ibland för att rätta upp saker? Bara en fråga är det dagsformen eller? Verkar ju konstigt om det i vissa läge fungerar att skriva rätt, har man dyslexi så har man väl det? Sedan håller jag med varför dra in gamla bilder och varför blir du alltid så arg när någon kritiserar eller ifrågasätter, du går ner på en 7 årings nivå, förstår inte om du nu är VD på ett stort företag då måste man väl kunna möta kritik? Och du bloggar för Allt för föräldrar…tycker inte du håller den nivån …

  • My

   Ingen fara 😄 man får fråga vad man vill… nej, det är aldrig någon som skriver mina inlägg. Någonstans ☺️ Ibland bloggar jag från mobilen, ibland. Via datorn….. på mobilen har jag autokorr… Livsfarligt!🙈😂 det ska vara ”bra” för dyslexin, men rent livsfarligt i övrigt 😂 kul, blir oftast kuk tex 😂🙈🙀 ja, du fattar ☺️

   Men framförallt så handlar det om vilken dagsform jag är i. Trött, forcerad, koncentrerad osv… 😌

 • Anna

  En helt genuin fråga: Har du gått ner i vikt på grund av att kroppen svarar eller på grund av Bobbys piller? Jag har svårt att utläsa vilket från din text.
  Undrar också om operationerna: visst har du även fettsugit? Varför utelämnar du detta? Och även brösten, du planerar att förminska dina bröst till hösten. Menar du då minska implantaten eller? Jag är inte ett arg troll utan ställer ärliga frågor. Ville förklara det då du ofta blir rätt ilsken 😉🙈👍

 • Du Vet VEM

  NU FÅR DU SLUTA LJUGA OCH TUMMA PÅ SANNINGEN MY!
  Du vet vem jag är men inte här för jag har dolt ip.
  Du VET att JAG VET. Dun bukplastik innehöll ÄVEN fettsugning OCH skulptering OCH borttagning av hud. Hokus Pokus på den! Ska du envisas med att ljuga, se till att Kunna ljuga, dvs INGEN INGEN annan kan på nogot sätt veta, sett, gjort etc.Alla kan prata …. även läkare etc. Och ”vänner” . Och alla som du tror ha dig nära. Ett ärligt tips OM du envisas fortsätta ljuget. Om du inte förstår skriften här är du MYTOMAN. På riktigt.

 • Linda

  För mig är det inte att vara duktig när man lägger sig under kniven . Jag lyckades gå ner 22 kilo genom många mil i spåret, mycket svett o bra kost !
  En bra förebild för sina barn är att visa att det är bra att röra på sig. Fettsugning o tabletter är inte bra för någon i det långa loppet ! Man behöver ändra hela sin livsstil o tänka nytt när inte det gamla funkar!
  Släng bort de där pillerna och ut med dig i naturen istället ! Börja leva som du lär My!
  Ha en fortsatt skön sommar!

  • Ida

   Fast my måste ju ha gått ner naturligt förutom magen då om man jämför bilderna. Man ser ju att my hade ett större omfång på sin kropp och det kan man ju inte ”suga” bort om man säger så. Och va gäller tabletterna så är det väl kost tillskott? Inga bantnings piller. Typ sådana som alla bloggerskor använder och gör reklam för. Sen finns der ju i garderoben sådana piller heller för den delen som gör att du går ber i vikt för då hade vi inte haft en enda överviktig person i detta land.
   Rör på sig gör hon ju då det visas bilder på det så gott som dagligen. Tror inte de är fejk faktiskt. Hon visar tydligt sitt barn hur viktigt de är med hälsa. Finns många sk ”feta” barn idag. Det är ett stort folkhälso problem idag o läkare slår larm om detta. Lilleman ser hur sund ut som helst så det är nog inga problem där heller. SÅ Linda, på vilket vis är my i gen förebild för sin son som du insinuerar i ditt inlägg och hur har my inte gått ner naturligt förutom magen då? Uppriktigt sagt nyfiken..

  • My

   ????
   En diastas över 6 cm eka operares. Det är farligt att leva med det, då det ska skydda dina inre organ…
   Jag gick först gången ner från 104 kg till 58 dvs -46 kilo. Med endast styrketräning och kost. (Samt en separation från ?)
   Jag var tvungen att hålla denna vikt, OCH anpassa träningen utefter min diastas, innan operation. Man är begränsad i styrketräningen med delad bukmuskulatur. Och fel-belastar både bål och framförallt ländrygg.
   Men du är inte ensam kära du… ☺️ Många är dåligt pålästa om just min operation, blandar ihop den med andra ☺️
   Det gör ingenting….. det är bara okunskap ☺️
   Kosttillskott är någonting jag står för, det täcker upp det jag själv har svårt att få i mig? klarar du dig utan, grattis, BRA jobbat ??
   Du ska göra det som passar dig själv och din kropp ☺️
   Grattis till stor framgång genom din träning, verkligen bra jobbat ?? Många kramar My

   • Anna

    Wow – 46 kilo och hela 104 kilo ? ?? Men det var väl mestadels gravidkilon? Många går upp mycket vid graviditet och ofta rinner de flesta gravidkilona av, du verkade bli smal ganska fort efter. Men jättebra jobbat av dig, fina fantastiska du. Tror de flesta vet vid det här laget vad diastas är och att man syr ihop delade magmuskler men det görs ju vid bukplastik också fettsugning och borttagning av överskottshud så det yttre fixas ju till också.
    Obs en annan Anna än 00:17

    • My

     Jag gick upp ännu mer under graviditet ? katastrof! Och ut kom lilla Ludvig på 3750g ?
     Men samma sak där. Min dåvarande man, var otrogen under hela min graviditet. Jag gick in i en djup depression och blev ensamstående med honom. Så den röda tråden är att när jag är stressad eller inte mår bra så går jag upp i vikt. Med eller utan graviditet…..
     Du kan göra stor, liten och halv bukplatik. Via landstinget eller plastikkirurg. I vissa fall fettsugit man inte alls. (Kostnadsfråga) i vissa fall under ärr. (På nig 2015)
     Jag tog bort 240 gram hud, och 150gram fett. Totalt 390 gram bort från min kropp i samband med min operation. 2015. viktuppgången på de 17 kilo jag skriver om nu. Har jag gått upp under ca 1.5 år.☺️
     /Samma My, nu som då… något lättare. Mycket lyckligare ❤️??

 • Du Vet VEM

  NU FÅR DU SLUTA LJUGA OCH TUMMA PÅ SANNINGEN MY!

  Du vet vem jag är men inte här för jag har dolt ip.
  Du VET att JAG VET. Dun bukplastik innehöll ÄVEN fettsugning OCH skulptering OCH borttagning av hud. Hokus Pokus på den! Ska du envisas med att ljuga, se till att Kunna ljuga, dvs INGEN INGEN annan kan på nogot sätt veta, sett, gjort etc.Alla kan prata …. även läkare etc. Och ”vänner” . Och alla som du tror ha dig nära. Ett ärligt tips OM du envisas fortsätta ljuget. Om du inte förstår skriften här är du MYTOMAN. På riktigt.

 • Kina

  Tycker också att det mest naturliga och sunda plus det som sedan måste ge så mycket energi tillbaks är att gå ner eller ändra sin kropp utan piller och ingrepp (även om jag vet att alla gör som de vill, ja) att stoppa i sig allt detta varenda dag kan inte vara sunt, om några år kommer forskningen säkert visa detta som så mycket annat man ser med andra ögon efter ett tag.

 • Linda

  För mig är det inte att vara duktig när man lägger sig under kniven . Jag lyckades gå ner 22 kilo genom många mil i spåret, mycket svett o bra kost !
  En bra förebild för sina barn är att visa att det är bra att röra på sig. Fettsugning o tabletter är inte bra för någon i det långa loppet ! Man behöver ändra hela sin livsstil o tänka nytt när inte det gamla funkar!
  Släng bort de där pillerna och ut med dig i naturen istället ! Börja leva som du lär My!
  Ha en fortsatt skön sommar!

  • Ida

   Fast my måste ju ha gått ner naturligt förutom magen då om man jämför bilderna. Man ser ju att my hade ett större omfång på sin kropp och det kan man ju inte ”suga” bort om man säger så. Och va gäller tabletterna så är det väl kost tillskott? Inga bantnings piller. Typ sådana som alla bloggerskor använder och gör reklam för. Sen finns der ju i garderoben sådana piller heller för den delen som gör att du går ber i vikt för då hade vi inte haft en enda överviktig person i detta land.

   Rör på sig gör hon ju då det visas bilder på det så gott som dagligen. Tror inte de är fejk faktiskt. Hon visar tydligt sitt barn hur viktigt de är med hälsa. Finns många sk ”feta” barn idag. Det är ett stort folkhälso problem idag o läkare slår larm om detta. Lilleman ser hur sund ut som helst så det är nog inga problem där heller. SÅ Linda, på vilket vis är my i gen förebild för sin son som du insinuerar i ditt inlägg och hur har my inte gått ner naturligt förutom magen då? Uppriktigt sagt nyfiken..

  • My

   😂😂😂😂

   En diastas över 6 cm eka operares. Det är farligt att leva med det, då det ska skydda dina inre organ…

   Jag gick först gången ner från 104 kg till 58 dvs -46 kilo. Med endast styrketräning och kost. (Samt en separation från 🙈)

   Jag var tvungen att hålla denna vikt, OCH anpassa träningen utefter min diastas, innan operation. Man är begränsad i styrketräningen med delad bukmuskulatur. Och fel-belastar både bål och framförallt ländrygg.

   Men du är inte ensam kära du… ☺️ Många är dåligt pålästa om just min operation, blandar ihop den med andra ☺️

   Det gör ingenting….. det är bara okunskap ☺️

   Kosttillskott är någonting jag står för, det täcker upp det jag själv har svårt att få i mig😄 klarar du dig utan, grattis, BRA jobbat 👍🏻

   Du ska göra det som passar dig själv och din kropp ☺️
   Grattis till stor framgång genom din träning, verkligen bra jobbat 🙌🏻 Många kramar My

   • Anna

    Wow – 46 kilo och hela 104 kilo 😮 👏🏼 Men det var väl mestadels gravidkilon? Många går upp mycket vid graviditet och ofta rinner de flesta gravidkilona av, du verkade bli smal ganska fort efter. Men jättebra jobbat av dig, fina fantastiska du. Tror de flesta vet vid det här laget vad diastas är och att man syr ihop delade magmuskler men det görs ju vid bukplastik också fettsugning och borttagning av överskottshud så det yttre fixas ju till också.
    Obs en annan Anna än 00:17

    • My

     Jag gick upp ännu mer under graviditet 🙈 katastrof! Och ut kom lilla Ludvig på 3750g 😂

     Men samma sak där. Min dåvarande man, var otrogen under hela min graviditet. Jag gick in i en djup depression och blev ensamstående med honom. Så den röda tråden är att när jag är stressad eller inte mår bra så går jag upp i vikt. Med eller utan graviditet…..

     Du kan göra stor, liten och halv bukplatik. Via landstinget eller plastikkirurg. I vissa fall fettsugit man inte alls. (Kostnadsfråga) i vissa fall under ärr. (På nig 2015)

     Jag tog bort 240 gram hud, och 150gram fett. Totalt 390 gram bort från min kropp i samband med min operation. 2015. viktuppgången på de 17 kilo jag skriver om nu. Har jag gått upp under ca 1.5 år.☺️

     /Samma My, nu som då… något lättare. Mycket lyckligare ❤️🙏🏻

 • Ida

  Ska givetvis inte stå garderoben haha, utan att det finns väl inga piller i världen förutom droger då som gör att du går ner i vikt. Tangenenterna hänger sig märker jag men du fattar nog mitt budskap.

 • Kina

  Tycker också att det mest naturliga och sunda plus det som sedan måste ge så mycket energi tillbaks är att gå ner eller ändra sin kropp utan piller och ingrepp (även om jag vet att alla gör som de vill, ja) att stoppa i sig allt detta varenda dag kan inte vara sunt, om några år kommer forskningen säkert visa detta som så mycket annat man ser med andra ögon efter ett tag.

 • Ida

  Ska givetvis inte stå garderoben haha, utan att det finns väl inga piller i världen förutom droger då som gör att du går ner i vikt. Tangenenterna hänger sig märker jag men du fattar nog mitt budskap.

 • Minna

  Bra kämpat My! Starkt av dig att skriva om ett så vanligt men för många fortfarande skamligt ”problem”. Vi är många som läser och inspireras av din blogg, vi är definitivt i majoritet. Mår så illa av de elaka som bara sprider en massa negativ energi. Kram

 • Kristina

  Vilket genuint och modigt inlägg!! Blir så ledsen av att läsa hur vissa läsare kan vara så elaka, som du beskriver. Det är bedrövligt.
  Fantastiskt att höra att du MÅR bättre!! Det är prio.
  Lycka till!
  /C
  http://fondofhome.blogg.se – nyinvigd renoverings-/inredningsblogg

 • Minna

  Bra kämpat My! Starkt av dig att skriva om ett så vanligt men för många fortfarande skamligt ”problem”. Vi är många som läser och inspireras av din blogg, vi är definitivt i majoritet. Mår så illa av de elaka som bara sprider en massa negativ energi. Kram

 • Sarah

  Så härligt o följa din blogg ❤️

 • Kristina

  Vilket genuint och modigt inlägg!! Blir så ledsen av att läsa hur vissa läsare kan vara så elaka, som du beskriver. Det är bedrövligt.

  Fantastiskt att höra att du MÅR bättre!! Det är prio.

  Lycka till!

  /C

  https://fondofhome.blogg.se – nyinvigd renoverings-/inredningsblogg

 • Sarah

  Så härligt o följa din blogg ❤️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.