F8613C86-7D21-49DA-A8CF-2764C7472888

 

En vacker Bouganvillea 💕 Hörrni, sitter och spanar in sista minuten för mig och Lilleman 🌴

vi behöver komma bort! Släppa alla vardags grejer som jag inte riktigt kan släppa här hemma. Få egentid tillsamman med Lilleman och skapa oförglömliga minne ☺️

Vi  vill åka till solen, ha en pool, en strand och barnvänligt! All-inclusive , bamse/lek-klubb  och så mycket charter som det bara kan bli!😎

 Nu behöver jag era bästa tips! 🙏🏻❤️
Vart åker man? Grekland? Turkiet? Mallorca? Spanien? Polen?

Vad är era bästa hotell? Alla tips är välkomna 🙏🏻❤️

-Tack på förhand!  Kram kram /My Martens 

Posted in: Vardag
Kommentarer (94)
 • Ulrica

  Mallorca Alcudia Sun Ving, med Vingresor då får du allt du önskar dig. Du kommer inte att bli besviken ☀️?☀️

 • Caroline

  Turkiet pegasos world super ställe för barn och vuxna.

  • My

   Tack för tips! Det ska jag kolla upp ??☺️?

   • sofie

    Hej My, vi va på pegasos world nu i juli. Jätte fint men inte så personligt då området är gigantiskt. Dålig barnklubb vi va 17 st i sällskapet ingen tyckte väl att rummena va jätte fräscha. Skulle inte åka dit igen.

 • Pepsi

  Viva Sunrise Alcudia Mallorca var ett toppenhotell för ett gäng mammor med nöjda o aktiverade barn, bra mat på hotellet. Å jag var bara med som hjälpreda då jag inte har barn själv?. Alcudia i sig är mycket barnvänligt med flera hotell m barnklubbar, fin strand också. Nu tar jag med gubben till nytt AI hotelll med tui till kolymbia kreta; euphoria resort. Med finfina träningsmöjligheter. Annica Sjöö hade träningsresa dit tidigare i år. Polen är prisvärt (men hotellen kan vara kosta en hel del i högsäsong) men kan ju vara gambling med vädret, vet inte mycket om det finns barnklubbar där men annars är Sopot en trevlig sommarort och det finns flera bra hotell , tex Mariott hotell o spa, hotell Haffner…för lyx är det grand hotell eller Sheraton..kanske mer perfekt för en weekend med kärleken. Ofta billiga flygbiljetter med Wizz air till Gdansk och sedan en kort o billig taxiresa från flygplatsen och man är framme i Sopot. Toppenbra mat i restauranger med olika inriktningar i Sopot, internationell mat, fisk, sushi…och trevliga uteserveringar för en drink. Vad ni än väljer i slutändan så önskar jag er en toppenhärlig vecka , resa är ju såå underbart.

 • Liselotte

  Hej! Så härligt för er att åka iväg på en liten semestertripp. Har själv nyss kommit hem från Sirios village lite utanför Chania på Kreta, reste med solresor dit. Jag, min sambo och vårt barnbarn på 7 år var där en vecka och jag kan varmt rekommendera det. Det finns tyvärr ingen Bamseklubb och är en liten bit till stranden, men vi är helnöjda med resan. För 2 år sedan var vi på Rhodos, TUI Family Life Aegean Blue by Atlantica, de har eget vattenland och ligger precis vid stranden, är lite lyxigare än sirios, det var också toppenbra. Hoppas ni får en härlig resa!

 • Majsan

  Alcudia eller Palma Nova på Mallis
  …..kan aldrig gå fel

 • Sara K

  Bästa bästa Kroatien, Brac, supetar. Så himla fint, trevligt rent och bra. Snabb flygresa vilket är ett stort plus. https://www.ving.se/kroatien/supetar

 • Ulrica

  Mallorca Alcudia Sun Ving, med Vingresor då får du allt du önskar dig. Du kommer inte att bli besviken ☀️😎☀️

 • Caroline

  Turkiet pegasos world super ställe för barn och vuxna.

  • My

   Tack för tips! Det ska jag kolla upp 🙏🏻☺️🌴

   • sofie

    Hej My, vi va på pegasos world nu i juli. Jätte fint men inte så personligt då området är gigantiskt. Dålig barnklubb vi va 17 st i sällskapet ingen tyckte väl att rummena va jätte fräscha. Skulle inte åka dit igen.

 • Pepsi

  Viva Sunrise Alcudia Mallorca var ett toppenhotell för ett gäng mammor med nöjda o aktiverade barn, bra mat på hotellet. Å jag var bara med som hjälpreda då jag inte har barn själv😊. Alcudia i sig är mycket barnvänligt med flera hotell m barnklubbar, fin strand också. Nu tar jag med gubben till nytt AI hotelll med tui till kolymbia kreta; euphoria resort. Med finfina träningsmöjligheter. Annica Sjöö hade träningsresa dit tidigare i år. Polen är prisvärt (men hotellen kan vara kosta en hel del i högsäsong) men kan ju vara gambling med vädret, vet inte mycket om det finns barnklubbar där men annars är Sopot en trevlig sommarort och det finns flera bra hotell , tex Mariott hotell o spa, hotell Haffner…för lyx är det grand hotell eller Sheraton..kanske mer perfekt för en weekend med kärleken. Ofta billiga flygbiljetter med Wizz air till Gdansk och sedan en kort o billig taxiresa från flygplatsen och man är framme i Sopot. Toppenbra mat i restauranger med olika inriktningar i Sopot, internationell mat, fisk, sushi…och trevliga uteserveringar för en drink. Vad ni än väljer i slutändan så önskar jag er en toppenhärlig vecka , resa är ju såå underbart.

 • Gunilla

  Alcudia på Mallorca! Toppenställe!!

 • Annsophie

  Helt klart Puerto de Alcudia på Mallorca.
  Jag reser dit med min familj på lördag. Helt oslagbart med fantastiska stränder och långgrunt. Har rest mycket och långt men det finns ingen finare strand än där. Jag bodde också där ”in my twenties” så jag vet vad jag pratar om.

 • Liselotte

  Hej! Så härligt för er att åka iväg på en liten semestertripp. Har själv nyss kommit hem från Sirios village lite utanför Chania på Kreta, reste med solresor dit. Jag, min sambo och vårt barnbarn på 7 år var där en vecka och jag kan varmt rekommendera det. Det finns tyvärr ingen Bamseklubb och är en liten bit till stranden, men vi är helnöjda med resan. För 2 år sedan var vi på Rhodos, TUI Family Life Aegean Blue by Atlantica, de har eget vattenland och ligger precis vid stranden, är lite lyxigare än sirios, det var också toppenbra. Hoppas ni får en härlig resa!

 • Majsan

  Alcudia eller Palma Nova på Mallis
  …..kan aldrig gå fel

 • Susanne

  Hej! Vad lustigt att du, Mirka och Madde alla tre känner att ni behöver resa bort just nu.Är det ett samarbete där ni alla blir bjuda på resan? Skönt att komma bort lite iaf fast det är ju ingen bristvara på sol och värme här hemma☀️?

 • A

  Skönt att Ludvig mår bättre, hoppas han snart känner sig helt bra igen och en härlig sommar till er!

 • Sara K

  Bästa bästa Kroatien, Brac, supetar. Så himla fint, trevligt rent och bra. Snabb flygresa vilket är ett stort plus. https://www.ving.se/kroatien/supetar

 • Malin

  Atlantica aegean på Rhodos är så bra!
  Finns vattenland och många fina pooler. God all inklusive och nära stranden.
  Polen är inget charterställe med Sopot är fint.
  Finns ju mängder med resmål. Ibiza, Mallorca, Cypern, grekiska öar, Menorca, Kroatien, italienska öar mm.
  Googla Vings Sunwing och Tuis Blue star.
  OBH ser fina ut och finns på Kreta, Cypern och Gran Canaria.

 • Gunilla

  Alcudia på Mallorca! Toppenställe!!

 • Annsophie

  Helt klart Puerto de Alcudia på Mallorca.
  Jag reser dit med min familj på lördag. Helt oslagbart med fantastiska stränder och långgrunt. Har rest mycket och långt men det finns ingen finare strand än där. Jag bodde också där ”in my twenties” så jag vet vad jag pratar om.

 • Susanne

  Hej! Vad lustigt att du, Mirka och Madde alla tre känner att ni behöver resa bort just nu.Är det ett samarbete där ni alla blir bjuda på resan? Skönt att komma bort lite iaf fast det är ju ingen bristvara på sol och värme här hemma☀️😎

 • A

  Skönt att Ludvig mår bättre, hoppas han snart känner sig helt bra igen och en härlig sommar till er!

 • Malin

  Atlantica aegean på Rhodos är så bra!
  Finns vattenland och många fina pooler. God all inklusive och nära stranden.

  Polen är inget charterställe med Sopot är fint.

  Finns ju mängder med resmål. Ibiza, Mallorca, Cypern, grekiska öar, Menorca, Kroatien, italienska öar mm.

  Googla Vings Sunwing och Tuis Blue star.

  OBH ser fina ut och finns på Kreta, Cypern och Gran Canaria.

 • Mi

  Kul och mysigt men ställde du inte samma fråga i inlägget före?

 • Mi

  Kul och mysigt men ställde du inte samma fråga i inlägget före?

 • M

  Varför inte bara åka nånstans inom Sverige nu när vi har sånt härligt väder?
  Nåt lekland eller liknande.
  Eller Danmark, ex Köpenhamn eller Legoland?
  Eller Norge?
  Finns ju massor av ställen som har möjlighet till lek, pool, och bad i havet.
  Fina stugor och restauranger finns ju också.
  Jag kan bara ge de tipsen för jag skulle aldrig åka nånstans utomlands just nu när det är riktig sommar här och dels för att man kopplar ju faktiskt av bara man liksom kommer hemifrån en sväng.
  Lycka till !

  • Christina

   Hej!
   Du skulle aldrig åka utomlands när det är sommar här men ger tips om Danmark o Norge.
   Är det inte lika mycket utomlands som Grekland o Spanien? Vad är skillnaden?
   Två länder ligger i Skandinavien alla i Europa. Såg bara så kul ut?

   • M

    Märkvärdigt att det ska märkas ord.
    Bara för att jag inte kan tänka mig åka utomlands så kan man väl tipsa om Norge och Danmark.
    Hon bad ju om tips!

  • Christina

   Norden skulle det vara, Danmark tillhör inte Skandinavien:)

   • Karin

    Jo, Danmark tillhör Skandinavien!

    • Christina

     Jo så var det. Ofta blir det dock mycket billigare att åka på charter till Medelhavet än att åka till Norge o Danmark där prisbilden är en annan.
     Speciellt om man inte vill laga sin egen mat under sin semester.
     Även om våra grannländer är vackra såsom även Sverige förståss.

 • Jäger

  Verkar finnas behov av kunskapsinhämtning på den här bloggen.Liksom på många andra.
  Ämne: Kränkning av barns rättigheter
  Finns mycket mer saklig information att ta del av.
  Vill bidra till spridning. Varför? Ämnet är så viktigt att uppmärksamma och en sk kändisblogg sprider info vitt och brett.
  Tyvärr är det mesta trams eller ännu värre. Men det här är något ingen vettig människa kan värja sig emot.
  https://www.aftonbladet.se/nyheter/a/rLegOw/polisen-sluta-lagga-upp-bilder-pa-era-barn

 • Fia

  Finns massa barnvänliga hotell i Turkiet
  Alanya är bästa stället att semestra på ❤
  kram till dig fina My

 • M

  Varför inte bara åka nånstans inom Sverige nu när vi har sånt härligt väder?
  Nåt lekland eller liknande.
  Eller Danmark, ex Köpenhamn eller Legoland?
  Eller Norge?
  Finns ju massor av ställen som har möjlighet till lek, pool, och bad i havet.
  Fina stugor och restauranger finns ju också.
  Jag kan bara ge de tipsen för jag skulle aldrig åka nånstans utomlands just nu när det är riktig sommar här och dels för att man kopplar ju faktiskt av bara man liksom kommer hemifrån en sväng.
  Lycka till !

  • Christina

   Hej!
   Du skulle aldrig åka utomlands när det är sommar här men ger tips om Danmark o Norge.
   Är det inte lika mycket utomlands som Grekland o Spanien? Vad är skillnaden?
   Två länder ligger i Skandinavien alla i Europa. Såg bara så kul ut😉

   • M

    Märkvärdigt att det ska märkas ord.
    Bara för att jag inte kan tänka mig åka utomlands så kan man väl tipsa om Norge och Danmark.
    Hon bad ju om tips!

  • Christina

   Norden skulle det vara, Danmark tillhör inte Skandinavien:)

   • Karin

    Jo, Danmark tillhör Skandinavien!

    • Christina

     Jo så var det. Ofta blir det dock mycket billigare att åka på charter till Medelhavet än att åka till Norge o Danmark där prisbilden är en annan.
     Speciellt om man inte vill laga sin egen mat under sin semester.
     Även om våra grannländer är vackra såsom även Sverige förståss.

 • Emma

  Har precis varit på Rhodos. Aegan Blue med tui. Rum med utgång till poolen, super god mat, massor med lekar, vattenpolo, fotboll, volleyboll och barnklubbar. Havet ligger precis vid hotellet. Ca 1 timmes transfer från flygplatsen. Hoppas du hittar nåt bra som passar er ??

 • Jäger

  Verkar finnas behov av kunskapsinhämtning på den här bloggen.Liksom på många andra.
  Ämne: Kränkning av barns rättigheter
  Finns mycket mer saklig information att ta del av.
  Vill bidra till spridning. Varför? Ämnet är så viktigt att uppmärksamma och en sk kändisblogg sprider info vitt och brett.
  Tyvärr är det mesta trams eller ännu värre. Men det här är något ingen vettig människa kan värja sig emot.
  https://www.aftonbladet.se/nyheter/a/rLegOw/polisen-sluta-lagga-upp-bilder-pa-era-barn

 • Fia

  Finns massa barnvänliga hotell i Turkiet
  Alanya är bästa stället att semestra på ❤
  kram till dig fina My

 • Helena

  Bohuslän ta en stuga på någon ö ok inte kanske det du efterfrågade men nästan mer exotiskt , fiska krabbor havets hus nordens ark mm mycket att upptäcka på sitt eget språk lätt att ta in för vetgiriga goa sjuåringar kram Helena

 • E.S

  Semestertips, det som barn uppskattar mest det är det enkla i tillvaron, som att tälta, barn älskar att sova utomhus, att laga sin mat på eget litet gasolkök eller grill, att gömma en skatt någonstans och lägga ut spår längs vägen så barnet får leta efter skatten, bygga kojor, att sticka iväg och cykla tillsammans, ta med sig en matsäck och stanna och ha en fin stund, leta fina stenar vid en strand kanske bäst under kvällstid när det inte är så varmt så att barnet inte bränner sig. Man behöver inte resa utomlands för att få en fin stund med sitt barn, om man nu självklart inte själv så gärna vill utomlands. Ett tips är Smultronstället i Söderköping, där finns ett jättemysigt bed and breakfirst precis mitt emot kanalen, ett vitt hus med bassäng på baksidan, och en under glasveranda, där man kan sitta och äta glass och titta på folk som flanerar förbi, underbart ställe. Man kan åka en tur på Göta kanal exakt därifrån också, eller gå upp till Ramundberget, underbart ställe att åka till. Men jag vill varna för att ställa sig i kö till glassrestaurangen, brukar vara väldigt lång kö, men om man går förbi denna kön ca 15 meter, så säljer de även glass i glasskiosk, enorma glassar, barnen blir överlyckliga över att få en sådan lång strut. Toppenställe. Lycka till!

  • M

   Håller egentligen helt med dig.
   Barn kräver inte utlandsresor.
   Egentligen.
   Det du skriver är helt rätt.
   Det är egentligen det lilla i livet som behövs. Fantasi, lite äventyr.
   Sånt glömmer de inte.
   En utlandsresa vid nån ( för det mests pool ) å nån Bamseklubb kanske är kul det med? Jag vet inte.
   Men nog finns det mycket man kan göra på ”hemmaplan” också som ger underbara minnen för livet.
   Förresten, minnen för livet ?
   Inte kommer jag i alla fall ihåg nåt speciellt från när jag var sju, tror inte ens jag minns nåt ?

 • Carro

  Jag har aldrig åkt med all-inclusive, men gillar Rhodos skarpt.

 • Emma

  Har precis varit på Rhodos. Aegan Blue med tui. Rum med utgång till poolen, super god mat, massor med lekar, vattenpolo, fotboll, volleyboll och barnklubbar. Havet ligger precis vid hotellet. Ca 1 timmes transfer från flygplatsen. Hoppas du hittar nåt bra som passar er 🙏🏻

 • Bodil

  Jag kan rekommendera Sunwing Side Beach Hotel, där finns allt du söker efter.

 • Maria

  Hej!
  Vill tipsa om Sunwing i Fanabe Teneriffa. Helt fantastiskt och skulle passa perfekt för er. Har varit där flera ggr med min familj. Barnen har varit mellan 6-12 år och alltid haft lika kul. Bra All Inclusive. Barnklubben helt fantastisk med superbra program och ledare. Ngt kul varje dag! Dessutom vattengympa för vuxna och för barn varje dag. After ”Beach” kids varje dag med musik och sång. Suveräna shower varje kväll och så Lollo o Bernie förstås. Dessutom endast en kort promenad till fin strand och mysig gågata med restauranger och affärer om man vill se annat än hotellet (även om det är fantastiskt i sig) Fint gym och en massa pass om man vill träna?. Tror verkligen ni skulle älska det! Kramar Mia

 • Helena

  Bohuslän ta en stuga på någon ö ok inte kanske det du efterfrågade men nästan mer exotiskt , fiska krabbor havets hus nordens ark mm mycket att upptäcka på sitt eget språk lätt att ta in för vetgiriga goa sjuåringar kram Helena

 • E.S

  Semestertips, det som barn uppskattar mest det är det enkla i tillvaron, som att tälta, barn älskar att sova utomhus, att laga sin mat på eget litet gasolkök eller grill, att gömma en skatt någonstans och lägga ut spår längs vägen så barnet får leta efter skatten, bygga kojor, att sticka iväg och cykla tillsammans, ta med sig en matsäck och stanna och ha en fin stund, leta fina stenar vid en strand kanske bäst under kvällstid när det inte är så varmt så att barnet inte bränner sig. Man behöver inte resa utomlands för att få en fin stund med sitt barn, om man nu självklart inte själv så gärna vill utomlands. Ett tips är Smultronstället i Söderköping, där finns ett jättemysigt bed and breakfirst precis mitt emot kanalen, ett vitt hus med bassäng på baksidan, och en under glasveranda, där man kan sitta och äta glass och titta på folk som flanerar förbi, underbart ställe. Man kan åka en tur på Göta kanal exakt därifrån också, eller gå upp till Ramundberget, underbart ställe att åka till. Men jag vill varna för att ställa sig i kö till glassrestaurangen, brukar vara väldigt lång kö, men om man går förbi denna kön ca 15 meter, så säljer de även glass i glasskiosk, enorma glassar, barnen blir överlyckliga över att få en sådan lång strut. Toppenställe. Lycka till!

  • M

   Håller egentligen helt med dig.
   Barn kräver inte utlandsresor.
   Egentligen.
   Det du skriver är helt rätt.
   Det är egentligen det lilla i livet som behövs. Fantasi, lite äventyr.
   Sånt glömmer de inte.
   En utlandsresa vid nån ( för det mests pool ) å nån Bamseklubb kanske är kul det med? Jag vet inte.
   Men nog finns det mycket man kan göra på ”hemmaplan” också som ger underbara minnen för livet.
   Förresten, minnen för livet ?
   Inte kommer jag i alla fall ihåg nåt speciellt från när jag var sju, tror inte ens jag minns nåt 😂

 • Åsa

  Kümköy/side i Turkiet ??

 • Carro

  Jag har aldrig åkt med all-inclusive, men gillar Rhodos skarpt.

 • Bodil

  Jag kan rekommendera Sunwing Side Beach Hotel, där finns allt du söker efter.

 • Maria

  Hej!

  Vill tipsa om Sunwing i Fanabe Teneriffa. Helt fantastiskt och skulle passa perfekt för er. Har varit där flera ggr med min familj. Barnen har varit mellan 6-12 år och alltid haft lika kul. Bra All Inclusive. Barnklubben helt fantastisk med superbra program och ledare. Ngt kul varje dag! Dessutom vattengympa för vuxna och för barn varje dag. After ”Beach” kids varje dag med musik och sång. Suveräna shower varje kväll och så Lollo o Bernie förstås. Dessutom endast en kort promenad till fin strand och mysig gågata med restauranger och affärer om man vill se annat än hotellet (även om det är fantastiskt i sig) Fint gym och en massa pass om man vill träna😄. Tror verkligen ni skulle älska det! Kramar Mia

 • Ewa

  Kom till Öland finns ingen bättre plats på jorden. Stålande sol 30 grader varmt i vattnet. Ingen annan plats kan slå Öland nu.

 • Åsa

  Kümköy/side i Turkiet 👍👍

 • Ewa

  Kom till Öland finns ingen bättre plats på jorden. Stålande sol 30 grader varmt i vattnet. Ingen annan plats kan slå Öland nu.

 • Eva

  Sardinien. Fantastiskt vackert!
  Både på Bamse hotell via TUI med bra mat och hotell. Barnen älskade barnklubben. Hotellet heter Baia di conte

 • Petra

  Sunwing (Ving) på Alcudia, Mallorca utan tvekan! Kort flygresa, barnvänligt, underbar långgrund sandstrand. Varit runt på många olika ställen i hela världen, men Mallis är svårslaget!!! Ett säkert kort!!

 • Eva

  Sardinien. Fantastiskt vackert!
  Både på Bamse hotell via TUI med bra mat och hotell. Barnen älskade barnklubben. Hotellet heter Baia di conte

 • Petra

  Sunwing (Ving) på Alcudia, Mallorca utan tvekan! Kort flygresa, barnvänligt, underbar långgrund sandstrand. Varit runt på många olika ställen i hela världen, men Mallis är svårslaget!!! Ett säkert kort!!

 • Maria

  Turkiet! Alanya! Club Dem resort. Bamse, all inklusive vattenrutschkanor!!!
  Å helt fantastisk mat i Turkiet!!!
  Bara boka ?

 • Maria

  Turkiet! Alanya! Club Dem resort. Bamse, all inklusive vattenrutschkanor!!!

  Å helt fantastisk mat i Turkiet!!!
  Bara boka 😊

 • Åsa

  Hej My ! Åk till Marbella, inget Bamse-land. Du och din fina son. Njut av att bara vara. Har själv lgh här nere och älskar det. Lycka till och ha en skön semester !Kram Å

 • Åsa

  Hej My ! Åk till Marbella, inget Bamse-land. Du och din fina son. Njut av att bara vara. Har själv lgh här nere och älskar det. Lycka till och ha en skön semester !Kram Å

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.