528A0627-D4EB-40F2-8C6B-3C720E28F4D5

Godkväll fina!

Nu har jag pris kommit hem…. Imorgon är det sista dagen innan semestern. Lång dag på kontrat idag. Mycket att rodda hem innan man kan lämna några veckor! Jag ska verkligen föröka att tillåta mig att verkligen vara ledig också. Jag är nämligen expert på att fylla schemat ändå. Jonas kom till kontoret och hälsade på innan jag slutade. Vi åkte gemensamt vidare till en biopremiär, som min vän och kollega Alexander Erwik höll i. På plats mötte vi upp Bobby & Jimi. Vi fick se förhandsvisningen av Whitney dokumentären.  WOW! Alltså vilken legend……. Jag ÄLSKAR hennes musik.

Dock så är denna dokumntären extremt sorglig. Att få denna summering av hennes liv, där några av hennes absolut närmaste delar med sig av saker som tidigare inte varit sant. Att se hur så många människor blir medberoende till en destruktiv livsstil och ett drogmissbruk. Att se hur makt, framgång och pengar påverkar människor negativt och gör folk gränslösa. -SÅ sorgligt!  

Men verkligen sevärd, jag rekommenderar starkt att se den… Men återigen,  jag HATAR droger!!! Av hela mitt hjärta, HATAR! Det är ytterst få personer som jag hatar… men droger förstör verkligen ens liv!

Jag har extremt dåliga erfarenheter från nära håll. jag lan relatera till hur det har förstört livet på många vackra själar. När jag blev omhändertagen av soc och placerad på ett P12 hem så kom jag i kontakt med droger första gången. Jag fick en chock. Jag såg vad det gjorde med andra människor, jag blev rädd och utvecklade ett hat. Jag har än idag ALDRIG testat en drog. Inte en enda gång…. Ett aktivt val från min sida. Jag känner mig själv och vet att jag skulle fastna i ett beroende. Jag har aldrig varit nyfiken på att prova…. jag tycker droger är skit! Punkt! 

599404D2-AF0D-4BAB-A0AD-47CFCA7F0566

Nu ska jag krama kudden och ladda om inför imorgon!

D1982650-E0B0-4796-91BC-5E80BBEBE392

Stor kram sålänge….

/ My Martens 

Posted in: Vimmel & Event
Kommentarer (31)
 • Linnea

  Åh, den filmen måste jag se! Åker till Öland imorgon.. vad får man inte missa? Vart äter man de kroppkakorna du brukar äta? Ge mig massa tips!! Stor kram på dig!

  • My

   Nu äter ju inte jag kroppkakor, personligen Jag tycker verkligen inte om det?? (måste jag nog erkänna)
   Men min sons pappa har ett stället som jag varit med från starten med. Jag har sett hur det har vuxit fram, på ett helt otroligt sätt. Hans kroppkakor är dom bästa! Punkt. Det säger majoriteten av alla som någonsin har provat =)
   Säga vad man vill om alt vi gått igenom…. Separation osv, men Arontorps Kroppkakor och Mat vill du ute missa. Bästa kroppkakorna, flera goda alternativ att välja på. Bra priser, underbar utsikt… bara några minuter ifrån bron. Ska man till Öland så tycker jag att man ska dit. Förutom det så utforska stränderna, ta en fika på Ölands choklad i färjestadens hamn. Om du ar barn, Ölands djurpark och Lådbilslandet är kul =) Hotel Skansen är också ett av mina favvo ställen.. Hmm. Jag får inte med alla mina tips här. Jag får göra ett helt inlägg om detta. Njut av semestern på Öland! Kram My Martens

 • Linnea

  Åh, den filmen måste jag se! Åker till Öland imorgon.. vad får man inte missa? Vart äter man de kroppkakorna du brukar äta? Ge mig massa tips!! Stor kram på dig!

  • My

   Nu äter ju inte jag kroppkakor, personligen Jag tycker verkligen inte om det😂😂 (måste jag nog erkänna)

   Men min sons pappa har ett stället som jag varit med från starten med. Jag har sett hur det har vuxit fram, på ett helt otroligt sätt. Hans kroppkakor är dom bästa! Punkt. Det säger majoriteten av alla som någonsin har provat =)
   Säga vad man vill om alt vi gått igenom…. Separation osv, men Arontorps Kroppkakor och Mat vill du ute missa. Bästa kroppkakorna, flera goda alternativ att välja på. Bra priser, underbar utsikt… bara några minuter ifrån bron. Ska man till Öland så tycker jag att man ska dit. Förutom det så utforska stränderna, ta en fika på Ölands choklad i färjestadens hamn. Om du ar barn, Ölands djurpark och Lådbilslandet är kul =) Hotel Skansen är också ett av mina favvo ställen.. Hmm. Jag får inte med alla mina tips här. Jag får göra ett helt inlägg om detta. Njut av semestern på Öland! Kram My Martens

 • Charlotte

  Ja det är så jäkla hemskt att den gudar röst skulle sluta så tragiskt. Jag spelade hennes låtar och sjöng med för full hals, ja du kan ju tänka dig hur de lät då ??

  • My

   haha! Ungefär som när jag själv sjunger med till hennes fantastiska låtar. Tips,gör som jag…. I bilen, ensam på högsta volym?? Kram

 • ÅsaC

  Hon hade en fantastisk röst och det är sorgligt hur droger förstör folks liv.
  Försök ta det lugnt på semestern så att du har chans att återhämta dig.
  Kram

 • Charlotte

  Ja det är så jäkla hemskt att den gudar röst skulle sluta så tragiskt. Jag spelade hennes låtar och sjöng med för full hals, ja du kan ju tänka dig hur de lät då 😂😂

  • My

   haha! Ungefär som när jag själv sjunger med till hennes fantastiska låtar. Tips,gör som jag…. I bilen, ensam på högsta volym😂😂 Kram

 • ÅsaC

  Hon hade en fantastisk röst och det är sorgligt hur droger förstör folks liv.
  Försök ta det lugnt på semestern så att du har chans att återhämta dig.
  Kram

 • Annika

  God morgon My!
  Hon var verkligen speciell och den rösten hon hade var hon ensam om att ha….Hon har Alltid varit en av mina favoritsångerskor….Får ståpäls bara jag tänker på hennes musik….Mycket tragisk historia + att det gick lika illa för hennes dotter.
  Jag har inte heller någonsin testat någon typ av droger och det är jag väldigt glad o tacksam för.
  Har oxå sett det på nära håll och dem lever inte längre.
  Nu kan du räkna timmarna tills din semester börjar och Lilleman kommer upp…???
  Härligt. Kram / Annika ?

 • Lena A

  Whitney Houston hade en utav världens finaste röst. Synd att det var droger som skulle stoppa henne. Filmen fick 4 solar på Nyhetsmorgon ☀️

 • Annika

  God morgon My!
  Hon var verkligen speciell och den rösten hon hade var hon ensam om att ha….Hon har Alltid varit en av mina favoritsångerskor….Får ståpäls bara jag tänker på hennes musik….Mycket tragisk historia + att det gick lika illa för hennes dotter.
  Jag har inte heller någonsin testat någon typ av droger och det är jag väldigt glad o tacksam för.
  Har oxå sett det på nära håll och dem lever inte längre.
  Nu kan du räkna timmarna tills din semester börjar och Lilleman kommer upp…👍👍😀
  Härligt. Kram / Annika 💗

 • Lena A

  Whitney Houston hade en utav världens finaste röst. Synd att det var droger som skulle stoppa henne. Filmen fick 4 solar på Nyhetsmorgon ☀️

 • Sara

  Njut av semestern. ? Ha en fin fredag kram Sara ?

 • Pia.S

  Mycket droger och annan skit i musik/film branschen. Dom som lyckas hålla sig ifrån det är starka personer. Läste någonstans att Linda Thelenius/Rosing i Basic Element har använt droger och åkte dit för narkotikabrott, tur hon kom på rätt bana igen då, som det verkar i alla fall.

 • Sara

  Njut av semestern. 😊 Ha en fin fredag kram Sara 💕

 • Pia.S

  Mycket droger och annan skit i musik/film branschen. Dom som lyckas hålla sig ifrån det är starka personer. Läste någonstans att Linda Thelenius/Rosing i Basic Element har använt droger och åkte dit för narkotikabrott, tur hon kom på rätt bana igen då, som det verkar i alla fall.

 • Malin

  Wow wow hur snygg är inte du och din outfit, hot mama säger bara!
  (och din indian är ju också stilig såklart)
  Fini ni! ♥

 • Malin

  Wow wow hur snygg är inte du och din outfit, hot mama säger bara!

  (och din indian är ju också stilig såklart)

  Fini ni! ♥

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.