Min typ av dejt!

-Jonas: ”Vänta, vi tar en selfie snabbt innan vi åker ner” säger Jonas och sliter upp mobilen i bergodalbanan 😂”  

-Jag: Nu?! 

sekunden efter, säger han ”näääääääj! Varför gör vi det här, jag vill iiiiiiiiiiiiiinnnnnnttttteee” 😂🎢

sen tjöt vi av skratt hela vägen😂😂😂

36A554AD-8629-4EC0-9CA0-30AFC8E06DFBVi körde en 5 Kamp och åkte några karuseller 🎢 Vi gick in för dem stenhårt…. Gissa vem som vann? 😉

-JAG, med 4-3 🙌🏻🙌🏻😜

Vilket vi precis just nu räknade ut hemma i sängen…  där jag bloggar ifrån just nu. Shit vad kul! Glömde ju nästan bort själva tävlingen! 😂 Hur som. Jonas kom hem från gigg igår. Ovanligt att ha honom hemma en lördag. Vi tänkte gå på dejt igår… men stannade kvar hemma. Tittade på film och somnade tidigt……. Sov ut idag. Och åkte till Grönan vid lunch ☺️

202EF387-05B2-4FE3-A671-85F081D7A32A A36F24EE-0E21-4E94-B767-D2EDF1688AB3 26B4AEB8-EDC1-493E-B068-499F856CA83EAllt var toppen förutom en gräslig gyros som smakade urk! När man väl ska slafsa och mumsa så ska det  banne mig vara gott!

Jag tog två tuggor, sen slängde jag den! 😝 Meeeen, då slapp man ju den ångesten 😂 not!

-Sååååå  bitter när jag längtat efter en god, gyros! 

06FAA6DF-A82A-4B56-9F44-AF5669C71931 9F988B03-9864-4DB6-8829-295C464DC316

Vi avslutade med Eclipse! Sjukt läskig gunga!😱

DF961EAC-B6FD-4711-972F-00ED81613648 FF346A35-27BF-4DCA-BAA4-B5AFB13A7E2F

Högt upp i luften! Jag är tuff och åker allt. Även det jag tycker är läskigt. Men denna är ju riktigt obehaglig 😬

Lite som den gamla klassiska släng-gungan, fast MYCKET högre! Och med extremt mycket vind, trots en lugn dag som denna…. -LÄSKIGT! 

8594C776-2377-4883-A7C2-EA07CCEB5F74

Trött tjej….. men glad och nöjd efter dagen! ☺️

98F475E9-DD22-4946-9092-542EF75D0A86

AE41B1E3-C034-4562-92D1-B2123BFF60FEDetta  var alltså min och Jonas dejt ❤️🎢🍩🎡🎠 Helt i min smak! Så kul att få vara lite barnsliga och skratta tillsamman 😂

Nu laddar jag om inför vardag och sista veckan innan semester! Hörs imorgon!

Sov så gott 💕

/My Martens 

Posted in: Vardag
Kommentarer (121)
 • Amarulla

  Oj vad olika vi är!
  Kul för dig dock att du har hittat din lekkompis. Att åka karuseller vid 40+ och dessutom gilla det är en fin gåva, dock rätt ovanlig.

 • Amarulla

  Ja inte meningen att bomba dig nu men ”why o why” byter du inte din header nu mitt i sommaren?
  Är det så svårt att byta typ varje kvartal i alla fall? Din är hopplöst omodern just nu i vrålsommaren. Du tror inte på detta men det är skrivet med välmening så du behöver inte hugga till.

 • Amarulla

  Oj vad olika vi är!

  Kul för dig dock att du har hittat din lekkompis. Att åka karuseller vid 40+ och dessutom gilla det är en fin gåva, dock rätt ovanlig.

 • Amarulla

  Ja inte meningen att bomba dig nu men ”why o why” byter du inte din header nu mitt i sommaren?

  Är det så svårt att byta typ varje kvartal i alla fall? Din är hopplöst omodern just nu i vrålsommaren. Du tror inte på detta men det är skrivet med välmening så du behöver inte hugga till.

 • M

  Hur kan en 5kamp ge resultatet 4-3?
  Då har ni väl kört en 7kamp.
  Du vann 4 och hann vann 3.
  Eller hur menar du ?
  Eller fattar jag fel?
  ?

  • My

   Hej ”M”. Konceptet som företaget Gröna Lund har är 5 kamp. I deras koncept kring detta så kan man köpta olika paket. Tillägg för tex helkväll, matkuponger, flera kuponger med fria åk, x-antal olika spel. ( 5 & 7 bla), middag osv…
   All denna information finn självklart att hämta på just Gröna lunds hemsida??? ( inte sponsrad!!! )
   Jag ber ödmjukast om ursäkt för att jag var otydlig i våran beskrivning av 5-kampen. Självklart borde jag har skrivit att vi körde 5 kamp, där vi köpte ett större paket där det bla ingå 7 grenar. Därav att poängställning blev 4-3 till mig. ha en fin kväll ni ”m”.

 • GC

  Det var en trevlig date ni hade. Ni är också så söta ihop. Kul att se eran dag. Kram.

 • Eva

  Vad du ser ut att må bra. Vilket du gör i Jonas sällskap.
  Kram

 • M

  Hur kan en 5kamp ge resultatet 4-3?
  Då har ni väl kört en 7kamp.
  Du vann 4 och hann vann 3.
  Eller hur menar du ?
  Eller fattar jag fel?
  😉

  • My

   Hej ”M”. Konceptet som företaget Gröna Lund har är 5 kamp. I deras koncept kring detta så kan man köpta olika paket. Tillägg för tex helkväll, matkuponger, flera kuponger med fria åk, x-antal olika spel. ( 5 & 7 bla), middag osv…

   All denna information finn självklart att hämta på just Gröna lunds hemsida😂👍😊 ( inte sponsrad!!! )

   Jag ber ödmjukast om ursäkt för att jag var otydlig i våran beskrivning av 5-kampen. Självklart borde jag har skrivit att vi körde 5 kamp, där vi köpte ett större paket där det bla ingå 7 grenar. Därav att poängställning blev 4-3 till mig. ha en fin kväll ni ”m”.

 • Pia.S

  Både du och Jonas är snygga, roliga och det bästa, ni lyfter upp varandras motsatta energier så tillsammans strålar ni äkta kärlek ♥️

 • Helena

  Härligt med en mysig dejt.Är väl underbart att man har barnasinnet kvar oavsett ålder. Livet blir inte roligare än man gör det. Ni verkar ha det toppenbra tillsammans och är så fina ihop. Ha en riktigt mysig vecka.

 • GC

  Det var en trevlig date ni hade. Ni är också så söta ihop. Kul att se eran dag. Kram.

 • Eva

  Vad du ser ut att må bra. Vilket du gör i Jonas sällskap.
  Kram

 • Pia.S

  Både du och Jonas är snygga, roliga och det bästa, ni lyfter upp varandras motsatta energier så tillsammans strålar ni äkta kärlek ♥️

 • Helena

  Härligt med en mysig dejt.Är väl underbart att man har barnasinnet kvar oavsett ålder. Livet blir inte roligare än man gör det. Ni verkar ha det toppenbra tillsammans och är så fina ihop. Ha en riktigt mysig vecka.

 • Charlotte

  Såååå mysig dejt ni hade! Jag bara måste ta med mig min dotter som är 19 år o själv är jag 45 till Liseberg. Jag äääälskar karuseller!! Blir man aldrig för gammal för. Det är bara du själv som sätter dina egna gränser. Ha en fortsatt solig dag fina my ?

 • Charlotte

  Såååå mysig dejt ni hade! Jag bara måste ta med mig min dotter som är 19 år o själv är jag 45 till Liseberg. Jag äääälskar karuseller!! Blir man aldrig för gammal för. Det är bara du själv som sätter dina egna gränser. Ha en fortsatt solig dag fina my 😎

 • Anna

  Hej! Ska till Öland med mannen några dagar nästa vecka. Behöver tips på bästa ställena. Sevärdheter, att göra, matställen mm.
  Tack på förhand!

 • Anna

  Hej! Ska till Öland med mannen några dagar nästa vecka. Behöver tips på bästa ställena. Sevärdheter, att göra, matställen mm.
  Tack på förhand!

 • Maria

  Hej My!
  Varifrån kommer din fina tröja?

 • Maria

  Hej My!
  Varifrån kommer din fina tröja?

 • Annika

  Vilken härlig och fartfylld dejt NI fick ❤️
  Alltså du är sååå vacker när du är mera vardagsklädd och med håret uppsatt . Missförstå mig rätt. Tycker Alltid DU är vacker MEN gillar mera den lediga stilen. ????
  Men SÅ typiskt att maten skulle smaka skit NU när du skulle ”synda”lite….Trist!….??….!
  StorKramTillDigMy och hoppas att du sover gott!?/Annika

 • Annika

  Vilken härlig och fartfylld dejt NI fick ❤️
  Alltså du är sååå vacker när du är mera vardagsklädd och med håret uppsatt . Missförstå mig rätt. Tycker Alltid DU är vacker MEN gillar mera den lediga stilen. 👌🏻👌🏻
  Men SÅ typiskt att maten skulle smaka skit NU när du skulle ”synda”lite….Trist!….👎🏼….!

  StorKramTillDigMy och hoppas att du sover gott!💗/Annika

 • Lena A

  Ni är så fina ihop ? perfect match ❤️

 • J

  Trevligt att du pekar finger åt oss läsare på bilden med soptunnan… :/

  • Tina

   J, om du nu sitter och synar bilden så in i minsta detalj, borde du sett att My inte pekar finger, titta en gång till och håll igen gluggen hädanefter.
   My ha en skön dag
   Kram Tina
   P.S såg nån mer med namnet Tina, men du kan väl se på mailadressen vem som är vem, troll eller inte troll…..

   • J

    Tina: Det gör hon ju visst, med högerhanden på bilden där hon lutar dig mot soptunnan…
    Och när man läser en blogg på dator blir bilderna stora nog att se detaljer.

   • J

    Tina: Kolla gärna inlägget på Bloggbevakning ang den utbytta bilden, så kanske du kan ta och knipa igen sen…

    • Tina

     J …..Bloggbevakning?? Jaha den skitsajten, hört talas om den men skulle aldrig läsa där och aldrig tro på vad som ev skrivs där heller.
     Ta o knip själv o skaffa dig ett liv istället för att syna o klaga på allt.

 • Lena A

  Ni är så fina ihop 😍 perfect match ❤️

 • J

  Trevligt att du pekar finger åt oss läsare på bilden med soptunnan… :/

  • Tina

   J, om du nu sitter och synar bilden så in i minsta detalj, borde du sett att My inte pekar finger, titta en gång till och håll igen gluggen hädanefter.

   My ha en skön dag

   Kram Tina
   P.S såg nån mer med namnet Tina, men du kan väl se på mailadressen vem som är vem, troll eller inte troll…..

   • J

    Tina: Det gör hon ju visst, med högerhanden på bilden där hon lutar dig mot soptunnan…
    Och när man läser en blogg på dator blir bilderna stora nog att se detaljer.

   • J

    Tina: Kolla gärna inlägget på Bloggbevakning ang den utbytta bilden, så kanske du kan ta och knipa igen sen…

    • Tina

     J …..Bloggbevakning?? Jaha den skitsajten, hört talas om den men skulle aldrig läsa där och aldrig tro på vad som ev skrivs där heller.
     Ta o knip själv o skaffa dig ett liv istället för att syna o klaga på allt.

 • Lena

  Barnasinnet ska man behålla hela livet…då mår man bäst ? så härligt när människor kan ha det så fint tillsammans.. ni strålar ? kram

 • Lena

  Barnasinnet ska man behålla hela livet…då mår man bäst 😊 så härligt när människor kan ha det så fint tillsammans.. ni strålar 😍 kram

 • Malin

  Usch ja ryser ännu efter att ha åkt Insane bakom Jonas.
  Jag ser inget finger.

 • Malin

  Usch ja ryser ännu efter att ha åkt Insane bakom Jonas.

  Jag ser inget finger.

 • Sandra

  Häromdagen pekade hon finger på kortet, nu när jag tittade så pekade hon inte finger längre så hon har uppenbarligen bytt ut bilden.
  Hon kom väl på själv att det inte såg så trevligt ut.
  Nu blir jag väl utmålad till ett troll bara för att jag påtalar detta.

  • My

   Vad pratar du om? Det är väl ingen som kallar dig troll, Sandra? jag pekar inte finger på bilden…. Du såg fel. vad spelar det för roll? =) Men påstå nu inte att jag kallar dig för troll nu också…. =)

   • Stina

    Nu är du riktigt bortgjord med tanke på att bloggbevakning har publicerat originalbilden där du faktiskt pekar finger som flera av dina läsare påpekat och som du förnekar sen förnekar och har bytt ut bilden. Man kan inte annat än garva åt dig My hahaha.

    • M

     Håller med dig. Hon pekade finger hängande över en soptunna.

     • My

      ”Avslöjad” vad pratar ni om? ??? ja la upp den bilden med fingret… (hade förlorat en gren i 5-kampen, och skojade med Jonas) FLERA läsare, tog illa vid sig. JAG gick in och bytte bild och svarade ”problemet åtgärdat, bilden borta” ? Vad spelar det för roll?
      Har bloggbevaknigen torka? Gör jag fel? Skulle jag låtit bilden ligga kvar, och ignorerat önskemålen?? Haha! Jösses Amalia! Skönt att man inte har större problem än detta att diskutera ??? ha en fin kväll!

    • My

     Bortgjord? vad pratar ni om? ??? ja la upp den bilden med fingret… (hade förlorat en gren i 5-kampen, och skojade med Jonas) FLERA läsare, tog illa vid sig. JAG gick in och bytte bild och svarade ”problemet åtgärdat, bilden borta” ? Vad spelar det för roll?
     Har bloggbevaknigen torka? Gör jag fel? Skulle jag låtit bilden ligga kvar, och ignorerat önskemålen?? Haha! Jösses Amalia! Skönt att man inte har större problem än detta att diskutera ??? ha en fin kväll!

 • Sandra

  Häromdagen pekade hon finger på kortet, nu när jag tittade så pekade hon inte finger längre så hon har uppenbarligen bytt ut bilden.
  Hon kom väl på själv att det inte såg så trevligt ut.
  Nu blir jag väl utmålad till ett troll bara för att jag påtalar detta.

  • My

   Vad pratar du om? Det är väl ingen som kallar dig troll, Sandra? jag pekar inte finger på bilden…. Du såg fel. vad spelar det för roll? =) Men påstå nu inte att jag kallar dig för troll nu också…. =)

   • Stina

    Nu är du riktigt bortgjord med tanke på att bloggbevakning har publicerat originalbilden där du faktiskt pekar finger som flera av dina läsare påpekat och som du förnekar sen förnekar och har bytt ut bilden. Man kan inte annat än garva åt dig My hahaha.

    • M

     Håller med dig. Hon pekade finger hängande över en soptunna.

     • My

      ”Avslöjad” vad pratar ni om? 😂😂😂 ja la upp den bilden med fingret… (hade förlorat en gren i 5-kampen, och skojade med Jonas) FLERA läsare, tog illa vid sig. JAG gick in och bytte bild och svarade ”problemet åtgärdat, bilden borta” 😂 Vad spelar det för roll?

      Har bloggbevaknigen torka? Gör jag fel? Skulle jag låtit bilden ligga kvar, och ignorerat önskemålen?? Haha! Jösses Amalia! Skönt att man inte har större problem än detta att diskutera 😂🙈💖 ha en fin kväll!

    • My

     Bortgjord? vad pratar ni om? 😂😂😂 ja la upp den bilden med fingret… (hade förlorat en gren i 5-kampen, och skojade med Jonas) FLERA läsare, tog illa vid sig. JAG gick in och bytte bild och svarade ”problemet åtgärdat, bilden borta” 😂 Vad spelar det för roll?

     Har bloggbevaknigen torka? Gör jag fel? Skulle jag låtit bilden ligga kvar, och ignorerat önskemålen?? Haha! Jösses Amalia! Skönt att man inte har större problem än detta att diskutera 😂🙈💖 ha en fin kväll!

 • Kokos

  Så himla kul att du blev avslöjad på Bloggbevakning ???

  • My

   ”Avslöjad” vad pratar ni om? ??? ja la upp den bilden med fingret… (hade förlorat en gren i 5-kampen, och skojade med Jonas) FLERA läsare, tog illa vid sig. JAG gick in och bytte bild och svarade ”problemet åtgärdat, bilden borta” ? Vad spelar det för roll?
   Har bloggbevaknigen torka? Gör jag fel? Skulle jag låtit bilden ligga kvar, och ignorerat önskemålen?? Haha! Jösses Amalia! Skönt att man inte har större problem än detta att diskutera ??? ha en fin kväll!

 • Sumo

  Men har du läst din egen kommentar? Du säger att läsaren sett fel vilket hon inte har. Lägg av

 • Kokos

  Så himla kul att du blev avslöjad på Bloggbevakning 😂😂😂

  • My

   ”Avslöjad” vad pratar ni om? 😂😂😂 ja la upp den bilden med fingret… (hade förlorat en gren i 5-kampen, och skojade med Jonas) FLERA läsare, tog illa vid sig. JAG gick in och bytte bild och svarade ”problemet åtgärdat, bilden borta” 😂 Vad spelar det för roll?

   Har bloggbevaknigen torka? Gör jag fel? Skulle jag låtit bilden ligga kvar, och ignorerat önskemålen?? Haha! Jösses Amalia! Skönt att man inte har större problem än detta att diskutera 😂🙈💖 ha en fin kväll!

 • Sumo

  Men har du läst din egen kommentar? Du säger att läsaren sett fel vilket hon inte har. Lägg av

 • Annie

  Haha…Du är lika underhållande som din kompis Anna Book när hon försöker komma undan m sina ursäkter o förklaringar… just det faktum att vi skiter i att du pekar finger å kramas m soptunnan, det är helt ointressant! Vi är enbart roade av att du försöker få läsarna att tro att de såg fel…”du såg fel”…blir ju galet kul, när du sen säger att du bytt bild o alltså själv bevisar din lögn, haha…nyhetstorka på bloggbevakning kommer aldrig ske så länge vissa du, Anna o flertalet andra finns kvar att roa oss, medvetet eller omedvetet! Kram fr solen!

  • My

   Jag fattar inte vad det roliga är ? jag byter bild, skriver det. Tar alltså bort den bilden som upprör, av respekt mot mina läsare som tagit illa vid sig…
   Fastän det inte var illa menat med första bilden.
   Lägger ändå upp den nya bilden och det är ingen hemlighet någonstans?! varför är det en grej? Nyhetstorka? Tråkig vardag? Vad vet jag? underhållande är ju bara förnamnet ?

   • Annie

    Jamen, INNAN du bytte bild så SVARADE DU en av dina läsare att HON hade ”SETT FEL”, dvs DU LJÖG, för hon hade ju sett originalbilden innan du bytte! Ett byte som du själv skrev om EFTER att du blivit ”avslöjad”. Snälla du, förstår du verkligen inte att du denna gng blev avslöjad m en lögn? En liten skitsak som aldrig ens hade blivit en ”grej” om inte DU hade ljugit! Varför svarade du inte bara att du ångrade bilden o bytte ut den? Ist gjorde du en liten skitsak till nåt stort o försökte ta poäng på bekostnad av en av dina läsare…knappast bra om man vill framstå som ärlig & rak?

    • My

     Annie, du blandar ihop svaren och när bilden lades upp och byttes ut.
     Mig spelar det ingen roll. Men det var varken menat att provocera med första bilden , eller att vilseleda någon.
     Jag skrev det direkt när jag bytte ut bilden, av respekt mot de som tog illa vid sig.
     Jag svarade att hon ser fel, när sen nya bilden var upplagd, då den kommentaren kom in långt efter att första bilden var utbytt.
     Samt att jag hänvisade till föregående kommentar. (Fb eller blogg, osäker, men gällande bilden)
     Som sagt, mig spelar det i gen roll. Man letar fel i allt jag gör och skriver. Jag är van, och har stängt av de känslorna för längesen…..
     Jag har Ingenting att be om ursäkt för, inget brott som har begått och verkligen ingenting jag försökt att följa.
     Det står klart och tydligt att bilden är utbytt?! Jag skrev det i samma stund! (Vilket man uppenbarligen inte tagit upp på BB)
     Nu svarar jag inte mer på detta trams.
     Jag har spenderat hela dagen på sjukhus med Lilleman. Och TRAMS som detta blir ju ganska fånigt i sammanhanget!
     Hoppas att du och resterna bloggbevaknings läsare kan respektera det! Nu ska jag ta hand om min Lilleman ❤️

 • Annie

  Haha…Du är lika underhållande som din kompis Anna Book när hon försöker komma undan m sina ursäkter o förklaringar… just det faktum att vi skiter i att du pekar finger å kramas m soptunnan, det är helt ointressant! Vi är enbart roade av att du försöker få läsarna att tro att de såg fel…”du såg fel”…blir ju galet kul, när du sen säger att du bytt bild o alltså själv bevisar din lögn, haha…nyhetstorka på bloggbevakning kommer aldrig ske så länge vissa du, Anna o flertalet andra finns kvar att roa oss, medvetet eller omedvetet! Kram fr solen!

  • My

   Jag fattar inte vad det roliga är 🤣 jag byter bild, skriver det. Tar alltså bort den bilden som upprör, av respekt mot mina läsare som tagit illa vid sig…

   Fastän det inte var illa menat med första bilden.

   Lägger ändå upp den nya bilden och det är ingen hemlighet någonstans?! varför är det en grej? Nyhetstorka? Tråkig vardag? Vad vet jag😂 underhållande är ju bara förnamnet 😂

   • Annie

    Jamen, INNAN du bytte bild så SVARADE DU en av dina läsare att HON hade ”SETT FEL”, dvs DU LJÖG, för hon hade ju sett originalbilden innan du bytte! Ett byte som du själv skrev om EFTER att du blivit ”avslöjad”. Snälla du, förstår du verkligen inte att du denna gng blev avslöjad m en lögn? En liten skitsak som aldrig ens hade blivit en ”grej” om inte DU hade ljugit! Varför svarade du inte bara att du ångrade bilden o bytte ut den? Ist gjorde du en liten skitsak till nåt stort o försökte ta poäng på bekostnad av en av dina läsare…knappast bra om man vill framstå som ärlig & rak?

    • My

     Annie, du blandar ihop svaren och när bilden lades upp och byttes ut.

     Mig spelar det ingen roll. Men det var varken menat att provocera med första bilden , eller att vilseleda någon.

     Jag skrev det direkt när jag bytte ut bilden, av respekt mot de som tog illa vid sig.

     Jag svarade att hon ser fel, när sen nya bilden var upplagd, då den kommentaren kom in långt efter att första bilden var utbytt.

     Samt att jag hänvisade till föregående kommentar. (Fb eller blogg, osäker, men gällande bilden)

     Som sagt, mig spelar det i gen roll. Man letar fel i allt jag gör och skriver. Jag är van, och har stängt av de känslorna för längesen…..

     Jag har Ingenting att be om ursäkt för, inget brott som har begått och verkligen ingenting jag försökt att följa.

     Det står klart och tydligt att bilden är utbytt?! Jag skrev det i samma stund! (Vilket man uppenbarligen inte tagit upp på BB)

     Nu svarar jag inte mer på detta trams.

     Jag har spenderat hela dagen på sjukhus med Lilleman. Och TRAMS som detta blir ju ganska fånigt i sammanhanget!

     Hoppas att du och resterna bloggbevaknings läsare kan respektera det! Nu ska jag ta hand om min Lilleman ❤️

 • Malin

  Det som de reagerar på är att du skrev till en läsare att denne sett fel………det hade läsaren ju uppenbart inte gjort.
  De menar väl att du bara kunde svarat t ex
  Oooops, det blev fel bild så jag bytte till en trevligare
  Och så gottar sig trollen och bloggbevakning åt din lögn nu, tyvärr

 • Malin

  Det som de reagerar på är att du skrev till en läsare att denne sett fel………det hade läsaren ju uppenbart inte gjort.

  De menar väl att du bara kunde svarat t ex

  Oooops, det blev fel bild så jag bytte till en trevligare

  Och så gottar sig trollen och bloggbevakning åt din lögn nu, tyvärr

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.