Inlägget innehåller länk till våra nät magasin =)

5

Hej! 

Nu ska du få hänga med behinde the scenes. I mitt jobb på Lifestyle så har jag minst sagt varierade uppgifter☺️

 Vi gör bla modeplåtningar i flera magasin. Nu ska du få hänga med bakom kulisserna, på en plåtning för vårat Bröllopsmagasin💍💍💍

In och se alla våra Magasin HÄR 🌟

En tidig försommar dag stod Lifestyle teamet redo. På plats på vackra Haga slott i Enköping. Någon gång i slutet på april.  Modellen Agnes Hedengård är våran model och covergirl i kommande nummer.

Vårat Wedding magasin är perfekt för dig som ska gifta dig eller vill hitta inspiration till din stora dag❤️

Magasinet är fyllt av bröllopsmode, juveler och smycken, fotografer, och allt det där som hör den stora egen till. Du kan hitta inspiration inför smekmånad, tips på mysiga och charmiga hotel och spa anläggningar. Jag skulle beskriva Lifestyle Wedding, som en perfekt handbok till väninnan/paret som ska gifta sig…. eller till dig själv som planerar din stora dag!

 Här kommer en bildbomb som min Lifestyle kollega Jenny Gunnarsson har tagit. -Enyoy!

6

Här ser vi hur Beba Johansson från Bebas hair & Beauty jobbar med en av frisyrerna…. 🌟

H28A0162

Vackra Agnes, med enkel makeup….. Jag tycker om det enkla. Det viktiga är att man får det precis så som man själv vill ha ☺️

-Vad tycker du? 

H28A0181 H28A0196

Vacker lite ”busig” brudbukett 💕

H28A0197

Älsskar denna bild… typisk behind the scenes. Med modefotografen Armand som granskar sina bilder….

H28A0205 H28A0208

Detaljer….

H28A0235

Vilket leende 💕

H28A0296 H28A0316

Vackra enkla smycken som matchar denna klänningen perfekt…. 

H28A0329 H28A0341 H28A0350 H28A0361 H28A0456 H28A0463 H28A0482 H28A0503 H28A0522 H28A0554 H28A0560 H28A0609 H28A01622

Visst är det något särskilt härligt med just Bröllop. Kärlek, nervositet, förväntningar och glädje. Livet är för kort för att slösa bort på trams. Sådant gör sig påmint när man går på bröllop. mer kärlek åt folket helt enkelt!❤️

Vore kul om ni ville berätta lite om erat bröllop, eller om ni varit på något bröllop som ni tyckte extra mycket om.  

Vill du dela några rader, i kommentarsfältet gällande ditt eller någon annans bröllop, gör gärna det ! 🙏🏻💍😃

Så kul att få läsa om era erfarenheter. Vad ni hade för blommor, vart ni gifte er, eller vad du nu känner att du vill dela med dig av…

Kram Kram

/ My Martens 

Posted in: Lifestyle World
Kommentarer (36)
 • Tina

  Så ointressant inlägg. Det hade räckt med en bild, man kan ju köpa tidningen istället om man vill

  • Ida

   Tina: rassla vidare nån annanstans vetja? Vad sjutton hänger du här för- om du inte gillar inlägget så scrolla vidare, eller ännu bättre, välj en annan blogg att läsa! Surkärring… man blir sjukt less på såna som du…

  • Annika

   Tina Gnällspik!….Det spelar ingen roll vad My gör eller skriver om för vissa av er kan ALDRIG bli nöjda….Att ni bara orkar….Förstår inte det….Så schaaaas och rassla vidare som P och Ida skriver…..???

  • Andrea

   Och vem är du ” Tina” att sitta på någon annans blogg och generalisera ? om du vill köpa magasinet i stället för att läsa här så gör det då … men alla har inte samma åsikt som du även om du tycks tro det , bespara oss positiva människor ditt dåliga mående och gör dej själv den stora tjänsten att söka hjälp så du får chansen att känna lite glädje och positivitet du också .. Tycker verkligen riktigt synd om dej .

 • Pixiewing

  Ska inte det här inlägget märkas ut som reklam?

 • Tina

  Så ointressant inlägg. Det hade räckt med en bild, man kan ju köpa tidningen istället om man vill

  • Ida

   Tina: rassla vidare nån annanstans vetja? Vad sjutton hänger du här för- om du inte gillar inlägget så scrolla vidare, eller ännu bättre, välj en annan blogg att läsa! Surkärring… man blir sjukt less på såna som du…

  • Annika

   Tina Gnällspik!….Det spelar ingen roll vad My gör eller skriver om för vissa av er kan ALDRIG bli nöjda….Att ni bara orkar….Förstår inte det….Så schaaaas och rassla vidare som P och Ida skriver…..👻👻😂

  • Andrea

   Och vem är du ” Tina” att sitta på någon annans blogg och generalisera ? om du vill köpa magasinet i stället för att läsa här så gör det då … men alla har inte samma åsikt som du även om du tycks tro det , bespara oss positiva människor ditt dåliga mående och gör dej själv den stora tjänsten att söka hjälp så du får chansen att känna lite glädje och positivitet du också .. Tycker verkligen riktigt synd om dej .

 • Pixiewing

  Ska inte det här inlägget märkas ut som reklam?

 • Lena

  Hej My! Vilket fint inlägg och härliga bilder! Min man och jag gifte oss i en liten kyrka för ca 15 år sedan. Jag hade en ganska enkel, vit klänning och brudbuketten gick i rosa toner. Det var mest små rosor och jag hade även rosor i min håruppsättning. Jag kände mig jättefin:)

 • Ida

  Fina bilder! Jag gifte mig för 12 år sedan en alldeles underbart vacker och solig dag i september. Hade en elfenbensvit off-shoulder klänning och spetsärmar. Höstblommor i buketten och i håret, bland annat rostfärgad calla-lilja, orangea och gula rosor och murgröna. En dag att minnas, verkligen, även om tiden gått så fort att jag inte kan begripa att det gåt 12 år ?

 • Lena

  Hej My! Vilket fint inlägg och härliga bilder! Min man och jag gifte oss i en liten kyrka för ca 15 år sedan. Jag hade en ganska enkel, vit klänning och brudbuketten gick i rosa toner. Det var mest små rosor och jag hade även rosor i min håruppsättning. Jag kände mig jättefin:)

 • Annika

  Jättevackra bilder! Älsk på sista brudklänningen!
  Har aldrig varit gift DÅ jag inte vill vara sambo.
  Har svarat JA en gång MEN när jag sa att vi kan väl bo på varsithåll SÅ vart han inte intresserad längre….Konstigt☺️ Jag flyttade hemifrån när jag var 16 år och blev typ sambo redan då. Har bott med 3 olika killar b.l.a pappan till ett av mina 2 barn….Men jag trivs alldeles FÖR BRA med att bo själv….Kan ha att göra med att jag kommer från en stooor familj och en var ALDRIG själv. Jag är även älds av en stor syskonskara + ända dottern….Jag vill ha en deltidare till man och inte mer? Det räcker så bra och man har bara det roliga och mysiga tillsammans …..Inget att gnälla på…..Skönt enligt mig….!!!
  Men det ska bli roligt att få följa dig och Jonas och era bröllopsplaner. ☺️
  Ha en trevlig kväll My/ Från en som såg sin andra fotbollsmatch för en stund sen. Grattis Sverige! ⚽️??? kramTillDigMy ? Annika

 • Ida

  Fina bilder! Jag gifte mig för 12 år sedan en alldeles underbart vacker och solig dag i september. Hade en elfenbensvit off-shoulder klänning och spetsärmar. Höstblommor i buketten och i håret, bland annat rostfärgad calla-lilja, orangea och gula rosor och murgröna. En dag att minnas, verkligen, även om tiden gått så fort att jag inte kan begripa att det gåt 12 år 😀

 • Pia.S

  Vill se dig i brudklänning mm ♥️

 • M

  Min gubbe och jag har efter 45 år inte gift oss.
  Vi väntar tills vi hittar nån som vill ha oss

 • Nettan

  Härligt My!
  Det skulle vara underbart om du kunde se till att få lite variation på modellerna nu när du är chef…tex färgade, transpersoner osv
  Gillar din blogg?

  • M

   Gärna i olika storlekar också ( om de inte har det redan, har tyvärr inte sett nån av de här tidningarna i min närhet än)

  • E.S

   Till Nettan!
   Men snälla?! Lugna ner dig ”Nettan”! Tänk att det alltid finns knäppa personer som ska göra en värdering på ett negativt sätt, för f-n, My har ju knappt börjat sitt nya jobb ännu, precis som om hon kör med en viss typ av modeller, här bestämmer dock inte du ”Nettan” hur My ska välja modeller, låt för f-n denna blogg skötas utan några PKK maneer! Vi kan nog tryggt överlåta till My her self att bestämma sina modeller, dessutom ”Nettan” så bestämmer inte My detta helt själv, finns något som heter ”redaktör” m.fl beslutsfattande personer dessutom som tar beslut gällande en tidning!
   Om ni ska vara så negativa, ge f-an i att kommentera överhuvudtaget era negativa förutfattade meningar och värderingar!

   • Nettan

    Hej du glade!
    På vilket sätt är jag negativ och knäpp?
    Jag gillar My och hade en önskan då jag vet att det är många som gillar variation… det är inget krav…
    Sen vet jag inte vad PKK har med detta att göra? Du menar kanske PK ?
    Och ja, vad är det för fel med att önska variation?

    • E.S

     ”Nettan”!
     Men vänd dit till redaktören med dina önskemål, för det är en redaktör som har ensamrätt på exakt vad som ska visas och skrivas i en tidning, någon annan anställd har inte ett dugg att säga till om när det gäller vad som ska publiceras. Ni tycks tro att allt är så lätt, My gör det nu och det nu, osv osv, som sagt, vänd dig till redaktören.

 • Annika

  Jättevackra bilder! Älsk på sista brudklänningen!
  Har aldrig varit gift DÅ jag inte vill vara sambo.
  Har svarat JA en gång MEN när jag sa att vi kan väl bo på varsithåll SÅ vart han inte intresserad längre….Konstigt☺️ Jag flyttade hemifrån när jag var 16 år och blev typ sambo redan då. Har bott med 3 olika killar b.l.a pappan till ett av mina 2 barn….Men jag trivs alldeles FÖR BRA med att bo själv….Kan ha att göra med att jag kommer från en stooor familj och en var ALDRIG själv. Jag är även älds av en stor syskonskara + ända dottern….Jag vill ha en deltidare till man och inte mer😉 Det räcker så bra och man har bara det roliga och mysiga tillsammans …..Inget att gnälla på…..Skönt enligt mig….!!!

  Men det ska bli roligt att få följa dig och Jonas och era bröllopsplaner. ☺️
  Ha en trevlig kväll My/ Från en som såg sin andra fotbollsmatch för en stund sen. Grattis Sverige! ⚽️🇸🇪😄 kramTillDigMy 💗 Annika

 • Pia.S

  Vill se dig i brudklänning mm ♥️

 • M

  Min gubbe och jag har efter 45 år inte gift oss.
  Vi väntar tills vi hittar nån som vill ha oss

 • Nettan

  Härligt My!
  Det skulle vara underbart om du kunde se till att få lite variation på modellerna nu när du är chef…tex färgade, transpersoner osv
  Gillar din blogg💕

  • M

   Gärna i olika storlekar också ( om de inte har det redan, har tyvärr inte sett nån av de här tidningarna i min närhet än)

  • E.S

   Till Nettan!

   Men snälla?! Lugna ner dig ”Nettan”! Tänk att det alltid finns knäppa personer som ska göra en värdering på ett negativt sätt, för f-n, My har ju knappt börjat sitt nya jobb ännu, precis som om hon kör med en viss typ av modeller, här bestämmer dock inte du ”Nettan” hur My ska välja modeller, låt för f-n denna blogg skötas utan några PKK maneer! Vi kan nog tryggt överlåta till My her self att bestämma sina modeller, dessutom ”Nettan” så bestämmer inte My detta helt själv, finns något som heter ”redaktör” m.fl beslutsfattande personer dessutom som tar beslut gällande en tidning!

   Om ni ska vara så negativa, ge f-an i att kommentera överhuvudtaget era negativa förutfattade meningar och värderingar!

   • Nettan

    Hej du glade!
    På vilket sätt är jag negativ och knäpp?
    Jag gillar My och hade en önskan då jag vet att det är många som gillar variation… det är inget krav…
    Sen vet jag inte vad PKK har med detta att göra? Du menar kanske PK ?
    Och ja, vad är det för fel med att önska variation?

    • E.S

     ”Nettan”!

     Men vänd dit till redaktören med dina önskemål, för det är en redaktör som har ensamrätt på exakt vad som ska visas och skrivas i en tidning, någon annan anställd har inte ett dugg att säga till om när det gäller vad som ska publiceras. Ni tycks tro att allt är så lätt, My gör det nu och det nu, osv osv, som sagt, vänd dig till redaktören.

 • E.S

  Supervackra bilder! Wow vilken vacker modell, first class! Fint att se modeller som inte alltid plutar på munnen och ska försöka se sexiga ut, här ser vi klassisk sval elegans, supersnyggt!

 • E.S

  Supervackra bilder! Wow vilken vacker modell, first class! Fint att se modeller som inte alltid plutar på munnen och ska försöka se sexiga ut, här ser vi klassisk sval elegans, supersnyggt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.