INSTARGRAM

DIN ONLINE COACH

PT STUDIO TÄBY

Mitt nya jobb, VD för Lifestyle Communication.

Foto Cred: Armand Dommar 

IMG_8853_1

Godkväll fina du!

Alltså vilken weekend jag haft med Lilleman. BÄSTA på länge. Bara vi, som latat oss, busat på grönan, haft sovmorgon, pysslat, badat och tagit dagen som den kommer. Nu ikväll har jag vinkat av honom vid Bromma flygplats Alltid lika svårt. Men om en vecka ses vi igen❤️

Nu ska jag äntligen berätta någonting som jag hållt hemligt för er. Det blev egentligen officiellt redan förra veckan under Stockholm beautyweek. Där Alexander Erwik presenterade det inför alla som var närvarande. Men jag tog helg och sköt upp detta inlägget något….. 

Nu börjar ett nytt kapitel i mitt liv. Mitt nya jobb, VD för Lifestyle Communication 

Jag känner mig som en prinsessa i en dröm, som precis träffat sin ”perfect match” . Du vet sådär fånigt glad och taggad på allt i största allmänhet☺️

Ni som följer mig sedan länge vet att jag är ett maskrosbarn. Ni vet att jag startade företag som 17 åring. Varit självförsörjande sedan 13 åring osv.  Att jag alltid varit en entreprenör med många bollar i luften. Ni vet också att år 2016 gick till historien som året då ALLT brakade. Mitt företag min hälsa och cancer som attackerade mina nära, och annat skit slog undan benen på mig. Följt av näthat och trakasserier som jag tidigare aldrig skådat!

Vägen tillbaka har varit allt annat än enkel. Lång, krokig, och min största utmaning hittills. Allt jag förträngt sedan barnsben kom ifatt. Livet gav mig en käftsmäll som tvingade mig att stanna upp. Det är ju konstigt det där, att TROTS alla varningssignaler sedan flera år.

Så behövde ALLT rasa för att jag skulle stanna upp. Så dumt egentligen….. 

Jag tappade under en period bort mig själv. Jag tappade ”gnistan” den där ”gnistan” som jag alltid haft. Drivet, entrepenörsskallen, glädjen…. Jag blev likgiltig. Jag smällde rakt in i väggen, utbränd, kapott, trasig, ur funktion, Ingenting fungerade! Immunfösveret försvann, kroppen strejkade och jag kände inte igen mig själv i spegeln längre. 

Den dagen blev jag mottaglig. Där började min vändning.  Fick större förståelse och vågade ta emot hjälp och började lita på läkare och det team som även en idag finns runtomkring mig. Jag är fortfarande skör, jag är fortfarande försiktig och har en helt annat repsekt för både kropp och själv än vad jag någonsin har haft. Jag prioriterar min egen hälsa före allt.

För utan min hälsa så kan jag inte vara den mamman jag vill vara för min älskade Lilleman❤️ Den flickvän och blivande FRU till min Jonas👰🏼  

Eller den VDn jag blivit för Lifestyle communication 🌟👊🏻

IMG_8825_1

Jag går varje vecka hos både läkare och KBT, jag diskuterat varenda beslut, varenda känsla och varenda steg jag tar. Så därför är inte detta någonting som jag bara ”hoppat på”,  jag har övervägt det noga och tackat JA till detta erbjudande med hela mitt hjärta🙌🏻

Flera andra erbjudanden och tjänster har funnits, bland annat mäklarutbildningen med en tjänst som väntade….

Men det måste vara RÄTT, det måste fungera med mig och den jag blivit efter mina erfarenheter.  Jag har varit öppen och ärlig mot mina chefer och kollegor. Lagt korten på bordet, berättat om min krasch, min väg tillbaka, om min pågående behandling. Om min tidigare utredning som tagit nästan 1 år.

Jag har deras fulla stöd och förtroende. Jag jobbar under eget ansvar och styr mina tider, och vart jag utgår ifrån.

– STORT, TACK Peter & Nico för detta förtroende och denna MAGISKA start som vi gemensamt skapat! -LIFESTYLE WORLD! 🌟🌟🌟

Sakta men säkert har jag rest mig. Samlat ihop mig, sörjt, bearbetat och läkt. Jag har använt mina tidigare erfarenheter, slickat mina sår, ältat, analyserat, förlikat mig med det jag inte kunnat påverka. Lärt mig av de misstag jag själv begått. Jag har blivit både klokare, starkare, och mer ödmjuk än någonsin!

Jag är stark,eftersom jag är sårbar.

Jag är klok, för att jag gjort mängder av misstag.

Jag är lycklig , eftersom livet har gjort riktigt ont ibland.

Jag älskar. för att jag vet hur det känns att förlora någon nära.

Jag har medkänsla, eftersom jag upplevt lidande.

Jag skrattar för att mitt liv varit tufft ibland.

Jag lever för att livet inte är någon självklarhet. 

Jag är helt enkelt en kvinna mitt i livet som fått en möjlighet att jobba med det jag brinna för. Lifestyle har 12 magasin, jag jobbar med PR, marknadsföring  event, resor, influensers,  försäljning och varumärkesuppbyggnad… och allt annat som detta jobbet medför.

EFAACE0D-3DA5-4038-94E5-74A5256B2D50

(Mer om det i kommande inlägg) 

Att okontrollerat kunna kombinera nytta med nöje, få chansen att jobba med något som jag verkligen brinner för. Att inte se det som ett ”jobb” utan snarare en LIVSSTIL.

-Så obeskrivligt kul! En stor utmaning, med stort ansvar med ett mediahus som vårat!😄

Jag är så sjukt glad! ÖVERLYCKLIG! Nu ska jag vara riktigt ”osvensk” och säga att jag är så jäkla stolt över mig själv!!!👊🏻 

IMG_8825_1

Här ser ni mig tillsammans med Alexander Erwik som jag tagit in för att tillsammans med oss gör Lifestyle Awards som går av stapeln i höst!

-Alex är grym på det han gör. Så det var en självklarhet för mig! 🌟👌🏻

IMG_8884IMG_9165

Ja kära ni. Nu vet ni det. Någonting jag också vill tillägga är att jag har fått flera härliga kollegor, Sus, Jenny, Martina och resten av gänget. Sjukt roligt att jobba tillsammans som ett team!

-Detta är ett nytt kapitel i mitt liv…. Häng på! 😃

 Denna möjlighet passar mig som handen i handsken. Jag kommer ge allt och lite till för att ta oss till nya höjder! Älskar kombinationen!

/ My Martens 

249 Komentarer

 1. Grattis jättekul. Du ser livet blir bättre igen. Och vilken fin spetsklänning du har. Grattis och ha en fin vecka.

  • Tusen TACK Lena, det värmer verkligen! =) ja… driven är min bästa och sämsta egenskap enligt läkaren…. hehe! Måste bara hitta balansen, så blir det toppen =) Kram

 2. Jublande glad för Din skull – Du är rätt kvinna för jobbet!
  Stort Lycka till önskar tant H med gröna ögon!

 3. Fina My, du är en riktig kämpe och förebild! Tvivla aldrig på dig själv du är grym. Jag brukar tänka på Pippi citatet: ”Det här har jag aldrig gjort förut, det klarar jag alldeles säkert” Kram My

  • Tusen TACK Lena, det värmer verkligen! =) ja… driven är min bästa och sämsta egenskap enligt läkaren…. hehe! Måste bara hitta balansen, så blir det toppen =) Kram

 4. Fina My, du är en riktig kämpe och förebild! Tvivla aldrig på dig själv du är grym. Jag brukar tänka på Pippi citatet: ”Det här har jag aldrig gjort förut, det klarar jag alldeles säkert” Kram My

 5. Oj kul… Vd minsann wow det låter stort ? Är lifestylecommunication nåt nytt eller är det det som Johan Larsson byggt/skött, ni är väl vänner? Men är detta bara tillfälligt jobb då eller för du hade väl fått anställning och hade kontrakt med eric olsson som inte gick att bryta? Så haft flera erbjudanden också wow inte illa. Kul att du brinner för detta också och inte bara brinner för blommor och träning. Man har dock förstått att du gärna vill mingla och synas i ditt jobb hellre än att jobba inne på ett gym eller i blomsterbutik, roligare förstås. Så det blir inte Öland varannan vecka då, var inte länge, har du sonen bara på helger numera? Lycka till med alla nystarter, vägar tillbaka och med tjänsten.

  • Haha! Hej trollet! ? eller Johan? Robin? Kanske John? Nej, detta är inte Johans tidigare tjänst på Lifestyle. Johan jobbade på Lifestyle i ett år tror jag. Vad han har gjort eller inte gjort får stå för honom. Det är ingenting jag uttalar mig om, eller förknippas med ?
   Jag kliver in som VD, mitt jobb och mina åtaganden, det kan jag stå för. Att mingla och synas som du gärna skriver, ja, det ingår i mitt jobb både nu och tidigare ☺️ Välkommen till min bransch ?
   Som entrepenör så har jag flera intressen, drivet och det som gör att jag brinner för det jag gör, och alltid strävar framåt ….. Det är just den skillnaden som gör mig Stark på det jag gör?
   Att vara företagare är inte lätt, utan driv blir man inte långvarig. Då blir man överkörd, nedtryckt och utnyttjad. Jag har varit med om både Med och motgång… Stora framgång och stora förluster, Kontrasternas kontrast. Men varenda motgång, misstag och erfarenhet bär jag med mig…. framåt i nya projekt ??? Utan erfarenheter kan man inte bli bra på det man gör. Man lever bara en gång, jag tänker ta vara på varenda minut. Både privat och i jobb!

   • Men vad är jag troll?! Haha?? Konstigt svar – istället för att svara på frågor så raljerar du om drivenhet, motgångar och att du är VD, ja VD det låter stort och fint det hehe. Ja att du vill jobba så att du får synas har de flesta förstått och att du inte vill jobba i blomsterbutik eller gym, är du förresten Lic PT? När du får mingla med kändisar och fotas då trivs du och mår du bra. Detta jobb blir väl lönsamt för dig som bloggare/influencer också om du får gå på event och träffa andra större influencers och kändisar, kan ge fler följare och kändiskap osv. Ja visst är du driven – så inte utmattad för då har man inget som helst driv, då vill man inte träffa folk och klarar knappt en dusch och det går inte över på några dagar eller veckor. Att gå till läkare varje vecka låter ju jätteallvarligt, aldrig förr hört någon som gör men det är säkert sant. Kontrakt med Eric Olsson gick ju, som andra också skriver, inte att bryta har du tidigare skrivit. Driv är ju bra så länge man inte kör över och utnyttjar andra. Verkar vara ett kul jobb och jag trodde det var det som J Larsson byggt/skött men hade kanske fel då. Du får det att låta som att du är ovän med en Johan, Robin och John eftersom du tror att jag är någon av dem och kallas troll, så trist. Ha det så bra.

 6. Oj kul… Vd minsann wow det låter stort 😉 Är lifestylecommunication nåt nytt eller är det det som Johan Larsson byggt/skött, ni är väl vänner? Men är detta bara tillfälligt jobb då eller för du hade väl fått anställning och hade kontrakt med eric olsson som inte gick att bryta? Så haft flera erbjudanden också wow inte illa. Kul att du brinner för detta också och inte bara brinner för blommor och träning. Man har dock förstått att du gärna vill mingla och synas i ditt jobb hellre än att jobba inne på ett gym eller i blomsterbutik, roligare förstås. Så det blir inte Öland varannan vecka då, var inte länge, har du sonen bara på helger numera? Lycka till med alla nystarter, vägar tillbaka och med tjänsten.

  • Haha! Hej trollet! 😂 eller Johan? Robin? Kanske John? Nej, detta är inte Johans tidigare tjänst på Lifestyle. Johan jobbade på Lifestyle i ett år tror jag. Vad han har gjort eller inte gjort får stå för honom. Det är ingenting jag uttalar mig om, eller förknippas med 🙈
   Jag kliver in som VD, mitt jobb och mina åtaganden, det kan jag stå för. Att mingla och synas som du gärna skriver, ja, det ingår i mitt jobb både nu och tidigare ☺️ Välkommen till min bransch 😉

   Som entrepenör så har jag flera intressen, drivet och det som gör att jag brinner för det jag gör, och alltid strävar framåt ….. Det är just den skillnaden som gör mig Stark på det jag gör😄

   Att vara företagare är inte lätt, utan driv blir man inte långvarig. Då blir man överkörd, nedtryckt och utnyttjad. Jag har varit med om både Med och motgång… Stora framgång och stora förluster, Kontrasternas kontrast. Men varenda motgång, misstag och erfarenhet bär jag med mig…. framåt i nya projekt 🌟👊🏻 Utan erfarenheter kan man inte bli bra på det man gör. Man lever bara en gång, jag tänker ta vara på varenda minut. Både privat och i jobb!

   • Men vad är jag troll?! Haha?? Konstigt svar – istället för att svara på frågor så raljerar du om drivenhet, motgångar och att du är VD, ja VD det låter stort och fint det hehe. Ja att du vill jobba så att du får synas har de flesta förstått och att du inte vill jobba i blomsterbutik eller gym, är du förresten Lic PT? När du får mingla med kändisar och fotas då trivs du och mår du bra. Detta jobb blir väl lönsamt för dig som bloggare/influencer också om du får gå på event och träffa andra större influencers och kändisar, kan ge fler följare och kändiskap osv. Ja visst är du driven – så inte utmattad för då har man inget som helst driv, då vill man inte träffa folk och klarar knappt en dusch och det går inte över på några dagar eller veckor. Att gå till läkare varje vecka låter ju jätteallvarligt, aldrig förr hört någon som gör men det är säkert sant. Kontrakt med Eric Olsson gick ju, som andra också skriver, inte att bryta har du tidigare skrivit. Driv är ju bra så länge man inte kör över och utnyttjar andra. Verkar vara ett kul jobb och jag trodde det var det som J Larsson byggt/skött men hade kanske fel då. Du får det att låta som att du är ovän med en Johan, Robin och John eftersom du tror att jag är någon av dem och kallas troll, så trist. Ha det så bra.

 7. Det minsta du borde göra som nybliven VD är att lära dig att företaget heter Lifestyle Communications – alltså med ett s på slutet