I samarbete med Bobby 

0D3D3C35-13D3-4DF9-A49C-96C3F03F4E0C

Viktuppgång av stress, är så mycket vanligare än man tror!

Hej fina!

Du som följer mig sedan länge vet att jag sedan min krasch att upp i vikt. Väldigt stressande och lite obehagligt i början. Med facit i hand och med x-antal läkarbesök senare… helt logiskt! Jag skrattar lite för mig själv ibland när jag tänker på just det. Vissa när man mår dåligt, sörjer eller är stressade dom bara rasar i vikt. (såklart inte bra det heller) Men jag, jag gick upp nästan 17 kilo! hahaha! Not fair! Jag har en enorm självdistans och kan skoja på min egen bekostnad. När allt väl kom omkring så spelade inte vikten så stor roll längre, inte när jag mådde som jag mådde. Det som skrämde mig vara att jag som både PT och på kostbiten VET hur man ”ska” äta/träna för att få resultat. men ändå inte fick det…. Det var lite läskigt! 

Men när jag väl förstod varför, nån gång förra året så släppte jag pressen. jag lät mig inte stressas över det. Min garderob rensades ut. Alla mina kläder som jag inte kunde ha, hamnade i ”paus” högen, ihop om att kunna ha dom igen =)

Men  jag visste varför, och vilade i att det fick vara helt okay. Vägen tillbaka är lång. Framförallt i hur jag mår. Rent fysiskt så har min kropp börjat svara då och då. Men låst sig igen. Stresshormonerna har låst kroppen. Mitt kortisol påslag och fightas med mitt dopamin och jag har haft en kraftig obalans.

Jag hittade en BRA artilek ifrån MÅ BRA, just kring detta, Läs gärna den, HÄR 

Nu försöker jag att kombierna stresshanteringen, långa promenader, ren kost och en aktiv vardag. Sömnen  är super viktig och jag försöker lägga mig i tid. Jag tränar på gymmet ca 2-3 gånger i veckan. Men gör fysiska aktiviteter varje dag. UTAN att stressa kroppen. Nu sedan ett par veckor så har jag ätit Bobbys Beauty Slim . Sedan jag började äta dessa så har mitt sötsug minskat radikalt! Det ’är nästan borta… Detta hjälpoer såklart till. Jag är väldigt kräsen med VAD jag stopper i mig i kostillskott. Dessa är precis som min egen grönsaksboost, svenska och med naturligt innehåll! Om du precis som jag behöver en skjuts med ämnesomsättningen, eller få ett stopp på ditt sötsug så kan jag rekommendera dessa! Om du uppger koden slim20 så får du 20% på din order.

Du kan beställa dom HÄR  

Kram Kram

/ My Martens