samarbete med ESTERS Foto Linda Brolin

8B73F3F8-05D4-42AD-B51E-4B0CB0699A4B

Hej igen! Lilleman och jag kom upp till stockholm som vi skulle igår, Jonas landade på Arlanda ungefär samtidigt som vi körde in i stan… Så vi kom hem precis samtidig =) Vi åt en tidig middag  loggde ut och bara umgicks. Vi alla somnade super tidigt. Jonas hade giggat både fre och lör. (ni vet ju deras dygnsrytm…. Långa dagar, sena nätter och långa resor. ) Vi bilade upp. Stannade hos våran förra granne, Cia påläggen upp och hälsade på. Några andra små kisse-pauser annars raka vägen. men det var mycket trafik, husvagnar och traktorer på vägarna. Så det tog betydligt längre tid än vanligt! Så när Jonas satte på filmen så tog det nog max tio min innan jag själv sov… Nu sitter jag hemma och jobbar. jag ska sen på läkarbesök, och in på kontoret vid lunch. Lilleman ska få vara med mamma på jobbet idag . Spännande! =)

  Många frågade om denna klänning 🦋 Jag älskar den, lika snygg till vardag som till fest…. Här hade jag klackar, ochlöt den hänga rak….. Stilrent och snyggt! 😍

På kontoret häromdagen, hade jag den till silvriga, ballerina skor…. och s-styret smalt, svart Gucci bälte i midjan, samt en lite scarves runt halsen. Det blev mer chict, med en ”coolare” känsla!

Sjukt användare klänning som jag använder flitigt med variation på smycken, skor, associerar m.m till😍🙌🏻🌟🦋 

Denna, har jag nu fixat 30 % på. Så först till kvarn, du kan köpa den till ett fynd pris HÄR  

4862746A-F7BC-4131-AEF8-216983894092

Foto: Linda Brolin 🌟

C92A7628

Det är så bra när ni påminner mig om att fråga vart kläderna är ifrån….. Jag glömmer det så lätt! Nu kinde jag fixa en rabatt tack vare att ni var så många som frågade ☺️💕

Kram kram

/My Martens  

PS: Den ser lite annorlunda ut på bilden på hemsidan…. den är mycket snyggare i verkligheten! Kika på mina bilder istället 👆🏻

Posted in: Mode & Outfit
Kommentarer (1)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *