Bobbys Superhair – kampanj!

 

I samarbete med Bobby Oduncu  Foto: Linda Brolin 

C92A6178

hej fina!

Du som känner mig väl genom bloggen, vet att jag är STOLT ambassadör för Bobbys Super Hair.

C92A7592-2

Jag har ätit dessa i drygt 1.5 år. Med några kortare uppehåll. Jag har aldrig varit med om en hårnäring som fungerar så bra som denna. Mitt egna hår har verkligen blivit tjockare, starkare och friskare. MAGISK skillnad!!!

Läs alla gamla inlägg och kika på före och efterbilder HÄR <— <— 

Ni är många med mig som upplever samma sak, och är mer än positiva!  Flera av er har efterfrågat en rabattkod igen, så nu har jag fixat det igen =) 

Nu kan du passa på att beställa Superhair för 30% med koden my30. OM du vill passa på att beställa 3 för 2, så uppger du koden my3fr2 så får du köpa tre men betala för två. Då blir det ännu billigare. -Välj själv! =)

Börjar du nu och äter dubbel dos i nån månad så kommer du snart att märka stor effekt. Men mitt starkaste tips är att du fortsätter, dagligen i ca 6-12 månader för maximal effekt! 

Du kan beställa dom HÄR

C92A6171

C92A6187

Kram Kram

/ My Martens 

14 Komentarer

  1. Tack, jag har också beställt. Var aningen skeptisk när jag började, men nu har jag ätit i snart 1,5 år och mitt hår är HELT annorlunda. Min frisör kommenterar detta varje gång jag är där. Jag är supernöjd.

  2. Tack, jag har också beställt. Var aningen skeptisk när jag började, men nu har jag ätit i snart 1,5 år och mitt hår är HELT annorlunda. Min frisör kommenterar detta varje gång jag är där. Jag är supernöjd.

  3. Hej My, jag försöker använda din rabattkod men den verkar inte fungera.Den koden som är 3 för 2.
    mvh Nettan

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..

Must-haves för vacker hud

I samarbete med Rosenserien Ni vet att jag fullkomligt ÄLSKAR detta svenska, veganska varumärke och...

Green Weekend upp till 50% rabatt + 25% Swiss Clinic

I reklamsamarbete med Swiss Clinic ? Heeej fina läsare! Jag vet att ni brukar uppskatta...

Ta hand om din hud nu när solen är här

I reklamsamarbete med älskade Rosenserien ❤️ Ni som följt mig länge vet att jag älskar...