Magisk outfit, morgonmöte och tillbaka på kontoret.

Inlägget innehåller reklamlänkar. Foto: Linda brolin 

C92A7683

Hej fina!

’Hoppas att din helg varit bra! Måndag morgon.jag avel att skippa morgonträningen och ligga kvar en stund längre i sängen. Igår kväll var jag på mina samarbetspartner IMAGE SKINCAREs event. Ett whiteparty tema som blev en grym avslutning på en fantastisk vecka.

Mer om det i ett senare inlägg…  =)

Jag pratade lite med er via min insta-story (Lyssna HÄR )

Där jag ordagrant jublade över att jag hittade en parkering precis utanför kontoret. Jag klarade mig undan köerna, fastän jag åkte vid rusningstrafik. Det regnar över Stockholm  idag, men det känns bara helt underbart det också… Ärligt talat. jag klagar aldrig över solen. men doften av att det känns ”rent” och fräscht igen är oslagbar! Lite regn då och då behövs!

Förra veckan var mer än intensiv. Plåtningar, möten, inrikesresor, event efter event, efter event. Varje år i maj och juni brukar det vara intensivt men denna veckan toppade nog allt tidigare! Men en vecka med minnen för livet, givande möten, nya bekantskaper och galet mycket BRA energi! Men, nu…. Nu sitter jag på kontoret igen, dags att gå igenom alla bilder och kampanjer som snart ska gå i tryck! Men först morgonmöte med kollegorna innan vi kör igång med allt efterarbete från just förra vecken =)

Innan jag loggar ut så ska du få se en magisk klänning!

C92A7637

Denna hade jag när Jonas och jag var på dejt….  En ljusblå-dröm, som är rak framifrån och med söta volanger bak. Man kan ju även sitta något i midjan på denna… ett elegant skärp tex. Om man vill markera midjan. Annars är den perfekt då den är luftig, och väldigt avslappnad att bära….. – HUR fin?!

Du hittar den hos mina favvo butik Esters, som ligger i Borgholm på Öland. Men för er som inte på Öland så kan du såklart klicka hem den HÄR  

Förutom att den är grymt snygg, så är den också väldigt privärd! 599:- OCH nu idag la kör Esters 30% på denna =) -Passa på! 

C92A7628 C92A7656 C92A7652

Nu är det dags för morgonmöte! Önskar dig en GRYM start på veckan!

Kram Kram 

/My Martens

PS: Stort TACK till er alla som försvarar mig mot diverse nättroll, TACK! Jag tror att trägen vinner… att i slutändan så vinner det goda, det genuina och omtänksamma! MER kärlek!!!!

57 Komentarer

  • Hej!
   Det är inte lätt för oss som en liten enskild butik i en småstad att konkurrera med jättar som Boost.com. Vi är jätteglada för alla våra trogna stamkunder som uppskattar vår personliga service och glada att kunna ha ett samarbete med tex My som får fler kunder att hitta till oss.
   Jag har nu lagt in en rabatt på 30% (nytt pris blir då 419kr) så vi inte behöver skicka fler kunder till andra nätshoppar och skickar ett TACK till alla er som väljer att handla hos oss <3

 1. Såå fin klänning. Ska till Borgholm om 3 veckor så blir nog en titt hos Esters ?.
  Tycker världen har blivit så elak .Man sitter bakom skärmen å bara spyr ut sig elakheter. Väldigt omoget. Alla människor e olika å tycker olika låt alla fortsätta m det. Ha en bra dag

  • Hej!
   Det är inte lätt för oss som en liten enskild butik i en småstad att konkurrera med jättar som Boost.com. Vi är jätteglada för alla våra trogna stamkunder som uppskattar vår personliga service och glada att kunna ha ett samarbete med tex My som får fler kunder att hitta till oss.
   Jag har nu lagt in en rabatt på 30% (nytt pris blir då 419kr) så vi inte behöver skicka fler kunder till andra nätshoppar och skickar ett TACK till alla er som väljer att handla hos oss <3

 2. Ha en fin dag My. ? Har en regel att det man inte kan eller vill säga till personen ifråga face to face ska man inte skriva till den personen heller. Så enkelt att gömma sig bakom en skärm och spy ut diverse otrevligheter. Har svårt att tro att mycket som skrivs i sociala medier skulle sägas till personen ifråga face to face. ? Kram Sara ?

  • Jag har, och har alltid haft den regeln. Jag skriver aldrig nåt jag inte skulle säga till personen öga mot öga.
   Jag är inte alltid odelat positiv till vare sig text eller bild men jsg är inte ELAK med avsikt.
   Men synpunkter har jag, och tycker gör jag och alla är i sin fulla rätt att tycka olika.
   Sen kan vissa saker se hårdare och värre ut i text än tanken kanske är att det ska vara.
   Men så finns det ju de som systematiskt ÄR elaka och t o m försöker förstöra. DET är ELAKT och fult gjort.

 3. Såå fin klänning. Ska till Borgholm om 3 veckor så blir nog en titt hos Esters 😊.
  Tycker världen har blivit så elak .Man sitter bakom skärmen å bara spyr ut sig elakheter. Väldigt omoget. Alla människor e olika å tycker olika låt alla fortsätta m det. Ha en bra dag

 4. Ha en fin dag My. 😘 Har en regel att det man inte kan eller vill säga till personen ifråga face to face ska man inte skriva till den personen heller. Så enkelt att gömma sig bakom en skärm och spy ut diverse otrevligheter. Har svårt att tro att mycket som skrivs i sociala medier skulle sägas till personen ifråga face to face. 😊 Kram Sara 💕

  • Jag har, och har alltid haft den regeln. Jag skriver aldrig nåt jag inte skulle säga till personen öga mot öga.
   Jag är inte alltid odelat positiv till vare sig text eller bild men jsg är inte ELAK med avsikt.
   Men synpunkter har jag, och tycker gör jag och alla är i sin fulla rätt att tycka olika.
   Sen kan vissa saker se hårdare och värre ut i text än tanken kanske är att det ska vara.
   Men så finns det ju de som systematiskt ÄR elaka och t o m försöker förstöra. DET är ELAKT och fult gjort.

 5. Jag håller absolut med Sara att man ska tänka på att: Hade jag sagt detta till en person jag möter? Det är verkligen en bra tanke. Jag försöker tänka att jag ska ge människor i min omgivning positiv feedback då och då. Små saker. Det behöver inte vara något märkvärdigt. Ibland kan man tycka det är pinsamt att säga något och ibland kan man gömma sig bakom en skärm och ändå vara positiv. Tex tycker jag My verkar vara en jättemysig, snygg tjej. DET hade jag inte sagt till henne på stan eftersom jag inte känner henne.Tack My för att du tänker på oss som vill dig väl.

  • Håller helt med dig o skulle nästan precis skriva en liknande kommentar ?
   Måste man alltid uttrycka det negativa ? Jag har i alla fall inget behov utav det. Där emot så tycker jag givetvis inte om allt, men lämnar det o kanske tar fram det som är positivt i stället.
   Är helt övertygad att man mår bättre utav att ge positiv feedback ?

 6. Jag håller absolut med Sara att man ska tänka på att: Hade jag sagt detta till en person jag möter? Det är verkligen en bra tanke. Jag försöker tänka att jag ska ge människor i min omgivning positiv feedback då och då. Små saker. Det behöver inte vara något märkvärdigt. Ibland kan man tycka det är pinsamt att säga något och ibland kan man gömma sig bakom en skärm och ändå vara positiv. Tex tycker jag My verkar vara en jättemysig, snygg tjej. DET hade jag inte sagt till henne på stan eftersom jag inte känner henne.Tack My för att du tänker på oss som vill dig väl.

  • Håller helt med dig o skulle nästan precis skriva en liknande kommentar 😄
   Måste man alltid uttrycka det negativa ? Jag har i alla fall inget behov utav det. Där emot så tycker jag givetvis inte om allt, men lämnar det o kanske tar fram det som är positivt i stället.
   Är helt övertygad att man mår bättre utav att ge positiv feedback 😄

 7. My, du skriver att det är viktigt med ÄRLIGHET,KÄRLEK,VÄRME,VÄNNER mm mm.
  Då borde du ju kanske rannsaka dig själv först.
  hur många gaamnla ”vänskaper” och ”vänner” har du tappat de senaste åren?!!
  Det är ju knappast någon slump att dom väljer att ta avstånd från dig helt då du INTE lever som du låtsas lära. Enklast är kanske att du börjar med en sak i taget. Att bli ÄRLIG! Och sluta LJUGA och förvränga.

  • Tappat Sally? Hur vet du att jag själv inte valt att ta avstånd till för mig en destruktiv livsstil?
   Att vuxna människor glider isär pga av individuell utveckling…. olika intressen och värderingar är ju inte särskilt ovanligt. Min närmaste vänner har varit mina vänner i mellan 14-18 år. Det är hyfsat länge enligt mig. Att jag hamnade i ett blogg-gäng, som jag själv presenterade för varandra. Från olika reality serier osv… ja, det är ett visst typ av umgänge, som passar vid vissa event och liknande. Familjen annorlunda mammorna och bloggkollegor var inte mina gamla eller riktiga vänner. Vi fann varandra på ett naturligt sätt genom samma jobb och liknande =) inget fel med det…. men inte hållbart i längden.
   Att jag blev utslängd och sviken av en vän, och att hen valde att sätta till hot och göra en inofficiell avrättning på mig, genom att kräva att gemensamma vänner skulle välja sida.
   Ja, det gjorde ont… speciellt där och då. Men det är det bästa som har hänt mig. Annars hade jag aldrig fått upp ögonen för hur illa den livsstilen var, för mig.
   Jag vill omge mig med människor som GER energi, inte tvärt om. jag har själv förändrats och vuxit på mitt sätt. Jag är ingen gröngöling i mediabranschen längre, jag har lärt mig under resans gång. i början var jag naiv och godtrogen, jag slukades av hyenorna. Idag ser jag skillnad på en vän och en parasit.
   Men ibland ingår det i våran ytliga bransch att kunna nätverka tillsammans och göra vissa jobb. Men jag har ADRIG varit så säker, som nu…. På vilka som är mina riktiga vänner i både vått och trott. Det har min krasch visat mig mer än något annat….. Inget ont som inte har något gott med sig! Jag har inga agg mot de tidigare blogg-vännerna. Men jag lever mitt liv, utefter hur jag vill ha det. Lugnt, harmoniskt och med dom som betyder något för mig =) -Mer kärlek till alla! /My

 8. Here we go again. Så tröttsamt m avund o bitterhet.
  Du är bäst, My glöm inte det.
  Störst är kärleken o den är du värd.

 9. Snygg klänning som passar dig bra . Tycker du är en stark , företagsam och tålig tjej som får mycket oförtjänt kritik . Önskar dig allt gott .💝🎆

 10. Så skönt bara en av 15 kommentarer som ser lite konstig ut jämfört med dom andra.
  Ser genast bättre ut och blir helt annan energi här inne.
  Sedan My vilken vacker klänning du klär verkligen i den.
  Kram L

 11. My, du skriver att det är viktigt med ÄRLIGHET,KÄRLEK,VÄRME,VÄNNER mm mm.
  Då borde du ju kanske rannsaka dig själv först.
  hur många gaamnla ”vänskaper” och ”vänner” har du tappat de senaste åren?!!
  Det är ju knappast någon slump att dom väljer att ta avstånd från dig helt då du INTE lever som du låtsas lära. Enklast är kanske att du börjar med en sak i taget. Att bli ÄRLIG! Och sluta LJUGA och förvränga.

  • Tappat Sally? Hur vet du att jag själv inte valt att ta avstånd till för mig en destruktiv livsstil?

   Att vuxna människor glider isär pga av individuell utveckling…. olika intressen och värderingar är ju inte särskilt ovanligt. Min närmaste vänner har varit mina vänner i mellan 14-18 år. Det är hyfsat länge enligt mig. Att jag hamnade i ett blogg-gäng, som jag själv presenterade för varandra. Från olika reality serier osv… ja, det är ett visst typ av umgänge, som passar vid vissa event och liknande. Familjen annorlunda mammorna och bloggkollegor var inte mina gamla eller riktiga vänner. Vi fann varandra på ett naturligt sätt genom samma jobb och liknande =) inget fel med det…. men inte hållbart i längden.

   Att jag blev utslängd och sviken av en vän, och att hen valde att sätta till hot och göra en inofficiell avrättning på mig, genom att kräva att gemensamma vänner skulle välja sida.

   Ja, det gjorde ont… speciellt där och då. Men det är det bästa som har hänt mig. Annars hade jag aldrig fått upp ögonen för hur illa den livsstilen var, för mig.

   Jag vill omge mig med människor som GER energi, inte tvärt om. jag har själv förändrats och vuxit på mitt sätt. Jag är ingen gröngöling i mediabranschen längre, jag har lärt mig under resans gång. i början var jag naiv och godtrogen, jag slukades av hyenorna. Idag ser jag skillnad på en vän och en parasit.

   Men ibland ingår det i våran ytliga bransch att kunna nätverka tillsammans och göra vissa jobb. Men jag har ADRIG varit så säker, som nu…. På vilka som är mina riktiga vänner i både vått och trott. Det har min krasch visat mig mer än något annat….. Inget ont som inte har något gott med sig! Jag har inga agg mot de tidigare blogg-vännerna. Men jag lever mitt liv, utefter hur jag vill ha det. Lugnt, harmoniskt och med dom som betyder något för mig =) -Mer kärlek till alla! /My

 12. Here we go again. Så tröttsamt m avund o bitterhet.
  Du är bäst, My glöm inte det.
  Störst är kärleken o den är du värd.

 13. Så skönt bara en av 15 kommentarer som ser lite konstig ut jämfört med dom andra.
  Ser genast bättre ut och blir helt annan energi här inne.

  Sedan My vilken vacker klänning du klär verkligen i den.
  Kram L

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..

October Stockholm – Black Friday erbjudande

Hej min vän❤️ När du läser detta så sitter jag i bilen påväg ner...

Outfit-tips!

Inlägget innehåller reklamlänkar Godmorgon! Solen skiner över Täby idag! Jag har varit ute på en...

världens snyggaste underkläder! Tigelle plockar fram det vackra i ALLA kvinnor!

Innlägget innehåller reklam för världens bästa bad och underkläder! Samt Bobbys super-piller som hjälper...