Rosenserien, veganska, ekologiska och godkända av Djurens Rätt, Cruelty Free International och PETA.

I samarbete med Rosenserien 

H28A0415

 

 

 

Hej fina!

För ett par veckor sedan så var vi på Stockholm Beautyweek. Det kommer komma lite inlägg därifrån löpande nu…. Stockholms Beautyweek är en skönhetsmässa med allt och lite till inom just skönhet och det breda begrepp som det medför =)

Först ut i presentationen är Rosenserien. Vissa av er känner säkerligen igen Rosenserien sedan innan…. Jag gör det. Men för dig som inte känner till vad Rosenserien är, så ska jag berätta det för dig =) 

Rosenserien är en svensk ekologisk hudvårdsserie som startade 1984. Basen i produkterna är rättvisemärkt aloe vera, kallpressade vegetabiliska oljor och
kinesiskt grönt te vilket gör dem effektiva och dryga. 

Innehållet är 100 % naturligt och med en hög halt ekologiska certifierade ingredienser. Alla
produkter är veganska utom tre som innehåller bivax. Alla produkter är
godkända av Djurens Rätt, Cruelty Free International och PETA.

Jag uppfattar det om att vi generellt är mer medvetna idag än tidigare. Att vi uppskattar det ekologiska, att vi tänker mer och mer på både miljö och våra djur. Vad säger du….., Håller du med?

 -Jag älskar konceptet! 😍

H28A0405 H28A0407 H28A0410 H28A0398

I höst/vinter kommer dom att presentera något riktigt kul! jag kan knappt hålla mig, med det jag kan avslöja är att Tony Irving är inblandad på ett mycket positivt sätt! För visst är det så att både män och kvinnor behöver ta hand ohm sig själva och sin hud….. Jag har ordnat så att ni mina kära vänner får 15 % på hela deras sortiment.

-Gå in på deras hemsida HÄR och uppge koden martens15 om du vill handla!

kram kram

/ My Martens 

4 Komentarer

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..

Must-haves för vacker hud

I samarbete med Rosenserien Ni vet att jag fullkomligt ÄLSKAR detta svenska, veganska varumärke och...

Green Weekend upp till 50% rabatt + 25% Swiss Clinic

I reklamsamarbete med Swiss Clinic ? Heeej fina läsare! Jag vet att ni brukar uppskatta...

Ta hand om din hud nu när solen är här

I reklamsamarbete med älskade Rosenserien ❤️ Ni som följt mig länge vet att jag älskar...