I samarbete med esters.se Foto: Linda Brolin 

C92A8316

Här kommer länkarna till min outfit: Skor LdiR Sommrig leo-Kjol HÄR  Linne  HÄR  

Hej fina!

Sommarens snyggaste och bästa BAS-LINNE. Det finns i flera färger och passar till allt! Bra passform och pris! Kjolen är luftig, sval, och snygg till både vardag och fest. Jag kör en country-style med mina boots. Lite rufsigt hår och en “coolare” outfit.

Men med ett par klackskor en vit t-shirt så får du tex en helt annan look… Jag leker med fantasin och variera efter humör och dagsform. Dessa godingar är ifrån Esters i Borgholm. Jag har inte hunnit dit denna gången….. Men det jag gillar med deras butik är att det finns något i alla prisäläven, ett brett sortiment till bra priser med galet mycket snygga grejer!

-Så om du inte bor på Öland eller kalmar området så kan du ändå gå in på deras webbshop, du hittar den HÄR 

Bildbom: 

C92A8239

C92A8287

C92A8285

C92A8279

C92A8297 C92A8214

Kram kram

/ My Martens 

 

Posted in: Mode & Outfit
Kommentarer (42)
 • M

  Det må vara hur snyggt som helst My, men inte stövlarna till sommarkläder.
  Det ger i alla fall mig höstvibbar, säg vad du vill

  • Gunilla

   Tycker det ser varmt ut med stövlar

  • My

   Smaken är som baken… Delad =) I love it! Vår, sommar och höst!° Skönare boots får man leta efter =) Som jag skrev ovan, detta är ibiza boots, som är gjorda för värmen och som både andas och följer forslingarna =) Men det bästa av allt är just att om man inte gillar boots, så behöver man inte använda dom. Men jag, jag ÄLSKAR dom! Jag har alla färger och modeller och använder mina flitigt …. Kram och hej!

  • Sofia

   Varmt ja… Men tycker ändå det passar med resten… Och ute med hästarna och så, då får man lite country/cowgirl-känska

 • Mia

  Är det fortfarande modernt med stövlar på sommaren? har inte sett på ett tag.
  Arbetar du fortfarande med din fotograf i Stockholm, tycker han var duktig.

 • Karin

  Ldir stövlarna var superheta dör ca 3-4 år sen. Då jade man dem hill allt. Det höga modellerna är det INGEN modemedveten som använder. Ser inte alls bra ut!!

  Likaså bilden fotad bakifrån ?!….syftet med den?….Taskigt!

 • Emmis

  Kan inte du berätta mer om ditt VD-jobb? Hur ser en vanlig dag på kontoret ut?

 • Eva

  Stövlar när det är 30 grader – ingen hit! I övrigt ser du glad och lycklig ut – härligt My!

 • Mollan

  Nu är jag varken modeexpert eller fotograf men förstår inte heller de här bilderna tagna bakifrån.

  • My

   Mode-expert? Har vi sådana här inne… ? =) Jag tycker bilden bakifrån är jättefin. Visar en kurvig kvinna i en snygg sommarkjol =) Mångfald är bra =) Kram och hej!

   • M

    Man svarar inte så om sig själv.
    Du är snygg, HAR en snygg kropp men nog vill du gärna visa rumpan i tighta kläder.
    Den som börjar förorda att man kan ha i princip vad som helst på sig och ändå duga när man tränar den ska få ett stort plus av mig
    Jag vet flera tjejer som vänt i dörren på flera gym för det är rena utställningen av dyra tighta kläder som vissa kanske aldrig kommer kunna sätta på sig.

    • My

     Jag förstår delar av din kommentar… men samtidigt så tar du bara för givet att jag vill ”visa upp” min bak 😂Alltså om jag ska vara helt ärlig…. jag har gött upp mycket i vikt. Kommer inte i hälften av mina kläder. Har i perioder inte trivts alls med mig själv… framförallt saknat orken och styrkan. MEN även min fysiska form. Man ska i te jämföra sig med andra. Jag jämför med mig, min kropp och hur den ser ut ”normalt” när jag mår bra 🙂

     Visat kan jag förstå att vissa aldrig kommer i vissa av kläderna som man ser på gymmet. (Som du beskriver det som lyxiga)

     Men jag, jämför mig inte med andra 🙂

     Jag har försökt gömma min rumpa, mina extra kilon och dölja det…. till den dagen jag slutade med det. Varför? Jag lägger upp en bild som är tagen bakifrån som visar mig, mitt hår, volangen på kjolen och mina boots. Ska jag inte göra det?

     Jag lägger upp alla. Ärliga bilder på mig själv. Sminkad, osminkad. Fina och fula. Seriösa och oseriösa.

     • j

      interflora, hahahaha!
      Du My skrev: “jag, jämför mig interflora andra( å så en glad smiley på det! hehe)
      Really? Du lägger upp oseriösa bilder på dig själv?
      Du skrev så ordagrant i sista meningen på detta som jag svarar på.
      Nä vet du vad, du borde verkligen skärpa dig 100 grader .

   • Mollan

    Skrev ingenting om kurvor eller liknande folk får se ut hur som helst för min del, det var posen jag inte förstod och inte ser så ofta i reklam annars.
    Men tack för att du tog dig tid att kommentera min undran.

   • Lotta

    Jag tyckte billden var superfin.
    Din kropp är perfekt lite kurvor ska det vara. Låt inte någon trycka ner dig. I mina ögon är du den vackraste bloggaren av alla Utan smink och löshår fortsätt med det.

   • j

    “mångfald är bra” ännu ett märkligt uttryck från My, fast hon kanske gillar det på riktigt liksom bilder på sig själv bakifrån.. nä, nu utvecklar jag inte detta mer, börjar undra VAD hon gillar egentligen, hmm!
    Hörru VD:n: du borde gå en kurs i bloggande samt stavning elr åtminstone skaffa ett stavningsprogram.

    • Stavningsprogram online

     VD:n menar du naturligtvis, inte VD:n:

     • j

      hahaha, du har rätt, var så upprörd när jag skrev. Det är i vart fall inte lika dåligt skrivet som blogginnehavarens texter brukar vara.

    • My

     ? Alltså Yvonne… du är verkligen jätte otrevlig. Så onödigt! 🙈

     • j

      Ok, it,s up to you men detta är en blogg eller hur?
      Man förväntar sig en någorlunda standard textmässigt och såklart innehållet.
      det har ju varit sisådär med kvalitet från din sida då, därför opponerar jag mig. Jag vet inte vad du har emot just mig, en fix ide kanske, ?
      Det här sånt du helt enkelt får lära dig att tåla om du vill ha en blogg, vara VD och allt annat skumt som du har för dig.
      Sluta att ta åt dig så jävla mycket och lär dig stava istället samt kolla in andra bloggare hur dom gör..

     • My

      Nej Yvonne, jag tar inte åt mig. Jag tycker att du är otrevlig, har en taskig attityd, är spydig och bitter i dina kommentarer. Sånt gillar jag inte. Varken här inne, eller i verkligheten.

      Din bitterhet lysser igenom dina kommentarer då du svarar i affekt när du retar upp dig på någonting.

      Jag är helt för att man får ha sin egna åsikt, att man inte behöver tycka lika. Men när det bara blir till spydigt strunt, där du i varenda kommentar tar upp min roll som Vd och vill använda det på ett negativa sätt…. då tappar du ju helt trovärdigheten.

      Jag är långt ifrån ensam att ha dyslexi, inget jag skäms över. Tvärt om! Jag hoppas att fler, precis som jag vågar utmana sig själva och ge sig på saker som man har lite svårare för……. Så Yvonne, skäms på dig! Här inne håller vi god ton, respekterar varandra och använder sunt förnuft!

 • Katarina

  Kan ni inte vara snälla så var tysta och bläddra förbi…lägger ner massor av timmar på att lära våra ungdomar hur mycket onödiga åsikter(helt oviktiga dessutom)kan förstöra en människas självkänslan…blir ledsen när jag läser hur vuxna skriver här😢
  Kämpa på My, ta på dig det du tycker är fint och fortsätt vara du❤🌿

 • Lars Karlsson.

  Ja Katarina bra sagt.
  Håller med dig.
  Och My bara kör på.
  Bilderna bakifrån är jättefina.
  Kram L

 • L2 får jag kalla mig nu. När en annan L har dykt upp.

  Ni som går på om bilden på My som står med ryggen till, vad menar ni? Är ni mobbare och talar om för folk i affären, på jobbet (om ni har nått), på stan, var som, att varför står ni med ryggen mot, vad vill ni säga med det??? Är det vad ni gör? Får man alltså inte stå med arslet bak???. Ni är så avundsjuka och bittra att ni måste hitta nått att gnälla på för att inte spricka.

 • X

  Tyvärr får du oförtjänt mycket träning på att svara på taskiga kommentarer. Men du gör det bra! Ville bara säga det🌞

 • jeja

  Super fint ,,,grym é du !

 • S

  Sjukt att du ens måste förklara dig för att du har en bild bakifrån samt att du bär boots? Tror även du skulle passa grymt bra i shorts matchande med typ Dr Martens och over size jeansjacka (ja kanske varmt, men också jävligt snyggt!). Din look är härlig och personlig och sluta aldrig visa upp alla olika vinklar av din kropp bara för att vissa stör sig/ inte håller med dig. U go girl!!

 • Carro

  Tycker både du och kläderna är superfina. När man gör ett samarbete och ska visa upp vissa plagg så är det ju inget konstigt att plaggen visas ur flera vinklar. Så är det ju även om man handlar kläder online. Klart man vill se plagget från flera håll.
  Sedan är ju kjolen inte tajt, som någon skrev här uppe.

  • My

   Tack carro ☺️🙏🏻 Ja, alltså tanken är ju att visa hela outfiten, på mittakten. Denna gången på vårat lantställe med bootsen på…. framifrån, nära, på håll och bakifrån…. Jag tycker fotograf-Linda gjort ett grymt jobb (som vanligt ❤️🌟🙌🏻) och jag fattar ärligt talat inte vad som upprör. Det är ingen halvnaken provocerande bild på rumpan i string eller bikini… 🙈 Nåväl. Vi kan vara överens om att det blev en minst sagt konstig reaktion 😂 Tack för din fina kommentar 🙏🏻

 • Karin

  VD:n-en undran. Du som nu är ny ’VD’ på ett mediabolag, du hR skrivit krönikor för nån tidnin etc. har du får hjälp där med din dyslexi så det blir läsligt? Och som ’VD’? Ibland skriver du så inte en kotte m all fantasi kan klura ut budskapet?
  Har du nåt hjälpprogram på jobbet? Eller dikterar du o nån annan skriver? Hjälpprogram finns även för bloggare inte jätte bra PR med en ’VD’ som jar en blogg där DDT knappt går att förstå vad d står ibland, samt, som du själv skriver, att du lägger ut oseriösa bilder om du vill. Hur länge tror du att du blir kvar? Jag gissar september.
  Nån annan som vill gissa?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *