F7487D31-7AF5-44F6-8292-629221287C94

STOCKHOLM BEAUTYWEEK 🌟 2018

Då var det igång, stockholm beautyweek. Alltså sköhetsindustrins Mekka 😄

Jag tillsamman med teamet från LIFESTYLE, med mina nya kollegor kommer jobbar på plats under alla dagar.

Mitt i våran vackra huvudstad, omgiven av sommarvärme, statspulz, och energi. Jag är hemma NU. Åkte tidigt imorse. Lång dag för att vara jag, inte van! 😅 Men riktigt kul!

Jag är noll energi kvar. Fötterna i högläge, nerbäddad i sängen. Men ni ska få en liten mini-update. Så kommer det längre inlägg allt eftersom. Ni kan även hänga med på instastoryn där jag filmat direkt ifrån Beautyweek. ☺️ 

Idag har jag filmat och intervjuat nästan hela dagen. Jag fick ett kärt återseende med Tony, som jag träffade på öland för några år sedan. Vi var anlitade på samma event, satta på samma hotel och gick vilde i skogen på öland.😂

idag var det mer upppstryrt. En intervju med Tony där vi pratar om hans egnes  hudvårdsserie tillsammans med Rosenserien. Men för män. Helt ekologisk och vegansk 🌟

C36B5CBC-303D-4F21-8B73-729D6C0CEB16 4BB45911-067E-496A-B45E-E7E2E3BDC7A4 9EDF97B7-56E7-4500-8FA6-AD5A303D6FB2

ingervju och skönt AW med Jossan, och Jasmine. Jasmine är tillfälligt i Sverige för inspelning av Lets dance, där hon är dansare. Annars bor hon i London☺️

Jossan är internationell supermodell, med över 1milj följer på instagram och numera bosatt i Sverige. Jossan är även en privat vän.

Det coola med henne är trots enorma framgår så har hon båda fötterna på gjorden och sunda värdering har. Men hon är inte ”bara” modell. Hon har dessutom lanserat sitt egna brand, Tigelle🌟

Mer om detta senare… 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ps: jag har 12 cm kilklack😏

97177B6C-49B6-4941-82E6-D106DCE06869

Alexander Erwik, en av Stockholms bästa festfixare 🌟

351C1B1B-0556-4876-8E32-0D9732C00A2B

Ingen beautyweek utan Hollywood glam 🌟 Isabele Adrian var förbi och vi han prata både skönhet, och livet med pendling mellan Sverige och USA😄8C712D8F-B84A-4CC7-9A12-DB9EBDA74BEB

Här tillsamman med Håkan, från Mimass. Huvudsponsor för SBW. Som ni kanske känner igen ifrån min och Sabinas podcast…. I mitten vackra och bedårande ingmarie Lamy. Internationell modell, som gjort flera VOUGE omslag 🙌🏻

Idag är hon över 70 år och redo för visning och catwalk under dagen. Vi pratade om hur viktigt yttre skönhet är i kombination med insidan. 

-Alltså hennes utstrålning 😍 

90F9CDB2-B0CB-4A21-AEBB-149762BF5244 3D0872CC-BC09-4F1B-B6D6-9261B373440F

En liten reklamplåtning mitt emellan tagningarna…😅

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

8FC853D4-1E74-451A-A40D-DB52F68E1663 7F3F878A-2882-4044-8DF7-4985CD7F5651

Nu ska jag ladda om bettetierna och samla kraft ingör imorgon…..

Men innan jag somnar ska jag kramas och titta på film med min INDIAN ❤️😉 kram och gonatt….

/My Martens

Posted in: Vimmel & Event
Kommentarer (116)
 • Maggis

  Så skönt att du gjore en bukplastik och fettsugnin ovanligt iof för en PT.

  • MAGGIS

   Se till nu efter fettsugningen/bukplastiken att inte gå upp i vikt igen. Hur länge tog det för dig innan du fick börja träna igen?
   Hur länge bar / bär du gördeln?

 • Cia

  Kändisaaaaar! Härligt, nu mår du gött!!

  • Maria

   Haha ja! Spelar det roll hur många instaföljare din kompis har?! 😅😅

  • Kim alias Joh

   Just detta är anledningen att hon inte vill bo med sin älskade son på Öland. Och såna här event kan hon inte “skylla” på att hon måste gå på för dessa ger inget betalt. Alttså, hur kan man prioritera bort daglig närhet till sitt barn för att sitta i sthlm framför en dator o blogga?? det kan hon göra var hon än befinner sig. Och OM hon nu råkar ha ett viktigt möte här i Sthlm så kan hon ju åka upp en dag eller två.Och en Indian utan barn borde väl kunna vara hos henne på öland då han inte absolut MÅSTE jobba eller turnera. Han har besökt dig EN enda gång. EN gång! Och samma där, han jobbar också mycket via dator=kan sitta var som helst. Men nej, springa på event när man är så otrolig utbränd ist för att ha ro på öland nära sin son…..för mig o många fler är valet självklart!

 • Ann-Charlotte

  Sluta vara elaka. Jag var där o My var supersnygg o proffsig😍

 • Kina

  Vad är du jobbar med för det här företaget?

 • Charlotte

  Oj vad fin du är på bilderna my! Roligt liv du verkar ha. Träffar många människor i alla möjliga sammanhang. Hade gärna bytt mitt jobb emot dina… Ha det så bra i solen 💜

 • Doris

  Vilket härligt event:)
  Du ser jättefin ut!
  Ingmarie Lamy vilken härlig kvinna! Henne känner jag igen genom Gudrun Sjöden kataloger.
  Underbart med modeller av alla åldrar och former.
  Mer sådan skulle man vilja se överallt!

 • Ccc

  Jobbigt det måste vara för dina vänner att dra in magen och ut med brösten. 😂 ser sjukligt magra ut i mina ögon.

  • Maggis

   Bättre att göra bröstförstoring o fettsugning och bukplastik…..som man får lite billigare om man bloggar om o hyllar doktorn.

   • L2 får jag kalla mig nu. När en annan L har dykt upp.

    Maggis, hur stor är din avundsjuka? Den är större än till månen och tillbaka. Har nog aldrig läst en mer bitter och avundsjuk människas inlägg och då med tanke på min ålder så säger det ganska mycket.

    Maggis, Maggis….. Vem är du? !?

    Jag håller inte med My i allt och jag skulle göra andra val i livet än henne men så lever jag heller inte hennes liv utan mitt så därför lägger jag mig inte i Mys val men alla dina påhopp om utseende, sätt och jag vet inte vad, det är faktiskt riktigt osmakligt. Dina föräldrar må vara otröstligt ledsna kan jag tänka.

    • Maggis

     L2. Jag känner noll avundsjuka på just My. Hon är såntragisk o offerkoftan är ofta på och hon ljuger och far med osanning. TROTS att det ska vara en ÄRLIG blogg. Hennes egna ord. Så fort nån kritiserar, tycker annorlunda, ställer frågor mm så händer några saker.
     1 Hon vägrar svara
     2 hon svarar otrevligt och ironiskt med en nedsättande ton.
     3 säger något gott om henne är hon kvick stt svara och skicka hjärtan i överflöd ❤️❤️❤️❤️❤️❤️

     Jag kritiserar sällan men kan ifrågasätta hennes mycket märkliga val i livet. Och det är inte bara jag. Tidigare släppte hon aldrig igenom en kommentar som inte höjde henne till skyarna. Nu ser man hur många, som mig, som ifrågasätter hennes val, att hon ljuger konstant, att hon fräser då en fråga inte passar henne. Detta diskuteras även på andras bloggar o FB o Insta mfl ställen. Hon är snart ovän med halva Sverige.

     Och sist men inte minst: Det du tycker är skitsnack , skvaller , otrevligheter – det är ren fakta! Saker hon gjort, sagt, ljugit om, blivit lämnad av massor av tidigare ’vänner’. Påstår hon stt det är en ÄRLIG blogg får hon väl räkna med mothugg.

     Så ja.

     • Lena

      Du har aldrig funderat över att du får det svaret som du förtjänar. LÄS igenom vad du skriver om du fortfarande tycker att du är trevlig i tonen. Verkligen en tragisk människa som inte har något annat liv än att gå in här o skriva negativa saker.
      En enkel fråga – Vad är det som drier dig till detta ?

     • Charlotte

      Du Maggis är verkligen ett riktigt äkta dumhuvud! Så äcklig i dina kommentarer så jag vet inte vad. Helt empatilös. Stick härifrån!! NU!!

     • Maggis

      Tack för ers spekulationer. Jag använder sällan dålig ton, men när hon ljuger om MIG blir jag arg såklart. Men ni som kritiserar mig accepterar lögner, ljug, svikit vänner, många av dom känner jag och vet vad som hänt. Ex det mer Maggan Graaf, Linda Rosing thelenius, Toftbyn mfl.
      etc etc mm mm.
      Det driver mig.

      Ha en fin kvökb

    • Sofia

     Okej… Maggis kommentar var ju inte trevlig…

     Men varför måste alla genast gapa om avundsjuka, när någon säger ngt kritisk?!

 • Lol

  Det är säkert Magdalena Graaf som skriver så illa till My.

  • L2 får jag kalla mig nu. När en annan L har dykt upp.

   Haha Lol, jag tänkte skriva det men tänkte det i stället. Sen kan jag fortfarande inte förstå hur du vem du nu är, vem är du Maggis???? Kan fortsätta att säga dom där sakerna då jag inte får det bekräftat nånstans ifrån. Inga bloggar jag går in på skriver ens om My. Jag läser iofs inte mer än ca 7 bloggar och inte nånsin har det stått nått om vad My gjort eller inte gjort.

   Maggis, vem är du?? Du säger en sak men säger sen inte vad. Det är lätt att säga att hon är falsk och halva Sverige är ovän med henne, herre gud, halva Sverige, dryg 5 miljoner människor alltså. Vilka är osams med henne? Vad har hon gjort? Varför vill ingen vara med henne? Vilka är dom som inte vill vara med henne? Vad ljuger hon om? Släng inte ut saker om du inte kan säga vad för då framstår du som en lika stor lögnare som du kallar My. Kan du svara på alla dom frågorna ska jag se om jag kan se dig som seriös eller bara, jag gillar inte att kalla folk för troll men om du är nått av det dom kallar folk som bara vill in och jävlas.

 • Tina

  Känns det skönt i hjärtat att skriva så mycket skit om My? Försök att va lite vuxen!!

 • Madelaine

  Om man inte gillar My…varför är man då inne på hennes blogg .
  Det är ju helt obegripligt för mig, lägg energin på något annat och glöm My.

 • Susanne

  Jag tror att det bästa sättet att få vissa idioter som kommenterar här att visa hur sjuka kommentarer/åsikter de har. I alla fall en tid. Ingen som bemöter dem. Ingen som talar om att de är sjuka. Varken vi andra bloggläsare eller My. Så till sist måste de tröttna. Vi andra som gillar My vet att de är skrivna av en (eller finns det så många ?) som inte mår bra eller har ett bra liv. Fortsätt du My med allt vad du gör. Du verkar vara jättemysig, omtänksam som mamma och som gör allt för dina närmaste.

  • L2 får jag kalla mig nu. När en annan L har dykt upp.

   Fast Susanne, det är inte lätt att inte bemöta folk som påstår saker, alltså så grova saker som hon bla Maggis skriver, för är det sant det hon skriver och jag ska förstå henne då vill man veta om det finns någon sanning bakom det hon säger men jag frågade ju i ett inlägg ovan eftersom hon påstår, PÅSTÅR, inte tror, utan VET, ursäkta mina versaler, vad det nu är då jag inte sett på nån blogg det hon påstår sig att veta. My är osams med halva Sverige, samma hög hatar henne, hon är falsk, hon har gjort massor av så otroligt värsta ever saker mot några som man inte ens kan prata om osv osv osv. Då måste människan stå upp och tala om vad det är. Gör hon inte det, då kan vi lägga ner och nonchalera Maggis med flera för då vet vi att hon var den största lögnaren av dom alla och låtsas som om hon inte finns.

   Nu tror jag hon ljuger mer än My kanske gjort, vad vet jag. Lägger inte så stor vikt vid att hon säger att hon inte ska äta socker men gör det, det är inte en lögn i sig, samma med mäklarutbildningen, ingen lögn heller i sig. Med Mys diagnoser så lever man typ lite så. Man påbörjar och har tusen bollar i luften men sen kanske bara ett par landar i nått slut. För så är hennes sjukdom.

   Sen tjafset med Magdalena G, jag fattar verkligen ingenting. O nu har du chansen att visa om du är en falsk ryktesspridare eller en sann genuin person Maggis, vad har hänt? Vad är problemet? Lånade hon kläder som hon inte gav tillbaka? Smörade hon för Ms pojkvän? Vad är så farligt att du skriver om det,, nu överdriver jag, dagligen????? Tror inte det finns ett dugg där.

   Maggis, Maggis, vem är du?? Svara nu på mina funderingar om det nu är sant, annars vet vi Maggis att du bara är en patologisk lögnare.

 • Susanne

  My och alla ni andra trevliga människor: ha en bra dag!

 • MAGGIS

  L2
  Jag jan absolut svara på dina frågor. Men tillåt mig småle…..
  Du vill få det att låta som om jag svara på dina frågor är jag seriös:

  L2:s kommentarer/ frågor/spekulationer om mig:

  – Fast Susanne, det är inte lätt att inte bemöta folk som påstår saker, alltså så grova saker som hon bla Maggis skriver, för är det sant det hon skriver och jag ska förstå henne då vill man veta om det finns någon sanning bakom det hon säger men jag frågade ju i ett inlägg ovan eftersom hon påstår, PÅSTÅR, inte tror, utan VET, ursäkta mina versaler, vad det nu är då jag inte sett på nån blogg det hon påstår sig att veta. My är osams med halva Sverige, samma hög hatar henne, hon är falsk, hon har gjort massor av så otroligt värsta ever saker mot några som man inte ens kan prata om osv osv osv. Då måste människan stå upp och tala om vad det är. Gör hon inte det, då kan vi lägga ner och nonchalera Maggis med flera för då vet vi att hon var den största lögnaren av dom alla och låtsas som om hon inte finns.

  Nu tror jag hon ljuger mer än My kanske gjort, vad vet jag. Lägger inte så stor vikt vid att hon säger att hon inte ska äta socker men gör det, det är inte en lögn i sig, samma med mäklarutbildningen, ingen lögn heller i sig

  Jag:
  Jo, det är lögn då hon i bloggen skriver ex 10 dagar helt utan socker!!! Och jag o andra sett henne mumsa bullar o bakelser på bla Täby C o Öland.
  Mäklarutbildningen går JÄTTEBRA!!! Jag har INTE slutat. Det var en lögn.

  – Vilka är osams med henne? Vad har hon gjort? Varför vill ingen vara med henne? Vilka är dom som inte vill vara med henne? Vad ljuger hon om?

  Jag:
  Du har läst andra bloggar där antagligen ingen ens känner till My. Hon ljuger o förskönar det mesta. vad jag hört o sett är det inte många event hon blir inbjuden till, men de få hon får gå på är det inte många som vill vara hennes vän.

  – Sen tjafset med Magdalena G, jag fattar verkligen ingenting. O nu har du chansen att visa om du är en falsk ryktesspridare eller en sann genuin person Maggis, vad har hänt? Vad är problemet? Lånade hon kläder som hon inte gav tillbaka? Smörade hon för Ms pojkvän? Vad är så farligt att du skriver om det,, nu överdriver jag, dagligen????? Tror inte det finns ett dugg där.

  Jag:
  Angående det hon gjort mot Maggan Graaf är det så grovt och oförlåtligt! Maggan har bett alla sina vänner etc att INTE tala om det för någon. Det respekterar jag. Kanske hon berättar en vacker dag. My kommer ALDRIG att berätta. Men att hon utnyttjade Maggans kändisskap o pengar vet nog alla.

  L2:
  Maggis, Maggis, vem är du?? Svara nu på mina funderingar om det nu är sant, annars vet vi Maggis att du bara är en patologisk lögnare.

  Jag:
  Jag är ingen lögnare. Jag hör o ser o läser och vissa mailar mig vad som hänt andra som råkat på MYskot.. Nu är det Linda Rosing Thelenius som är nästa person som tagit avstånd. Knepigt för Jonas, då han turnerar med Linda….
  Vem jag är?
  Jag är en doldis i blogg/kändis/skvaller världen. Bor i Täby ( ett stenkast från Jonas lägenhet ) , jobbar i Bromma och har lantställe på Öland ( väldigt nära Mys lilla pyttestuga) och ett på Gotland. Otroligt lustigt o märkligt sammanträffande ang Öland…. Det var lite om mig. Nåt mer du vill veta?

  Här ser jag tydligt hur otroligt nyfiken du själv är! haha

  • Louise

   Men snälla “Maggis”, oj vad du har kört fast i det här med sockerstoppet och mäklarutbildningen! Släpp det nu!! Vi fattar, du tog fast henne med att ljuga gällande sockerstoppet, big deal! För att en mänska ljuger om ett sockerstopp så betyder det inte att hen ljuger om ALLT. Visst, det KAN vara så men ärligt talat så blir det patetiskt att haka upp sig så här på någon man inte känner.
   Gällande mäklarutbildningen så skulle jag också svara som My om jag tagit en paus men fortfarande går kvar på utbildningen. Jag har ju inte blivit utkastad/avstängd eller hur? Jag har självmant valt att ta en paus, då är det ju ingen katastrof eller misslyckande.

   • Maggis

    Om det bara var sockerhrejen o mäklarutbildningen skulle varken jag eller någon annan reagera. Men Ojoj , det är så mycket mer!!

    • Louise

     Och vad spelar det för roll?? Du skriver hela tiden att hon har en ärlig blogg och därför är det så viktigt att hon ej ljuger, men varför gör det dig så otroligt provocerad och upprörd? Varför inte bara acceptera att ok hon säger hon har en ärlig blogg men ljuger (enligt dig). So what? Vad gör det dig? Låt henne ljuga då.

    • Moa

     Du är en ”nyttig idiot” om du springer andra människors ärenden. Har man en ”beef” med någon tar man det med personen, i fråga.

     Det är verklig dagisnivå att påstå att ”alla/många/den och den tycker också” osv.

     Varför står inte ”syltryggarna” för sin egna påstådda konflikt m My? Har dom kanske lagt det bakom sig? Har de gått vidare i livet och ser det som en, av livets alla parenteser? Förmodligen har de, det. Kanske tänker de t o m: Jag kanske överreagerade? Vad kunde jag gjort annorlunda? Vem eller vilka blandade jag in som faktiskt gjorde saken värre? Trots allt: It take’s two to tango…

     Jag vet ju inte, men fullkomligt avskyr folk som inte står upp för sig själva. För att inte tala om när folk påstår att jag tycker, känner eller har åsikter om något. Har jag inte bett någon föra min talan så ska de bara hålla käften. Jag behöver ingen dadda.

     Sen undrar jag lite om hur du ser på begreppet sanning? En sanning blir inte en lögn bara för att du inte får svaret på frågan. En lögn blir inte en sanning för att den uttalas. Har du själv svårt att se skillnad på fakta och åsikt? Svårt att ö ht förstå skriven text och rent av andra människor?

     Vad har du/jag med att göra vilka operationer/behandlingar andra människor gör? Finns det verkligen en motsättning i att operera sig och vara intresserad av sin hälsa/kost/träning? Ser man till influencers, i stort, verkar det ju vara det ” mest vanligaste förekommande”. Varför gör du MMs op/samarbeten till så stor grej? Vad gör dig så störd så du måste hausa upp det som något unikt? Titta utanför boxen ska du se att hon är i ”gott sällskap”. Inte minst, de ”fienden” du nämner är väl ”samma lika”?

     Alla dina inlägg andas mobbing och ett oresonligt hat. Med vilken rätt utsätter du en annan människa för det? Vad får dig att ägna tid från ditt egna liv, ”hej, hej bästa föräldern”. 😂 för att förminska en människa och dess livsval?

     Allt tyder på en osund besatthet. En osund relation med sina ”idoler”. En osund relation sociala medier, en osund relation med dig själv.

     Låt MM vara. Det är ju inget tvång att läsa här. Dina inlägg säger betydligt mer om dig än om MM.

     Belasta inte mig med dina teorier om vem jag är. Det spelar ingen roll i sammanhanget.

     Mitt enda budskap är att mobbing aldrig är okej!

     Försök projicera och betänk om det var dina egna barn som beter sig som du på sociala medier. Eller om de blev utsatta.

     Jag vet precis hur jag själv tänker i frågan. 🥊

     Hur tänker du?

     //Moa

    • Moa

     @ Maggis

     Man ljuger inte för att man ändrar sig.

     Hon försökte bli sockerfri och tog ett återfall eller 19- vad vet vi? Återfallet var väl varken hemligt eller en lögn. Hon lade ju upp det på SM.

     Hon är människa, hon gör fel, tar återfall och är generellt som folk är mest. Vem har inte ändrat sig. Det är inget brott. Inget som du lider av. Gör du det, sök hjälp!

     Hon ville tydligen inte gå ut med avbrottet i utbildningen. Respektera bara det.

     Om du tolkar dessa skitsaker som om My är en lögnare så måste du ha mycket tillitsproblem i livet. Få vänner och arg familj.

     Sånt händer hela tiden i min omgivning. Jag väljer att vara ett fortsatt stöd och du dömer. Mitt liv påverkas inte ett dugg av att deras mål och förhoppningar inte funkar, just nu. Ditt liv verkar helt upfuckat av att en bloggare ändrar sig.

     Hur får du ens livet att funka med så orimlig världsbild?

     //Moa

  • Lena P

   Hej Maggis! Tar ingens parti men jag har lite svårt att tro på att du känner MG av den enkla anledningen att Maggan skulle bli sjukt besviken om någon av hennes vänner skrev saker om henne.

   • Maggis

    Nej. Hon tar inte illa upp då jag inte skriver lögner etc om henne o hennes fina familj.

    • LenaP

     Ok…. Och om jag skulle fråga MG om hon känner Johanna/Maggis och om hon är ok med att du skriver om henne på Mys blogg så skulle svaret på båda frågorna bli ett ja?

    • Moa

     Men ”släpp taget” om konflikten nu!

     När Maggan och fina familjen själv skriver om att hon vill att du ”krigar hennes krig” går det att ta på allvar.

     Att M med fina familjen är sån jävla ynk att hon skickar andra att föra hennes krig trodde jag aldrig!

     Du menar att den rakhet MG andas på sina SM inte finns? Bara är för syns skull. Egentligen har hon små lakejer som pinar runt och mobbar och håller gamla konflikter vid liv?

     Tillåt mig småle ( läs gapskratta).

     //Moa

  • L2 får jag kalla mig nu. När en annan L har dykt upp.

   Maggis, ja skratta du om att jag är nyfiken. Jag är en ärlig och rättskaffens person och jag nedvärderar och kränker inte folk. Nyfiken, ja om vi människor inte skulle vara det, skulle världen gå under då vi skulle sluta utvecklas.

   Självklart när du hela tiden kommenterar om det fasansfulla My gjort mot Maggis så blir man ju nyfiken. Det är alla människor som person, det ligger i oss, mer eller mindre. Klart detta gör en otroligt nyfiken då det inte kommer fram ett enda dyft. Där känns det då att det inte finns nått. Då skulle det kommit fram. Jag har kommit med så många förslag till vad det kunnat vara och anser inga av dom är värre än att man kan reda upp dom och jag skrev även att om det var olagligt så kan ju Maggis anmäla det till polisen så får en utredning startas. Nu tror jag ännu mindre att det finns nått belägg för det här och jag börjar mer tro att Maggis har hittat på detta för att ev. hennes pojkvän började snegla på My.
   Svartsjuka är också det än sjuka och kan göra folk galna.

   Jag som jag skrev ljuger inte så javisst är jag nyfiken. Är det fel att vara nyfiken? Framförallt när man aldrig får ett enda svar. Du säger att hon utnyttjat Maggis pengar, men det är nog Maggis vuxen nog att inte ge bort pengar efter pengar efter pengar om man inte får tillbaka dom OCH att utnyttja nån för att bli känd, det är väl ändå inte MY den första att vara. Kan utan att blinka slänga ur mig en gissning att minst 75 % av alla A, B, C, D, E kändisar använt sig av nån för att bli mer känd.

   Yes Maggis, jag är nyfiken. Du har ju redan sagt så mycket så varför inte bara basunera ut det och vi får det avklarat en gång för alla. Vad är det hemskaste av det hemskaste en människa kan göra mot någon annan?

   Tror inte My varken tagit livet av, våldtagit, förskingrat, misshandlat eller nått annat riktigt hemskt mot någon.

   Men jag tror inte det finns nått, så nu lägger jag ner.
   Ha en trevlig dag alla glada, ärliga, omtänksamma människor där ute.

   • Maggis

    Ja, lägg ner frågan ang vad som hänt mellan My och Maggan. Där är vi alla som vet mycket lojala och håller vad vi lovat henne att inte berätta. Det kanske kommer en dag då hon själv väljer att tala om allt.

    Det övriga du skriver o frågar om är bara upprepningar. Skulle jag svara på allt blir det också en upprepning.

    Men vi gör nu som du säger: vi lägger ner och slutar kommentera varandras inlägg. Det blir nog bäst så. Ha det gott!

    🙂

 • Susanne

  Fint väder idag…

 • j

  Hej Maggis, jag tycker det är bra att du är kritisk, det ska man vara, inte gå på allt, jag brukar också invända mig ibland när My skrivit något som verkar “skumt”, då har hon “straffat” mig genom att använda mitt förnamn istället för: “J”.
  Andra får sina IP adresser uthängda.DET är inte bra gjort alls.
  .Som min pappa brukade säga till mig när jag var liten, kom hem och var ledsen för nåt som hänt ute: “ger man sig in i leken så får man leken tåla”
  Kanske dags för My och andra bloggare att tänka igenom sin situation noga, ska man fortsätta blogga, vad ska man egentligen skriva? Tänk om jag får kritik?
  Kolla hur andra bloggare skriver, vissa har noll “bråk”, bara trevlig stämning, mycket att tänka på, om man klarar av detta.

  • Maggis

   Hej J,

   Eller hur. Jag håller med dig. Och självklart ligger det mycket sanning i alla ’elaka’ kommentarer och påståenden annars skulle folk inte skriva illa om henne och ifrågasätta o kritisera så regelbundet. Det är inte många andra bloggare som får det. Självklart någon gång då och då när dom skrivit något provocerande etc. men som du sa: ger man sig in i leken får man leken tåla’.
   Och jo, så är det i bloggvärlden 2018. Tyvärr kan man tycka.

   • Lill

    Jo jag tänkte bara fråga dig maggis vad du vill uppnå med alla dessa kommentarer? Vi som besöker bloggen (brukar aldrig kommentera) har ju för längesedan förstått dina budskap. Jag känner ju inte my så jag lägger ingen vikt vid vad som är sant eller inte. Jag behöver inte veta de. Jag följer en blogg lite då o då o bryr mig inte om vilka personen bråkat/bråkar med.

    Du kan inte få folk att sluta läsa my ‘s blogg hur mycket du än håller på. Så därför undrar jag vad du vill uppnå till slut? Det tar ju onekligen mycket av din tid tänker jag att hela tiden vara uppkopplad här så det måste vara något mycket mycket viktigt du vill? Jag menar, my vet ju vad som är sanning o inte o de räcker väl? Hoppas du har nåt spännande att komma med, annars så tror jag att du behöver få ett bättre jobb eller nåt som får dig att må bättre o få tiden att gå på nåt annat.

    • Maggis

     Lill,
     Detta ÄR endel av mitt jobb!

     • Lill

      Ok, då får jag verkligen beklaga. En normalt funtad människa med känslor hade nog sagt upp sig från detta jobb då misstänker jag. Sitta o Kasta skit på människor hela dagarna gör en förmodligen en aning knäpp…

   • Doris

    Ger man sig in i leken så får man leken tåla är nog ett av de ordspråk jag gillar allra minst.
    Har aldrig förstått det ärligt talat och inget man ska kunna gömma sig bakom för att bete sig illa eller för den delen känna att man måste ta en massa skräp som inte känns bra.

  • Moa

   @J

   Synd att din pappa inte kramade dig och hjälpte dig att lösa situationen som de flesta andra vuxna gör. Skulle det vara en merit att låta barn uppfostra sig själva?

   Uppenbarligen blev något helt fel när man som vuxen tycker att mobbing är en bra idé.

   Uppenbarligen blev något jättefel när du tvångsmässigt läser och hatar på folk.

   Uppenbart blev det än mer fel när man ”tycker synd om sig själv när mobbingoffret” reagerar genom att göra en dum sak. Det är inte bra eller okej att göra som MM gjort, m IP-nr. Men det är inte obegripligt. Du kastar skit och får skit tillbaka. Synd om dig? Inte det minsta.

   //Moa

 • M

  My har även hängt ut mitt Mail alias vilket INTE är Ok på nåt sätt men det får var och en ta med henne.
  Jag håller inte med henne i allt men det ni hållet på med nu är rent vidrigt!
  Elakt !
  Om jag vore My skulle jag antingen berätta ALLT för att få tyst på skiten! Eller helt enkelt stänga kommentarsfältet!

 • Ann-Charlotte

  Livet är underbart o man kan må bra om man väljer att ta vara på allt positivt o inte fastna i det negativa. Man kan också välja att umgås m trevliga människor o läsa saker man tycker om.
  Lycka till My du är en bra person som tar vara på ditt liv o inte låter dig tyngas av negativa o destruktiva personer.
  Heder åt dig😊👍

 • Johanna

  Du ser inte glad ut My!

 • Susanne

  Det fina vädret håller i sig…

 • Ian

  Tycker du sliter hårt för att få vara med i “finrummet” verkar bara så jobbigt att hålla på så här, är detta ditt jobb verkligen? Tycker du är på många möten vad händer med de? Är din krönika ute nu förresten?

 • Lena

  Blixtar o dunder ute ⚡️💨 eller är det Maggis/Johanna (eller nåt annat?) som görs sig hörd. Ilsken o bitter i alla fall ⚡️⚡️

 • M

  Hej alla elaka kärringar där ute. Ja, dit räknas elaka gubbar också.
  Har ni skänkt en enda tanke till att My inte bloggat på ett par dar? Hon som annars är en av de flitigaste?
  Kanske är det era ord som sårat? Kanske är det annat?
  Det vet inte vi.
  Så lägg ner nu.
  Å du Maggis, om du nu vet så jäddra mycket, och dessutom tydligen har som ditt ”jobb” att sitta och bevaka den här bloggen…
  lägg korten på bordet du då eller lägg helt enkelt ner.
  Eller ta det med My privat, mellan fyra ögon!
  Men av vad jag kan läsa här och mellan raderna så törs du inte det!
  Skämmes människa, att sitta och häva ur sig än det ena än det andra.
  Jag tycker att alla ni som sitter här och rent ut sagt skriver SKIT. Ta det med henne och försök inte vända hennes bloggläsare emot henne.
  Vi är nog de flesta vid våra sinnens fulla bruk till skillnad mot ett jävligt litet elakt fåtal!
  Ibland är det bra med öppna kommentarer för då ser vi (tyvärr) vad hon fått stå ut med men det är lika illa om hon ENSAM ska sitta och läsa all dynga.
  Kram till My och hoppas du är OK

  • Britt

   M. Önskar att det funnits en ”like” knapp till ditt inlägg. Klokt och fint inlägg tycker jag.

   • Vilja

    Men sluta nu….. Detta var precis det som mediekåta My ville. En storm i kommentarsfältet. Hon applåderar.

    • j

     Exakt och skrattar åt alla..
     varför har My varit tyst i dagar tror ni?Jo, för hon visste att det skulle bli kommentarer.
     Att skriva i en blogg kräver eftertanke, något som My ibland saknar, dessutom verkar hon ha väldigt många “skelett” i sin garderob och kanske borde hon överväga att skippa hela bloggen för att rädda sig själv och sin son.

     • Tanja

      Förhoppningsvis kan hennes fästman få henne att se och förstå vad som är bäst för henne framöver.

    • Moa

     @ Vilja

     Är det något ovanligt på SM att man vill ha reaktioner på det man publicerar?

     Mediekåt och mediekåt… Det är ju hennes jobb!?

     Sån’a här inlägg får mig att inse att avskyn är riktad mot My. Så oerhört korkat att försöka kritisera en person för ett allmänt fenomen.

     Att inte förstå skillnaden gör dig till en förlorare. Du framställer dig bara som en korkad mobbare.

     Vill du verkligen framstå så’n?

     //Moa

  • Maggis

   Vad är det som är otydligt och vad är det för kort jag ska lägga på bordet? Har väl sagt allt.

 • Susanne

  Nu är det inte lika varmt ute längre. Nästan skönare så här…

 • Susanne

  Vissa av oss vägrar att svara på dumma kommentarer och tycker att det är kränkande och nedlåtande att tala illa om människor. Mitt förslag är fortfarande att vi och My inte gör oss det besväret. Vi kan prata om annat trevligt…typ vädret…

 • Linda

  Vilka jävla idioter det finns. Maggis…. fy fan så tragisk. Vilket fattigt liv du måste ha. Låtsas vid din skärm att vara kompis med Maggan! Såååå tragisk. Har du inga riktiga vänner. Har du ingen som orkar lyssna på dig. Bittra människor är det fulaste som finns. Usch😝

  • j

   Är det allt du har å komma med, “vilket fattigt liv du måste ha”.. du sa exakt detsamma till mig för några dagar sen , remember?
   Så fort man är det minsta kritisk så är du där med pekpinnen och säger att vi inte lever några liv.
   Vad gör hon som skriver bloggen då? Eller vad gör du själv?
   Sluta med det dåliga argumentet..

   • Linda

    Haha tragisk. Skaffa dig ett liv. Visste att du skulle gå igång på Mys bilder med kändisar . Haha My du är för härlig . Klart att bitterfi..,an gick igång på det!

   • Moa

    @ j

    Du fattar inte va?

    Ditt liv är inte fattigt för att du är kritisk.

    Ditt liv är väldigt fattigt för att du ägnar tid åt att läsa en blogg som du uppenbarligen avskyr och för att du ägnar dig åt mobbing.

    Väldigt fattig är du! 😢

    //Moa

  • Maggis

   Linda, jag låtsas ingenting. Fattigt liv?! Knappast. Jag har ett rikt spännande liv utan lögner eller lögnare omkring mig. Gott om nära vänner sedan många många år, som vissa inte klarar av. Fakta är väl att nåt är fel då ’vänner’ flyr, säger upp bekantskapen etc. De få event hon blir inbjuden till är via bloggportalen. Man ser tydligt att den bakom bilderna tussat ihop henne med nån annan D kändis eller som hon själv gör: Ber nån ’riktig kändis’ om en selfie som hon tar själv. Vem är mest tragisk?
   Detta är en del av mitt jobb o jag måste leverera.
   Kolla bara Mys kommentarer. ’Vanliga ’ inlägg har ca 1-5 kommentarer. Såna här inlägg ca 50-80 kommentarer. Detta visar tydligt på hur många som tydligt tycker hennes beteende etc är tragiskt och ledsamt.

   • Lena

    Nej “Maggis”. Du har inget rikt spännande liv. Du kommenterar här i tid o otid. Minst 16 kommentarer under detta inlägget. Då har du inget intressant liv. Väldigt ensam bitter person är vad du är som totalt har hakat upp dig på My. En riktig stalker.

    My, jag tycker att du ska stänga kommentarsfältet. Din stalker blir ju bara värre för var dag som går.

   • Moa

    @ Maggis

    Du ljuger om ditt jobb!

    Uppenbarligen tillåter din arbetsgivare dig att utföra privata vendettor på arbetstid. Eller så finns det ingen arbetsgivare!

    Du blandar ihop saker på ett lite komiskt vis. Vilken arbetsgivare vill att man gör jobbet inkognito på SM?

    Du har som arbete att bevaka SM och event. Men du är anonym?

    Måhända du har samma uppdragsgivare/ arbetsgivare som Maggi? 😂

    På tal om oärlighet…

    //Moa

 • Stina

  Varför har Linda fd Rosing Thelenius tagit avstånd från dig My. Ni följer ju inte varandra på Instagram längre. Blir inte det ganska jobbigt nu då Jonas spelar i samma band som Linda och hennes man!? Vad är det som gör att alla du umgås med så småningom tar avstånd från dig?
  Kanske dags att rannsaka dig själv!

  Snart 2 veckor sen du hade din son. Du som säger att du gör ALLT för din son hmmmm.

  • Moa

   @ Stina

   Vart står det att Linda tagit avstånd från My?

   Din slutsats kanske är fel. My har väl en egen vilja?

   Vad det har för betydelse verkar ovesäntligt då ingen av dig skrivit om det. Varför ens bry sig?

   //Moa

   • Tanja

    Var kom du nu ifrån som helt plötsligt kommer in och tycker och tänker om allt?

    • Moa

     @ Tanja

     De som vet, de vet! 😘

     Ganska meningslös fråga då det inte är jag som är intressant.

     Mer intressant med fega mobbare som inte har förmåga att svara på konkreta frågor.

     Jag fick dom dit jag ville. Lika substanslösa som dumma.🥂

     Ha en bra dag, du med! ✌️
     // Moa

 • Sanna

  Men seriöst???? Vad är det för häxjakt ni bedriver? Är ni fan inte kloka? Mobbing på hög nivå!! Man behöver inte hålla med My i allt,det elaka man tänker kan man hålla för sig själv! Smäller av vilken låg nivå på vissa kommentarer. Vad är det ni går i gång på? Att försöka få My sårad? Tjata om gamla grejer hit och dit,orka! Så ointressant att läsa så det är fan i mig roligare att se färg torka. Lycka till med allt My,skaka av dig alla taskiga kommentarer! KARMA! Blir inte så roligt i nästa liv när de får leva som fiskmåsar förmodligen! Kram

 • L2 får jag kalla mig nu. När en annan L har dykt upp.

  Men Maggis, nu har jag en fråga till dig ang. dig.
  Nu tror jag inte du känner MG eller så är du MG.
  Jag tror definitivt inte att det är ditt jobb att sitta här inne och skriva elaka kommentarer som du kallar sanningar. 2 lögner om socker och utbildning. Oj, det är sensation. Du skriver inte vem du är, då har du inget jobb. Vad är det för konstigt jobb att sitta på My.s sida och vara dum? Det undrar jag. Nä, jag tror att du är sjukskriven pga nått psykiskt och inget ont i det och har inget annat för dig för att få utlopp för ditt dåliga mående. Jag börjar tycka synd om dig.

  Härligt ändå att du har ett jobb och det är att sitta inne i My.s blogg och skriva “sanningar.” Finns inte så mycket mer att skriva nu så din anställning bör väl upphöra. Kan inte vara lönande även om jag inte anser att pengar är det viktigaste i livet.

  Förresten så har jag gått in på MG.s blogg, och Toftby eller vad hon heter, inga bloggar för mig men inte ett ord det står om My så du måste se saker jag inte ser.

 • Lisa

  My! Anmäl Maggis så vi slipper henne här inne.

 • Susanne

  Eller så bryr vi oss inte om henne och de andra idioterna?

 • mickandialog

  Du ser väldigt vacker men samtidigt okonstlad ut på bilderna. Sedan hoppas jag att allt är bra med dig.
  stor kramis

 • Maggis

  SÅ Nu är mitt jobb gjort!
  Reaktionerna o kommentarerna blev precis som vi ville.
  Och My fick flera 100% mer kommentarer än för ett vanligt inlägg.

  Tack alla och tack My! Fortsätt som du alltid gjort på bloggen: Säg A men inte B. Ljug o tala osanning. Svara endast på fina kommentarer. Gör dig ovän med ’vänner’.

  Hoppas allt detta tjafs her dig mer läsare o kommentarer i fortsättningen så du tjänat lite mer pengar så din ekonomi går ihop.

  Tack alla!

  Adjö, detta var det sista från mig/oss!

  • Tina

   Men va bra att du nu är nöjd Maggis/Johanna/Stina.

   Man kan nästan tro att det är bloggbevakning.se som är trollet…..
   Kram My och ha en skön helg

  • Moa

   @ Maggis

   Du förnekar dig inte.

   Inte ens ett bra försök.

   // Moa

  • en annan Ann

   Maggis ditt jobb är gjort ? Undrar lite över ditt jobb.
   Är det att sitta och skriva en massa elaka kommentarer
   och förlöjliga en person på en privat blogg ?

   Förtydliga ditt jobb och vem du jobbar för.
   Du är ju bara ett patetiskt litet troll.

  • Charlotte

   Så himla skönt😀

  • Martina S

   Vet du Maggis? Jag driver två företag och tjänar pengar som gräs, jag är smart och full av livsglädje! Jag reser och och umgås med alla mina vänner. Jag har tur som har ett bra liv! Läser alla möjliga bloggar när jag får en stund över och är så pass smart att jag förstår och bildar min egen uppfattning. Jag tror de flesta är smarta nog att bilda sig en egen uppfattning utan dina kryptiska meningar! Stackars dig som tar så mycket av din energi till elakheter.önskar du hade något vettigare att syssla med, typ något som jag gör. Jag sysslar med snälla saker och tjänar bra med pengar på det. Pengar är inte allt utan vetskapen om att jag gör något bra och får mycket vänner på köpet. Allt detta för att jag ser mina medmänniskor osvsett fel och brister. Alla gör vi fel ibland och alla har vi brister men det är aldrig försent att lära sig. Tro på det goda i alla människor. Du försöker läxa upp och lära My men du bör nog börja med att sopa vid din egen dörr. För du är ju ingen god förebild för någon här inne när du ”jobbar” med det du gör men jag tycker synd om dig som behöver ha ett så knepigt arbete. Jag önskar dig och alla andra glädje och lycka! Var snälla och rädda om varandra! Kram

 • Ida

  Maggis- Du är då den mest patetiska skribenten jag stött på på länge :-D! Jag tror inte att du är någon alls (vilket du tror du är), och du känner heller ingen av betydelse (tror inte du har vänner överhuvudtaget). Du är nog bara en ensam och sorglig liten typ.
  ”Så, nu är mitt jobb gjort”. Vilket jädra jobb?! Jobbet måste ha varit att förlöjliga dig själv i såfall, där har du verkligen lyckats så Grattis!! Nåt måste väl maggisar som du få tillfredsställelse av också, well done! Tönt…

 • Ida

  Plus att maggis måste ha en personlighetsstörning/schizofreni. ”Adjö från mig/oss”. Hälsa dina andra personligheter Maggis! Hoppas någon av dem är trevligare än du själv! 🙂

  • L2 får jag kalla mig nu. När en annan L har dykt upp.

   Hahahaha. 1-0 till dig Ida. Dagens skratt.

   Förövrigt så trodde jag mig veta vad en skribent var men efter vad maggis och hennes egna jag gjort så måste jag nog googla ordet skribent. Trodde det var nått helt annat.
   Trevlig helg.

   • Ida

    Trwvlig helg till dig med L2! Skönt att veta att maggiz’ spådomar inte har en inverkan på se flesta normala individer. Ett soligt och fint veckoslut önskar jag både dig och häxorna på blåkulla 😂👆😬😅

  • Moa

   @ Ida

   👍🙌🏻🙌🏻

   //Moa

  • Leoni

   Känns rätt illa att dra in personlighetsstörda och schizofrena i sammanhanget! Finns många som lider av neuropsykiatriska diagnoser som inte agerar ”knäppt”. Tråkigt att dea in diagnoser som människor mår dåligt av för att förnedra ett sk troll!!

   • Lill

    Alla lätträknade människor, se hit!! Ja, inte “lättkränkta”. Inte får man driva med människor som har psykoser, som schizofreni o andra maniska sjukdomar för då är man dum dum dum. Men om man pratar om neurotisk sjukdomar som nästan var o varannan har, då är man bara förstående.

    Någon skrev att de var fel att skoja om psykiska sjukdomar. Vart går gränsen för skoj tycker du/ni ångest o annat, Ska vi skoja om lyckopiller? Jag har haft neurotiska sjukdomar sen tonår o ser inte mina piller som ” lycka”…… Ett jävla skämt o dumt uttalande av sk proffs.

   • Moa

    @ Leoni

    Övertolkar du inte Ida nu?

    Självklart måste man kunna skoja om annorlunda/svåra saker. Det är ett sätt att överleva.

    Samma sak med de som uttrycker sig om ”lyckopiller” vad gör det för skillnad för oss som behöver/behövt dem?

    Ingenting!

    Faktiskt! Ibland är humor det som funkar… Låt det vara så då…

    //Moa

 • Anders

  Ingen rök utan eld

  • L2 får jag kalla mig nu. När en annan L har dykt upp.

   Anders!
   Det kan ju tolkas på fler sätt. Menar du att det bara är eld?
   ;O)

 • Jeanette

  Aldrig sett så många kommentarer på Mys bloggsida. Brukar vara max 0-5 stycken. Börjar en kritisera så kommer alla. Aldrig heller sett så många som tycker så illa om nån bloggare som My. Hon kanske får en ögonöppnare när hon läser alla kommentarer. De flesta är ju ’spot on’!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *