475A0380

Hej igen!

Alltså denna veckan kunde inte startat bättre! NU kan jag stolt berätta att min Grönsaksboost börjat få återförsäljare. Svensk Hälsokost har valt att plocka in Grönsaksboost i deras sortiment. -HUR kul är inte detta?! WOW!

squrare (29 av 59)

Grönsaker i kapsel

Många av er har redan beställt dessa i samband med mi lansering. Men ni är också många som frågar lite kring hur och varför jag tagit fram min grönsaksboost.

-Har du svårt att äta tillräckligt med grönsaker men vet med dig om nyttigheterna dessa färgsprakande livsmedel innehåller, då är Skip Grönsaksboost by My Martens någonting för dig.

Grönsaksboost är ett kosttillskott som säkerställer ditt dagliga intag av grönsaker och ger dig ett brett spektrum av vitaminer och mineraler som hjälper till att upprätthålla ditt immunsystem. Skip Grönsaksboost är tillverkat av torkade grönsaker som sedan pulveriserats och fyllts i kapslar. Kort och gott så får du grönsaker i en kapsel. Tag 2–4 kapslar dagligen tillsammans med måltid för att säkerställa ditt grönsaksintag.

  • Grönsaker i kapsel
  • Komplement till grönsaker
  • Vitaminer och mineraler
  • Broccoli, acai, grönkål

Jag själv har svårt för grönsaker och har alltid haft det, men jag  är också medveten om att de innehåller viktiga vitaminer och mineraler som kroppen behöver för att upprätthålla en god energi och immunförsvar.Jag  är personlig tränare och coach och är medveten om att jag inte lever som hon lär gällande grönsaker och kosten.

Men med hjälp av SKIP har jag tagit fram ett kosttillskott som täcker det dagliga behovet av grönsaker och som hjälper både mig och dig att ha en god vitamin- och mineralbalans.

Skip Grönsaksboost är INTE tänkt att ersätta dina grönsaker, utan att komplettera dem. När du väljer grönsaker tänk på att få i dig ett så stort spektrum av olika färger som möjligt, det har SKIP haft i beaktande när de satt ihop Grönsaksboosten, tillsammans med mig

 I Skip Grönsaksboost finner du bland annat broccoli, gojibär, kakao, grönkål, chiafrön, solros, acai, spirulina och andra nyttigheter! 

squrare (32 av 59)
Detta vill jag såklart fira tillsammsn med Svensk Hälsokost. Så därför kickar vi igång detta med en kupong till alla mina kära följare som är giltig hela denna veckan, d.v.s. 14/5-20/5.

Aktiveras i kassan med kupongkod: MYMARTENS25, Du kan lätt och enkelt beställa den HÄR 

squrare (32 av 59)

Alltså jag är SÅ glad och stolt över detta! Det är SÅ kul att ni redan är så många som tycker om den! 

KRAM KRAM

/ My Martens