Sommarkampanjen du inte vill missa!!! =)

 

I samarbetes med Bobby Oduncu. produkt Fotot : Linda Brolin

C92A6195

Nu lyfter vi inför sommaren…. Superhair kampanjen kickar igång igen, och testa på kampanjen med beuty slim. 

Såhär såg mitt hår ut när jag kom till Bobby som kund första gången. HERREGUD! Tunt, slitet och sönderblekt….. aj, aj, aj! Jag började äta Superhair några veckor senare och sedan har jag i dialog med Bobby klippt bort mer och mer av det slitna när mitt nya friska hår har vuxit ut… 

TACK vare Bobbys Superhair! Före: 

IMG_2310

Efter… Tjockare, längre, fylligare och med BETYDLGT BÄTTRE KVALITET! 

IMG_9644

Många frågar,  ”Fungerar dom verkligen?”  Jag personligen har utvärderat, och testat dom LÄNGE! -Jag VET att dom fungerar! Många av mina vänner, tidigare pt-kunder, bekanta, cybervänner och bloggläsare har också ätit dom. Ingen av dom ag själv rekommenderat det för är annat än nöjda, sjukt kul! 

Superhair ökar hårväxten där du redan har hårväxt, så om du är flint… ja då får du inte tillbaka ditt hår. Men där du redan har hår DÄR växer det ut tjockare, starkare och fylligare hår. Det växer dessutom snabbare! Dom fungerar både för män och kvinnor! gammal som ung!

Jag personligen rekommenderar att man äter dubbel dos första två veckorna, sedan enligt rekommendation. Sen kommer du att se resultat redan inom 2-3 månader. Men för MAXIMALT resultat bör du äta minst ett ett år.  Många av oss skandinaver behöver denna typ av näring. Jag är en av dom! (Jonas är inte… ) hehe! 

Använd min kod my30 så får du 30% 

eller, my3fr2 Så får du ta tre men betala för två!  lägg 3 i varukorgen men du betalar bara för 2st, dvs 798:- istället för 1.197:- 😃

-Börja nu, så får du vackert svall redan i sommar!  In och shoppa HÄR 

160D0300-49B1-48BE-8F2A-745443046F9C

Beauty Slim, hans ”syster produkt”, Ja, den har jag ätit några veckor nu. För att få hjälp att bli av med sötsuget. bli piggare och ge änesomsättningen lite extra fart…. Jag upever redan att jag känner skillnad! Vi kör en testa på kampanj, med koden slim20 så får du just 20% =)

In och betsäll HÄR 

A5D4AFBE-2F6D-496A-A63A-4588C6D464B9

90 Komentarer

  • Ja verkligen… Nej jag röker inte längre. Jag har rökt sedan jag var 13 år ungefär. Höll upp inför/under och efter graviditet men började igen. Rökte ca 2 paket om dagen under ganska många år. Detta har jag skrivit om. Bestämde mig för att sluta, lyckades ett tag, höll upp men föll dit igen några gånger, av och på. Slutade för sista gången i juli förra året =) Inte ett återfall sedan dess…. =)

 1. Ja absolut bästa tillskottet för håret. Har skrivit det många gånger här förut men mitt tunna skandinaviska hår är i bättre kvalitet än någonsin och då är jag +45…:-))
  En superdeal körde 2fr3.
  Hoppas du mår bättre och bättre, tycker det var ett klokt beslut att pausa studierna. Det tar ett tag att jobba med sig själv innan man inser att ens styrkor är mer än att pressa sig i en 70h arbetsvecka. Och du är ung har massor med tid att välja inriktning eller studier. Njut av sommarStoclholm.

  • Ja verkligen… Nej jag röker inte längre. Jag har rökt sedan jag var 13 år ungefär. Höll upp inför/under och efter graviditet men började igen. Rökte ca 2 paket om dagen under ganska många år. Detta har jag skrivit om. Bestämde mig för att sluta, lyckades ett tag, höll upp men föll dit igen några gånger, av och på. Slutade för sista gången i juli förra året =) Inte ett återfall sedan dess…. =)

 2. Ja absolut bästa tillskottet för håret. Har skrivit det många gånger här förut men mitt tunna skandinaviska hår är i bättre kvalitet än någonsin och då är jag +45…:-))
  En superdeal körde 2fr3.
  Hoppas du mår bättre och bättre, tycker det var ett klokt beslut att pausa studierna. Det tar ett tag att jobba med sig själv innan man inser att ens styrkor är mer än att pressa sig i en 70h arbetsvecka. Och du är ung har massor med tid att välja inriktning eller studier. Njut av sommarStoclholm.

 3. Fast håret växer en centimeter per månad även utan tabletter, så minst en decimeter per år växer håret även utan tabletter. Nu vet inte jag om dessa tabletter är bra och fungerarar har inte testat men mitt hår växer ändå, mer än en decimeter per år och är tjockt. Skrev du inte för ett tag sedan att även män som blivit tunnhåriga kan äta dessa och få mer hår? Är det så att hår på armar, ben och mustach också växer snabbare och blir tjockare?

 4. Fast håret växer en centimeter per månad även utan tabletter, så minst en decimeter per år växer håret även utan tabletter. Nu vet inte jag om dessa tabletter är bra och fungerarar har inte testat men mitt hår växer ändå, mer än en decimeter per år och är tjockt. Skrev du inte för ett tag sedan att även män som blivit tunnhåriga kan äta dessa och få mer hår? Är det så att hår på armar, ben och mustach också växer snabbare och blir tjockare?

 5. Lite nyfiken på Bobbys tabletter, några flera som tycker att dom verkligen är bra? För övrigt en helt galen bloggsida, man måste ändå säga grattis till huvudpersonen som säkert är halvt galen själv men tjänar pengar på det här,fan så gott

 6. Lite nyfiken på Bobbys tabletter, några flera som tycker att dom verkligen är bra? För övrigt en helt galen bloggsida, man måste ändå säga grattis till huvudpersonen som säkert är halvt galen själv men tjänar pengar på det här,fan så gott

 7. Jag förstår inte dessa taskiga, elaka, kränkande o dumma kommentarer till My om allting hon skriver och gör!! Ni som skriver detta till my, vad fan får ni ut av att såra nån ni inte känner! Är för mig obegripligt. Tänk efter lite nu, och sluta med detta, mobbing på hög nivå. Fegisar!!

 8. Konkret fråga: Hur länge tror du att du ska kunna livnära dig på bloggen?
  Det kommer komma en dag då detta tar slut.
  O Bobbys tabletter, är det dom du gått upp i vikt av?

 9. Jag förstår inte dessa taskiga, elaka, kränkande o dumma kommentarer till My om allting hon skriver och gör!! Ni som skriver detta till my, vad fan får ni ut av att såra nån ni inte känner! Är för mig obegripligt. Tänk efter lite nu, och sluta med detta, mobbing på hög nivå. Fegisar!!

 10. Konkret fråga: Hur länge tror du att du ska kunna livnära dig på bloggen?

  Det kommer komma en dag då detta tar slut.

  O Bobbys tabletter, är det dom du gått upp i vikt av?

 11. Ska vi fundera på några saker.
  Till dig Johanna med många alias, varför använda det och sen dessutom säga att du använder nått program som inte visar rätt IP, varför då? Det är i min värld jättekonstigt om man sen i samma andetag säger att My ljuger. Nog om det.
  Utbränd/gått in i väggen/utmattningssyndrom,vad man nu vill kalla det, jo man kan vara glad, man kan gå ut, man kan göra roliga saker. Den sjukdomen är inte som din alltså er som också lider av utmattningssyndrom, den är olika. Många människor rehabiliterar sig tillbaka genom att arbeta. Det kan vara den personens räddning. Att gå år ut och år in sjukskriven utan att göra nått, har det gett er ett bättre liv och kommit tillbaka till samhället? Man måste testa andra vägar då. Det är inte så enkelt att man ska gå hemma och inte göra någonting. Man får prova sig fram och se vad som är bäst. Vissa är sjukskrivna och kan åka utomlands ggr flera och då må bra, är man sjuk eller inte då?
  Det är inte alltid som man själv tycker och vill. Ibland måste man vända och gå andra vägar för att må bra.
  Jag förstår inte hur man kan vara och säga så vidriga saker som en del gör här inne. Det är bedrövlig att vuxna människor beter sig så.
  Nej, My är inte perfekt, men vem sjutton är det?
  Jag håller inte med My i allt och ja som jag tidigare skrivit så kan hon gjort mycket fel på sitt vis MEN ingen är ofelbar, ingen är perfekt, och man ska alltid kunna förlåta och släppa saker.
  Snälla Johanna/? släpp elakheterna nu och försök säg ett snällt ord. Kan du det?

  • Jaha, ännu en yrvaken som fattar noll..
   Om du vill verka så präktig, skriv något vänligt du då.. nåt alldagligt som: Ååh, vilket underbart väder vi har idag,tex….

   • Hellre präktig än ett svin……
    Ja vädret har varit underbart och jag har ff inte varit elak mot någon och jag är inte perfekt och jag kommer inte bada alls i Sverige i sommar för jag är en badkruka och ska ha 37 grader om jag ska bada. Det är underbart med all lövsprickning även om det är tragiskt för alla allergiker men snart är det över om vi bortser från gräs som kommer fler gånger osv.
    Ha en god morgon alla glada trevliga vänliga och omtänksamma personer där ute i etern.
    Så!

  • Som jag skrev i tidigare inlägg så har jag börjat äta dom nyss, alltså för ett par veckor sedan ? så det är inte ”länge” ännu… det jag upplever är att mitt sötsug nästan är borta och att jag känner nig piggare ? Sen rent informellt, så föredrar jag att äta svenska naturliga kosttillskott om jag själv ska äta kosttillskott….. ☺️ Met info hittar du på hemsidan. Men detta är hur jag upplever det. -Lycka till ?

 12. J… För helvete! Skaffa dig ett liv. Din avundsjuka är så tragisk.Gå utanför dina väggar så kanske du hittar någon son faktiskt bryr sig om dig. Istället väljer du att sitta där, ensam o tragisk o lusläser Mys blogg . Avundsjukan o svartsjukan lyser igenom o jag tycker så jäkla synd om dig. Du måste verkligen känna dig så misslyckad .Solen lyser ute. Rulla upp gardinen, plocka upp kaninen ur grytan och släpp taget om My. Du klarar det!!!
  Lycka till My. ?

 13. Oj här var det liv i luckan! Skrattar ihjäl mig åt de galna kommentarerna som haglar här inne. Man bara kan inte ta dem på allvar?! Om man gör en väldigt kort och väldigt grund analys så kan man väl se det så här: De flesta av oss vet ju hur man beter sig, visst? Det betyder att vi vet att man inte kastar skit på andra eftersom det sårar och gör den andra ledsen.
  Men så finns då den lilla crazy gruppen som fullständigt har missat det här med gott uppförande och att inte vara elak. De öser på, fullständigt oberörda av andras upprörda uppläxningar. Ingen vits att försöka uppfostra vuxna människor som är impregnerade av diverse förakt. Istället kan vi skratta gott åt den gruppen och bara tänka: ”Aja, de där ignoranta är i farten igen, ha ha”.
  Fördelen med att ha en grupp av Astrid Lindgrens vildvittror i sitt kommentarsfält är väl att det blir mer liv och fler besökare. Och det vinner ju bloggaren på i längden. Så egentligen kan man säga att när ”Johanna” ylar om att Mys blogg kommer att dö ut och att My måste skaffa sig ett jobb, så hjälper hon till att hålla bloggen synnerligen välmående. Så jag hoppas att du My lyckas noncha dessa skräniga påhoppare och istället skratta hela vägen till banken! ?
  Måste tillägga att Bobbys superhair ÄR bra och nej man blir inte neandertalhårig på kroppen av dem. ? God fortsättning på maj till er alla, även till vildvittror, troll och knytt!. ?

 14. Ska vi fundera på några saker.

  Till dig Johanna med många alias, varför använda det och sen dessutom säga att du använder nått program som inte visar rätt IP, varför då? Det är i min värld jättekonstigt om man sen i samma andetag säger att My ljuger. Nog om det.

  Utbränd/gått in i väggen/utmattningssyndrom,vad man nu vill kalla det, jo man kan vara glad, man kan gå ut, man kan göra roliga saker. Den sjukdomen är inte som din alltså er som också lider av utmattningssyndrom, den är olika. Många människor rehabiliterar sig tillbaka genom att arbeta. Det kan vara den personens räddning. Att gå år ut och år in sjukskriven utan att göra nått, har det gett er ett bättre liv och kommit tillbaka till samhället? Man måste testa andra vägar då. Det är inte så enkelt att man ska gå hemma och inte göra någonting. Man får prova sig fram och se vad som är bäst. Vissa är sjukskrivna och kan åka utomlands ggr flera och då må bra, är man sjuk eller inte då?

  Det är inte alltid som man själv tycker och vill. Ibland måste man vända och gå andra vägar för att må bra.

  Jag förstår inte hur man kan vara och säga så vidriga saker som en del gör här inne. Det är bedrövlig att vuxna människor beter sig så.
  Nej, My är inte perfekt, men vem sjutton är det?

  Jag håller inte med My i allt och ja som jag tidigare skrivit så kan hon gjort mycket fel på sitt vis MEN ingen är ofelbar, ingen är perfekt, och man ska alltid kunna förlåta och släppa saker.

  Snälla Johanna/? släpp elakheterna nu och försök säg ett snällt ord. Kan du det?

  • Jaha, ännu en yrvaken som fattar noll..
   Om du vill verka så präktig, skriv något vänligt du då.. nåt alldagligt som: Ååh, vilket underbart väder vi har idag,tex….

   • Hellre präktig än ett svin……

    Ja vädret har varit underbart och jag har ff inte varit elak mot någon och jag är inte perfekt och jag kommer inte bada alls i Sverige i sommar för jag är en badkruka och ska ha 37 grader om jag ska bada. Det är underbart med all lövsprickning även om det är tragiskt för alla allergiker men snart är det över om vi bortser från gräs som kommer fler gånger osv.
    Ha en god morgon alla glada trevliga vänliga och omtänksamma personer där ute i etern.

    Så!

  • Som jag skrev i tidigare inlägg så har jag börjat äta dom nyss, alltså för ett par veckor sedan 😄 så det är inte ”länge” ännu… det jag upplever är att mitt sötsug nästan är borta och att jag känner nig piggare 😄 Sen rent informellt, så föredrar jag att äta svenska naturliga kosttillskott om jag själv ska äta kosttillskott….. ☺️ Met info hittar du på hemsidan. Men detta är hur jag upplever det. -Lycka till 😄

 15. J… För helvete! Skaffa dig ett liv. Din avundsjuka är så tragisk.Gå utanför dina väggar så kanske du hittar någon son faktiskt bryr sig om dig. Istället väljer du att sitta där, ensam o tragisk o lusläser Mys blogg . Avundsjukan o svartsjukan lyser igenom o jag tycker så jäkla synd om dig. Du måste verkligen känna dig så misslyckad .Solen lyser ute. Rulla upp gardinen, plocka upp kaninen ur grytan och släpp taget om My. Du klarar det!!!
  Lycka till My. 😘

 16. Oj här var det liv i luckan! Skrattar ihjäl mig åt de galna kommentarerna som haglar här inne. Man bara kan inte ta dem på allvar?! Om man gör en väldigt kort och väldigt grund analys så kan man väl se det så här: De flesta av oss vet ju hur man beter sig, visst? Det betyder att vi vet att man inte kastar skit på andra eftersom det sårar och gör den andra ledsen.

  Men så finns då den lilla crazy gruppen som fullständigt har missat det här med gott uppförande och att inte vara elak. De öser på, fullständigt oberörda av andras upprörda uppläxningar. Ingen vits att försöka uppfostra vuxna människor som är impregnerade av diverse förakt. Istället kan vi skratta gott åt den gruppen och bara tänka: ”Aja, de där ignoranta är i farten igen, ha ha”.
  Fördelen med att ha en grupp av Astrid Lindgrens vildvittror i sitt kommentarsfält är väl att det blir mer liv och fler besökare. Och det vinner ju bloggaren på i längden. Så egentligen kan man säga att när ”Johanna” ylar om att Mys blogg kommer att dö ut och att My måste skaffa sig ett jobb, så hjälper hon till att hålla bloggen synnerligen välmående. Så jag hoppas att du My lyckas noncha dessa skräniga påhoppare och istället skratta hela vägen till banken! 🙂
  Måste tillägga att Bobbys superhair ÄR bra och nej man blir inte neandertalhårig på kroppen av dem. 🙂 God fortsättning på maj till er alla, även till vildvittror, troll och knytt!. 🙂

 17. Så klokt och fint skrivet Maria, håller verkligen med dig. Jaaa My noncha och skratta hela vägen till banken. 👍😄

 18. My ❤ Vill bara säga att jag tycker du är otroligt inspirerande! En av de få bloggar jag fortfarande läser och inspireras av, trots att vi lever så olika liv (även om vi är lika gamla). Är dock väldigt dålig på att kommentera. Tycker de är så fruktansvärt tråkigt att du får så himla många ruttna kommentarer.. Men de är nog bara några få, som istället för att ta tag i sina egna bekymmer kastar sig över dig. Skrämmande och de säger så mycket mer om dem än om dig. Såg dig, Jonas och lilleman för några månader sen, ni såg ut att ha det riktigt härligt ihop ? Tänkte komma och hälsa men ville inte störa. Hoppas du får en fin vecka, kram!

  • Tack snälla du??☺️❤️❤️❤️ Du ska veta att en kommentar som din, gör att jag vill fortsätta blogga❤️ Den betyder JÄTTE mycket!!! Tack! Kram

 19. My ❤ Vill bara säga att jag tycker du är otroligt inspirerande! En av de få bloggar jag fortfarande läser och inspireras av, trots att vi lever så olika liv (även om vi är lika gamla). Är dock väldigt dålig på att kommentera. Tycker de är så fruktansvärt tråkigt att du får så himla många ruttna kommentarer.. Men de är nog bara några få, som istället för att ta tag i sina egna bekymmer kastar sig över dig. Skrämmande och de säger så mycket mer om dem än om dig. Såg dig, Jonas och lilleman för några månader sen, ni såg ut att ha det riktigt härligt ihop 😍 Tänkte komma och hälsa men ville inte störa. Hoppas du får en fin vecka, kram!

  • Tack snälla du🙏🏻☺️❤️❤️❤️ Du ska veta att en kommentar som din, gör att jag vill fortsätta blogga❤️ Den betyder JÄTTE mycket!!! Tack! Kram

 20. Det står att jag har förbrukat min rabattkod. Jag beställde 3 för 2 i vintras, är det så att man inte kan använda koden nu igen?

 21. Det står att jag har förbrukat min rabattkod. Jag beställde 3 för 2 i vintras, är det så att man inte kan använda koden nu igen?

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..

Kycklinggryta. Lifesum – Ett steg emot ett hälsosammare liv.

I samarbete med LIFESUM Du får 30% på premium via länken här ?? ...

Rabattkod Bobby Oduncu Sweden

I samarbete med Bobby Oduncu Sweden så har jag fixat en härlig rabattkod My15...