INSTARGRAM

DIN ONLINE COACH

PT STUDIO TÄBY

Lunchen som aldrig tog slut… Svaret angående mäklarutbildningen!

Inlägget innehåller reklamlänkar. 

F63152FE-00F8-420E-9B94-E2C33FECBCB8 2012ECAB-6750-4845-904B-81BDC98408CD

Hej fina!

Wow vilka dagar, vilket väder 🙌🏻 Som om sommaren verkligen är här…. igår var det röd dag. Två möten inbokade. Men lite nytta med nöje. Plats Vau de ville, utserveringen i solen gör ju det hela mycket bättre😎 Nädta vecka arrangerar vi något riktigt kul på Vau de ville😄

Jossan och min kollega delade på en platå med både tonfisk och halumi ☺️ För min del blev det mina favoriter, köttbullar 😍

938A75B4-DC6D-421A-8E03-29614D51117F

Fiiiiina Jossan!

FEBCA655-29DF-4DA9-B671-52B01A48E1B1

Efter mötena på Vau de ville så hade jag bestämt med Bobby för en dejt och catch-up. Han har nämligen varit i London på utbildning och träffat världseliten inom frisörbranschen😍🌟 -Så spännande!

Det som var lite komiskt var att jag och lunchsällskapen delade på os. jag pratade med Bobby, som var hemma för att byta om. Där hemma pratade hans man Jimi med Jossan (som jag precis lunchat med) och det visade sig att jag skulle träffa Bobby, och Jimi skulle träffa Jossan… haha! Så vi möttes upp alla fyra istället. Tog med oss fika och la oss i vanadislunden.

E291A064-D9C2-4C09-A88D-94BAB8D2CB47

-UNDERBART! 

5C229D4D-BD1D-4CE8-AE7C-7A8E1BAD24C7

Min denim-outfit fick jag beröm för hela dagen…. Tack för det! 🙏🏻☺️

Bleka ben… ja, det är ju som det är just nu. Samma visa varje år. Men för att få färg på dom så måste man ju gå bar-bent! hehe!😝

 Denna klänning är en riktig investering till sommaren! Funkar till både vardag och fest!  Klä upp med ett par klackar, dra ner och visa axlarna. Jag satte ett skärp i midjan just för att markera midjan. Men du kan även ha den rak, om du vill ha den längre tex😄

 Min jeansklänning kan du klicka hem för 400:- och du hittar den HÄR <— <—  

6E9AD868-D9B6-4C6B-A11F-35281A6DF470 A6431465-0B37-4A5E-B2E4-12C89E440E2E

Skorna är handgjorda boots är ifrån Italienska LdiR, med snygga swaroski stenar… Inte samma fynd dock! 

Några av er såg mina instastory igå r du hittar dom HÄR )

Då kunde ni se när Jimi i stort sett rullade fram som en levande fara! (för både sig själv och andra)  haha! En brant backe med liiite för mycket grejer i händerna! 😅😂❤️

Men det slutade väl tack och lov🙏🏻

645C2A4A-C6A3-48DD-93E0-B8C6F14689EE

Sjukt smidiga ”kuddar”, madrasser eller vad man kallar dom… ☺️ Bobby körde dansuppvisning i parken när han skulle fylla dom med luft… Det fick jag dessvärre inte med på bild… haha! SYND!

44F9CA59-9632-4726-94DB-0B9A952E0B62

Dessa två… Alltså kan ni se hur kärleken lyser! Bobby & Jimi, jag är SÅ glad för eran skull ❤️🌟

20F5DCD1-285C-4D06-90F1-A7FA153F5E3D

Jimi är för övrigt en riktigt framgångsrik mäklare på Erik Olsson.

Samma mäklarfirma som jag själv anställdes av i kombination med min mäklarutbildning. Jag måste verkligen säga att jimi, är GRYM! 🌟🙌🏻Behöver du en mäklare i Stockholm city så kan jag varmt rekommendera honom!

Ni är otroligt många som frågar om utbildningen VARJE dag. jag har gått in och svarat en efter en ☺️

Men nu gör jag ytterligare ett försök kring detta genom att summera alla frågor i ETT svar.

Jag började skolan i höstas. FEI, genom min anställning på Erik Olsson. Taggad klev jag in i projektet.

Jag var samtidigt sjukskriven pga av min utmattningsdepression, med läkarbesök och behandling. Jag påbörjade utbildningen och satta igång.

En distansutbildning där man gör en del hemifrån och en del på plats på skolan. Detta i samråd med min läkare som såg detta som ett utmärkt försök att ”komma tillbaka”.

Första kursen gick förvånansvärt bra då mina egna erfarenheter som egenföretagare och bokföring etc hjälpte mig enormt. Företagsjuridik däremot, kraftig utmaning! haha! Flera kurser följde…..

Otroligt spännande och lärorikt. En enorm utmaning, med massa nytt att lära mig.

Min hälsa kommer först. Jag valde därför att pausa utbildningen i sammråd med samma läkare.

Jag måste först lära känna mitt ”nya” jag. Landa i mina diagnoser och detta satte FÖR stor press på mig. Tiden är inte rätt just nu….. Mitt gamla jag hade kört på ändå. Men jag är långtifrån mitt gamla jag, och betydligt klokare än tidigare.

Därför ligger utbildningen på is tillsvidare så att jag hinner landa, jobba med det som min hälsa tillåter. Strukturera upp, och fortsätta som jag gör.

Det jag redan har gjort räknas in den dagen som jag väljer att ta upp studierna igen. Jag är ju faktiskt bara 3+, så jag har all tid i världen på mig =) 

Så nu vet ni det! Skolan FEI, (Högskolan väst) kan jag varmt rekommendera. Du kan läsa i flera olika tempon, om dom flesta har jobb eller företg parallellt med skolan. Erik Olsson är en fantastisk byrå! ☺️ (Genom Erik olsson blir du kollega till min vän Jimi) 

9E59AF7F-3A87-4117-83AF-4E0F981F7B7C

Efter några timmar i solen så fortsatte jag och Jossan med en spontan middag också. haha! Lunch, fika OCH middag!

-Spontant och förbaskat trevligt! 🌟🙌🏻🙏🏻❤️

0F324710-9E94-4448-BA3B-B5F21C15599B

Vi åkte till Piren i Hornstull, precis där hon bor… grym solnedgång, fantastiskt väder. Charbricka gör mig…. Bubbel till båda 🥂 och en magisk kväll med bästa sällskapet! 🙌🏻

44051980-7F00-4197-9F35-313BEB05EDAE

Detta resulterade i att jag som helt missat att det var röd dag, och ändå bokat in möten. Jonas var för ovanligheternas skull ledig,  och jag sa ”kommet efter lunchen”, nästa samtal, ”kommer efter fikan” osv… sista samtalet.

”Älskling, jag tänkte dela en flaska bubbel, kan du hämta mig om några timmar om jag lämnar bilen här”  haha! 😂🙈 Stackars Jonas!!!!!!!!!  

Jag som druckit två gånger på 1.5 år förvirrade honom något. Men vi hade det så mysigt, så det vara blev så ☺️

Sagt och gjort… Jonas hämtade oss när stället stängde och skjutsade hem Jossan innan vi åkte hem❤️  -Tänk vilken kille jag träffat! ❤️🙏🏻

0A0FDB2C-0BCB-4BF9-8E35-C8CE6F161DAA 6B97D0CB-9E4C-429A-AEAF-A4974E79CE16 269139B8-51CC-4308-AF13-D8533AC607E2 55EE4FF6-7904-42F2-BB4C-322A64B03CF0 6230785E-604A-4ABB-8CC8-AC48980DEEA4

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Taxi till jobbet imorse…. hämtade bilen efter jobbet 😄 Men det var det värt!

 Jag har för övrigt börjat skriva på detta inlägget typ 100 gånger idag. Men aldrig blivit klar. Så nu jäklar sätter jag mig ner med en kaffe och skriver klart det! 

A85D602D-7FA1-466E-AF95-FC398B96E652

Min fina Bobby!❤️

Fasen vad jag hunnit sakna honom när han var i London ☺️ Frisör, egna produkter, driven, omtänksam och med hjärtat på RÄTT ställe!

Denna killen är ett lyckopiller i mitt liv! Men han har också ”lycka piller” hehe! ☺️ Inte ordagrant, men riktiga super-piller!  Du vet att jag frekvent använder hans Super Hair. (Se mina före/efter bilder i tidigare inlägg).

Vi plåtar och jämför ungefär var 3 månad. Såhär har det sett ut tidigare…..  Mitt egna hår är idag starkare än vad det varit på MÅNGA år, helt outstanding! 🙏🏻🌟🙌🏻

IMG_9644 160D0300-49B1-48BE-8F2A-745443046F9C

Sen har ju Bobby även sin andra produkt BEUTY SLIM.  Båda två är naturliga kosttillskott, vegetabiliska kapslar. (Går att öppna om man har svårt att svälja) Svensktillverkade små cocktails med bra att ha grejer för att boosta på bästa sätt!☺️ I superhair har du hårnäring som hjälper ditt hår att växa snabbare, bli tjockare OCH friskare.

-Jag är en STOLT ambassadör för just Super Hair!  Använd min kod my30 så får du 30%  my3fr2 Så får du ta tre men betala för två!

 lägg 3 i varukorgen men du betalar bara för 2st, dvs 798:- istället för 1.197:- 😃 Beställ HÄR 

C92A6193

Slim är ”syster” produkten som jag börjat dessa att äta för några veckor sedan. Tanken med slim är att den ska minska ditt sötsug, ge dig mer energi och ork☺️

-Ja, det passar mig utmärkt! haha!😅

Och ärligt talat, NU är mitt sötsug radikalt mycket mindre, jag ser också för första gången på JÄTTE länge en minskning på vågen! wihoooo vad kul! Så från mig ( eller rättare sagt Bobby) till dig,

Vill du testa SLIM och förhoppningvis få samma resultat som jag, så får du beställa den med 20% nu ☺️

Använd koden slim20  och beställ HÄR 

Nu ska jag och Jonas ut och ha en mysig fredags dejt. En ledig helg väntar för min del… Jin sigtuna-granne (och vän för livet) fyller 30 år. Jonas däremot ska iväg på gigg med Basic Element, i Sandviken☺️ Trevlig kväll!

Kram kram

/My Martens 

210 Komentarer

 1. Fråga: Om du är så nöjd med ditt ’eget’ äkta hår som blivit så starkt o fint som du säger…Varför ständigt detta löshår?
  Du passar betydligt bättre i ditt naturliga hår. Blir lite WT med bleka löshårsstripor.

    • tyvärr inte My. Ömmar för dig o tycker mycket synd om dig. så skör o bräcklig.så falsk o opålitlig. så desperat sökande.

     • Men vad gör du här om Di tycker så illa om My? Finns massa andra bloggar som passar dig mycket bättre. Mår du verkligen bättre av att skriva så om någon? Tragiska människa utan liv

     • Maggis/Johanna/Anders eller vem du nu är. Om man ömmar för någon beter man sig inte som du gör.
      Kryp ner under din sten igen eller lär dig att uppföra dig.

   • För att My heeeeela tiden säger att Bobbys sockerpiller är sååååååååå bra.
    Om det nu vore så bra så behöver man inte fylla upp med löshår

    • Jag äter oxå Bobbys kapslar,
     dom FUNGERAR. Har fått mycket bättre kvalitet på b.la mitt hår men… hade jag haft råd hade jag oxå satt i ”löshår”.

     • Kul att du gillar Superhair , tar du morgon och kväll? 6-12 månader är minimum för bra resultat:) kombinera med slim ger ännu bättre hår och dessutom hjälper till med balanserar vikt och ökad ork.
      Kram Bobby

     • Kul att du gillar Superhair , tar du morgon och kväll? 6-12 månader är minimum för bra resultat:) kombinera med slim ger ännu bättre hår och dessutom hjälper till med balanserar vikt och ökar orken. Man får extra energi av slim.
      Kram Bobby ?

  • För att jag älskar variation och har möjligheten att växla mellan extensions och mitt egna hår precis när jag vill =) Två av Sveriges bästa frisörer (Tilda Lundberg och Bobby själv har helt fria händer med mig) En tjänst som jag såklart uppskattar enormt, sak långt ifrån alla har möjlighet till. Samt att vissa plåtningar kräver långt hår, andra kort… jag trivs lika bra i båda och trivs med mig själv oavsett längd på håret tack vare Bobby och hans superhair=)

 2. Kanske för att My vill ha riktigt långt hår som många andra som använder löshår har. Hennes eget hår kanske har en bit kvar.
  Linda

   • Men Johanna eller vad du heter!
    Kan det inte räcka nu?
    Jag brukar alltid säga att det alltid finns något gott i alla men fasiken, jag kan ha fel.

    • Jag ställde en konkret fråga. Och fick svar av My. Som jag tackar för. Ni andra behöver ju inte ens kommentera då detta var en enkel fråga till My pga att jag tycker hon är mycket mer klädsam i sitt naturliga hår. Jag har fått svar och ni andra behöver inte anstränga er.

     • Men gud har du inget liv ”Johanna”? Helt otroligt, nästan stalker-varning på alla dina kommentarer..

    • Jag tror dessvärre att du har rätt… =) Men sånna som detta troll, ska inte få ta bort den känsla =) Jag tycker att vi fortsätter tro det, generellt… tills motsatsen bevisats =) Kram och trevlig helg!

     • fel igen. du måste hitta ett lugn o finna dig själv. släppa din ironi när någon inte håller med o tycker som du.ägna dig åt alla dina sjukdomar o symptom istället.
      du är ingen kändis som kan leva på det.

 3. Haha klickade hem dom där slim kapslarna, nu jäklar ska sötsuget utrotas (igen..faller alltid tillbaka)… vi får ta en pw eller en sväng på gymmet nästa Ölandsrunda du är här (å kaffe!?) ?? kram ☀️

 4. Du erkände du till sist att du inte klarade juridiken. Vad bra.
  En längre klänning är mer klädsam till den breda bak.

 5. Säger bara far åt helvete djävla troll My är världens bästa tjej en tuff brud som kan allt och så himla snygg kram bästa My ?????????

 6. Fråga: Om du är så nöjd med ditt ’eget’ äkta hår som blivit så starkt o fint som du säger…Varför ständigt detta löshår?
  Du passar betydligt bättre i ditt naturliga hår. Blir lite WT med bleka löshårsstripor.

    • tyvärr inte My. Ömmar för dig o tycker mycket synd om dig. så skör o bräcklig.så falsk o opålitlig. så desperat sökande.

     • Men vad gör du här om Di tycker så illa om My? Finns massa andra bloggar som passar dig mycket bättre. Mår du verkligen bättre av att skriva så om någon? Tragiska människa utan liv

     • Maggis/Johanna/Anders eller vem du nu är. Om man ömmar för någon beter man sig inte som du gör.
      Kryp ner under din sten igen eller lär dig att uppföra dig.

   • För att My heeeeela tiden säger att Bobbys sockerpiller är sååååååååå bra.
    Om det nu vore så bra så behöver man inte fylla upp med löshår

    • Jag äter oxå Bobbys kapslar,
     dom FUNGERAR. Har fått mycket bättre kvalitet på b.la mitt hår men… hade jag haft råd hade jag oxå satt i ”löshår”.

     • Kul att du gillar Superhair , tar du morgon och kväll? 6-12 månader är minimum för bra resultat:) kombinera med slim ger ännu bättre hår och dessutom hjälper till med balanserar vikt och ökad ork.
      Kram Bobby

     • Kul att du gillar Superhair , tar du morgon och kväll? 6-12 månader är minimum för bra resultat:) kombinera med slim ger ännu bättre hår och dessutom hjälper till med balanserar vikt och ökar orken. Man får extra energi av slim.
      Kram Bobby 🌸

  • För att jag älskar variation och har möjligheten att växla mellan extensions och mitt egna hår precis när jag vill =) Två av Sveriges bästa frisörer (Tilda Lundberg och Bobby själv har helt fria händer med mig) En tjänst som jag såklart uppskattar enormt, sak långt ifrån alla har möjlighet till. Samt att vissa plåtningar kräver långt hår, andra kort… jag trivs lika bra i båda och trivs med mig själv oavsett längd på håret tack vare Bobby och hans superhair=)

 7. Kanske för att My vill ha riktigt långt hår som många andra som använder löshår har. Hennes eget hår kanske har en bit kvar.

  Linda

   • Men Johanna eller vad du heter!

    Kan det inte räcka nu?

    Jag brukar alltid säga att det alltid finns något gott i alla men fasiken, jag kan ha fel.

    • Jag ställde en konkret fråga. Och fick svar av My. Som jag tackar för. Ni andra behöver ju inte ens kommentera då detta var en enkel fråga till My pga att jag tycker hon är mycket mer klädsam i sitt naturliga hår. Jag har fått svar och ni andra behöver inte anstränga er.

     • Men gud har du inget liv ”Johanna”? Helt otroligt, nästan stalker-varning på alla dina kommentarer..

    • Jag tror dessvärre att du har rätt… =) Men sånna som detta troll, ska inte få ta bort den känsla =) Jag tycker att vi fortsätter tro det, generellt… tills motsatsen bevisats =) Kram och trevlig helg!

     • fel igen. du måste hitta ett lugn o finna dig själv. släppa din ironi när någon inte håller med o tycker som du.ägna dig åt alla dina sjukdomar o symptom istället.
      du är ingen kändis som kan leva på det.

 8. Ärlig blogg?? Ha!
  Nu motsäger du dig själv.
  Jag är ärlig, berättar allt osv osv.
  Hur länge har du nu försökt få dina läsare att tro att dina tentor gått så bra osv osv
  Fattar inte heller hur din läkare ens kan föreslå en sån utbildning när du nyss ”varit utmattad”. Är man utmattad på riktigt så orkar inte huvudet läsa, koncentrera sig mm mm.
  Förstår mer o mer varför folk runtomkring dig försvinner ifrån dig.

  • Känns det bättre nu? När du fått vara lite elak. Om ja, är jag säker på att My bjuder på den känslan. Om inte, vad trist för dig. Bättre lycka nästa gång.

  • Du vet inte mycket kring mina diagnoser. Inte så konstigt… se övriga kommentarer och läs, googla eller fråga för att gå veta. Det jag har gjort har gått bra… nu kände jag för att göra sågär. Pga hur jag mår. För att hantera mitt jobb, min familj och in hälsa ??❤️ Ingenting av det jag gjort är förgäves. Det får jag tillgodoräkna när jag väljer att ta upp det igen… inget konstigt alls. Jag har inte nyss varit utmattad. Jag ÄR utmattad, utbränd, i botten. Men jag är påväg tillbaka. Kombinationen av just adhd /utmattningsdepression är komplicerad. Varje situation och person är individuell. Men jag vilar tryggt i mitt team, mina kollegor, vänner och närstående. För förta gången i hela mitt Liv så är jag både öppen och mottaglig för hjälp och strukturer. Jag bearbetar saker jag fått igenom, varit med om och misstag jag själv gjort. Jag utvecklad enormt, och tampas ledning mina egna känslor. MEN, för fösta gången sätter jag mig själv först, min egen hälsa och skiter fullständigt i vad tex du tycker ❤️?? Det rör mig inte i ryggen…. men ett gott råd, att gå på och vara så elak mot någon i min situation…. det är ganska konsekvenslöst. Idag hade jag en ”bra” dag, men tänk om dina elaka ord hade kommit en ”dålig” dag… tänk vilka konsekvenser det kan få…. att behandla andra så som du vill bli behandlad själv, är klyschig. Men otroligt underskattat…… /My

 9. Haha klickade hem dom där slim kapslarna, nu jäklar ska sötsuget utrotas (igen..faller alltid tillbaka)… vi får ta en pw eller en sväng på gymmet nästa Ölandsrunda du är här (å kaffe!🤣) 😃🌸 kram ☀️

 10. En liten följdfråga med anledning av mäklarutbildningen, anställd och samtidigt sjukskriven, skriver du? Får man fråga om du ff har anställningen kvar o/e är du ff sjukskriven?
  Nu räcker det om My svarar ( om hon vill ) nån annan behöver inte svara för henne.

  • Att vara sjukskriven och ta ut sjukpenning är två skilda saker. En sjukpenning skulle aldrig täcka upp mina kostnader… på långa vägar… så jag har klarat mig ändå. Jag har varit heltidsjukskriven i ca 1år, utan att ”nyttja” det. Jag har inte råd med det… sedan kan kika på svaret ovan… gällande vad jag skrev om kombinationen adhd / utmatningsdepresion. Ingen lätt kombo. Att passivt ”vila” mig frisk hjälper inte mig. Inte heller att köra på gör mycket. Jag får hjälp med detta… att hitta balansen, jobba bort ångest och depression…

 11. Men varför har du inte sagt detta på en gång känns olustigt att du inte är ärlig i dina svar och kan heller inte vara bra för en själv när man vet att man inte är det, inte helt ok tycker jag. Jag är varken läkare eller psykolog men förstår inte hur du kunde bli rekommenderad att läsa den här utbildningen just nu när du mår som du gör.

  • Men detta är ju någonting som jG gr. Esmutat nu? ? för att ge nig själv tiden att landa, ta mig framåt, samla kraft och räcka till i både jobb och för min familj❤️ Och viktigast av allt…. för mig själv. Annars kan jag inte finnas för någon i längden…. Jag väljer att inte gå in Mer djupgående gällande rekommendationer. Jag har ett fantastiskt team bakom mig. Att ”vila” nig passivt frisk är i te ett alternativ… vi laborerat fram och tillbaka för att hitta en balans som passar just mig. Det svårast är att bromsa mig själv… mitt sätt att ”fly” eller slippa känna/deala med saker är att addera på saker. Kombinationen adhd och utmattningsdepression är inte helt okomplicerad. Men jag känner mig trygg i mitt beslut. Ärligare än vad jag varit och är i mina svar, går inte att vara….

   • Men du ärligt talat – vad då: ”Jag har ett fantastiskt team bakom mig”. Det verkar inte som om någon stöder dig, alls.
    Hade du haft ett team hade dom hjälpt dig med t.ex. korr.läsning av blogg, sagt till dig att du inte passar som PT när du lever så oordnat som du gör och inte orkar härda ut, sagt till dig att en mäklare behöver i alla fall ha grundläggande språkkunskaper. Vad är det för team? Usch och fy för dom.
    Lugna ned dig nu. Börja binda blommor igen och släpp den där konstiga mannen du klänger dig fast vid. Du inser väl själv att han inte är något långsiktigt att bygga på. Han verkar vara en ”wherever I lay my hat that’s my home” typ.
    Sedan ska du läsa på om GDPR och sluta hänga ut folks IP och låtsas att du vet vilka dom är och hota med diffusa anmälningar hit och dit. Den där Johanna verkar grymt elak t.ex. men hon har inte gått över gränsen på något sätt. Gör inte det du heller. Orkar inte gå inte på det mer än så just nu men tänk dig för.

 12. Du erkände du till sist att du inte klarade juridiken. Vad bra.
  En längre klänning är mer klädsam till den breda bak.

 13. Säger bara far åt helvete djävla troll My är världens bästa tjej en tuff brud som kan allt och så himla snygg kram bästa My 🤗🤗🤗😍😍😍😘😘😘

 14. Ärlig blogg?? Ha!
  Nu motsäger du dig själv.
  Jag är ärlig, berättar allt osv osv.

  Hur länge har du nu försökt få dina läsare att tro att dina tentor gått så bra osv osv

  Fattar inte heller hur din läkare ens kan föreslå en sån utbildning när du nyss ”varit utmattad”. Är man utmattad på riktigt så orkar inte huvudet läsa, koncentrera sig mm mm.

  Förstår mer o mer varför folk runtomkring dig försvinner ifrån dig.

  • Känns det bättre nu? När du fått vara lite elak. Om ja, är jag säker på att My bjuder på den känslan. Om inte, vad trist för dig. Bättre lycka nästa gång.

  • Du vet inte mycket kring mina diagnoser. Inte så konstigt… se övriga kommentarer och läs, googla eller fråga för att gå veta. Det jag har gjort har gått bra… nu kände jag för att göra sågär. Pga hur jag mår. För att hantera mitt jobb, min familj och in hälsa 🙏🏻❤️ Ingenting av det jag gjort är förgäves. Det får jag tillgodoräkna när jag väljer att ta upp det igen… inget konstigt alls. Jag har inte nyss varit utmattad. Jag ÄR utmattad, utbränd, i botten. Men jag är påväg tillbaka. Kombinationen av just adhd /utmattningsdepression är komplicerad. Varje situation och person är individuell. Men jag vilar tryggt i mitt team, mina kollegor, vänner och närstående. För förta gången i hela mitt Liv så är jag både öppen och mottaglig för hjälp och strukturer. Jag bearbetar saker jag fått igenom, varit med om och misstag jag själv gjort. Jag utvecklad enormt, och tampas ledning mina egna känslor. MEN, för fösta gången sätter jag mig själv först, min egen hälsa och skiter fullständigt i vad tex du tycker ❤️👊🏻 Det rör mig inte i ryggen…. men ett gott råd, att gå på och vara så elak mot någon i min situation…. det är ganska konsekvenslöst. Idag hade jag en ”bra” dag, men tänk om dina elaka ord hade kommit en ”dålig” dag… tänk vilka konsekvenser det kan få…. att behandla andra så som du vill bli behandlad själv, är klyschig. Men otroligt underskattat…… /My

 15. En liten följdfråga med anledning av mäklarutbildningen, anställd och samtidigt sjukskriven, skriver du? Får man fråga om du ff har anställningen kvar o/e är du ff sjukskriven?
  Nu räcker det om My svarar ( om hon vill ) nån annan behöver inte svara för henne.

  • Att vara sjukskriven och ta ut sjukpenning är två skilda saker. En sjukpenning skulle aldrig täcka upp mina kostnader… på långa vägar… så jag har klarat mig ändå. Jag har varit heltidsjukskriven i ca 1år, utan att ”nyttja” det. Jag har inte råd med det… sedan kan kika på svaret ovan… gällande vad jag skrev om kombinationen adhd / utmatningsdepresion. Ingen lätt kombo. Att passivt ”vila” mig frisk hjälper inte mig. Inte heller att köra på gör mycket. Jag får hjälp med detta… att hitta balansen, jobba bort ångest och depression…

 16. Men varför har du inte sagt detta på en gång känns olustigt att du inte är ärlig i dina svar och kan heller inte vara bra för en själv när man vet att man inte är det, inte helt ok tycker jag. Jag är varken läkare eller psykolog men förstår inte hur du kunde bli rekommenderad att läsa den här utbildningen just nu när du mår som du gör.

  • Men detta är ju någonting som jG gr. Esmutat nu? 🤔 för att ge nig själv tiden att landa, ta mig framåt, samla kraft och räcka till i både jobb och för min familj❤️ Och viktigast av allt…. för mig själv. Annars kan jag inte finnas för någon i längden…. Jag väljer att inte gå in Mer djupgående gällande rekommendationer. Jag har ett fantastiskt team bakom mig. Att ”vila” nig passivt frisk är i te ett alternativ… vi laborerat fram och tillbaka för att hitta en balans som passar just mig. Det svårast är att bromsa mig själv… mitt sätt att ”fly” eller slippa känna/deala med saker är att addera på saker. Kombinationen adhd och utmattningsdepression är inte helt okomplicerad. Men jag känner mig trygg i mitt beslut. Ärligare än vad jag varit och är i mina svar, går inte att vara….

   • Men du ärligt talat – vad då: ”Jag har ett fantastiskt team bakom mig”. Det verkar inte som om någon stöder dig, alls.

    Hade du haft ett team hade dom hjälpt dig med t.ex. korr.läsning av blogg, sagt till dig att du inte passar som PT när du lever så oordnat som du gör och inte orkar härda ut, sagt till dig att en mäklare behöver i alla fall ha grundläggande språkkunskaper. Vad är det för team? Usch och fy för dom.

    Lugna ned dig nu. Börja binda blommor igen och släpp den där konstiga mannen du klänger dig fast vid. Du inser väl själv att han inte är något långsiktigt att bygga på. Han verkar vara en ”wherever I lay my hat that’s my home” typ.

    Sedan ska du läsa på om GDPR och sluta hänga ut folks IP och låtsas att du vet vilka dom är och hota med diffusa anmälningar hit och dit. Den där Johanna verkar grymt elak t.ex. men hon har inte gått över gränsen på något sätt. Gör inte det du heller. Orkar inte gå inte på det mer än så just nu men tänk dig för.

 17. Seriöst man skäms ju som människa när ni går på kommenterar baken. Ja vi har alla en & den ser olika ut. Är ni så avundsjuka så ni måste sjunka så lågt ,bara sluta läs hennes blogg då. Såna ord kan få en människa må extremt dåligt om det sägs vid fel tillfälle.
  Vi lever i en ytlig , stressigt tid & ska peppa varann & ta tag i sitt egna liv än hoppa på andra ,bara avundsjuka håller på så.
  Du är bra my följer inte många bloggar men uppskattar att du skriver om hur livet faktiskt är , det går upp & ner .
  Du & Jonas är grymt fina tillsammans .

 18. Du har en konstig utbrändhet, du kan festa, dricka bubbel och leva ett glassigt liv…det är inte utbrändhet utan snarare att leva på skattepengar.
  Ta tag i ditt liv, och var inte så media k*t så slipper du må dåligt. Du ger utbrända och sjuka dåligt rykte.

  • Jag läste att my skrev i sitt inlägg att hon druckit 2 ggr på 1 år. Kallar du det festa? Klart du inte gör, du vill bara vara dum i huvudet!!

 19. Seriöst man skäms ju som människa när ni går på kommenterar baken. Ja vi har alla en & den ser olika ut. Är ni så avundsjuka så ni måste sjunka så lågt ,bara sluta läs hennes blogg då. Såna ord kan få en människa må extremt dåligt om det sägs vid fel tillfälle.
  Vi lever i en ytlig , stressigt tid & ska peppa varann & ta tag i sitt egna liv än hoppa på andra ,bara avundsjuka håller på så.

  Du är bra my följer inte många bloggar men uppskattar att du skriver om hur livet faktiskt är , det går upp & ner .

  Du & Jonas är grymt fina tillsammans .

 20. Du har en konstig utbrändhet, du kan festa, dricka bubbel och leva ett glassigt liv…det är inte utbrändhet utan snarare att leva på skattepengar.

  Ta tag i ditt liv, och var inte så media k*t så slipper du må dåligt. Du ger utbrända och sjuka dåligt rykte.

  • Jag läste att my skrev i sitt inlägg att hon druckit 2 ggr på 1 år. Kallar du det festa? Klart du inte gör, du vill bara vara dum i huvudet!!

 21. Jag tror nog att my kanske tänker att sådana som dig o en jäkla massa andra som frågar gång på gång om mäklarutbildningen inte är kapabla nog att förstå det svaren hon skrivit o förklarat för ett antal ggr så hon väljer att skriva just ”tack de går bra”.
  Jag hade inte ens svarat så många ggr om jag my. Man ska ju inte driva med folk som har en lägre IQ, men det är just vad jag tror att en del här har tyvärr…. Finns ingen annan förklaring längre efter detta tjatande o ältande om denna förbannade utbildning.

  • Det är en helt vanlig fråga så varför skulle man inte kunna svara ärligt på den? att tro att alla är onda bara för att man frågar eller undrar får ju stå för dig och My har uppenbart släppt igenom kommentaren i alla fall och det hade hon ju inte behövt göra om hon inte ville svara. Varför inte säga som det är och vara ärlig det är väl ändå det viktigaste och man behöver inte skämmas eller känna sig dålig för att man har tagit en paus, men livet i Stockholm är hårt och ställer nog oerhörda krav om man vill vara med. Tycker själv att det är tråkigt och ledsamt på samma gång att man inte kan / törs vara ärlig och när ska man veta när man är det då.

 22. Fy vilka elaka människor! Som måste använda någon för att få ur sig sin bitterhet. Varför läser man någons blogg som man tycker så illa om? Kanske är det för att du My svarar dom. Du borde verkligen inte svara dom. Lägg dina tankar och energi på de som vill dig väl. Finns så många bittra människor som bara tar ens energi. Lägg inte mer tid och kraft på det. Lägg det på dom som du får tillbaka ifrån. Dessa små människor skulle aldrig någonsin våga ha en utlämnande ärlig blogg. Anonyma fegisar! Stå på dig My ?