Några av mina favoriter just nu… Glöm inte solskydd!

 

REKLAM och erbjudanden från mig till dig! -Happy shopping! 

475A0349

Godmorgon!

Idag är jag tillbaka i Stockholm. Började dagen med en låååång PW och ett svettigt cirkelpass med fokus på ben, rumpa och mage! Damn! Jag är f*n påväg tillbaka! Nu svarar kroppen. Jag vågar mig inte på någon diet eller quick-fix. Jag tänker nyttigt i sin helhet. Rör på mig så mycket jag kna. UTAN att forsera. Min kropp la ordagrant av när jag kraschade. Spelade ingen roll vad jag gjorde. Den var trött. jag kände mig orkeslös icg jag gick upp i vikt. Hur jag än bar mig åt…. Men nu, nu kan jag ta ut mig, vågar höja pulsen…. svettas och jag känner hur kroppen svarar! En MAGISK känsla! En del av mig vill snabbt lägga upp ett strikt kostcehma med fokus på snabb viktreducering.

Tro mig, det är min expertis! MEN, nu ska jag vara sådär snusförnuftig som jag är ibland. Nu ska jag leva som jag lär och fokusera på hälsan. Inte forcera någonting, utan ta ett steg i taget… Låta kroppen få sin återhämtning. Fokusera på helheten och ändå minska måtten och kilona så att jag kommer tillbaka där jag varit.

Det är banne mig tungt att gå upp 17 kilo. Det är nämligen vad jag totalt sett har gått upp. Nåväl…. kondisen och energin börjar komma tillbaka. Det är vad jag fokuserar på just nu. Framstegen…. 

-Bättre start på dagen kunde jag inte fått! Sol, vatten, strandpromenad, Ed sheeran i lurarna och ett behagligt tempo på min PW. Visst är det väl underbart att det äntligen är sommar! Avslutnigsvis mitt cirkelpass som kommer bärnna gott i rumpan och benen imorgon.

Nu ska jag dela med mig av några av mina favoriter just nu:

Bobbys Superhair. kan jag inte vara utan! Mitt sönder blekta hår BEHÖVER min hårnäring! Bobbys Superhair är BÄST på marknaden (enligt mig och MÅNGA andra)  Behöver du fylla med hårnring, eller kanske testa för första gången använd koden my30 för att få 30% Du beställer dom HÄR 

C92A6200

Hudvård…. Det ör viktigt med solskydd året runt. (mer om det i ett senare inlägg). Men nu märker ALLA hur solen tar. Glöm för gudsskull inte att smörja in dig med solskydd. Jag använder Image Skincare +32 och +50.

-VIKTIGT!

Vi vill inte få solskador, pigmenfläckar eller onödiga rynkor……  För att hitta min favvo ansiktskräm som skyddar, vårdar och håller min hy fräsch, gå in på Images hemsida HÄR 

bild-5862

Mer hudvård. C-vitamin kan jag inte få för mycket av.

I min kur som jag påbörjat hos Image skincare så är denna min nattkräm. Vissa dagar använder jag den även dagtid, om jag tex ska plåta och vill ha lite extra glow. Men framförallt påa natten, den reparerar och återfuktar mi hud! Plus att den luktar otroligt gott!

Det är en bonus som jag uppskattar! 

bild-5313

Min grönsaksboost!

Alltså SÅ viktig för mig som slarvar med grönsakerna. Någon som känner igen sig?

Den boostar mitt immunförsvar och håller mig pigg!

-Vilken j*kla skillnad!

Jag har haft svårt med immunförsvaret sedan min krasch och min utmattningsdepression. Från att vara ALLLTID frisk till att dra på nig det ena efter det andra…… SUCK!

Denna har hjälpt mig jätte mycket! Så för er alla som behöver en boosta ditt immunförsvar, se till att få i dig tillräckligt med näring och bli piggare, då kan du beställa din Grönsaksboost HÄR

-Använd koden martens20 för att få 20% =) 

squrare (18 av 59)

Nu ska jag på KBT och till läkaren.

Sedan lite jobb inne i stan…. Doktorn är både skönt och jobbigt på samma gång. Jag träffar honom varje vecka. Känns tryggt. Jag har efter inga om och men hamnat på Weminde som verkligen är några av sveriges främsta inom psykriatrin. Det behövs. Hela mitt liv kom ifatt när jag kraschade, och även om det tagit år av tid innan jag stannad upp och tog emot hjälp, så är det den bästa investeringen som jag har gjort.

Vi hörs sen! Kram Kram / My Martens 

 

60 Komentarer

 1. Måste vara jobbigt att kämpa så varje år för att få en trivselvikt, så olika vi är slår det mig då.
  Från jag blev typ 22 tills jag fyllde 50 så vägde jag samma, år efter år: 48 kg, 157 cm lång, Då hände något, pang 5 kg tyngre som jag inte kunde få bort hur jag än försökte, på den vägen är det, plufsighetskänslan är här för att stanna.
  Jag får skylla på tre barn och att man åldras…
  Orkar inte bry mig med träning hitan och ditan. Önskar andra god träning istället, ni som vill och orkar.

   • Självklar fakturerat jag för mina samarbeten ? jag får galet många förfrågningar varje dag….. jag tackar ja till det som jag kan stå för och tycker om ? Resten avböjer jag.
    sist var det duschkräm och bodylotion…. perfekt för mig SM tränar mycket och duschar ofta!
    Nu visar jag upp ansiktskrämer som passar min känsliga hy (rosacea ) perfekt. Dessutom i kombination med att både solen och årstiden växlar…. solskydd är SÅ viktig ?
    visst är det väl underbart ??☺️
    Tänk att jag sponsras med produkter som jag älskar? OCH får betalt för att visa upp/testa dom ??
    För att inte tala alla underbara människor jag får träffa och lära känna genom mitt yrke som bloggare och influenser ☺️??
    Jag älskar mitt jobb! ?? Trivs du med ditt? Vad vad jobbar du själv med? Kram

  • Det är ju därför det inte går att ta ”influensers” på allvar. De ändrar sina favoriter efter dagens kontrakt??

   • Självklar fakturerat jag för mina samarbeten ? jag får galet många förfrågningar varje dag….. jag tackar ja till det som jag kan stå för och tycker om ? Resten avböjer jag.
    sist var det duschkräm och bodylotion…. perfekt för mig SM tränar mycket och duschar ofta!
    Nu visar jag upp ansiktskrämer som passar min känsliga hy (rosacea ) perfekt. Dessutom i kombination med att både solen och årstiden växlar…. solskydd är SÅ viktig ?
    visst är det väl underbart ??☺️
    Tänk att jag sponsras med produkter som jag älskar? OCH får betalt för att visa upp/testa dom ??
    För att inte tala alla underbara människor jag får träffa och lära känna genom mitt yrke som bloggare och influenser ☺️??
    Jag älskar mitt jobb! ?? Trivs du med ditt? Vad vad jobbar du själv med? Kram

    • Du skrev faktiskt om rengöring och moisturizer (hur man nu stavar det) som var jättebra mot din rosacea den gången också.
     Galet många förfrågningar det var inte dåligt.

     • Det var höstinlägget, och en ansiktstvätt, som fungerar bra ? cetaphil har varken serum, ögonkräm, solskyddskräm eller ansiktsvård på det sättet ? så det går inte direkt att jämföra sortimentet rakt av…. det blir inte rättvist ? har du själv rosacea? Vill du ha tips kring det?

     • Det står januari 2018 på inlägget om det är höst eller inte tänker jag inte gå in på. Jag har inte men en nära familjemedlem lider av det så jag vill göra allt för att hjälpa och läser mycket om det för att hitta en creme som hjälper henne och på riktigt, som svar på din fråga.

  • ja, eller hon kanske gör som mig? Jag har rekommenderat den till min mamma ex, då jag tycket den är jättebra. Men jag behöver inte göra det varje vecka. Den har heller inget solskydd.
   Hur tycker du att man ska göra ?

  • Det var ju bodylotion och duschkräm ? Perfekt när man som jag duschar 1-2 gånget om dagen… efter träning och på kvällen tex… då tycker jag att cetaphils produkter var grymma! Dom återfuktar nämligen, och passat mig extra bra vintertid…. då jag är lite torrare då ?

 2. Måste vara jobbigt att kämpa så varje år för att få en trivselvikt, så olika vi är slår det mig då.
  Från jag blev typ 22 tills jag fyllde 50 så vägde jag samma, år efter år: 48 kg, 157 cm lång, Då hände något, pang 5 kg tyngre som jag inte kunde få bort hur jag än försökte, på den vägen är det, plufsighetskänslan är här för att stanna.
  Jag får skylla på tre barn och att man åldras…
  Orkar inte bry mig med träning hitan och ditan. Önskar andra god träning istället, ni som vill och orkar.

 3. Hejsan!
  Eftersom du skriver att du har sönderblekt hår så undrar jag, hur länge har du tagit ”Bobbys superhair”?
  Mvh

  • Fattar du inte att Bobbys kapslar gör att ditt sönderblekta hår blir BÄTTRE av att ta vissa kapslar? Inte att ditt hår blir fritt från ALLT då du tar dessa kapslar. Fattar inte hur dumma folk är faktiskt.. Gör dig inte dummare än vad du verkar!!

   • Charlotte, eller vad du nu heter… jag är en ”vanlig” människa som äter Bobby’s produkt. Normalt har jag jättetjockt hår, lossar mycket och torrt och blir fort ”fnasigt”. Men sen jag började med kapslarna, mår mitt hår och faktiskt huden så mycket bättre. Lossar nått strå, och det som jag blekt är blankt och fint igen.
    Så prova själv innan du skriker.
    Jag är/var själv skeptisk till såna här saker men…..

  • 1.5 år. Fantastiskt resultat ?? Du skulle sett före bilderna…. dom ligget uppe om du googlar. Jag har lagt upp bilder från varje kvartal (minst) så att du kan se steg gör steg hur dom gjort under för mitt stackars barr ?????

   • Självklar fakturerat jag för mina samarbeten 😉 jag får galet många förfrågningar varje dag….. jag tackar ja till det som jag kan stå för och tycker om 🙂 Resten avböjer jag.

    sist var det duschkräm och bodylotion…. perfekt för mig SM tränar mycket och duschar ofta!

    Nu visar jag upp ansiktskrämer som passar min känsliga hy (rosacea ) perfekt. Dessutom i kombination med att både solen och årstiden växlar…. solskydd är SÅ viktig 😎

    visst är det väl underbart 🙏🏻☺️

    Tänk att jag sponsras med produkter som jag älskar😍 OCH får betalt för att visa upp/testa dom 🙏🏻

    För att inte tala alla underbara människor jag får träffa och lära känna genom mitt yrke som bloggare och influenser ☺️🙏🏻
    Jag älskar mitt jobb! 🙌🏻 Trivs du med ditt? Vad vad jobbar du själv med? Kram

  • Det är ju därför det inte går att ta ”influensers” på allvar. De ändrar sina favoriter efter dagens kontrakt😂😂

   • Självklar fakturerat jag för mina samarbeten 😉 jag får galet många förfrågningar varje dag….. jag tackar ja till det som jag kan stå för och tycker om 🙂 Resten avböjer jag.

    sist var det duschkräm och bodylotion…. perfekt för mig SM tränar mycket och duschar ofta!

    Nu visar jag upp ansiktskrämer som passar min känsliga hy (rosacea ) perfekt. Dessutom i kombination med att både solen och årstiden växlar…. solskydd är SÅ viktig 😎

    visst är det väl underbart 🙏🏻☺️

    Tänk att jag sponsras med produkter som jag älskar😍 OCH får betalt för att visa upp/testa dom 🙏🏻

    För att inte tala alla underbara människor jag får träffa och lära känna genom mitt yrke som bloggare och influenser ☺️🙏🏻
    Jag älskar mitt jobb! 🙌🏻 Trivs du med ditt? Vad vad jobbar du själv med? Kram

    • Du skrev faktiskt om rengöring och moisturizer (hur man nu stavar det) som var jättebra mot din rosacea den gången också.
     Galet många förfrågningar det var inte dåligt.

     • Det var höstinlägget, och en ansiktstvätt, som fungerar bra 🙂 cetaphil har varken serum, ögonkräm, solskyddskräm eller ansiktsvård på det sättet 🙂 så det går inte direkt att jämföra sortimentet rakt av…. det blir inte rättvist 🙂 har du själv rosacea? Vill du ha tips kring det?

     • Det står januari 2018 på inlägget om det är höst eller inte tänker jag inte gå in på. Jag har inte men en nära familjemedlem lider av det så jag vill göra allt för att hjälpa och läser mycket om det för att hitta en creme som hjälper henne och på riktigt, som svar på din fråga.

  • ja, eller hon kanske gör som mig? Jag har rekommenderat den till min mamma ex, då jag tycket den är jättebra. Men jag behöver inte göra det varje vecka. Den har heller inget solskydd.
   Hur tycker du att man ska göra ?

  • Det var ju bodylotion och duschkräm ? Perfekt när man som jag duschar 1-2 gånget om dagen… efter träning och på kvällen tex… då tycker jag att cetaphils produkter var grymma! Dom återfuktar nämligen, och passat mig extra bra vintertid…. då jag är lite torrare då 😄

 4. Hejsan!
  Eftersom du skriver att du har sönderblekt hår så undrar jag, hur länge har du tagit ”Bobbys superhair”?
  Mvh

  • Fattar du inte att Bobbys kapslar gör att ditt sönderblekta hår blir BÄTTRE av att ta vissa kapslar? Inte att ditt hår blir fritt från ALLT då du tar dessa kapslar. Fattar inte hur dumma folk är faktiskt.. Gör dig inte dummare än vad du verkar!!

   • Charlotte, eller vad du nu heter… jag är en ”vanlig” människa som äter Bobby’s produkt. Normalt har jag jättetjockt hår, lossar mycket och torrt och blir fort ”fnasigt”. Men sen jag började med kapslarna, mår mitt hår och faktiskt huden så mycket bättre. Lossar nått strå, och det som jag blekt är blankt och fint igen.
    Så prova själv innan du skriker.
    Jag är/var själv skeptisk till såna här saker men…..

  • 1.5 år. Fantastiskt resultat 🙏🏻 Du skulle sett före bilderna…. dom ligget uppe om du googlar. Jag har lagt upp bilder från varje kvartal (minst) så att du kan se steg gör steg hur dom gjort under för mitt stackars barr 🙌🏻🌟🙏🏻

  • Hej Annelie ? ska bli kul att se vad du Känner efter ca 3-4 månader.
   Dock rekomederar jag verkligen att använda 6-12 månader för bättre effekt

  • Hej Annelie 🙂 ska bli kul att se vad du Känner efter ca 3-4 månader.
   Dock rekomederar jag verkligen att använda 6-12 månader för bättre effekt

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..

Varför börja dagen med färska citroner

Därför har jag börjat dricka ett glas varmt citronvatten varje morgon, cirka tio minuter...

Kan jag så kan du…. Boosta kroppen med vitaminer och näringsrik mat

I samarbete med Svensk Hälsokost Älskar när Svea är med mig på gymet? ❤️ Morgonträningen...

Några funderingar…

Hej ?? klienter på förmiddagarna har blivit min grej ?? i mitt lilla crib...