Stronger Better you. Träningsappen för alla nivåer!

Reklam för Sabinas app. STRONGER BETTER YOU

475A3975Sabina Dufberg Stronger Better You 

Sabina är ju inte bara min poddkollega  i Livsstilspodden…  Imorgon kommer nästa poddavsnitt, gå gärna  in och lyssna på I Like Radio HÄR 👈🏻

 Sabina är ju ständigt aktiv inom träningsbranschen. Träningsresor, event, föreläsningar och annat skoj! 😃

Vissa av er kommer bla att vara med oss både nere på Öland nu i Juni, på Hotel Skansen på Öland. Jag är SÅ taggad och ser verkligen fram emot denna helg! Änsålänge så finns några platser kvar, in och boka HÄR  om du vill hänga på!  😃

Med det är långt ifrån alla som har tid, råd eller möjlighet att följa med på dessa event! Vardagspuzzel med jobb, barn, skola, karriär och annat kan vara svårt nog att få ihop med egen träning och en hälsosam livsstil.

Sabina har därför tagit fram något riktigt bra! En träningsapp som heter STRONGER BETTER YOU! 

475A3964

För Sabina har träning varit en livslång passion. Genom åren har hon skaffat sig en gedigen utbildning inom både fysisk och mental hälsa. Med över 20 års erfarenhet av att leda andra i träning har hon också coachat och utbildat tränare, samt hjälpt alla ifrån elitidrottare till rehabiliteringspatienter.

Det är med glädje som hon delar med sig av kunskaper inom träning och hälsa. Hon upplever också att det finns ett uppenbart behov av träningsprogram, kostråd och coachning. Genom åren har förfrågningarna växt och med den här appen kan hon möta det behovet.

Kanske har ni redan träffats på några av hennes föreläsningar eller så har ni läst någon av hennes böcker?

 ”Tänk om Tänk rätt” samt ”Snygg och Starkden ultimata träningsguiden”?  Eller kanske har du sett henne i tv programmet Biggest loser som coach för några år sedan? 

Oavsett, kan du nu ta del av hennes träningsprogram, kosttips, mindfulnessövningar och en stor mängd motivation genom filmer anpassade för just dig. Super smidigt att alltid ha lätttilgänglogt i mobilen. 

Genom appen leder hon dig i din träning. Hennes träningsprogram uppdateras och utvecklas kontinuerligt för att ge dig bästa möjliga resultat.

Vem du än är och vilken bakgrund du än har, så finns det en nivå för dig!

Jag har själv testat och kan varmt rekommendera detta då det är super smart upplagt som gör att du som nybörjare eller vältränad kommer kunna hänga på och utvecklas tillsammans med Sabina just genom appen. 

Stronger Better You är din personliga tränare. Alltid med, när det passar dig! ☺️

unnamed-3 unnamed-2

Du kan ladda ner appen HÄR  👈🏻

Första veckorna är GRATIS,  så att du lätt kan testa och se om detta är något för dig ☺️ Sedan är det en månadskostnad, OM du väljer att fortsätta. Det bestämma du först EFTER att du testat!

-Ja, detta fick bli kvällens tips!

Kram och gonatt!

/ My Martens 

 

 

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..

Varför börja dagen med färska citroner

Därför har jag börjat dricka ett glas varmt citronvatten varje morgon, cirka tio minuter...

Kan jag så kan du…. Boosta kroppen med vitaminer och näringsrik mat

I samarbete med Svensk Hälsokost Älskar när Svea är med mig på gymet? ❤️ Morgonträningen...

Några funderingar…

Hej ?? klienter på förmiddagarna har blivit min grej ?? i mitt lilla crib...