Esters i Borgholm, nu även som webbshop!

Inlägget innehåller REKLAM länk 

C92A7077

 

Hej Fina!

Igår var jag i Borgholm. Under alla mina år på My’s Blommor så hade jag väldigt sällan tid att vara någonstans…. utanför My’s Blommors väggar. Därför har jag börjat se Öland med andra ögon! Borgholm är ju fantastiskt! Jag slås av den insikten varje gång jag kommer dit, ser åker som jag tidigare aldrig sett. Dels för att jag sällan var ledig när jag väl bodde här. Men också för att man lätt blir hemma-blind. Men nu, med kontrasten mot huvudstaden så ser jag både det ena och det andra… som jag dessutom uppskattar mycket mer!

Igår var jag på en shoppingtur och för ett möte hos Esters som ligger mitt i centrala Borgholm.

-HUR har jag kunnat missa detta?

Det är SÅ ånga gånger som jag kört över bron och in till Kalmar när jag behöv en ny outfit då det inte finns någonting i Färjestaden. Men här på Esters finns det ju allt och lite till!

Bildbomb & fotocred Linda Brolin: 

C92A7112 C92A7118 C92A7122 C92A7084 C92A7046 C92A7051 C92A7056

 

Saken var den att om precis hade fått in en leverans. Kläder och kartonger ÖVERALLT!

Men wow så mycket fint! Det jag verkligen uppskattade var också att det finns något i alla prislägen. Klänningar och snygga tröjor för under 500-lappen. Mänger av bas-toppar som jag shoppade hem en av varje färg. Vissa saker är liiite för sommriga ännu. Men om vädret blir vad det lovar nu i helgen så åker tom leo-kjolen fram =) Jag har ändrat kroppsform otroligt mycket sista året. Utmattningdepressionen och min hälsa har gjort att jag gått upp en hel del i vikt. Plus att jag ändrat kroppsform, fått mer höfter, tränat upp rumpan! haha! osv.

Så nu fick jag lite tips och råd HUR jag ska klä mig. För en sak är jag iallfall säker på… Det är mycket bättre att jobba MEED sina kurvor istället för tvärt om!  Ett gäng nya kläder fick följa med mig hem!

C92A7141 C92A7139

För dig som INTE bor på Öland eller i närområdet så kan jag även tala om att dom numera även finns som webbshop! In och shoppa HÄR 

Kram Kram

/ My Martens 

11 Komentarer

  1. Jag beställde precis en jumpsuit hoppas den kommer snart då jag åker den 12 maj till solsemester och vill ha den då

  2. Jag beställde precis en jumpsuit hoppas den kommer snart då jag åker den 12 maj till solsemester och vill ha den då

  3. Hej
    Jag hittar inte den fina rosa toppen med guldrand över bröstet i webbshoppen. Kommer dem ha den i webbshoppen?

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..

Kycklinggryta. Lifesum – Ett steg emot ett hälsosammare liv.

I samarbete med LIFESUM Du får 30% på premium via länken här ?? ...

Rabattkod Bobby Oduncu Sweden

I samarbete med Bobby Oduncu Sweden så har jag fixat en härlig rabattkod My15...