Träna med pärlan -Leila Söderholm

I samarbete med inreda.com

A4075506-9333-4D76-AC5A-50B3EDA7E5B5

Pärlan träningsboll nu 250 kr

Den vackra pilates- & träningsbollen som är ett smycke för rummet, en extra stol, leksak för barnen och ett träningsredskap. Den vackra inredningsdetaljen för en aktiv människa. Bollen är 55 cm i diameter. Vit pärlemor som glimmar och med piggar för massageeffekt gör bollen till en pärla i hemmet😍🙌🏻

Den perfekta presenten till barnfamiljen, träningskompisen, hälsoparet samt alla inredningsintresserade.

Ett unikt bollträningsprogram följer med bollen så att du får ännu större glädje av din vackra boll. Leila Söderholm har satt ihop sina bästa bollövningar exklusivt för denna vackra boll. Pärlan säljs endast hos inreda.com. 🌟

1AF69B7B-8E68-4664-8A43-EBAB2D01C2E5

Framtagen av goa, härliga och inspirerandea Leila Söderholm, Life by Leila, Träningsinspiratören som är aktuell med vardagsträning i TV4 Nyhetsmorgon, boken Vardagsträna och föreläsare. Leilas motto är:

All träning som blir av är bra träning!”.

50B5423B-0E34-4C4B-8E1F-9B9A9285871A

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Leila fick Lilleman att styrda högt sista vi sågs 😄

186B3766-2A98-435D-B001-406A10A06633

Ord pris: 379 kr – nu 250

Beställ PÄRLAN 👈🏻

Kram kram

/ My Martens 

7 Komentarer

  1. Hej My! Tack för jättebra blogg! Jag har tänkt ett par gånger skriva nu på siståne men haft för lite tid ? Det jag ville säga är att det ser jättefräscht ut utan lösnaglar, och ditt hår ser också jättefint och naturligt ut. Hoppas du fortsätter krya på dig på alla sätt och vis du är en stor inspirationskälla även om jag är 45+ så mkt äldre än dig.

  2. Hej My! Tack för jättebra blogg! Jag har tänkt ett par gånger skriva nu på siståne men haft för lite tid 🙂 Det jag ville säga är att det ser jättefräscht ut utan lösnaglar, och ditt hår ser också jättefint och naturligt ut. Hoppas du fortsätter krya på dig på alla sätt och vis du är en stor inspirationskälla även om jag är 45+ så mkt äldre än dig.

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..

Kycklinggryta. Lifesum – Ett steg emot ett hälsosammare liv.

I samarbete med LIFESUM Du får 30% på premium via länken här ?? ...

Rabattkod Bobby Oduncu Sweden

I samarbete med Bobby Oduncu Sweden så har jag fixat en härlig rabattkod My15...