Livsstilspodden ger 20% hos coolest.se

I samarbete med Coolest.se 

475A3969

Idag har jag ett FANTASTISKT bra erbjudande till dig!

Min och Sabinas podd, Livsstilspodden  Har tillsammans med en av våra sponsorer tagit fram en rabattkod där du får 20% på hela sortimentet.  Dom har coola grejer så som, M-spa utomhusspa, robotdammsugare (SÅÅÅÅ BRA!!!) ,badbaljan för både vuxna och barn… och elfordon tex =)

Coola prylar med smart funktion helt enkelt! 

Spana in deras sortiment HÄR 

Använd koden podden20 Detta erbjudande gäller under HELA MARS.  

Ett utomhusspa inför sommaren är kanske inte fel? =) 

7050020-7050021-castello-m112-och-m114 (w600_h600_u_p)

_dsc2251 (w600_h600_q85_u_p)

Kram kram

/ My Martens 

10 Komentarer

    • Min ganska bra blogg är mitt leverbröd =) Du som läsare betalar ingen prenumeration eller liknande =) Precis som med alla ”gratis” forum (nätmagasin, tv-online /dplay osv… ) så förekommer REKLAM. I detta inlägget så handlar det om en rabbatkod och etterbjudande. Många blev väldigt glada och tacksamma och nyttjade den direkt =) Inget måste såklart… Utan upp till var och en. Men det som gör det så fiffig. Det är ju det att jag markerar inläggen längst upp Tex I SAMRBETE MED och förtaga namnet. Så om du då känner att det är för mycket reklam, eller erbjudande som helt enkelt inte passar just dig… Då är det väldigt enkelt att skrolla förbi dessa inlägg =) Lycka till! Kramis

    • Min ganska bra blogg är mitt leverbröd =) Du som läsare betalar ingen prenumeration eller liknande =) Precis som med alla ”gratis” forum (nätmagasin, tv-online /dplay osv… ) så förekommer REKLAM. I detta inlägget så handlar det om en rabbatkod och etterbjudande. Många blev väldigt glada och tacksamma och nyttjade den direkt =) Inget måste såklart… Utan upp till var och en. Men det som gör det så fiffig. Det är ju det att jag markerar inläggen längst upp Tex I SAMRBETE MED och förtaga namnet. Så om du då känner att det är för mycket reklam, eller erbjudande som helt enkelt inte passar just dig… Då är det väldigt enkelt att skrolla förbi dessa inlägg =) Lycka till! Kramis

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..

Kycklinggryta. Lifesum – Ett steg emot ett hälsosammare liv.

I samarbete med LIFESUM Du får 30% på premium via länken här ?? ...

Rabattkod Bobby Oduncu Sweden

I samarbete med Bobby Oduncu Sweden så har jag fixat en härlig rabattkod My15...