Insnöad!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Wow vilket snökaos! ☃️😃😂 jag är just nu insnöad! 

Vaknade Vid 04:00 och kunde inte somna om… gick upp vid 06;00. ”Grävde fram bilen”. Det snöade så sjukt mycket…. men jag tänkte att jag skulle föröka… Så med ”lagom” gas var min plan att köra försiktigt fram… jag tog mig ca 200m, sen tog det stopp! Riktugt busväder på ön idag…. så jag får hålla mig hemma tills någon kan hjälpa mig att dra loss nig🙈 jag hade dån tur. Jag trodde verkligen städpersonalen skulle komma imorse. Det var därför jag skulle köra så tidigt… men det var ju imorgon 🙏🏻☺️

Linda är påväg… hon kommet med jeepen. Så kanske den kan få loss mig… vi ska  ta en kaffe och hon ska hjälpa mig en stund… Lilleman kom hem till ön vid 05:00 imorse. Han är krasslig… så vi får se om han kommer ikväll elle imorgon… vi hörs snart igen! Kram kram

:My Martens 

Posted in: Allmänt
Kommentarer (5)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *