TÄVLING! Skip Nutrition

475A0239

 

Hej fina!

Som SKIP NUTRITION  ambassadör så tycker jag att det är dags för en TÄVLING! Just nu kör vi en kampanj på Viktpaketet 30 dagar. ( Läs tidigare inlägg HÄR )

Med koden martensvikt kan du just nu beställa det för 399:- istället för ord pris 699:-

Du kan beställa det HÄR

Detta paketet är perfekt för dig som vill ha mer energi, ork och kraft, som samtidigt vill ge ämnesomsättningen en extra skjuts OCH min favvo del…. Få hjälp att bli av med sötsuget!

Kombinera det med motion och ”clean” mat för maximerat resultat. Dessa kosttillskott ska INTE ersätta maten. Ät regelbundet, och boosta med denna kur i 30 dagar! 

Viktminsk_Paket_500X650

Nu till TÄVLINGEN! För att tävla gör du följande: 

Lämna en kommentar med en kortare motivering om varför DU vill köra dennakuren i 30 dagar…. och för extra chans att vinna DELA inlägget på Facebook. Inte så svårt!

Vinnaren presenteras på SÖNDAG! 

-Stort LYCKA TILL!

Kram Kram

/ My Martens 

48 Komentarer

 1. Hej My!
  För ca 1,5 år sen var jag i min absolut bästa form. (Trots mina 44 år??)Hade hittat ett sätt att hinna träna crossfit hemma regelbundet samt ta långa löpturer i naturen och har nog aldrig mått så bra! Då hände det! En våg i havet slog av mitt korsband och allt förändrades på1 sek. Har genomgått 2 operationer, miljoner timmar rehab och en till på op är på g. Får inse att jag nog aldrig kommer kunna träna som innan men gör mitt bästa och är ändå i hyfsad form. Äter hyfsat nyttigt men skulle behöva en extra skjuts. Tidigare var jag nästan aldrig sötsugen men sen ”olyckan” har det varit tufft vilket jag tror beror på saknad av mängden konditionsträning. Kanske kan viktpaketet hjälpa mig tillbaka till superformen. Kramar

 2. Jag är sjukt sockerberonde. Jag måste ha nåt i munnen heeeeela tiden och dricker kopiösa mängder med Cola om dagarna.
  Jag har försökt sluta men blir värsta Morran i humöret och mår riktigt dåligt, huvudvärk, illamående osv så har gett upp efter nån dag och blir bästis med sockermonstret igen.
  Jag har gått upp x antal kg dom två senaste åren och lider ut av det. Jag behöver verkligen för hälsans skull bli av med suget och dumpa sockermonstret för gott.

 3. Hej My!
  Som jag tidigare berättat i kommentarsfältet så kämpar jag med övervikt. Dels pga min Fibromyalgi som gjort mig helt utmattad vid minsta lilla träning, men nu ska jag ge mig tusan på att vända denna negativa spiral och hoppas viktpaketet kan ge mig mer energi.
  Kram!

 4. Hej My!
  För ca 1,5 år sen var jag i min absolut bästa form. (Trots mina 44 år💪🏼)Hade hittat ett sätt att hinna träna crossfit hemma regelbundet samt ta långa löpturer i naturen och har nog aldrig mått så bra! Då hände det! En våg i havet slog av mitt korsband och allt förändrades på1 sek. Har genomgått 2 operationer, miljoner timmar rehab och en till på op är på g. Får inse att jag nog aldrig kommer kunna träna som innan men gör mitt bästa och är ändå i hyfsad form. Äter hyfsat nyttigt men skulle behöva en extra skjuts. Tidigare var jag nästan aldrig sötsugen men sen ”olyckan” har det varit tufft vilket jag tror beror på saknad av mängden konditionsträning. Kanske kan viktpaketet hjälpa mig tillbaka till superformen. Kramar

 5. Jag är sjukt sockerberonde. Jag måste ha nåt i munnen heeeeela tiden och dricker kopiösa mängder med Cola om dagarna.
  Jag har försökt sluta men blir värsta Morran i humöret och mår riktigt dåligt, huvudvärk, illamående osv så har gett upp efter nån dag och blir bästis med sockermonstret igen.
  Jag har gått upp x antal kg dom två senaste åren och lider ut av det. Jag behöver verkligen för hälsans skull bli av med suget och dumpa sockermonstret för gott.

 6. Hej My!

  Som jag tidigare berättat i kommentarsfältet så kämpar jag med övervikt. Dels pga min Fibromyalgi som gjort mig helt utmattad vid minsta lilla träning, men nu ska jag ge mig tusan på att vända denna negativa spiral och hoppas viktpaketet kan ge mig mer energi.

  Kram!

 7. Men hallåå.. gjort för mig liksom. Motiveringen är för att jag MÅSTE komma igång någon gång, göra något och få något resultat innan jag faller ihop av frustration för att inte få tummen ur och resultatet att kicka igång! ?

 8. Hej. Jag vill vinna detta paket då jag 22 år gammal alltid lidit av övervikt och nu grav fetma. Har gjort diverse försök med olika dieter men i kombination med psykisk ohälsa och ångest har det inte gått. Till och med ont i knä osv pga vikten. Ställde mig på vågen här om dagen.. första gången på länge.. Blev inte direkt glad… plus 20 kg på ett år. Skulle verkligen behöva en spark i rumpan och en hjälp att bli av med sötsug. Att dessutom hade varit via dig som jag ser som förebild och inspiration hade gjort vinsten ännu bättre. Kram på dig och lycka till med flytten och glöm inte att andas ❤

 9. Men hallåå.. gjort för mig liksom. Motiveringen är för att jag MÅSTE komma igång någon gång, göra något och få något resultat innan jag faller ihop av frustration för att inte få tummen ur och resultatet att kicka igång! 😀

 10. Hej. Jag vill vinna detta paket då jag 22 år gammal alltid lidit av övervikt och nu grav fetma. Har gjort diverse försök med olika dieter men i kombination med psykisk ohälsa och ångest har det inte gått. Till och med ont i knä osv pga vikten. Ställde mig på vågen här om dagen.. första gången på länge.. Blev inte direkt glad… plus 20 kg på ett år. Skulle verkligen behöva en spark i rumpan och en hjälp att bli av med sötsug. Att dessutom hade varit via dig som jag ser som förebild och inspiration hade gjort vinsten ännu bättre. Kram på dig och lycka till med flytten och glöm inte att andas ❤

 11. Då jag under många år har ätit dåligt, en måltid per dag eller mindre. Har därför samlat på mig en övervikt (sabbat ämnesomsättningen) som jag har svårt att få bort, har reumatism med svår värk och därav problem att träna. Skulle bli jätte glad om jag vinner, får då möjlighet att rätta till ämnesomsättningen.

 12. Då jag under många år har ätit dåligt, en måltid per dag eller mindre. Har därför samlat på mig en övervikt (sabbat ämnesomsättningen) som jag har svårt att få bort, har reumatism med svår värk och därav problem att träna. Skulle bli jätte glad om jag vinner, får då möjlighet att rätta till ämnesomsättningen.

 13. Kämpar med mig själv för att komma på fötter igen, livet har tyvärr överaskat med en hel del jobbigheter. Tappade bort mig själv och struntade i min hälsa när jag kämpade för andras. Jag ser framåt tar små steg åt gången för att uppnå balans, har en hel del viktnedgång att jobba med men just nu är harmoni o balans viktigast. Viktnedgång är en bonus…. men så välkommet.

 14. Hej! Behöver en spark i baken för att hitta motivation och börja en viktnedgång. Inte enbart för min skull utan oxå för mina barns skull. Att dom ska få en piggare mamma. Har varit och är en tuff period just nu, då min man straxt före jul fick diagnosen ms. Men nu behöver jag satsa på mig själv för att orka?
  Hälsningar Kicki

 15. Kämpar med mig själv för att komma på fötter igen, livet har tyvärr överaskat med en hel del jobbigheter. Tappade bort mig själv och struntade i min hälsa när jag kämpade för andras. Jag ser framåt tar små steg åt gången för att uppnå balans, har en hel del viktnedgång att jobba med men just nu är harmoni o balans viktigast. Viktnedgång är en bonus…. men så välkommet.

 16. Hej! Behöver en spark i baken för att hitta motivation och börja en viktnedgång. Inte enbart för min skull utan oxå för mina barns skull. Att dom ska få en piggare mamma. Har varit och är en tuff period just nu, då min man straxt före jul fick diagnosen ms. Men nu behöver jag satsa på mig själv för att orka👍
  Hälsningar Kicki

 17. Hej!
  Jag har aldrig provat något sådant. Men är det lönt att vara med att tävla när man är 61 år och inte har Facebook, hoppas kan man ju

 18. Jag har haft en tuff start på året med en akut operation av ett utomkvedshavandeskap. Då plockades både graviditeten och äggledaren bort och mina chanser att bli gravid på naturlig väg är kraftigt minskade. Jag förbereder mig mentalt på att vi kommer behöva göra ivf och då måste jag gå ner i vikt för att vi ska kunna få det. Så jag vill gärna vinna detta för att kickstarta!

 19. Hej!
  Jag har aldrig provat något sådant. Men är det lönt att vara med att tävla när man är 61 år och inte har Facebook, hoppas kan man ju

 20. Jag har haft en tuff start på året med en akut operation av ett utomkvedshavandeskap. Då plockades både graviditeten och äggledaren bort och mina chanser att bli gravid på naturlig väg är kraftigt minskade. Jag förbereder mig mentalt på att vi kommer behöva göra ivf och då måste jag gå ner i vikt för att vi ska kunna få det. Så jag vill gärna vinna detta för att kickstarta!

 21. Hej trycker man på länken i ditt inlägg så kommer det upp ett ” erbjudande” hela paketet för 826 använder man koden martensvikt får man 300 i rabatt och slutsumman blir således 526!
  Fortfarande en bra rabatt, menar inget illa med min kommentar!

 22. Hej trycker man på länken i ditt inlägg så kommer det upp ett ” erbjudande” hela paketet för 826 använder man koden martensvikt får man 300 i rabatt och slutsumman blir således 526!
  Fortfarande en bra rabatt, menar inget illa med min kommentar!

 23. Sugen på er tränings helg på Öland. Kommer vara bara 2 mån efter min bukplastik. Finns det något jag kan Göra där eller får jag stanna hemma och vänta på bättre tider?

 24. Sugen på er tränings helg på Öland. Kommer vara bara 2 mån efter min bukplastik. Finns det något jag kan Göra där eller får jag stanna hemma och vänta på bättre tider?

 25. Hey. Efter att jag blev nedtryckt av min gamla chef och gick in i väggen för ca 2 år sedan och mått skit så behöver jag denna kick, tillsammas med att jag fått ett nytt jobb och nu äntligen kunnat minskat med medicineringen. Jag har kommit igång med träningen igen och behöver verkligen ta tag i min vikt som ökat under denna period. // Anna

 26. Hey. Efter att jag blev nedtryckt av min gamla chef och gick in i väggen för ca 2 år sedan och mått skit så behöver jag denna kick, tillsammas med att jag fått ett nytt jobb och nu äntligen kunnat minskat med medicineringen. Jag har kommit igång med träningen igen och behöver verkligen ta tag i min vikt som ökat under denna period. // Anna

 27. Hej
  Jag känner mig pigg och energisk av skips produkter så varför skulle man ínte vilja vinna deras produkter:-D Skips nutritions varor har gett mig en spark därbak som man säger att hålla igång och äta bra mat för att orka, detta skulle bara ge ytterligare en skjuts i bra riktning ?

 28. Hej
  Jag känner mig pigg och energisk av skips produkter så varför skulle man ínte vilja vinna deras produkter:-D Skips nutritions varor har gett mig en spark därbak som man säger att hålla igång och äta bra mat för att orka, detta skulle bara ge ytterligare en skjuts i bra riktning 😉

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..

Kycklinggryta. Lifesum – Ett steg emot ett hälsosammare liv.

I samarbete med LIFESUM Du får 30% på premium via länken här ?? ...

Rabattkod Bobby Oduncu Sweden

I samarbete med Bobby Oduncu Sweden så har jag fixat en härlig rabattkod My15...