Kampanj på 30 dagars viktminskningspaket – Skip Nutrition

I samarbete med SKIP NUTRITION 

bild-4450

Hej hopp!

Jag vet att ni är många som hängt på utmaningen, och på olika sätt börjat värna me rom hälsan. Vissa går från soffpotatisläge till motion. Andra lägger i en växel till i träningen, vissa fokuserar mer med kosten.

 Många olika anledningar, Oavsett vad DU gör så vill jag att du ska fokusera på helhetshälsan.

Majoriteten har öppet svarat att ni vill gå ner några kilo i vikt. Vissa vill bli starkare, friskare OCH minska en strl. Det finns inga rätt eller fel. Sålänge du gör det för din egen skull, och för att det får dig att MÅ BRA!

 Jag tycker inte att man behöver skämmas för det. Men kombinationen för att lyckas med din egen målsättning är variation och att hitta en balans. 

Jag har hittat en balans på vissa plan, men har själv inte en balans med kosten. Det går upp och det går ner. Nu när jag är MITT I FLYTTKAOS, så räcker inte tiden till… Därför har jag flirtat lite med mina kollegor på Skip Nutrition. Jag ar fått köra en ”Favorit i repris”. I höstas körd evi en kampanj på Skips Viktminskningspaket .

Läs mer om hälsofördelarna nedanför. Det jag uppskattar mycket med just detta paket är att det får bort sötsuget på mig. Jag minskar hungern och känn mig piggare. Detta kan ge dig en extra skjuts i utmaningen. Kombinera det med träning/motion och su sund, varierad kost med mycket ”clean” mat och en massa grönt, så får du ett garanterat bra resultat =)

Detta är en kur för 30 dagar, jag fungerar väldigt bra när jag har ett datum att förhålla mig till. 

Med koden MARTENSVIKT får du betala 399:- istället för ord pris 699:-

In och Beställ HÄR 

Viktminsk_Paket_500X650

Info om paketet: 

Skip, har satt ihop ett komplett paket för att hjälpa dig med viktreduceringen.

Paketet innehåller:

  • 1 burk KROM innehållande 100 tabletter. Krom hjälper dig att bibehålla normala blodsockernivåer. Krom bidrar också till en normal omsättning av makronäringsämnen. Här kan du läsa mer om vår Krom
  • 2 burkar L-KARNITIN som vardera innehåller 60 tabletter. L-Karnitin är en aminosyra som har till uppgift att transportera fett till mitokondrierna där förbränning sker. Innehåller även Åkerfräken, Kisel och B6. Här kan du läsa mer om vår L-Karnitin.
  • 1 burk CLA innehållande 120 kapslar. CLA är ett kosttillskott utvunnet från naturliga råvaror. Används med fördel tillsammans med lågkaloridiet.Här kan du läsa mer om vår CLA.

Intas enligt följande schema. Missar du något så ta det vid nästa måltid istället.
Morgon: 1 krom och 2 CLA
Lunch: 4 L-Karnitin
Kväll:2 CLA

Kram kram

/ My Martens

5 Komentarer

  1. Ingen har svarat på detta. Jag tror och vet att många många håller inte på med dessa dieter,pulver dryck osv. Ät mat,viktväktarna är kanon för heeeeeeeeeeela familjen och motion på det.

    • Hej Anette! Jag är inte för dieter. jag uppmuntrar regelbunden kost, clean mat och en sunt helhetstänk. Men ibland behöver man hjälp emot sötsuget. man kan behöva en pusch i rätt riktning för att pussla ihop balansen. Detta är kostillskott som hjälper till. Dom ska inte ersätta mat, du ska INTE äta pulver eller svälta dig! Tvärt om =) Härligt att viktväktarna funkar för dig! =) Kram

  2. Ingen har svarat på detta. Jag tror och vet att många många håller inte på med dessa dieter,pulver dryck osv. Ät mat,viktväktarna är kanon för heeeeeeeeeeela familjen och motion på det.

    • Hej Anette! Jag är inte för dieter. jag uppmuntrar regelbunden kost, clean mat och en sunt helhetstänk. Men ibland behöver man hjälp emot sötsuget. man kan behöva en pusch i rätt riktning för att pussla ihop balansen. Detta är kostillskott som hjälper till. Dom ska inte ersätta mat, du ska INTE äta pulver eller svälta dig! Tvärt om =) Härligt att viktväktarna funkar för dig! =) Kram

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..

Kycklinggryta. Lifesum – Ett steg emot ett hälsosammare liv.

I samarbete med LIFESUM Du får 30% på premium via länken här ?? ...

Rabattkod Bobby Oduncu Sweden

I samarbete med Bobby Oduncu Sweden så har jag fixat en härlig rabattkod My15...