En paus i stallet…

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hej fina!

lång dag. Packning, packning och mera packning! Imorgon ska jag bila upp till Sthlm. Hela bilen kommer vara full av grejer. Saknar Jonas. Men drar mig ärligt talat för att åka hem till det kaoset 🙈😂 Total renovering där hemma. Snickare, byggdamm, och kartonger överallt! Här nere på öland. Typ samma men utan snickare och byggdamm. Bara kartonger och kaos! Pest eller kolera!

 Längtar tills Mars. Då börjar det nämligen lugna ner sig. 

Idag har jag vatit i ett stall och hälsat på. Tig en paus mitt på dagen. Så välbehövligt!

Tänk att jag fick mysa med denna tös idag ❤️Trana heter hon 🐴

Det är som balsam för själen att få gosa med denna sötnos….. 🙏🏻

Jag red en del som barn… var med om en olycka och blev rädd. Klassiskt. Har suttit upp några gånger som vuxen, men inte kommit igång igen. Rädslan finns kvar. Men saknaden är större. När jag var yngre trodde jag att jag var odödlig 🙈 var inte rädd för någonting. Ridning, karuseller, fart, höjd. Ingenting kunde stoppa mig. Idag är det inte riktigt samma visa 🙈

Det hade varit kul att börja rida igen. Nån gång då och då. Det är grymt bra träning för hela kroppen. Men framförallt bra för själen…. att kramas med Trana idag var super mysigt! Jag var inte det minsta rädd☺️❤️🐴 

0B36657F-790B-4A0C-A146-B8C62A8669DF